418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #360502 pffff ki az a hülye, aki neki áll, max akinek nincs meg :D -
Angelus1991ster #360501 4,9 millió kreditet és egy garázshelyet. -
Gyuszopapa #360500 Ez így is van,alapvetően éjszaka szoktam játszani mert akkor érek rá.Rengeteg hülye van nem számít hogy hétköznap vagy hétvége és aki hajnal 2-3 felé játszik az biztos nem iskolás. -
pZoli81 #360499 Megvan a szeptemberi nagy tank küldetés: wz-111. Minden nemezettel 135 kill és 135k sebzés. Ha valaki nem akarná megcsinálni az összes ágat, akkor kipótolhatja némi pénzért token vásárlással a prémium shopból. Vajon ha valakinek már meg van a wz-111, az mit kap ha újra megcsinálja? -
Angelus1991ster #360498 Ez itt a probléma. WoT-prolik hordája. De ez a wg hibája is. Mert nem képesek egy normális tutorialt megírni. Ami van az egy nagy lófütty. Sokan azt a nyavajás wasd gombot se tudják használni, és a minimapra se néznek rá. -
Plata #360497 Nem tudom,de iskolakezdéstől a játék szinte játszhatatlan,ilyenkor hanyagolom is hetekre. -
Plata #360496 Hát ha 300-900-at bele tudok puszilni és kiütök 3-7 modult az nekem tökéletesen elég a boldogsághoz. -
#360495 Még mindig nem értem miért gondoljátok így. A már nem iskolás korú játékosok nagy része tök sötét a játékhoz, sőt köztük sűrűbben fordul elő hogy még az irányítás is gondot okoz :) Sok olyan felnőtt családos emberrel játszottam már, akinek fingja sem volt arról hogy mit csinál, mentek össze-vissza és amikor megkérdeztem hogy miért csinálták amit csináltak még csak válaszolni sem tudtak. Aláírom, hogy vannak olyan kis kölykök akik fullba nyomják a kretént minden csatában, de nem az életkor számít. -
R3nton #360494 Hát persze a 152es HE még jó, hogy sebez valamennyit, de belőni nem fogod a 150mm-es átütésű aranylősszerrel se az E-100-t se az IS-7-t szemből. -
Plata #360493 Végre iskola.
Nyugisabb és jobb lesz a WoT. -
madmanic #360492 hát eljött a nagy nap....
Kár h nem lesz időm gamelni..... -
Plata #360491 Nem egy szintről jutott eszembe,tegnap South coast-on a bázison két durva belövésem volt t49-el,két object 140 meg is7 akarta elfoglalni a bázist,a dombról szekáltam őket,az egyik object feljött én le,ahogy felülről rám akart lőni én megelőztem,mikor kijött a tank a peremre és kilátszott a hasa telibe küldtem,baszott nagyot sebzett a hasába,és kigyulladt,visszamásztam a dombra és kapott még egyet amitől kampec lett,és felülről a domb alá jövő is7-et meglőttem,és beadta ugyanazt,felülről zöld volt a tornya és kigyújtottam őt is,de őt nem tudtam megölni,mert a végre vissza érkező csapattárs kinyírta.Jah és nekem lett a legtöbb sebzésem a csapatban,mert T49-el a domb tetejéről sniperkedtem..South coaston az a domb eszetlen jó,a bázis mellett van és az ellenséges bázison lévő td-ket be lehet lőni vele.És legtöbbször észre sem vesznek,ha lövök akkor sem.Obj meg tortoise td nem is tudta honnan lövöm. -
#360490 HEAT-ről van szó, nem repeszről. Be tudja lőni, persze, de csak ha nem egy szinten van a két tank. -
Plata #360489 Ha jól értem szerinted T49 ágyújával nem lehet szemből át lőni E-100-at és Is7-et,el kell hogy szomorítsalak,T49 sima lőszerrel szemből vígan beléjük sebez sőt az E100 td-t is sebzi szemből. -
yossarianHUN #360488 Ja, elsiklottam felette, de ha anélkül fikázod hogy meglenne, akkor végképp nincs több kérdésem. -
#360487 Látom az nem zavar hogy nekem nincs prém Jt-m. :) Csak azt írtam amit csata közben tapasztalok vele szemben, nincs alfa, nincs elrettentő erő, ha nincs támogatása, rögtön rámásznak, mivel manapság sűrűn belövik akár golddal, ezért már nem merészkednek nagyon előre, sok lett a mozgékony med, szar a pálya, stb. Az örök klasszikus lánclekapásos taktikai elem a Jt8.8 on jó lenne, de nekem 26k csata után kb. 2 eset rémlik, amikor ezzel fogott meg, pedig naponta találkozok vele... -
yossarianHUN #360486 Most hiába pattogsz, te mondtad, "kidugja az orrát, lead egy 240 dmg lövést és próbál visszaevickélni". Ez a csikicsuki definíciója, heavykkel működik is, de nem TD-vel, aminek nincs tornya, úgyhogy mire ráfordul a célra, szétrámolják, mint floki a lábtörlőt. Egyébként senki nem mondta, hogy nem lehet közelharcban használni, csak nem így. A hasát rejteni kell ahogy tudod, sziklával, törmelékkel, csapattárs tank testével. A T9 JT ezzel nincs kisegítve, mert azon a szinten annak az UFP-jét is kilyuggatják egy pillanat alatt, a T8 prémnek azért többnyire elég szokott lenni. Egyébként nekem pont nem hiányzik az alfa, azzal az elmebeteg tűzgyorsasággal lekapod a láncát bárkinek, aki egy pillanatra kidugja az orrát a fedezékből, onnan meg láncon tartva, fél kézzel szétpakolod. Nagyobb bajom vele, hogy sokszor nem érek el a sebzésig, mert a mozgékonysága jóval gagyibb a nagytestvérénél. -
#360485 Ahha, ki mondta hogy sarokharc, vagy hogy hogy akarom használni?
