World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Vajon ez is megy t8-as prém nehéz tanknak löwe 2.0-ként, bár lehet ha ez megtörténne a 15cm-es ágyúval jönne.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.02.11. 10:33:31
Avagy amnesztia a kezdeti idők rosszul sikerült köreinek
Mindig is szerettél volna a legrégebbi hagyományokkal rendelkező, nemzetközi viszonylatban is nevet szerzett kláncsalád tagjainak sorába lépni? Erre korábban nem volt lehetőséged, mert az aktuális minőségi mutatóidat lerontotta az első néhány ezer csata ügyetlenkedése? Ez most nem akadály! Ne habozz, jelentkezz, kerülj az újoncok közé és próbálj szerencsét közöttünk. Légy tagja egy családias hangulatú, CW-Stronghold orientált sikeres magyar klánnak. Légy te is Tarczay-legény!
További információ itt:
http://vteps.hu/index.php/toborzas/vteps-vt3ps-nyitott-kapuk
Utoljára szerkesztette: Kishawer, 2015.02.11. 10:23:35
Si vis pacem, para bellum.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Lego Technic Tigrincs:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régóta ki van már kapcsolva nálam ez a mód, de régen nem emlékszem, hogy védőként nyertem volna, talán csak 1-2 csatát.
Ha van 2 tisztességes scout ( F1 G1 G6 ) az ellen közel sem tud jönni, a hegyen kempelőket meg simán levadásszuk.
T29 istencsászár ezen a mapon, beállsz D2 hull downba..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Számtalanszor nyertem már Karélián védőként. Az M103 ott lett tank ász védőként, nyertes csatában.
És akkor olyat veszek ami nekem tetszik 😊
+ én még továbbra is tartom, hogy a sokezer forintos prémtankok helyett újoncok sokkal jobban járnak egy-két havi prém accal és normál tankok húzásával mint egy prémtankkal. Jön az XP, fejléődnek a legényeg és pénz is lesz a következő tankra. Embere válogatja, de a pénzfarmolás egyetlen prémtankkal igen gyilkos tud lenni sztem, plusz az XP is megy a levesbe (kivéve ha vagy olyan mázlista hogy pont az a legénység kell amit bele is tudsz ültetni)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.11. 09:27:37
Vmilyen oknál fogva a legtöbb védős pályán a védők fontosabbik része (értsd top tankok) összegyűlnek az egyik oldalon és csak támadnak-támadnak-támadnak... és azt veszik észre hogy miközben ők a támadó starthely környékén matatnak, a támadók már húzzák a zászlót.
De a támadók is érdekesek szoktak lenni, számolatlanul szokták nyomni a védőkre hogy noob campers 😊
Erlenberg és Karélia védelem szinte mindíg ilyen - sand river viszont meglepően jól működik ebben a módban (ott tényleg tudnak védekezni az emberek plusz a scout misikhez ez a tökéletes pálya ha a támadó oldalra rak)
Innen elvileg letölthető már a kliens!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.02.11. 01:58:35
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.02.11. 01:24:54
Normál karelian abszolút nem tudok játszani például.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Zárásként mentem egy kört a nemrég vásárolt Matildával. Sokan írtátok itt is, hogy brutális, most kaptam először vele T4-et. Prokhorovkán végigmentem az 1-es vonalon és a végén már röhögésbe ment át a kezdeti vigyorgásom. Majdnem meglett vele a HT-15. <#beka2>#beka2> 3500 lepattanót szereztem. Hihetetlen. Nagy álmom a Tarczay medál, de sajnos csak 3 modulomat lőtték el így nem lett meg, de ezzel döggel simán össze lehet hozni egy szerencsés csatával.

Köszönöm ezt a filmrészletet😊
angelus1991ster.blogspot.hu
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ja és a camója olyan fos, h én még ilyen sz@r camót TD-n nem láttam.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.10. 23:03:27
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Csak hogy én is mutassak valamit, itt egy light high caliber. Igaz T8, de azért csak oda kellett tenni magam kicsit. <#hawaii>#hawaii>
Igaz behozták az OP másik light ágat az amcsiknál, azért én még mindig a T71-et imádom.

de sand river is hasonló támadó módba, mondjuk védelembe az egy rakás szar speciel.
egyszer egy 7k-s sebzős kör, most egy 11k...pff😄
Én lassan 16k csata alatt még a 6k sebzést sem értem el soha egy csatában.
karelia pl normál módba szvsz játszhatatlan.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mellesleg ripli?
Van replay is,( a végén van pár csúnya szó benne )
Replay
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Nem véletlen ilyenek, hisz ezzel igen sokáig le tudják kötni az igazán hc arcokat akiknek nem az ótvar t5 kacat kell, hanem az igazi érték t55,object.
a stugot nem véletlen olyan könnyű megszerezni, az a csali meg a csont a gyengébb/casual gamereknek, hogy ők is részt tudjank ebbe venni, de a többinél már nagyon bele kell merülni.
Ez azért is jó, mert egy igazi célt ad mindenkinek és a már lehet rég kidobott tankok amiken átgrindelték magukat a játékosok újra előkerülnek a missziók miatt pl.
Szóval elég jól ki lett ez találva.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.10. 21:01:36
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Storm confirms habibubla hibubibu labibubi, libubulibabab lebubublibub buli bubi lebub lubibubla lebubuhabla.
-Storm megerősítette Conchita Wurst lesz a World of Tanks új arca, megkezdődtek a hangfelvételek az új zenei anyaghoz melyet Conchita énekel fel .
-Storm megerősítette új legénységi típus a transzszexuálist, melyet az "IMP" keretein belül 1001 küldetés után lehet elérni csak Arty használatával, a játékosokat annyiban érinti, hogy a férfi legénység elérhetőek lesznek hosszú hajjal a női legénység meg borostával.