418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #360382
    Hát ő ez egy prém tank, mondhatnia legénység az lényegtelen, mert valószínűleg úgy is az épp játszott med legényeket húzza benne mindenki credit farm idején.
  • András77
    Aha, 22 EUR is megéri vastagon, azt kell mondjam. Messze messze a legjobb árú tier8 tank. Ha nem lenne e25 meg most már dicker max is, akkor azonnal vennék egy ilyent. A legénység képzést is nézem, mint tényező. Egyébként az biztos, hogy brutálisan jó kredit termelő tank a JT8.8. Talán csak unalmas vele a játék, legalábbis nekem annak tűnt régebben, amikor játszottam vele.
  • András77
    Most már van 15 EUR áron is. Az már nevetségesen olcsó. Van valami határidő, talán szept 1? Csak azért érdekel, hogy mi ez a nagy akció, hogy ennyire el akarják adni.

bekescsaba: A rudy a gyengébb motort kapta meg, de nem érezni lassabbnak. Nem mértem le tudományosan, csak ha megyek t34-85 mellett vagy type58 mellett, akkor simán tartja a Rudy a tempót, ha le is marad gyakorlatilag nem számít, észrevehetetlen. Az ágyúja viszont hangyányit jobb, mint a normál tanknak, ez előny. Ami szintén nagyon jól jöhet, hogy kapsz 4 legényt, akiknek van 0. érzékük (hasonlóan a női legénységhez, csak itt nem kapsz még hozzá egy plusz kifejlesztett skill-t is, csak a 0.-t kapod). Nagyon jól hozza a kreditet és jó vele menni, mert egy használható, sokoldalú tank. A normál tanknál hangyányival jobb, elsősorban az ágyú miatt, de ha hozzágondolom, hogy a legénység a 0. skill miatt kapásból bia-s és a második (itt elsőnek számító) skill gyorsan fejlődik, akkor észrevehetőnek mondanám az előnyt egy normál, bia nélküli tankkal szemben. Ja meg a látótávja is jobb egy nagyon kicsit, ez is hasznos tud lenni.

Jó tank, ezt mindig szívesen előveszem, még akkor is, ha a noobtenger miatt nincs is nagyon kedvem játszani egyébként.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.08.29. 20:56:40
  • ROMOTO
    Nah, csak kigyötörtem azt az ászt

• Userx2
    Ez nem új accountos
  • Userx2
    Itt kérdezhetsz róla. 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger - Árusítás megszűnése!
  • Userx2
    Én már nem vehetnék... Neked működne szerintem.
  • Lokker
    ja oké, csak amit linkeltél oda volt írva "You can use this code only while creating new account!" és ez bezavart. bocsi :)
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.29. 20:23:41
  • Userx2
    Régi accra ment láthatod. Fizetsz és beváltod a kódot.
  • Lokker
    olyan nincs ami nem csak új accra megy és ugyan ez az ár? és meg is bízható
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.29. 20:18:09
  • Userx2
    world-of-tanks-1250-gold-8-8-cm-pak-43-jagdtiger-tank-7-days-premium-invite-code/
    Kétezer-valahányszázra jön ki a tank. Én 20 euróért vettem. Működik. 10 perccel korábban még 22 euró volt. Változtatják az árakat.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.29. 20:18:32
  • Sunsetjoy
    a, azt mondták anno, hogy nem lesz még egyszer ez a tank, meg a másik kettő se. Nem is olyan régen mondták ezt.
    b, imádnak csomagban adni olyanokat, amikre ezt mondták, vagy soha nem is voltak külön megvehetők (pl. anno t34-85m. grosstraktor, stb)
    c, imádják a pénzt
    d, nem komálják az EU szervert, mert "úgyis fizet"

+1: IMÁDJÁK a PÉNZT!

Nosza, kalkuláld ki magadnak :D
  • Pales27
    egy jóstól holnap megkérdezem, majd írom azt is
  • bekescsaba
    ezek szerint az egyik legjobb kis prém tank....

Szerintetek kizárt az is, hogy ne csomagban adják, hanem csak úgy "szimplán"?
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.08.29. 19:50:46
  • Pales27
    -kisebb a jobb
    -kb ua. mint a sima t-34-85
    -1,5 annyit kap kb kreditben
  • yossarianHUN
    A kisebb.
  • bekescsaba
    halihó!

Segítség kéne (mint mindíg)

Szóval megnéztem ezt a Rudy gyereket magamnak, s azt látom, hogy fürgébb, jobban szűkül mint a társa.

Amit nem tudok, hogy melyik a jobb érték a lánctalpnál, amikor a soft, hard és medium terrain resistance értéket vizsgálunk?

A kisebb vagy nagyobb érték, azaz konkrétan, a Rudynak, vagy a sima t34-85-nek?

Mi a trükk a Rudyban? Miért adnak egy a T35-85-nél jobb tankot prémnek?

Mennyit lehet vele keresni?

