World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.02.16. 22:31:23
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
wot nick: PsychoTrooper
Az előbb pl. 4k dmg, 5 kill, 1,5k spot tier 9-ben és kiszúrja a szememet 1170 xp-vel. Nyomtam is egy Alt+F4-et hirtelen. 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nagyon hihetetlen volt és az ilyen csatákért szeretem ezt a játékot. Az M53-as és az én csatám lett ebből a körből. Vicces, ahogy kétszer próbálom elkapni és nem sikerül, majd a végén ketten maradunk és szerintem ésszel lehozom. Persze mikor már odajött a sziklához rámehettem volna, de ez így volt szép szerintem. Amit a Type 64-el műveltem az persze igazi noobság volt, de kellett bele, emiatt is vicces és amúgy sem szokásom tökéletes kört futni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Hassel74, 2015.02.16. 20:45:33
Akik pedig inveltek/írtak, köszönöm nekik is, de már tárgytalan 😄
Ingame ugyanez a nevem, írjatok nyugodtan rám 😊
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.02.16. 20:17:39
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.16. 20:04:26
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ellenben ha a f.sz ellenséges tűzbe lök ki vagy belém lő vagy hasonló görénység, akkor elnyomok rá én is 4-5 feljelentést, általában 8-10 csata alatt el is fogy mind a 10.
Ráírok erre a gyökérre csata után, hogy ez mi volt? Adja már el a ferdit, vagy legalább szüneteltesse, amíg nem érti meg a játék alapjait. Azt mondja, hogy jó, akkor riportol engem, mert sértegetem őt.
Mondom neki, jó, melyik kategóriát választja ki? Mondja, hogy mit érdekel engem, amúgy a sportszerűtlen játék. <#confused>#confused> Mondom neki, wtf, miért nem a sértő,provokáló kategória. A válasz, hogy b.sszam meg.
Na ez az, ezek a nyomorultak még arra sem képesek, hogy kiválasszák az odaillő kategóriát, ezért nincsen mostanában chat ban, legalábbis nekem, hanem csak játék ban.
Néha a visszájára fordul azért, mikor beugattam a WTE fővezérnek, hogy mi a bánatnak nem segített? (csak sokkal csúnyábban) Ott harcolok élet-halálra egy tier-el nagyobb tank ellen, ez meg a szikla mögött lapít és nem mozdul, mert ahogy írta, az arty miatt. Jó, persze utána őt is bedarálták és elkezdett ugatni, hogy mindenki riportoljon engem, erre én is megkértem a csapatot és 5 vagy 6 csapattárs mondta a chat-ban, hogy igen, riportolni fogják a WTE-t, mert semmit nem csinált csak lapított. Erre megmutatta a kedvenc ujját szimbolizáló képet és többet nem szól a chat-ben. Mondjuk tutira riportolt és tutira a sporszerűtlen játék kategóriában, de sebaj, elnyomtam rá én is 4 feljelentést.
akkor néztem hogy az FVvel egy teambe volt már a legelején arra játszottak hogy akadályoznak
én nem vagyok egy über játékos, sőt teljesen átlag. Ez a gyökér perzse unicum, elnézést UNICUM
a legtrébb hogy ilyet eddig csak statbuzitól láttam. Annyit elért az arc hogy innentől amint meglátom hogy valaki beáll oda ahova én akarok fogom és kitolom a lővonalba. Sose gondoltam erre hogy így játszom de ezek miatt le kell süllyedned a patkány szintjükre....
persze, mivel gondolom csak én reportoltam,nem kap szart se nem hogy 1 hónap bant és resetet amit én adnék neki
kidühöngtem magam
remélem okul belőle valaki
PTS klánból volt Solvii tag.. remélem még magyar is a f@sz hogy fojt volna le az apja térdén amíg folyékony volt.
kérem a bant köszi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Bármilyen tierrel megyek be már három napja vagy egy sincs, vagy csak egy... Tetves MM...
Ja, az arany ára forintban vagy euróban.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.16. 13:57:37
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként xp és kredit gyűjtés esetén fele annyit kérek mint amennyiért arannyal át lehet váltani. Különleges kéréseknél pedig meghallgatom az ajánlatot és megegyezzünk.
Si vis pacem, para bellum.

Ugyanitt 0T3P account még mindig keresi új gazdáját.