418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#360542 egy kis friss újság a fejlesztőktől:
új nemzet csak a jövő évben jön,
új tankágak a meglévőkhöz szintén csak jövőre jön
( japán-kínai arti, és td ről van szó)
a megjelenésen-grafikán tovább szöszölnek
szokásos dolgoznak rajta szöveg a directx 11-12 ről meg a többmagos támogatásról
a prioritás mindezek mellett a meglévő graf motor optimalizálása és a havok
egy új elem a "ködfüggöny" is kidolgozás alatt van (talán a hajós játék mintájára passz).
nincs tervben továbbra sem a több tornyos megoldás és új jármű osztályok bevezetése.
a legénység képzés kiegészül új képességekkel és lehet hogy az egészen alakítanak majd.
(sok a gond vele, egyrészt nem találják elég effektívnek, másrészt sok probléma van azzal hogy a tank csere esetén átképzésre van szükség és e mellett kiesnek a régiek meg új legénységi tagokat kell toborozni, e miatt ugrik a bia stb....) kivesznek perkeket amiket soha senki nem használ. Lehet hogy a hajós minta is bejátszik majd ha átfazonírozzák az egészet, találgatás van.
Kláncset is lesz (jelentsen ez bármit)
storm válaszolgat arra hogy mikor lesz mozgó biszbasz a tankokon és hogy havok függő e, asszondja nem tudja meg hogy havokkal és nélküle is megoldható
az artisták nagyon sírnak hogy ne lehessen teamkill, itt kiderül hogy ezen is ügyködnek a fejlesztők, azaz még jobban leegyszerűsítenék a játékot ezáltal.
storm asszondja hogy az idén jövő mapokon nincs hó és kosz (városi pályák jönnek)
online játékosa most több mint tavaly ilyenkor, egyébként is ősszel mindig megnő a játékosállomány mivel vége a nyaralásnak, jön a hűvösebb-rosszabb idő stb. (szóval korai a vérpistamentes iskolai szezonnak örülni)
storm elárulja hogy a statisztika szerint a kis tieres prémekkel 2 szint gyakorlatilag senki sem játszik random játékmódban
a személyes kampány küldiket a fejlesztők 70% csinálgatja
storm szerint a pedotankosok és az op tankjaik nagyon sok gondot okoznak az új játékosállomány toborzás szempontjából, komoly statisztikák vannak erről hogy sokakat elkedvetlenít ez a jelenség, beismerik hogy a probléma fennál, nem tudják még hogy oldják meg, mindenesetre a játékos bázis fluktuációja kb ugyanolyan intenzív mint a kezdetekkor.
süketelés arra a kérdésre hogy a játékmenet színesítés kapcsán hallani ezt-azt, az a válasz hogy elég sokféle dolgon reszelnek (tényleg ennyire semmitmondó)
továbbra is szándék és melóznak rajta, hogy bizonyos modok jellemzőit beemeljék a játékba
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.01. 13:15:31 -
Plata #360541 T14-ben az a jó hogy szinte mindig T5-be kerül,és ott eszement poén.Mikor kijött a t14 még 60k körül is kerestem vele,de az rég volt,azóta szarrá nerfelték a kreditjét.Vicces de még mindig egy vesztes csata jobban hoz vele sokszor mint nyertes.
Replayt sosem tudok mutatni,mert sosincs bekapcsolva.És kb kéthavonta ha előveszem t14-et,legutóbb pár napja mentem vele,Ht küldi miatt.Arról van 1 fényképem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.01. 13:14:04 -
Userx2 #360540 Sajnos eladtam a WZ-111-et, amit a statisztikái alapján már bánok is. Igen jó XP termelő. Cöcs3 sehol sincs hozzá képest. Igaz anno még sg klántagként küldetéseket csinálva, verettem vele a goldot. WR is igen jó vele nálam.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.09.01. 13:07:37 -
András77 #360539 Jó, hát most erre meg mit mondjak? Állítod, hogy a T14-el is kitermelsz csatánként kb 16-20e kreditet nettóban (nekem 1550 sebzés az átlagom a wz-vel, tehát a második vagy a harmadik csata a maga 20+ nettó bevételével adja durván az átlagomat), de ha nem mész most 3 csatát a T14-el és nem mutatod meg a screenshot-ot, akkor végül is csak annyi történt, hogy beszélgettünk egy feltételezésről.
Én szándékosan nem válogattam ki a 3 legjobb csatámat, mert szerintem az is manipuláció, hiszen l.faszt fog mindig az ember vele class 1-2 meg ászos csatát menni (mondjuk ászom még nincs is a wz-vel), hanem csak fogom a tankot megyek vele 3-t és lássuk mi az eredmény.
