418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Top sebző, 3. xp

• técsé2
    Nabazz. Így már teljesn érthető miért tűnik nekem úgy, hogy tier10 heavik kivétel nélkül snapshotokkal operálnak, e100 menet közben 400 méterről lő szét, is7-k 0 sec célzási idővel vernek telibe, kv2 menet közben 300 méterről szed ki 2 artit, előttem keresztbe elszáguldó amx50b telibever miközben 0,1 másodpercre lát rám a két ház között amíg fedezékbe ér.
  • lacibacsi
    A múltkor SU-100Y-nal kergettem egy Grille-t. Malinovkán ketten voltunk össz-vissz. Próbált "elfutni", de utolértem. Szinte majdnem teljesen háttal állt nekem amikor megláttam. Távolság 80 méter! A célkeresztnek volt ideje teljesen beszűkülni. Amikor tüzeltem, a Grille már egészen szépen mutatta a pofikáját. Középen a hasa alját céloztam. És! Lepattant! A Grille befejezte a fordulást és (mielőtt 12 másodperc alatt sikerült volna újra töltenem) egy tökéletes találattal megszabadított a maradék kb. 400HP-mtól. Amit tőlem elvett az RNG, azt egy az egyben odaadta a Grillének. Ja, és a Grille valami 1xx WN8-cal volt megáldva, szemben az én 900 WN8-ammal... Még hogy nem segít az RNG a noob/tomatoo-kon... Pfej!
  • ilovearty
    Ha esetleg kellek inkább ide írj mert mire jelezte hogy írtál eltelt két hét :)
  • besti
    Már nekem is elegem volt belőle, nem is mentem rá "aktívan", csak mivel szeretek tier X-es medekkel játszani, a WZ küldetéshez főleg azokkal nyomtam. Eleve tier X-be mostanában majdnem mindig van 3 arti (érdekes, 4 nagyon ritkán), így itt lehet rá esély. Gondoltam az orosz medek jó lehetnek erre (batnak csak 5-ös tára van, ezért biztos lelopnák). MOst mikor láttam, hogy az artikat az ellen medjei otthagyták és elindultak a bázisunkra, azonnal csőlátás és nem érdekelt onnantól a csata - de most sikerült, csak egy t30 őrizte őket. Azért a küldetések eléggé kedveznek az artiknak, amíg szoptam a T55 med küldivel, csak a napi duplákkal (2-3 artit húzok) meglett mind a 45 arti küldi kitüntetéssel. Az obj 260-nak megfelelő arti küldit sem egyszer csináltam már meg, legutóbb egy pár napja is:

Ez csak azért lehet érdekes, mert bizonyíték arra, hogy még tier IX-ben is összejöhet (mondjuk ezt az artit mondják a játék egyik legjobb artijának overall).

#360771 Azért még gyorsan megnyerték a ligát így búcsúzásképpen.
  • Plata
    Mi a ragya az az M43 meg M55 valami új amcsi ág?
    Ilyen sokáig nem játszottam?
    Jah le esett,arty.Csak figyelmetlen voltam,azt hittem med vagy heavy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.21. 12:04:21
  • Plata
    Van nála gitár?Engem valahogy más foglalt le.
  • András77
    Nekem a múltkori után elegem lett ebből a küldetésből, meg az IM-ből is úgy általában. Hogy SP arannyal pattanok a francia 6 artyról, utána meg a retardált agyú saját arty kiszedi előlem kb 0,5 másodperccel, hiába kértem a csapatot, hogy hagyják meg nekem ezt a fraget. Szerintem az egész tankon lehet kb 1m2 felület, ami képes pattintani egy SP aranyat, az RNG oda vitte a lövést. Nekem ez már sok, menjenek a p.csába ezzel a küldetéssel.

