World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ezen én is rugóztam pár napig. Már a frász kerülgetett, amikor semmit nem adott a küldetés. Aztán leesett, hogy külön mission-ök vannak a könnyű, a közepes, a nehéz tankoknak, a páncélvadászoknak, illetve atz arty-knak.

Ha a 9.6-osokra gondolsz, a CDC-t próbáltam, nem estem tőle hasra. Jól gyorsul, szarul forog, ágyúja jó, teste hatalmas és papír. Tier limittel jó lenne, anélkül számomra felejtős.
DasIsFuck
Jóval rosszabb ágyú statok,heat lőszer.
jah és még így is jobb ágyúsüllyedés hozható ki a párducból.

Egyébként semmit nem használok full arannyal egysérsz nincs értelme, másrészt nem bírnám creddittel.
Csak látom mennyire nagy ebben a tankban a potenciál, ha normális átütéssel lehet használni.(igen egy type 62-ben pl ez nincs meg)

Másrészt meg egy t7-es könnyű tankba ami 90%-ba 10-es,9-es csatákba küzd, ne legyen már probléma az, ha olyan átütéssel használja vki amivel van is esélye kihasználni.
Eleve mióta ott vannak a 8-as lightotk akkor 7-es könnyű tankok miért is mennek oda amire a 8-as light tankokat tervezték.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kaptam egy szerencsés medált <#eplus2>, mert az Isten Ostorai (IOS) nevű klánból a nagyeszű szétlövi az elém bevágódó csapattársát, ráadásul még a csatát is elbukták, azt hittem kiesek a székből a röhögéstől. Amúgy eléggé frusztráló, hogy állandóan lemming hordák vannak és ha az ember nem figyel, akkor hirtelen 5-6 nagyeszűvel találja magát szemben, mialatt az én csapattársaim vígan kergetnek szintén 5-6-n 1 darab ellenfelet a másik oldalon. Szóval jól jön a kis vidámság.
A type62-nek is 220-as az arany lőszere, mozgékonyabb tank, ráadásul könnyebben kitermeli (mégsem használom soha full arannyal, csak ha tényleg muszáj azt lőni). A könnyű tankok szinte mindegyike erőssé válik nagyon arany lőszerrel, a kérdés az, hogy bírod-e kredittel. Ha igen, akkor az a te szórakozásod, ha nem, akkor meg úgyis abba hagyod hamar.

DasIsFuck
ha e-50,cent 1,tigris 2 és még sorolhatnám ágyúkkal be lehet ütni akkor a 221-el ami kb ugyan ez miért is nem?

DasIsFuck
egy olyan tankról beszélünk ami t7-ben játszik 1000 hp-ja sincs és 157-es átütéssel kell folyamatosan 9-10-es csatákba játszani.
a gold átütés is csak 221mm ami t9-ben is gyengének számít manapság.

gold megint csak azért kell, mert 157mm átütés nem elég ahhoz, hogy ilyen magas szinten maximalizálni tudd a kiosztható sebzésed.
Pl mikor egy t29/t34/t32 kellene szemből átütni, oda kevés vagy is-3-at pl.

De itt speciel az a lényeg, hogy kompetens szeretnél maradni, vagy inkább beválalldo a -50%-os hátrányt, mert egy t8-9-10-es csatában 157mm ezt jelenti.
40-50 gold lőszerrel szinte minden helyzetbe segítségére tudsz lenni a csapatnak, anélkül sokszor hiányzik az a képesség amivel le tudnál hozni egy adott szituációt.

Persze ez kb stattpadder üzenmódba kell érteni, de pl aki elért mindent amit akart és már csak a statisztika/játékélmény miatt játszik annak ez egy tökéletes tank.

Aha, lődd akkor. E5 kutyaól.
Golddal gondolom egy olyan tank ami még mozgékony is még nagyobb FUN 😊

Mert az hogy golddal átütsz náladnál nagyobb tankokat az minden tankra igaz, ha ettől fun vmi akkor nem a tank fun hanem a gold...

DasIsFuck
Szemből is be lehet már 221-el pl a kupolát, de oldalról 157-el nem vagy csak nagy szerencsével, 221-el meg simán viszed vagy a t57-nél is hasonló a helyzet, oldalról 221-el már a tornyot is lehet vinni, de 157 az csak pattogni fog róla.

Ha belövöd vele az E5 tornyát akkor ügyes vagy.
DasIsFuck
Német ággal akkor elég sok lenne még a dolguk.
közepes vonalnál még emg is tudnák gond nélkül csinálni a párduc,párduc 2 lejjebb vitelével és t8-ra jöhetne a turbo panther.