Én a sima t34-85-el egy 1500-as sebzésnél prémmel hozok úgy 32 000-et tisztán.
  • Sunsetjoy
    Késő délelőtt vagy mikor 5 win zsinórban 1 lose, 1 win, 2 lose. Utána kifagytam, nem mentem vissza. A winek midtier prémtankokkal voltak, aktiválva van a 3 nap prém is. Most kipróbálom megint.
  • Solten
    40 csatat megnyerni? Ahhoz kb 80 csata kell. :D Ja hetvege, akkor 120.
  • Solten
    Kinai vagy del-koreai kocka lehet.
  • Master91
    4 csatát mentem, 4 loose

3x mentem isuval, mind a 3x Mountain Passra kerültem
    Véletlen?
  • CsakegyN00b
    Sziasztok!
    Bocsánat az OFF-ért, csak érdeklődnék, hogy esetleg nem-e érdekel valakit egy WoT account?
    Én már teljesen ráuntam. Részletek a Spoilerben!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

EU-szerver, kb. 3000 csata, WN8: 1900
    A garázs a képeken megtekinthető.
    Minden jármű modulokkal és fogyócikekkel teljesen felszerelt, mindegyikhez saját legénység tartozik.
    Nem csak a WoT account, hanem a WoWs account is jár hozzá, kettő prémium hajóval, de gyakorlatilag nulla csatával, valamint a regisztrált e-mail fiók is. Telefonszám nincs a fiókhoz rendelve.
    Csak a Super Pershing árát szeretném megkapni, vagyis 8000 forintot.
    Érdeklődni a [email protected] címen lehet.

http://kepkezelo.com/images/bca1u1172rd7euswr31.jpg
    http://kepkezelo.com/images/wrmesjweb4828z5bbzav.jpg
    http://kepkezelo.com/images/thnj2ugx0c3bdlq98t.jpg
    http://kepkezelo.com/images/5fizi8dv9bv9pisuxp4.jpg
  • Pares
    Azt hiszem ez egyre gyakrabban lesz aktuális:
  • Myke28
    Nem gondoltam volna hogy ezzel meglesz :P
  • Savaran
    Viccesen írtad, de szerintem még igaz is amit leírtál, akár így is lehetett :D
  • Angelus1991ster
    Napalmot nekik. Nem sajnálnám ha megdöglenének.
  • popey8
    LOL Anno az én 60 millám is, miután megvettem egyszerre 4 T10-et :D Azóta se tudtam helyreállni, leragadtam 32 millánál :( És most még kevesebb lesz 18-al :'(
  • Userx2
    Egy nappal korábban egy orosz tivornya közben...

-Te szergej! A twitteren lázong nép, hogy nincs hétvégi küldi. Nem csináltad meg?
    Ééén azt hittem, te csinálod. Azt beszéltük meg, én az ****lányokat intézem.
    Ezért hétfőn pics** rúgnak. Szóljunk be portásnak dobjon össze valamit. A jelszó gépen: sz*pn*fogszEU
    De ne legyen könnyű. 40 csata és naponta reset. Hátha benézik a kis majmok. Ha prosztó eléri 30-at nehezített MM, 79% +2 tierben, hogy lekösse őket. Na folytatódjon buli...
  • Pales27
    jaja kicsit megcsappant a múltkori vásárlás után
  • András77
    Ajándék? 1 nap alatt 40 győzelem, amikor beférsz a top10-be? Ez még rosszabb, mint a múltkori, amikor 1 nap prémium volt az ajándék 2x25 győzelemért, de akkor volt rá 3 nap és még így is hagytam a csába. A rengeteg barlangból előmászott előember miatt ha szopóágra kerülsz, akkor nem elég, hogy borzalmasak a csaták, de még győzni sem lehet, sőt mélyen az átlag WR alatt megy az ember.

Most érdekes módon a WR-re nem panaszkodhatok, mert kb a nagy átlagomat hozom (érdekes módon), de a csaták nagyon gyengék élmény szempontjából és az igazi kihívás a top10-be kerülni, mert menni kell előre, mint állat, más megoldás nincs. Vagy a csapatom döglik meg pillanatok vagy az ellenség, de ha nem megyek állat módjára előre én is, akkor nem férek be a top10-be. Kizárt, hogy én 80-90 csatát menjek egy nap alatt ilyen körülmények között, ahhoz ennél sokkal sokkal értékesebb valamit kéne bedobniuk.

Most már nagyon p.csán kéne rúgniuk azt, aki az akciókat kitalálja, mert minden héten sz.rabb, szinte kijelenthető ez. Értem, hogy nem kötelező ezeket az akciókat megcsinálni, de akkor vagy legyen valami értelmesebb jutalom vagy ne ilyen phaszságokat találjanak ki, mint követelmények...

A másik dolog ami meglepett, hogy amikor megvettem a Rudy-t én még tisztán emlékszem arra, hogy azt mondták, soha többet nem lesz kapható, erre most megint. Úgy látszik bejött nekik ez az árukapcsolás és pár ezer forintos tankokhoz most is kb 2-3x áron lehet hozzájutni bajnokok csomagjában.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.08.29. 14:42:17
  • Userx2
    Fúúú 42 milla kredit...
  • yossarianHUN
    Napi laza 8 óra játékkal
  • Lokker
    Játszik a bot helyette...
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.29. 14:08:19
  • Master91
    40 winre te nem görcsölsz hétvégén? hogy csinálod?
  • ilovearty
    Azért ez korrekt ajándék. Úgy kapod meg hogy igazából nem görcsölsz vele hanem egyszer csak megkapod.
  • Pales27
    T 55A heavy 15. mission sima ügy :D
  • Userx2
    Ezek megint be vodkáztak éjjel...
  • lexlutor
    40 gyizelem ugy h benne vagy az elso tizben reggel 7ig, mert akkor nullazza :)
  • Master91
    40 win egy szaros szerelő ládáért meg optikáért?? 5-öt nem vagyok hajlandó érte tenni :D
  • toocha
    Köszi, de nekem már nem engedte.