World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és még így is jobb ágyúsüllyedés hozható ki a párducból.
Egyébként semmit nem használok full arannyal egysérsz nincs értelme, másrészt nem bírnám creddittel.
Csak látom mennyire nagy ebben a tankban a potenciál, ha normális átütéssel lehet használni.(igen egy type 62-ben pl ez nincs meg)
Másrészt meg egy t7-es könnyű tankba ami 90%-ba 10-es,9-es csatákba küzd, ne legyen már probléma az, ha olyan átütéssel használja vki amivel van is esélye kihasználni.
Eleve mióta ott vannak a 8-as lightotk akkor 7-es könnyű tankok miért is mennek oda amire a 8-as light tankokat tervezték.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
a gold átütés is csak 221mm ami t9-ben is gyengének számít manapság.
gold megint csak azért kell, mert 157mm átütés nem elég ahhoz, hogy ilyen magas szinten maximalizálni tudd a kiosztható sebzésed.
Pl mikor egy t29/t34/t32 kellene szemből átütni, oda kevés vagy is-3-at pl.
De itt speciel az a lényeg, hogy kompetens szeretnél maradni, vagy inkább beválalldo a -50%-os hátrányt, mert egy t8-9-10-es csatában 157mm ezt jelenti.
40-50 gold lőszerrel szinte minden helyzetbe segítségére tudsz lenni a csapatnak, anélkül sokszor hiányzik az a képesség amivel le tudnál hozni egy adott szituációt.
Persze ez kb stattpadder üzenmódba kell érteni, de pl aki elért mindent amit akart és már csak a statisztika/játékélmény miatt játszik annak ez egy tökéletes tank.
Mert az hogy golddal átütsz náladnál nagyobb tankokat az minden tankra igaz, ha ettől fun vmi akkor nem a tank fun hanem a gold...
közepes vonalnál még emg is tudnák gond nélkül csinálni a párduc,párduc 2 lejjebb vitelével és t8-ra jöhetne a turbo panther.
Lehet sok a gold ára, de 221mm átütés melett kb mindent viszel t8-on még szemből is.
t9/10-eket is viszed oldalról.
ezekre a 157 már nem elég általában.
pl az amerikai 10-es nehéztankok tornyára nem elég, de 221-el simán átviszed.
vagy pl a szovjet nehéz tankoknál, 157-el még az is-3 is problémás, de 221-el mindent viszel normálisan.
Szóval nagy hatása van ezen a tankon a gold lőszer használatának, főleg, hogy nagyon jó az ágyú,gyorsan is tölt és mivel elsősorba 8-9-10 szintre kell készülni, így ha fun szempontjából játszol nagyon megéri gold lőszert alapként használni.
Aki pl ilyen xx milliónyi krediten csücsül azoknak ez egy tökéletes fun gép.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT: Nishizumi77
Ebben az esetben legalább valamelyik ruszkinak elfogyott a vodkája, aztán józanul rájött, mi a helyes.
Ha a lelkemet eladom akkor talán meglesz😄
angelus1991ster.blogspot.hu
oda a szárazföldi torpedó Panther, jókat lehetett rammoli vele 😄
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 13:15:25
Küldtem 1kis extrát<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fun tud lenni majd egy t7-es könnyű tank...
ok a type 62 sem rossz, az is bejött, de azért azzal klasszisokkal nehezebb játszani nagyobb szinten, mert hiába jó az ágyú, közel sem olyan jó mint ezen.
Ez az a tank amin bekell baszni 40-50 prém lőszert alapnak,csokit dobni a kutyáknak és masszívan funolni, igaz ilyen -100/150k veszteség per körrel jönnél ki...
Azon filózok, hogy majd mikor meglesz a nagy lánc, milyen felszereléseket rakjak rá.
Néztem hogy ha a rádiós kap SA skillt akkor egy periszkóppal már 500 fölé menne a látótávja, mivel ezt leginkább passzív scoutra lehet használni, de leginkább sniper/support med játékot lehet vele játszani, így nem feltétlen kellene a távcső és hely maradna a stabilizárot/töltésgyorsító/ventilátor hármasból valamelyik kettőnek.
A kérdés, hogy hogy a legjobb.
Vagy lehet hagyni a periszkópot a fenébe és rakjak rá venti/stab/rammert?
Azt látom, hogy a stzabilizárot mindenképp kellene a nagy rof-miatt, illetve a rof-ot is érdemes amennyire lehet kimaximalizálni és a venti meg ebbe is segít ahogy minden egyébe egy picit.
csak mert aki csal annak resetelik az egész IM-et és kezdheti elölről XD
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 13:08:22
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 12:57:03
mert akkor igen szarul jársz...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyedül elfoglaltam a várost, senkivel nem találkozva, és ennyi volt, többet nem érek itt, kimenni nem tudok a 9 bokorban ülő td elé a pusztára, védekezni beállhattam volna, de már messze voltam, bár úgy is csak biztos távolról spotolt volna egy könnyű tank a td-knek.
T-34-85M és Grosstraktorra is mondták, hogy meglehet ingyen szerezni. Aztán előhúzták a varázskalapból a WZ-111-et.
Mindegyik típusúból elindíthatsz egyet. Minimum 4 tank típusod kell legyen, hogy megszerezhesd a tankokat, mert egyet ki lehet hagyni, én pl. artyval nem játszok azt kihagyom. Így viszont a többi típus 15. küldetésénél a másodlagos feladatot is teljesítenem kell, hogy megkapjam a ticketteket, vagy mi a szarok azok.
t28hoz tier 5
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Új divat jött be, úgy látom. Kezdéskor elkezdik írogatni, hogy mennyire utálják ezt a pályát, na itt már tudom is, hogy valami 2-15 eredmény lesz...
És természetesen az első percben szembe is tűnik, hogy a lehetséges legrosszabb helyekre mennek ezek. Írok is nekik, hogy itt a bibi, ezért utálod a pályát, gyere inkább ide azzal a mediummal, amoda azzal a nehéz tankkal, stb. De egy sincs 100ból aki megfogadná, inkább lenooboz, majd 3 perc semmit tevés után kilövik. Még kicsit bízom benne naivan, hogy ilyenkor a végén emlékébe vagyok és észre veszi a statisztikában, hogy míg ő mindenben nullát ért el, addig én több ezreket, és hátha utólag megfogadja mégis, és következő körben már jó helyre megy.
Mindig is elleneztem/ellenzem a stat alapú mm-et, de az ilyen abszolút 0 iq-jú kisegítőbe nem való szerencsétleneket tényleg külön zárhatnák.
Már az érne valamit, ha 300 wn8 alattiakat nem adna, tudom bőven felette is rakás szar még, de akkor is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
is-1-en mondjuk ha a 126mm-t átütő 85mm-es ágyú lenne akkor még ok is, de ha a top 85mm-es akkor jóval jobb mint a tigris l/56.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.10. 11:19:11