DasIsFuck
Szerintem baromi fun, de nem light tanként kell vele játszani.
Lehet sok a gold ára, de 221mm átütés melett kb mindent viszel t8-on még szemből is.
t9/10-eket is viszed oldalról.
ezekre a 157 már nem elég általában.
pl az amerikai 10-es nehéztankok tornyára nem elég, de 221-el simán átviszed.
vagy pl a szovjet nehéz tankoknál, 157-el még az is-3 is problémás, de 221-el mindent viszel normálisan.
Szóval nagy hatása van ezen a tankon a gold lőszer használatának, főleg, hogy nagyon jó az ágyú,gyorsan is tölt és mivel elsősorba 8-9-10 szintre kell készülni, így ha fun szempontjából játszol nagyon megéri gold lőszert alapként használni.

Aki pl ilyen xx milliónyi krediten csücsül azoknak ez egy tökéletes fun gép.

Csoki, BIA és SA kill nelkül is 487 méterre lát. Lassan mozdul meg. Annyira nem fun. Kicsi alfa sebzes 3200 kreditért sok.
joe662
Ahogy gondolod:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

patchaou
Zsír 😊 Java része az E100 ágra fog menni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most úgy veszem észre az összes fake tankot le akarják cserélni, gondolom ha már úgyis át kell dolgozni HDra akkor ne fake legyen.

WoT: Nishizumi77

Mennyi ideig mondták, hogy a pontosság nerf nem érinti az artykat, sőt, ha nem hoznak elég xp-t, még buffolják is őket, aztán most pár napja már lekezelően írják, hogy arty is kapja a pontosság nerfet, hiszen az minden tankra szól...
Ebben az esetben legalább valamelyik ruszkinak elfogyott a vodkája, aztán józanul rájött, mi a helyes.
Elmész ám a picsába😄 Gratulálok!
Ha a lelkemet eladom akkor talán meglesz😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Tudod, hogy a wg naponta mond teljesen ellent a tegnapi álláspontjuknak.
DasIsFuck
Legutóbb mikor szó volt róla akkor azt mondták nem tervezik lecserélni.

akkor élvezd ki mert ki lesz majd cserélve erre: Spähpanzer SP I.C. alias turbó talicska
oda a szárazföldi torpedó Panther, jókat lehetett rammoli vele 😄
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 13:15:25

joe662
<#integet2>0T3P!
Küldtem 1kis extrát<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

DasIsFuck
Nem tudom eléggé nyalni az Aufklerung Panther fenekét😄
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fun tud lenni majd egy t7-es könnyű tank...
ok a type 62 sem rossz, az is bejött, de azért azzal klasszisokkal nehezebb játszani nagyobb szinten, mert hiába jó az ágyú, közel sem olyan jó mint ezen.
Ez az a tank amin bekell baszni 40-50 prém lőszert alapnak,csokit dobni a kutyáknak és masszívan funolni, igaz ilyen -100/150k veszteség per körrel jönnél ki...

Azon filózok, hogy majd mikor meglesz a nagy lánc, milyen felszereléseket rakjak rá.
Néztem hogy ha a rádiós kap SA skillt akkor egy periszkóppal már 500 fölé menne a látótávja, mivel ezt leginkább passzív scoutra lehet használni, de leginkább sniper/support med játékot lehet vele játszani, így nem feltétlen kellene a távcső és hely maradna a stabilizárot/töltésgyorsító/ventilátor hármasból valamelyik kettőnek.
A kérdés, hogy hogy a legjobb.
Vagy lehet hagyni a periszkópot a fenébe és rakjak rá venti/stab/rammert?

Azt látom, hogy a stzabilizárot mindenképp kellene a nagy rof-miatt, illetve a rof-ot is érdemes amennyire lehet kimaximalizálni és a venti meg ebbe is segít ahogy minden egyébe egy picit.

helyes 😄
csak mert aki csal annak resetelik az egész IM-et és kezdheti elölről XD
GabeE3e
aa,végül Sand Riveren megtudtam csinálni középen

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Túl korai lenne, új IM tankok legközelebb majd csak season 2ben lesznek az meg legalább még fél év, és ezek a tankok már benne vannak a kliensbe, szerintem a strongholdos verzió a legvalószínűbb.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 13:08:22

DasIsFuck
szerintem a pz3,tigris l/56 IM-es reward lesz.

DasIsFuck
kizárt, hogy cw-s ajándékra ilyen lepkefing tankot adjanak.

Azt se felejtsük el, hogy említették lesz majd a stronkhold módban lehetőség egyedi cuccokat festéseket és még tankokat is venni majd. Szerintem az Advanced okádék Sherman, Panzer III Ausf. K és most ez már lehet ezek lesznek, de persze ki tudja mi a céljuk ezekkel.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 12:57:03

remélhetőleg nem "okosan" szerezted meg 😄DDDD
mert akkor igen szarul jársz...
GabeE3e
Dehogy is,egyébként tegnap meglett a T55A, 1 csata után elég brutálisnak néz ki😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

kerla
köszi, ok, vissza kell még rázódnom, most lett kis "értelme" tolnom néha pár kört, több mint fél év kihagyás után. pedig anno a zárt bétától játszom vele...

