418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Elmondanád nagy vonalakban magyarul hogy miről szól?
  • Plata
    Attól hogy elutazol még meg tudod venni.
  • bekescsaba
    Rendi vagy. Bármi konstruktívabb?
  • Solten
    Meg is rendeltem neked.

A hutesert felarat szamolok.
  • yossarianHUN
    De azért ez az EU-s top of the tree, meg az NA-s on track is aranyos.
    Top of the tree (nálunk):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

50% discount on purchase:

AT-1
    SU-76
    SU-85B
    SU-85

30% discount on purchase:

SU-100
    SU-152
    ISU-152
    Object 704
    Object 268

+ 50% Crew XP bonus for all vehicles included in the special.

On track (náluk):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

50% discount on purchase:

Pz. 35 (t)
    Pz. 38 (t)
    Pz. 38 nA
    Pz. IV H

30% discount on purchase:

VK 30.01 P
    Tiger (P)
    VK 45.02 A
    VK 45.02 B
    Maus

Play and Damage two or more enemy vehicles in a battle with:

VK 45.02 A
    VK 45.02 B
    Maus

And earn:

2x Crew XP

(Repeatable)

Play and Damage two or more enemy vehicles in a battle with:

Pz. 35 (t)
    Pz. 38 (t)
    Pz. 38 nA
    Pz. IV H
    VK 30.01 P
    Tiger (P)

And earn:

+25% XP

(Repeatable)
    -If you make 25.000 XP driving with any of the vehicles above you will earn:

2x Small First Aid Kit
    2x Large First Aid Kit
    2x Small Repair Kit
    2x Large Repair Kit
    2x Manual Fire Extinguisher
    2x Automatic Fire Extinguisher

(Maximum 10 times)

-If you complete it 4 times you get:

1x Large-Caliber Gun Rammer

-If you complete it 8 times you get:

1x Improved Ventilation Class 3

-And if you manage to do it 10 times the final prize is:

T-25 + 50% Crew
    + Garage slot
  • bekescsaba
    Segítség kellene....

Ez persze bizalom kérdése, de hátha.

Szóval ma hajnalban el kell utazzak, de nagyon kellene egy Rudy.

Holnap kapok fizetést, de nem leszek olyan helyen, ahol meg tudnám venni a gépet, másnak meg nem adnám meg a kártya adataimat.

Szóval, ha valaki ma megvenné nekem esetlegesen, akkor holnap vissza utalnék neki 8500 Ft-ot, vagy egy ötlet arra, hogy telefonon hogyan tudnám megvenni a Rudyt.

Köszönöm.

Miert voltam.
  • Solten
    Votma? Type-Patton mutans megveheto a NA szerveren: link. Nem ugy volt hogy csak az azsia szeron...? Bar teljesen mindegy, nem eloszor hazudnak.

Nos, ugy latszik naluk is betelt a pohar:

"Wargaming has reached new heights of absurdity! This game gets more ridiculous every patch. Wargaming says, "The game keeps the balance between realism and gameplay." However, this tank crosses the line into PURE fantasy and obliterates realism. Not to mention being a pathetic attempt to grab money from players. Really... if I wanted to play Lord of the Rings or World of Warcraft I'd do that."

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.01. 19:12:05
  • walert
    Az új patchet mikor rakják fel ? Szeptember 2-át olvastam 0 órát. Akkor ma éjfélkor vagy holnap élfélkor?
  • ilovearty
    Hallod.... Überfaszakiráy gép. Én is6 oldaláról is minden kis szar ágyúval pattogok. Ez úgy hugyozza be mintha páncélja sem lenne. Is3-at szintén. Oldalról ismétlem. wtpz4-et megpattintotta a tornya. ST emilt szintén. Igaz most jött egy agyhalott vk 30.02d és azzal a szaros kis ágyújával egy lövésre sebzett, ( 132 pen ) ellőtte a tronyot és kilőtte a lövészt. Javitok gyogyitok következő lövése ismét ugyanez. Mondom mi a f@sz??!!!. Nézem hát az egyetlen narancs retardált nyomorultat sikerült kifognom... Neki kell a az rng segítsége ugye... nekem nem mert lepattintott zsinórban mint a kv1s pár csatával ezelőtt. Igaz hogy 3x jobban páncélozott tankokat is áthugyozok de ezeket nem lehet.
    Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.09.01. 18:42:44
  • András77
    "beismerik hogy a probléma fennál, nem tudják még hogy oldják meg"