Van nekem is pár tier5 prém tankom, de azok ennyit csak iszonyat feszület árán tudnak hozni, a wz111 meg úgy lehozza, hogy tele van a csata tier9-el és azért az nagyon nem mindegy, milyen MM mellett. Sajnos, az már viszont tényleg nem érv, hogy kevesebb az agyhalott tier8-ban, mert kiegyenlítődött a mezőny
Ez egy vélemény, én nagyon szeretem a wz111-t, qrva kemény tank, ha az ember figyel a gyenge pontjaira. A keményebb tier8 és a tier9 ellen szenved vagy a gazdagok betöltik a heat-et, akkor nem szenved már annyira. A kisebb tier, puha tank vagy csak szimplán hülye ellenféllel szemben meg szép vérengzéseket lehet elvégezni vele. Továbbá olyan szempontból is szeretem, hogy megtanított az HE aktívabb használatára, ami a szegény ember "arany lőszere", meg a noobok alap lőszere, de mióta a wz-vel játszom sokkal tudatosabb a lőszer választásom és ami még ennél is hasznosabb a gyenge pontok alapos ismerete fejlődik erősen.
Biztos lesz olyan, aki nem szereti, mert csak 175 az átütése és nem lehet autoaim-el kombinálni a használatát, de evvan. A wz111 nálam belső körös tank, azaz szívesen megyek vele, nem csak a fejlesztés miatt muszájból. -
Kryon #360538 Ne légy olyan szigorú. 6-8k csatával a sok stock grind nem kedvez a statoknak. A TOG II viszont már tényleg durva. -
#360537 Egyetértek. Felnőttek közt is arányaiban annyi az agyhalott, mint a gyerekek körében, sőt lehet több is. Pl. ennyi botot egész szünet alatt nem láttam egy csatában. Iskolaidő ide vagy oda, ezután is ugyanannyi lesz a retard player. Szerk.: a JT-t még ki is felejtettem a sorból.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.09.01. 12:41:43 -
Plata #360536 T14-et csak akkor veszem elő ha már agyfaszt kapok t8-10 csatában.
Annak ellenére hogy megvan nem nagyon szeretem,van T34 is de azt sem veszem elő. -
Kryon #360535 Saját tapasztalat alapján, átlagos csatában a tier8 prémium kb. 1.5x annyi kreditet termel mint egy tier5-ös. Látványos különbség az átlagnál jobb körökben van 8-as javára. Bitang rossz csatából pedig gyakran az 5-ös jön ki jobban, olcsóbb javítás és lőszer miatt. (mindez 0 goldhasználat mellett, skót vagyok :)
A 8-asnak igazából az a legnagyobb előnye, hogy magasabb tierben játszol, ahol talán kevesebb a retardált, de már ebben sem vagyok biztos. -
Angelus1991ster #360534 WZ-111-es küldetést mennyi nap alatt sikerült megcsinálnotok? és napi átlag mennyi volt amit kitűztetetk? -
#360533 QB infó szerint szeptemberben ez is kapható lesz a shopban, nekem annak idején tetszett videók alapján:
-
András77 #360532 Bizonyítsd Screenshotokat. Prém nélkül persze, meg ahogy írtam, a szokásosnál jóval keményebb MM ellenében, de mondjuk ez mindegy, ez nézőpont kérdése. Annyiban érdekes lehet, hogy olyan csatát kéne mutatnod, ahol nem te vagy az egyetlen top tier, hanem mondjuk van legalább 2-3 nagyobb tier tank, csak hogy fair legyen az összehasonlítás.
Nem kell leragadni az első csatánál, az talán a létező legrosszabb és legkevesebb sebzés, amit ezzel lehet csinálni. Azért raktam be, hogy lehessen látni, nincs manipuláció a dologban.
A jobb köröket most nem tudom megmutatni, de ha top tier-be kerül a wz111, el lehet képzelni, hogy milyen vérengzést tud csinálni... Qrva kemény tank a gyengébb tier8-nak meg a kisebb tiereknek és aranyat is általában hiába töltenek ellene, mert a heat-et megeszi, apcr-t pattintja.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.01. 12:25:17 -
#360531 Ez igen sovány XD Egyszer játszottam néhány csatát (10-20)egy accounton vele, pénzt nem adnék érte, de ingyen jó lesz arra hogy ott álljon a garázsban. -
Plata #360530 Ennyit T14-el is lehet keresni. -
András77 #360529 Mentem 3 kört a wz-vel, talán így jobb képet lehet alkotni a kredit termelésről. Mondjuk elég kemény MM sorsolás volt mindegyik, a csapatok kb fele tier9.