Inkább csak csinálgatom a küldetéseket, ha éppen valamelyik összejön, akkor öröm. Most pl az spg-5 az említett francia 6 artyval. Volt pár elfekvő emberem a korábbi mindenféle küldetésekből, beleraktam őket és bár még nem 100%, de máris megcsináltam vele a sebezd le saját hp-d 8x küldetést. Mondom, az arty rng úgy néz ki, hogy vagy eltalál vagy nem. Valami egészen minimálisat segít csak a becélzás és a jobb legénység. Jó arty, td módban is, most is úgy kaptam ki oldalról vele egy 970 hp-s OI-t, de azért hogy SP aranyat pattintson, az nagyon durva.
  • Solten
    Huuuuu de klassz gitarja van
  • ROMOTO
    Relax, halgass egy kis Jimi Hendrixet
  • Toweliee
    Nekem lenne rá igényem, kva unalmas lett a fórum, már Angelus se tud felidegesíteni mindig.
  • bornofakone
    Ja az tényleg jól fog kinézni, bár az miatt azért nem venném vissza...nagyon nem szerettem (10 csatát mentem vele), számomra szar volt az a tank, főleg a t9-s is-4 után.
    Nem jönnek be annyira az ilyen heavy-med hibrid tankok.
    Amúgy én is annyi negatívumot hallok obj260-ról, közbe meg mikor ellenfélként, vagy csapatomba vannak kegyetlen mód dominálnak és hozzák a csatát. (sima kék-zöld játékosok ülnek benne, ritkábban lilák)
  • R3nton
    Nem, azóta nem is csináltam küldiket meg. M43-t duplázom csak, hátha összejön valamelyik küldi, és előbb utóbb meg lesz úgyis az M55. TD15höz és az MT15höz egyszerűen nincs lelki erőm. Inkább játszogatok a T110e5el, meg várom, hogy lecseréljék az angol tankokat :) Mondjuk amióta egyre többen le is-8azzák, azóta annyira nem hajt a dolog. Viszont az IS-8at visszavettem, mert brutál jól fog kinézni az új skinnel :D
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.09.21. 10:07:57
  • bornofakone
    e5 elég power lett, hull-down-ba nem igazán tudok mit csinálni ellene, mert még golddal is pattogok a kupolájáról, ha eltalálom, mert azért izeg-mozog stb.
    Akkor örülök ha nem hull-down-ban van, mert akkor nincs gondom átlőni a pocakját, vagy neki áll saroknál csiki-csukizni és tudom lőni az oldalát vagy a futógörgőget.
    Viszont bélával szenvedek (HT15-t akarom, de lassan beruházok maus-ra..), folyamatosan töltik a goldot rám, és keresztül hugyoznak. Ha meg esetleg mégsem és összejön akkor loose. Ja meg a kedvencem, feltartok 3-4 ellenséget (rendszerint top tankokat max 1-2 társsal), hagyom had lőjjenek, összejön a kívánt mennyiség és kinyírom/kinyírjuk őket, mire ráébredek a csapat többi része elhullott és a következő pillanatban meg már legalább 3 oldalról lőnek és bumm loose.

obj-260-t sikerült már megszerezned?
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.21. 10:01:19
  • R3nton
    haha 4ből 4x 8as reggel, leszopom magam :D
  • R3nton
    Én baromira elvagyok most a T110e5el, de a VK45b se rossz ;)
  • R3nton
    Hát én nem érzem OP-nak ezt a 6os japánt. Bár gondolom ez azért van, mert egyértelműen meg van buherálva az MM-je. 95%-ban 8asok ellen tesz be. Tök ugyanaz, mint a su-122-44, fejed tetejére állsz, akkor is 9esekhez rak be.
  • Plata
    Neked mázlid volt,nekem sűrű cumi.Kéne az a küldi hogy nehéz tankkal lőjek ki 3 nehéz tankot,na mióta ez a küldi megvan ha bemegyek nehéz taligával csatába jó ha 1 tetű nehéz tank van.
  • yossarianHUN
    Nem hittem volna, hogy ezzel a géppel fogom majdnem megdönteni a kreditrekordomat. Jó kis meccs volt, de sajnos csak 40 HP-m maradt az utolsó 1v1-re a VK ellen, és a paradicsompistája rejtélyes módon (természetesen) belőtt facehugban. De azért jó volt.
  • besti
    Ezt a képet szeretném András77 fórumtársnak ajánlani:

Nem értem, hogy nem szedtek ki az artik, pedig közelharcban legalább 7x rámlőttek (az egyik X-es Bat arty volt). Ez volt a 20-ból 1 csata, mikor nem az artit védte az RNG. Na meg persze az az 1000-ből egy, amikor van 3 enemy arti, nem lopja le őket a saját arti/med/light, stb.
  • ROMOTO
    még hd tankok
    és még
    skoda t25
    skoda t24
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.21. 01:10:51
  • András77
    Már leszoktam az xwm használatáról, de most az egyik csatában nagyon szidták a top tankot, hogy két számjegyű a wn8-a. Ezeket én egyszerűen nem értem, ezek hogy lehetnek ennyire retardáltak. Arra gondoltam, hogy gyerek, de angolul értett, mert kérdezgette, hogy mi a baj. Ahogy írt, nem gyereknek gondolnám.