A megoldás egyik iskolapéldája, hogy a kis tierben hivatalosan is über OP-nak beismert Pz II J tankot hatalmas összegekért, bajnokok csomagjában már sokadszor eladásra kínálják. Ja WG féle megoldás, vedd meg és öld halomra a kezdőket vele. Ja, hogy pedotankosok az OP tankjaikkal halomra lövik a kezdőket???? És itt elképzelem, hogy storm széttárja a kezét és néz bután, hogy nem érti

Egyébként én rohadtul jellemtelen dolognak tartom, mikor a sikertelen sz.r visszamegy tier1-3-ba játszani valami OP tankkal fcm pak, su76i, pzs35, t18 (bár ezt megoldják), pz ii j, meg igazából komoly legénységgel még sok más tank is lehet komoly tényező és domináns. Halomra lövik a nyomorult kezdőket, ráadásul sokszor aranyat használva és gondolom valami kéjes mámort érez ez a lelki sz.r szerencsétlen, hogy mekkora über császár már A legnagyobb egyébként nem is a jelenség talán, hanem, hogy ezek a nyomorultak nem is értik, hogy miért aljasság és jellemtelenség, amit csinálnak, még akkor is, ha nem sértenek vele szabályt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.01. 18:43:42
  • patchaou
    Kössz az infót :)
  • Lunki88
    Nagy a szórása a lövegnek nekem csak ez a bajom vele. Egyébként lehetne vele aprítani, de sok esetben csak a földet lövöm, vagy nem találom el a gyenge pontokat.
  • lexlutor
    ..en is megprobaltam elkepzelni, hogy mennyien reklamalhattak, h korabban lemaradtak a wz111rol..

.. nem sikerult :D

valahogy ezt sem birom ki rohoges nelkul "evidence that many players are involved in preparation of our specialties."
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.01. 18:18:04
  • bornofakone
    ja...igazodik a régiók igényeihez...magyarul eu-ban lófaszt nem akar a játékos állomány, ezért ilyen szar jó ideje az egész...
    régebben legalább egységesen szar volt vagy jó. Ennél jobban nem utálok semmit, mikor amcsi szerveren ott az e25..op és fun t7 toy/joy-tank. Nálunk meg ez a ...szar :D
    Végülis tutira itt eu szívében a vastag pénztálcájú németek 1 szar kínai heavy-t akarnak 1 tetves op NÉMET td helyett. Seems legit 2 me...
    Sztem megkérdeznék 10 embert, 8 tutira az e25-ért ment volna...szval hol is van az a bizonyos igény?!
  • rosti
    Létezik megoldás arra ,hogy a csapatársammal mikrofonos kapcsolatot létesítsek a játékprogramon belül.
  • ROMOTO
    Comettel már annak is örülhetsz ha egyáltalán beviszel némi sebzést, ilyen szar tankot ebben a tierben nem sokat látni, szopok is vele rendesen, annyira hogy még az extra xp-s eventek én is alig veszem elő
  • lexlutor
    hehehheehhe

PL Community

Gepard_PH, on 01 September 2015 - 12:38 PM, said:

In assessing the satisfaction of the players always we take into account your opinions expressed in the forum, Facebook or even in the comments on the YouTube video of Contributorów community, but also a number of other factors that we analyze. Definitely we want this to please the greatest number of players as much as possible - this is not always possible because different players have different expectations.

For example, the marathon at the GM-111 may not be especially attractive for people who have little time or already have a tank in the garage. But there are a lot of players who last time have been unable to get WZ-111, and now they have another chance. Any offer, we are preparing is for someone interesting. This is evident because even if the increased number of players online during special offers: it is the easiest and visible to everyone, not just for us, evidence that many players are involved in preparation of our specialties.

I hope that you too will find something for everyone in the near future.