1. Csata - gyakorlatilag semmit nem tudtam csinálni, a csapatom szempillantás alatt elhullott és körbevettek. Pár HE lövésre jutott csak időm, mert nem volt tiszta célpont. Nem használtam fogyóeszközt semmit. A javítás 9110 kredit volt.
2. Csata - ez már jobb volt egy fokkal, itt volt a legkevesebb tier9 tank, de rám mászott teljes gázzal egy Ferdinánd, mint akinek elment az esze, úgy jött előre. Először belőttem normál lőszerrel a gyenge pontját, de utána 2 arany lőszert fel kellett használjak (11200 kredit), amiből ráadásul az első pattant . 1 eü javítót használtam, kilőtték a vezetőt 1500 kredit (normál áron 3000). A javítás 764 kredit.
3. Csata - tele tier9-el megint, de aranyat nem kellett töltenem szerencsére, csak he-t töbsször. Fogyóeszközt nem használtam. Javítás 0.
Ezek a csaták az átlagosnál nehezebb MM-nek számítanak, tele kemény tankokkal. Ha kevesebb a kemény tier8/9 tank, akkor nagyobb vérengzést lehet végezni ezzel a tankkal. Az gondolom szépen látszik a képeken, hogy szépen hárítja a lövéseket (kivéve a 3. csata, mert ott nem találtak el egyszer sem). A kis sz.rok össze-vissza pattognak róla, gyengébb tier8 tankok és lefele nem ellenfél.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.01. 12:10:40 -
Plata #360528 Ha ruszki taligád van,ott a végsebesség határoló kikapcsoló,vagy mi a jó isten.
De ott van még a fejlesztett torziós rugó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.01. 11:21:32 -
#360527 A nagy kaliberű töltésgyorsító ha felszerelem lassítja az 500 kg a tankot? Melyik modul tekerhet picit a jármű sebességén? -
Nazarov77 #360526 nekem már úgyis csak pár light mission maradt a T-55ből, az csak jó ha széttépik egymást a killekért/sebzésért, több lesz a spot dmg :D -
András77 #360525 Szinte minden nemzetnél van tier6+ prémem, azokkal is megyek, illetve ahogy írtam van fejleszteni valóm mindenhol. Több tank is kifejlesztve és kreditre vár (pl amx 30), szakaszosan haladok. Mindig egy nemzetre fókuszálok, utána 1 nap prém az 1,5-2 milla kredit (főleg e25-SP-wz111 meg egy kis Rudy, Dicker Max, Tog, Type62 - 1 nap alatt, a 1,5 milla nagyon alsó hangon megvan, a 2 inkább, de lehet több is, attól függ mennyire "büntet" a játék aznap). -
#360524 Azt el tudjátok előre képzelni gondolom, hogy milyen fragvadászat lesz... :)
Valaki mondjuk IM-ben megy, kell x db y fajta tank, van az ellennél pont annyi, vagy eggyel több van (ahogy az MM-nél megszokhattuk).
De most még kevesebb esélyt kap, mert lesznek olyanok akik ott kullognak a környéken, aztán mire lelövöd a hp-t, huppsz "épp arra jár" a másik, és huss az IM-követelményednek :D -
ilovearty #360523 A wz? majdnem 1600-as átlagebzésem van vele, ami ugyan nem egy húúúdejóó érték, de azért nem is rossz, de szerintem egy kalap szar az a tank. Elmegy a keresett kredit a javitócsomagokra, meg a lepattantó lövésekre, . Már ha nem robban fel a második találatra a lőszerrekesz....
Prémium nélkül kell próbálni pénzt keresni vele, mert prémiummal minden 8-as prém tank jól keres. -
Nazarov77 #360522 4,9 millió kreditet sokkal hamarabb összehozol egy tier 8as prém tankkal, ahelyett hogy nekiállnál a küldetésnek. -
András77 #360521 A wz111-t szerintem érdemes behúzni, persze elég komoly grind kell hozzá. Az eleje/alja gyenge, a tornya erősebb, mint, az is6-nak. Az oldala meg mocskos trollos tud lenni, bármit képes megfogni a spaced terület miatt. Gyorsabb, mint az IS6, több lőszer fér bele, jobban lehet gazdálkodni az arany/he igénybevételével. Az arany lőszert kitermeli, 2-3x annyit tudok benne használni, mint egy normál tankban, persze csak ha kell és indokolt és még így is nagyon vastagon nyereséges.