Rokon srácnak csináltam egy új accot, hogy ne az enyémet csessze szét és azóta is játszogat vele. Nincs még 5 éves, nem is tudtam mindent elmagyarázni neki, mert mondtam ugyan, de nem értette meg vagy elfelejtette, mindegy is. Pár dolgot viszont ellesett, meg annak örült nagyon, hogy kb 80 csatája után felfejlesztettem egypár tankját elitre és így könnyebben tud velük játszani. Egy 4,5 éves gyerek, aki biztosan csak részlegesen ért a játékhoz, 114 wn8-t tud csinálni úgy, hogy mondom csak az utolsó 1/3 csatájában ment elit tankokkal, akkor hogy az életbe csinálnak felnőtt retardok 2 számjegyűt? Ráadásul fejlődik, látta nálam, hogy fedezékbe megyek vissza töltésnél és leutánozta, b.szarás. A moronok 90%-a nem megy vissza töltés közben, na mindegy is, csak ezt meg akartam veletek osztani. Szóval döbbenet, így kell nézni ezt a sok retardot, hogy egy 4,5 éves gyerek is már sok mindenre képes, akkor ezek mé' nem?
    noobmeter

• ROMOTO
    18.09.2015 fejlesztői válaszok:

A célkereszt "ragadóssága" a tárgyakhoz attól függően hogy milyen messzire céloznak, függőlegesen hat, vízszintesen nincs hatása.

Találtak egy bug-ot amikor több billentyű lenyomása közben (pl. fordulás) nem lehet javítani a járművet. Ez klaviatúra függő.

Az új játékmód ami ideiglenes működött, hamarosan állandóra is be lesz vezetve, más kredithozam és más statisztikával.
    A német 7 tierű heavy Tiger 1 HD sítése közben túlkomplikálták a felfüggesztést, változtatni nem fognak rajta, de a többit nem fogják túlbonyolítani.
    A "harc a végsőkig" játékmódot kivették, mivel ez teszt volt egy következő játékmódhoz.
    A 8 tier heavy tank görgői plasztikusak.
    A futó tesztek azt mutatják hogy a szerverek bírják az új fizikát.
    A bevilágítás számításának megemelése nem függ a fizikától, nincs egymáshoz közük.
    Külön szakasz kereső csatorna létrehozására kereső mehanizmus lesz beépítve a játékba.
    1.5 havonta peccselgetésre lehet számítani.
    Med tier 10 obj 140 hd be nem egyhamar jön.
    Az új fizikában tapasztalható hirtelen sebességvesztés a 25% emelkedőkön szándékos, hogy ne másszanak oda ahova nemszabad.
    Láthatatlan falakat nem raknak ha nem muszáj mert a játékosok utálják.
    Az eröltetett hegymászás nem az az elem amit meg akartunk valósítani az új fizikával.
    Td, arty kézifékes kanyarodás szándékosan ki van kapcsolva (a kellemetlen pofánlövések üldözés közben való megakadályozása okán)
    A teszteken a kanyarodás dinamikája lényegesen javult.
    A korábbi tesztek kimutatták hogy a lomhább mozgású járműfizika kevésbé működik jól tömegben.
    Az hogy a tank 45% emelkedő felett nem képes menni, azért van hogy ne másszon oda ahova nemszabad.
    Arra a panaszra hogy a játékosok nem éreznek semmilyen gravitációs hatást, az a válasz hogy nem volt semmi ilyesmi igérve.
    Storm asszondja hogy ne olvasson senki semmit a szuperteszterektől, mert faxságokat mondanak.A gravitáció ugyanaz mint ami most van.
    A tank ha felfordul nem tud visszafordulni magától, 30 sec. alatt visszafordíthatja egy csapattárs, tüzelni sem tud ilyen állapotban.
    Most ha az egyik tank a másikra mászik, akkor csaka felső tank sérül, ezen továbbdolgoznak.
    A felfordult tank kipurcan, talán az oldalra fordult tanknak megadják azt a lehetőséget hogy visszaforduljon a talpára.
    Arra hogy miért kell megsemmisülnie a tanknak ha felfordul és miért nem marad úgy, mint amikor beszorul valahova, az a válasz hogy a beszorulás bug, a felfordulás nem az.
    A tool ami áttolja a paramétereket az új fizika alá már működik, az új fizika jobban terheli a szevereket. Sok mindenről le kellett mondani, leginkább a pontosabb számításokról, sajnos nincs tartalék a wg számára a szervereken.
    A magas ping a tesztszerveren azért van, mert az egy távoli szerver.
    A tankok beszorulását megelőzendő az új fizika alatt, a pályákat nem lehet javítgatni, hanem teljesen át kell dolgozni.