About promotions on other servers I've written many times before. Each server independently adapts its special offers to the region and the expectations of their players.You should also remember that the individual regions do not compete with each other.
  • lexlutor
    wz-111?
    megint?
    kreditkompenzacio?

hiaba, eu szerveren MINDIG van lejjebb...
  • Lunki88
    Ezt már én is tapasztaltam, de úgy voltam vele hogy biztos csak beképzelem magamnak. A kedvencem még az ilyen halálpontos kapáslövések. E25-el kb. 300 méterről elkezdtem sorozni az IS-t oldalról, mire szép komótosan rám fordítja a csövet és nem csak hogy talál de még ki is gyújt... :D
  • ilovearty
    "storm szerint a pedotankosok és az op tankjaik nagyon sok gondot okoznak az új játékosállomány toborzás szempontjából, komoly statisztikák vannak erről hogy sokakat elkedvetlenít ez a jelenség, beismerik hogy a probléma fennál, nem tudják még hogy oldják meg"
    Már megoldották. Piros és narancssárga idiótákat alig lehet belőni, vagy egyáltalán eltalálni. Most comettel a full papír szutyok kv1s-t 12 lövéssel tudtam kilőni szemből pedig csak 200 hp-ja volt. Mondom ez nem igaz bazdmeg... add már be azt a 2 lövést abba a köcsögbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pales27
    m46 patton szemből, nem scorpion :D
  • bekescsaba
    Ez a scorpion úgy néz ki hátulról, mint egy írógép...még a gombjai is jó helyen vannak.
  • popey8
    Én is így gondoltam, akkor sztem el sem kezdem az ágat. Bár ha a VK-t kinyírják a T8 jó lehet helyette IM-re.
  • popey8
    Pedig jó kis tank. Azon kívül, h a lövege néha beszámíthatatlan.
  • Pales27
    nem lesz jó a T8 cw/sh-ra
  • ROMOTO
    Ahogy nézem az oroszoknál már kijöttek az új mod pakkok is.
  • yossarianHUN
    Az hagyján, én kihúztam, aztán csalódtam benne:D
  • András77
    Ja, az LFP-re vigyázni kell nagyon, ráadásul a vezetőt is kiszedik a sebzéssel együtt. Az arty érzékenysége is igaz, de arty lövés mindenképpen pusztító, szóval kerülendő, talán csak a kemény fejű amcsi tankok védettebbek egy kicsit a fentről beeső lövedék ellen.

yossarian: az STB-nél én is észrevettem, hogy milyen iszonyat xp kell hozzá, pedig az nem is mai csirke, de olyan q sokat kell grindelni hozzá, hogy jegeltem is azt a projektet. Most előszedem a type61, fullosra kifejlesztem, de ha megcsinálom a 135e sebzést, szerintem akkor még mindig kell vagy 140-150e xp az STB-hez (feltételezve, hogy xp prém nélkül kevesebb, mint a sebzés). Nagyon durva hosszú grind.
  • lacibacsi
    Nem kellett lopniuk. Baráti segítségként kaptak mindent.
  • yossarianHUN
    Vicces, hogy szinte minden új ágnál egyre több és több XP-be kerülnek a tízesek. Nem telik el sok idő, és 300k XP-t kell kipengetni értük.
  • popey8
    Köszi szépen. Szomorú, h elölről kell kezdeni már megint. T8 vajon jó lesz CW/SH-ra szerinted? Akkor addig kihúznám az ágat. Bár inkább a mozgékonyabb tankokat szokták preferálni.
  • Pales27
    kép
  • popey8
    Vki aki fent van teszten, tudna felrakni egy printscreent az új japán ágról? Érdekelne, h van-e kapcsolódás a med és heavy között vagy hogy mivel (pl. T1-el) mennyi xp kell a heavyhez.
  • popey8
    Aki 6-8k csata alatt csak ennyit tud felmutatni (még ha a negyede stock tankkal is), abból sosem lesz átlagos player. Ez tisztán agyhalott szint és az is marad.
  • ilovearty
    Ami még nagyon idegesített benne az a híg fos haspáncél , és a vizes szalvéta motortető amibe a kis pöcs angol hatos fv arty is maxot sebzett mindig.
  • ROMOTO
    Nincs képanyag sajna, kínai artyről van valami top tieres batár ami nagyobb mint az orosz megfelelője, de az egy makett.
  • Plata
    Hát az fix,kínaiaknak sosem volt saját ötletük,csak lopni és másolni tudnak.
  • Tono34
    Gondolom a kínai mint az orosz csak más színben :D
  • Plata
    Kínai japán arty?Van róla valami infó hogy hogy néznek ki?
  • técs
    És remélhetőleg mindez 2 nap alatt.