De egyébként igenis tereptárgyak, csapattagok stb. mögül vagy mellől lövöldözöl ha nem vagy piroska, de felőlem ti oszthatjátok a préri közepén is
Egyébként szeretem olvasni a valóságos helyzetektől ingen messze található ideális teóriákat, felvillanyoz.
Nálatok biztos minden másodperc előre meg van komponálva ahogy betölt a pálya és mindig a teóriátok szerint alakul a meccs valszeg, tehát soha de soha nem kellet még lövés után visszatolatnotok, dobjatok már egy lila statot hozzá -
bornofakone #360484 Nem tudom milyen volt a kredithozama ez előtt, legendákat hallottam, de annyira én se vagyok hasra esve tőle, bár így h kaptam 7 nap prémet (+ 3 napom volt küldetések miatt), tegnap óta sikerült 1 milla kreditet össze szednem JT8.8-al.
Én örülök hogy megvettem, azt kaptam amit akartam, bár idegesítő hogy többször kap motort mint a normál JT, legalábbis többet kapok a prémmel.
Amúgy sztem azért kaphattál relatíve kevés kreditet mert távolsági harcot vívtál, ahogy tapasztalom (meg eddig is így volt), xp-ben és kreditben is a közelharcot díjazza a játék. 3,5k dmg-re (az viszont végig közelharc volt) megadta a tankászt, és 139k kreditet prémmel. (1400 base xp-t kapartam össze vele).
Nem olyan vészes a dolog, mint ahogy te látod, sztem jó kis gépezet ez. Szokásos td betegségei megvannak, meg sima JT után fájó h lassabb, nehézkesen mozog, rosszabbul fordul érzésre is. Meg hát hiányzik az alfa. De el lehet lenni ezzel a 240-s alfával, 4,45 körül tölt a tankocska...szval használni kell mocskosul azt a dpm-t és eddig a facehugging-os módszer elég adja nekem. Kredit miatt is, meg amúgy is jobban jön ki az agresszívabb játék. Bár azért mivel szarul fordul, még a heavy-k is képesek le-le forogni. Ha pedig bekapok pocakba 1 lövést az a qrva motor mindig elszáll :D Szval manapság meg se javítom ha láncot lőnek v gun-t. (vmiért előszeretettel céloznak a gun-ra nekem). 2k avg. dmg-t kényelmesen tudja tartani a tank, ha nem bénáznék és szerencsétlenkednék vele, sztem 2,5k avg. dmg hozható vele, számomra 1 at15 szinten van...csak annyi különbséggel h JT8.8-al nem megyek t10-be :) És bevallom baromi nagy öröm h nem kell 8-s tankkal szórakoznom atom t10-s csatákban. Egyedül amit utálok mocskosul....a qrva artyk. Mivel lassú alapvetően...és 1300 hp...az artyk igen gyorsan amortizálnak. 1shot-t szerencsére nem kaptam még...de kettőből ki szoktak szedni a komolyabb t8-s artyk :D
All in all, jó kis tank ez :D És nagyon remélem h nem a JT lesz a szeptemberi küldetés ajándéka...mert akkor felkötöm magam h fizettem érte...:D
e25-nek nagyon örültem volna, mert az tényleg fun tank. Meg op...:D Viszont nagyon esélyes h JT-t bedobják. Nagyon sok t8 közül nem válogathatnak már....JT nem volt még, fcm, t34-3, más hirtelen nem jut eszembe :D
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.01. 00:13:15 -
yossarianHUN #360483 Hát nem is értem miért akarsz csikicsukizva használni egy TD-t. -
#360482 Aki sarokharcra használja az meg is érdemli hogy szétkapják :) -
#360481 Jah de az az alfa ahhoz a behemót testhez ugyanolyan vagy nagyobb hendikepp, mint a +1 tier egy jóval ütősebb löveggel. Mert hogy is zajlik manapság egy jt8.8 játékmenet, kidugja az orrát, lead egy 240 dmg lövést és próbál visszaevickélni, nem marad kinnt azzal az űber frontpáncéllal sehol, mert tudja beverik a frontját golddal (az lfp jéről nem is beszélve ami minden második találatkor automatikusan viszi a motort is) vagy lekapják a láncát aztán reszeltek. Szóval abból a dpm-ből amit ki tudna tolni semmit nem tud realizálni az esetek nagy részében. -
