418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azt hittem összetöröm a billentyűzetet. Már kb 50x próbálom úgy behúzni a pascucci-t, hogy 2 artyt kiszedtem, a harmadikat lelopta valami buzi. Most is SP-vel vagyok, kértem a csapatot a 3. fraget hagyják meg nekem. Aranyat töltöttem, pattantam bmeg a francia hatos artyról a wg féle rohadt csalás miatt és persze hogy a saját csapattárs arty kiszedte, mire a harmadikat rá tudtam volna lőni, nem hagyta meg a fraget nekem. A mocskos rohadt tetves g.ciládája, de tényleg erre azt kell mondjam. Riportoltam egy csomószor, de kevés vígasz, mert rohadtul tele van a búrám már ezzel a küldetéssel, hogy valaki mindig lelopja azt a rohadt 3. arty fraget. Tényleg csak az működik, ha előbb megölöm a megmaradt csapattársaimat és akkor egyedül esetleg sikerül...
  • Angelus1991ster
    Megérdemelnének az ilyen rivaseloy-ok és andjelko48-ak egy sz@r formájú medált. Meg az összes szemét wot-démon.
  • ratgab
    Más kérdés, hogy nekem se megy ma...NAgyon nem megy és még szerencsém sincs sajnos. Lehet hagyni kéne mára.
  • lexlutor
    t34 ebbol a szempontbol legenda.
    nekem mondjuk meg a tiger2 volt ilyen sokaig, aztan mikor egy meccsen a platoontarsak megkerdeztek miert he-vel lovok, akkor leraktam a garazs vegebe.
    mert az pedig AP volt.
  • Angelus1991ster
    15-ből átlagosan 10 játékosra nem lehet számítani tier 3-4-5-ben. Felsőbb tierekben ez a szám 1-el csökken.
  • ratgab
    Bődületes szar csapatokat fogok ki én is, bezzeg az ellenféltől olyan kapáslövések jönnek, amiket én sose fogok bemákolni.
  • Angelus1991ster
    Valaki írta, hogy nyári szünet után rosszabb lett, és több az agyatlan zombi horda. Nos igaza van.
  • patchaou
    Pedig milyen jó is volt a "2"-es gödörből kikecmeregni csata elején valami dög nehéz tankkal :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.09. 18:22:24
  • yossarianHUN
    Siegfried Line változások:

1 - új, erdős terület
    2 - a mélyedés eltávolítva
    3 - bunker eltávolítva
    4 - a dombok némileg átdolgozva
    5 - a bunkereken ezentúl másképp lehet majd átlőni
  • ilovearty
    Egyzer legyen meg ez a hevi küldetés. Az összes artyt felhuzom a f.szomra a lightokkal.
  • ratgab
    A torony is sebezhető több helyen, szóval azért ezzel a kijelentéssel óvatosan (kupola pontos löveggel belőhető, a torony közepe a kupola alatt szintén sebezhető ha jól eltalálod).
  • yossarianHUN
    Micropatch ma