Tono34
Prém tankok is játszanak, ha a tier megfelelő.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MM is teljesen megőrült. 9v9 td, 3v4 könnyű tank, 2v2 közepes, és én E75-tel...Highway.
Egyedül elfoglaltam a várost, senkivel nem találkozva, és ennyi volt, többet nem érek itt, kimenni nem tudok a 9 bokorban ülő td elé a pusztára, védekezni beállhattam volna, de már messze voltam, bár úgy is csak biztos távolról spotolt volna egy könnyű tank a td-knek.
Esélyes grindeléses misszióra, de esélyes klánháborús ajándékra is.

T-34-85M és Grosstraktorra is mondták, hogy meglehet ingyen szerezni. Aztán előhúzták a varázskalapból a WZ-111-et.

kerla
Köszi mindenkinek, benéztem, nem figyeltem, csak beléptem oszt had szóljon, csak ez kerülte el a figyelmemet, hogy külön van Light-Medium és Heavy sorozat, én meg csak a light-ot aktiváltam, de heavy-kel mentem... apropó, prémium tankok is részt vesznek a projektben?

Remélem nem sértésnek vélted. Csak 13,5 óra meló után kiégette az agyamat ez a sok szakszó.

Az LT küldetések 1-15-ig könnyű tankoknak szólnak, utána letekerve van sorban a többi tank típusnak is 15 küldetés.
Mindegyik típusúból elindíthatsz egyet. Minimum 4 tank típusod kell legyen, hogy megszerezhesd a tankokat, mert egyet ki lehet hagyni, én pl. artyval nem játszok azt kihagyom. Így viszont a többi típus 15. küldetésénél a másodlagos feladatot is teljesítenem kell, hogy megkapjam a ticketteket, vagy mi a szarok azok.
stug 4-hez tier 4 a minimum
t28hoz tier 5

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kerla
Light? Tier IV fölöttivel kell, az a lényeg nem? light tank TIER IV fölött, van ilyen megkötés is? huhh, körbenezéek mim van, mert van vagy 40 tankom...

Light tankkal?
Pár meg modok nélkül is hülyeség, mint például az "és"-t "vagy"-nak fordították.
kerla
LT-1: A győzelemért: itt tartok, vagyis sehol. Nyerd meg a csatát, légy a 10 legtöbb xp-t elérő játékos között. Ez jópárszor és bőven teljesült, top 1 is voltam IV vagy bagyobb tierű tankkkal... és semmi...

Master91
hmm, érdekes

itt is ellenőrizd hogy mit ír a küldetés, pár küldetés modok miatt rosszul van ki írva
Komolyan agygörcsöt kapok, ha nem szüneteltetem legalább egy hétig ezt a diliháznak nevezhető játékot.
Új divat jött be, úgy látom. Kezdéskor elkezdik írogatni, hogy mennyire utálják ezt a pályát, na itt már tudom is, hogy valami 2-15 eredmény lesz...
És természetesen az első percben szembe is tűnik, hogy a lehetséges legrosszabb helyekre mennek ezek. Írok is nekik, hogy itt a bibi, ezért utálod a pályát, gyere inkább ide azzal a mediummal, amoda azzal a nehéz tankkal, stb. De egy sincs 100ból aki megfogadná, inkább lenooboz, majd 3 perc semmit tevés után kilövik. Még kicsit bízom benne naivan, hogy ilyenkor a végén emlékébe vagyok és észre veszi a statisztikában, hogy míg ő mindenben nullát ért el, addig én több ezreket, és hátha utólag megfogadja mégis, és következő körben már jó helyre megy.
Mindig is elleneztem/ellenzem a stat alapú mm-et, de az ilyen abszolút 0 iq-jú kisegítőbe nem való szerencsétleneket tényleg külön zárhatnák.
Már az érne valamit, ha 300 wn8 alattiakat nem adna, tudom bőven felette is rakás szar még, de akkor is.
kerla
az megtörtént. azt írja: elkezdett... direkt lecsekkoltam, már többször is teljesültek a feltételek...

Tono34
Elindítottad a küldetést?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DasIsFuck
csak hát ugye az meg jobb lenne a vk36-tól..ez jól mutatja, hogy milyen alapvető balance problémák vannak a német nehéz vonalon t6-nál.

is-1-en mondjuk ha a 126mm-t átütő 85mm-es ágyú lenne akkor még ok is, de ha a top 85mm-es akkor jóval jobb mint a tigris l/56.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.10. 11:19:11

Master91
aktiválnod kell a küldetést