Vannak tankjaim, amikkel egyszerűen szólva jó érzés menni. Amikor a rengeteg noob miatt nézegetem a tankjaimat, hogy melyikkel menjek, a wz111 mindig jó érzéseket kelt bennem. Tudom, hogy ez rohadt szubjektív kijelentés volt, de van alapja, mert egy jól összerakott, kiegyensúlyozott, használható tank. A bőséges kredit hozam meg nem jön rosszul, bármikor kellhet kredit.
A 14k az egy hatalmas baromság, már elnézést. Ha lövök 2 HE-t egy E75-re, ami tutira sebez, már 20k fölött vagyok prém nélkül, de megyek pár kört vele, elkezdem a küldetést és megmutatom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.01. 10:52:58 -
#360520 http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=2&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsn&server=
Itt net income szerint csak 14k átlagba -
András77 #360519 A wz111 nagyon jó tank, embertelenül jól hozza a kreditet, de mivel a garázsomban van már, nem tudom, megéri-e nekiállni. Mondjuk a kredit kéne nagyon, fejleszteni való tankom meg minden nemzetnél van, talán nekiállok. Végre egy értelmes küldetés. -
#360518 Hát nem tudom. Nekem francia-kínai vonal lenne gázos, többivel sztem röhögve meg csinálom....
Igazából nem ismerem ezt a wz-t, most mérlegelem hogy kínai heavy nem érdekel (legénység húzásra nem kell), pénz nem igazán izgat (van tőkém), eddig semelyik prémium tankra nem indultam (Is-6, Sp), kell ez nekem?
Meg nézem a jelenlegi tankjaim átlag adatait, és majd kitalálom. -
Tessellia #360517 1 hónap -
#360516 Hmmm mennyi idő van rá? -
Nazarov77 #360515 eközben az amcsiknál E-25 van, 200% crew xp personal reservet is osztogatnak és még Type-Patton is lesz :D
eu meg nyomott egy ctrl+c - ctrl+v-t januárból. -
Angelus1991ster #360514 Karácsonykor nem tudtam megszerezni, de most megpróbálom. Kellemeset csalódtam a wg-ben. Bár egy T-25/Pz 4 Hydro se lett volna rossz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.01. 10:21:27 -
TiborTamas #360513 Tök jó, neki sem állok akkor... Nem úgy volt, hogy ezt csak az amcsi szerveren vezetik be egyelőre? -
Plata #360512 Szerintem még nincs mindenhol iskola.
Most oneshotoltam egy infernosatan nevezetű idiótát. -
Plata #360511 Bazz, tudom hogy az amx30 az nem is7 vagy e100,de tök véletlenül szemből egy lövéseztem,padló gázzal robogtam kerülgetve a sziklákat,mire a kanyarban pont egy amx 30 jött szembe,és vaktában rádurrantottam.Lánctalp löveg lövész ammo rack oda.
Meg ijedtem tőle,mert nem gondoltam hogy van ott valaki,én azt hittem csak 3 arty van arra.
Mondjuk még mindig nem értem,ha tornyom lövöm hogy a francba jön le a lánca.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.01. 10:04:51 -
Nazarov77 #360510 valahogy így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #360509
Fetrengek a röhögéstől smile nincs? -
Lokker #360508 Elvileg buffot fog kapni, mert a statisztikák szerint nem teljesít jól. -
Plata #360507 Ha nincs benne T49 nerf felőlem jöhet.
Amíg nem nerfelik a kedvenc játékszerem nem izgat.Régen a t50-2 volt az ökörködős tankom,azt elcseszték,most itt van a t49,remélem ezt nem. -
Nazarov77 #360506 lobal Map will be frozen from 2 September 2015 00:00 to 3 September 2015 00:00.
Ez egy elég erős célzás arra, hogy holnap jön a patch. -
Plata #360505 Hát a wz különben sem izgat,az valami kínai vagy japán vagy orosz?Vagy mittomén milyen tank.Még ha valami szép angol vagy amerikai tankot adnának. -
Kronos79 #360504 És micsoda gyorsaság. Reggel 7-től megy a küldi, de kb. fél 9-kor rakják ki. Egyébként pont a küldi alá van kiírva, hogy 4,9M kreditet kap akinek megvan már.
Ráadásul 12k pénzért lehet KV-5-öt venni arannyal és hellyel.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.09.01. 09:25:18 -
Plata #360503 minden nemzettel 135 kill,hát ez gond,japó kínai ág 0-n mert tojok rá,francia tankom sincs mert felhagytam velük,angol is csak 1 arty van.Nem tehetek róla hogy amerikai tank bolond vagyok.