Fussatok, bolondok! Jön a bugok áradata.
  • Pales27
    lehet, nekem már sikerült, de nem emlékszem rá nagyon. Nekem most jó a minimap esetleg elküldöm
  • popey8
    Nem tudja vki, h az xvm féle minimapon az utolsó pozicíót mutató pontot lehet-e szerkeszteni? Nézem a config fájlokat, de nem jöttem rá, h mivel lehet, ha egyáltalán lehet. Egyrészt az alakját, másrészt az alfáját szeretném megváltoztatni, azaz kicsit halványabbá szeretném tenni.
  • joe662
    Óriási gratula barátom!
    Már igazán megérdemelted,mert amit az MM művelt ez ügyben,azt ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el
    Fun??Milyen fun és az én t55a-al mi lesz? /Kell a francnak ilyen áron,ketyegnek a küldik,ha beadja akkor örülök,ha nem az se érdekel
    Végre lesz újra E25 trollolo
  • ROMOTO
    Van vlmi perverz öröm abban amikor váratlanul belekúr a gyanútlan áldozatba magasból a skúló, ez egy fajta izgalommal párosul amit a szerencsétlen kiakasztott lekiállapota miatt várható szitokozönön való derültség még tetézni szokott. Ezeket magamon is tapasztalom artizás közben. Szóval ferde hajlamúaknak kifejezetten ajánlott, arra is jó hogy az ilyen alantas ösztönökre gyúrjon az akinek esetleg a jelleme folytán ilyenirányú hiányosságai vannak és szeretne szert tenni rá.
  • Kryon
    Ha heavy-vel játszol, megtanulod gyűlölni az artyt :)
  • Plata
    Angol artyval baromi nagy poén hogy ha be állsz hegy mögé azon keresztül is át tudsz lőni.
    Lakeville-n ott a nagy hegy középütt,azon is simán át lehet lőni,és szinte függőlegesen tud lőni.
    Akármilyen nagy szikla mögé bújsz,úgyis felülről lő,nem úgy mint a többi hogy oldalról.
  • ilovearty
    Igen ez adja magát. A gond ott kezdődik hogy alap a 3 arty amiből egy szinte biztos hogy az angol köcsög hatos ami belő a függőleges fal mögé is. Így nem lehet tornyozni. Utálok hevizni, pont ezért de most az IM miatt nincs más választásom. Lomha fosok az artyk meg darálják őket. Engem 100 csatából egyszer ha kilő az arty. Még eltalálni sem igen tudnak. Ezekkel a lomha fosokkal meg minden csatában szétbasznak.
  • lacibacsi
    O.K. Most már megértettem a válaszod. Először azt gondoltam, hogy a WG kapcsolta ki, vagy állította be, hogy egyre kevesebbet hívhass meg. Azért "néztem" ilyen hülyén. Azt tudtam, hogy én letilthatom... Köszi
  • András77
    A beállításokban kikapcsolhatod, ha nem akarsz szakazozni és akkor nem tudnak meghívni ilyen dinamikus szakaszba. Ha nem erre gondoltál, akkor én nem értettem a kérdést.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.09. 12:40:40
  • AlucardHuN
    Ne a tankot hibáztasd hanem a pöcs RNG-t. Mostanság még az orosz 122-esek is nehezen adják be az átlagot. Ettől függetlenül egyetértek az előttem szólóval, a t29 tán a legjobb t7-es. Ésszel kell játszani és jó lesz.
  • lacibacsi
    Kikapcsolták? Hogyan? Miért? Csak az aktuális küldetés miatt "szoktam" meghívni csapattársakat, de verzióváltás óta nem volt ilyen...
  • András77
    Mert kikapcsolták ezt a funkciót.
  • madmanic
    Az miért van, hogy belépést követően tudok csapattársat hívni platoonba, a következőben már csak párat, a harmadikban már senkit..? Ha újra belépek, ugyanez.
  • TiborTamas
    Grat hozzá! Múlt héten nekem is sikerült végre megcsinálni (szintén kb. 2 hónap után), de nem volt szerencsém, mert rommá lett verve a csapatunk, így hiába lett meg hozzá a 2000 sebzés, ha vesztettünk, nem kaptam meg a másodlagost... :( Így most nekiálltam a heavy-s küldetéseknek, amiket ki akartam hagyni, és 1 hét alatt azokból is már csak 3 hiányzik, szóval már látom a fényt az alagút végén. :)
  • Master91
    T29 a legjobb 7es heavy tank