yossarianHUN #360480 Azért a sima JT szinte folyamatosan T10-ben van, míg a prém max T9-cel találkozhat, azzal se gyakran. Azon a szinten sokkal jobban működik az a páncélzat. -
#360479 Nem véletlen nem rohantam venni akármilyen óccsó, de nem kreditermelő képessége miatt. A jadtigerrel mostanság épp eleget szívtam amíg kihúztam a JpzE100 at, egy kézen meg tudom számolni amikor kihozhattam vele a maximumot, bár lehet én vagyok béna. Ennek a td-típusnak kb. leáldozott, a goldammo és egyébb körülmények, mint a cemper helyek eltünése vagy a sokkal több med tank stb. kiherélte teljesen a játékélményt vele. Érdekes a t34 nél nem tapasztaltam semmi ilyesmit, ugyanolyan jól lehet vele érvényesülni mint az elején. -
R3nton #360478 Az e-25 a legnagyobb fun a játékban, ezért is fogom megvenni a kanonent, ha kijön :) -
R3nton #360477 Ez szerintem ironikus. T49el goldjával max a Tomsilent haverja lövi be ezeket frontból, aki kilőtte a Maust churchil3-al
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.08.31. 21:55:59 -
lexlutor #360476 ez egyaltalan nem problema.. miert is lenne??
- Japanese heavies being penetrated frontally by T49 gold ammo a problem? A: "What are you smoking!"
- Q: "Why smoking?" A: "Because you are considering a problem for a heavy to be penetrated by a gold ammo a problem. I never played the T49 but its gold shell is penetrating the E-100 and IS-7 front just as well" -
#360475 Ugyan ez van nekem is, de nekem a mai csatákat se akarja
Myke28
köszönjük!
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.08.31. 19:33:34 -
Myke28 #360474 ITT A MEGOLDÁS :) -
#360473 Gondoltam leporolom kicsit a prém jagdtigert, mert jó pár hónapja nem mentem már vele. Csak én érzem úgy hogy ninja nerfet kapott a kredithozama? Igaz hogy vereség lett, meg ennél több sebzést is össze lehetett volna hozni de én akkor is keveslem ezt a kreditmennyiséget érte. Régebben egy ilyen körért simán 80 ezer felett kaptam prémium account mellett.
Szerk.: tudom hogy a képen a prém nélküli kreditet karikáztam be, de pont azért mert az sem tűnik valami soknak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.31. 19:11:54 -
yossarianHUN #360472 Én is gondoltam rá, de nem hiszem hogy kihozzák a Chieftain előtt. -
Sir Charles #360471 Miért nem tudom lejátszani a replay file-kat? De még a sajátomat sem, amit tegnap este játszottam?
Rákattintok, megmondom neki, hogy a WOT -al játsza le.
El kezd tölteni a gép,aztán villan egyet és semmi.
Ma két gépen is kipróbáltam, mindkettőnél ugyan ez. -
#360470 Top of the Tree: Object 268
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tessellia #360463
Ez nem játszik ? (a t8 esélyesek között)
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/08/t95chieftain-hybrid-british-tier-8-mt.html -
Lokker #360469 5x xp sokat segített, anélkül bele se kezdtem volna -
#360468 A Dick Max megszerzése nem volt kemény, mondjuk az csak egy hatos :) nyolcasért sz_ _ni kell :)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.08.31. 18:24:26 -
Lokker #360467 Ha tényleg t8 tankot adnának akkor a feladat iszonyat húzós lesz EU-nak. pl: 100k xp mindegyik nemzettel, min t6 tank és csak top5 nyertes xp számít -
lexlutor #360466 jagdtiger 88!!! :DD -
Lokker #360465 Type-59 -
#360464 Hmmmm találgassunk ? Gondolom meglévő T8as lesz. -
Tessellia #360463 Közbe fórumon Ectar elkotyogta, hogy T8-as tankért lesz küldi szeptemberben.