• Nirz
    Azt hiszem teszek majd egy próbát a WoWS-sel vagy a konkurencia játékával, nem tetszik az egész amerre a játék halad és gondolom a jövőben további butítás várható, inkább még most kiszállok hiszen most nincs sok minden belefektetve.
  • Tessellia
    Feljebb meg Fiery Salient és Prokhorovkát fogja erőltetni, úgyhogy szerintem élvezd ki a városi pályákat:D

Legalább is nálam ezek a sláger pályák.
    Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.09.20. 23:44:42
  • yossarianHUN
    Ne aggódj, feljebb is ez van, mert ott meg bugos a térképválasztó. Nekem ma a Stalingrad/El Halluf/Swamp trió volt műsoron.
  • Nirz
    Értem
    A lényegi része hogy viszont low tier borzalmasan egysikúvá lett téve az új map forgással, a játék 75% Himmelsdorf A/B vagy Ruinberg A/B, el is ment a kedvem teljesen
  • yossarianHUN
    És ment is miatta a hiszti meg az anyázás heti rendszerességgel. Szerintem nem azért van a fórum, hogy hetente Mónika Show-t rendezzünk rajta. Majd a sértett, meg a klánvezetés lebokszolja vele. De kérdezz körbe, ha van rá igény, felőlem lehet itt popcornos klánflame.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.20. 23:28:47
  • mittomén1
    igaz ez valóban nagy bölcsesség.de ez ide nem érvényes annyira mivel ez egy csapatjáték itt nem rajtam múlik. egy fps-ben simán meg lehet azt csinálni hogy egyenként levadászom őket akár 1v5ben is.teljesen egyenlő emberek azonos vagy saját maga által választott hasonló felszerelésben. a wotban ilyen nincs.van olyan amiből semmit nem tudok kihozni mert az rng nem adja be.vagy 3an tartjuk az oldalt 8 ellen.vagy a pantheremmel imádtam mikor jön szembe az st-i vagy egy e75 14-2-es állásnál.ezek azok az igazi 50-100tp-s csaták.aranyat nem lövök rá.majdnem 3ezer kreditért nekem nem ver senkibe kemény 120-150 sebzést az tuti.sajnos ilyenekből nem egy van.ez egy csapat játék ami gyakran 1v15 legyőzhetetlen ellenfelek ellen.50% tehetség és 50% rng.
  • madmanic
    tessék kitenni... miért privátban?? Ha gyökér akkor gyökér... csak mert "menő" klán tagja..? A HUNS is az volt...
  • ROMOTO
    Orosz kockafej összehasonlítja az új Berlin pályát a valósággal, a diadal kapu közepén kb 6 méter széles hely van szal átmehet bármilyen tank, a két szélén szerinte csak könnyű vagy med.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/watch?t=443&v=ZyCLfKzgP58

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.20. 23:05:25
  • yossarianHUN
    Szokott járni a fórumon, ha gondolod kérdezz rá, de lehetőleg privátban.
  • Antimat
    Mit takar az, hogy sportszerűtlen?
  • sempike
    A VT3PS mennyire veszi komolyan, ha sportszerűtlenül játszanak a tagja?
    Lenne egy szép replay-em egy darkwraith nevű szerencsétlenről. Érdemes elküldeni nekik?
  • Antimat
    Érdekes amit írsz, nézd meg ezt a replayt (nem saját), itt a két O-I egyszerre disconnectelt (persze lehet, hogy a cseh nettel volt valami, vagy egy háztartásból nyomják)...
  • Antimat
    Nagyon szép kör gratula!
  • Pales27
    Mindenki sokkal jobb játékos lenne, ha a rossz csatáit nem számolnánk :D Pont az a lényeg. hogy a rossz csatákból ki tud a legtöbbet kihozni.
  • SzocsA
    Ehhez nem találok szavakat.

Ez meg csak első osztály lett.
  • Gyuszopapa
    IS-4-el nyugtató nélkül meg se kezdem a játékot.Egy tömény szopóállarcozás az egész a T10-ben való játék.
  • diegho™
    Régen sokkal kevesebb unicum volt, ez tény. Most rengeteg régi zöld, kék lett unicum a Gold lőszer és az acc reset miatt.