használd ki azt a bika tornyot, csak azt dugd ki fedezék/dombocska mögül és az artyn kívül nem igazán fog sebezni senki ha ellenfélre nézel
  • Lichtmaschin
    Hasonlóan gondolom mint te, de engem inkább az RNG idegesít a legjobban, vannak olyan köreim, hogy handicappelve van a tankom és bármit csinálok az olyan marad. Tegnap is t34-2 vel ugye van neki 180 valamennyi átütése, első 4 lövésem pattan a 20 méterre lévő tankokról mint pl: t34-85, t21, aztán megérkezett egy is2 és egy object is. Kb minden második csatám az az hogy a totál vesztett pozícióból kell a legtöbbet kihoznom.
  • green64
    Az tutti hogy csavartak a kredit szorzón mostanában a 7-8as tierben...
  • ilovearty
    Ez a t29 pont olyan rakás szar mint a t34. Az nem hajlandó 400-at sebezni, ez meg nem hajlandó 320-at. 265-288-303... szökőévente bead egy 340-est. Mindezt 1000 kreditért.
  • vasasgabri
    Nem is gondoltam volna hogy ilyet ad 8-asban.
    Ász
    Pedig negyedik voltam a sorban sebzés alapján.
  • Kryon
    Hasonló a helyzet nálam is :D
  • patchaou
    Velem is elő fordult már nem egyszer, hogy kaptam a noob/bot stb... jelzőket. Kivétel nélkül olyanoktól akik szimplán csak képtelenek voltak a csökött agyukkal felfogni azt, hogy mit miért csinálok. Aztán volt hogy csata után rákérdeztem, hogy milyen érzés az hogy egy bot 4-szerr annyit sebez mint Te és lehozza a csatát? A válasz vagy anyázás több nyelven, vagy néma csend :)

Úgy látom hozzátok képest a tojáshéj még a seggemen van XD
  • Tono34
    Alig 1 hónapja 40 :) + egy 5 éves kislány :) 1800+ wn8 (bár pár napot próbálkoztam az új japó tankokkal, szóval ez mehet lefelé).
  • Gyuszopapa
    Szeretem mikor a csapattársak új szintre tudják emelni a játékélményemet.Néha nem tudom sírjak vagy nevessek vagy mindkettő egyszerre.
    IS-4-ben ülve top sebzőként lebotoznak,hogyispersze.
    Hatalmas taktikai érzékek-Tundra pálya citromsárga Obj. 907(ezt ugyan hogy kapta ezzel a teljesítménnyel) beírja "Hill".Erre 15-ből 13-an felmennek a hegyre persze hatalmas bukta.
    Stb. valami hihetetlen emberek játszanak ezzel.
  • Lucifer001
    Kedves barátom ! Van számodra 3 képem ( játék közben a textúra , kontraszt mindig tökéletes , de ha screenshotot csinálok , akkor torz . Ezt nézd el nekem )

Mindegy , nem is ez a lényeg , hanem az , hogy a " jöhet a fun " , nem kell MT-vel szenvednem
    Totál megszokott átlagos napi első csatás szorzó volt . Olyan átlagos , mint az összes többi idestova több mint 2 hónapja

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.09.09. 08:56:35
  • Maala
    Nem a kempeléssel volt baja, hanem hogy a kempelés mellett nem lőtte a tankokat, amíg le nem sebezték őket.

Jó a camoja a szar páncél mellé, simán lehet vele e-25 stílusban tolni.
  • viper07
    Baszki Téged is látni ? Ennek örülök.
    49 esztendőn és 20k csatán vagyok túl.
    Overall Most recent Last ~7 days Last ~1,000 battles
    1,343 (Good) 1,632 (+0.8) 1,686 (+3.3) 1,712 (+15.7)
  • lacibacsi
    Megértem, hogy számodra idegesítő volt, amit a Scorpion csinált, de az a helyzet, hogy ezzel a tankkal izével csak a rejtőzködős-kempelős harcmodor az egyetlen, amelyben van némi esély a túlélésre, mivel a 3 mm páncélját a légy is átköpi.
  • LSSAHPAUL
    41 szintén :) amúgy nálunk a borgban kb ennyi az átlag, szal nem is érzem magam öregnek, sőt :)