418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #361822 T49-el 637 méterről lőttem ki egy másik mozgó T49-et. -
Plata #361821 Nem csak artyval menne,hanem az összes francia papír taligával. -
#361820 Az új fizika akkor lenne jó ha így működne és akkor még lőni sem kellene.
Do it :) és a Best Replay -
#361819 Ilyen bigyóm se volt még:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De Laglande
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.09.21. 20:00:48 -
Nazarov77 #361818 Toldi III képek
Azért remélem mire kijön megcsinálják a magyar felségjelzést is hozzá és nem mezei vaskereszt lesz :D -
Lucifer001 #361817 Köszi . Akkor nekem elég az ingyen gold -
yossarianHUN #361816 Az FV4202-ről még mindig nem mondtak semmi konkrétat, úgy látszik ez csak akkor derül ki, mikor kijön az Action X.
Ha az összes tokent összeszeded az Earning your stripes misivel, aktiválódik egy egész októberben tartó akció, ami a következőképp néz ki:
T6 német tankkal nyerj egy csatát, és legyél a top 6 XP-ben. A jutalmad dupla XP a csatáért. Ezt összesen hatszor lehet megcsinálni.
T7 német tankkal nyerj egy csatát, és legyél a top 7 XP-ben. A jutalmad dupla XP, összesen hétszer lehet megcsinálni.
És így tovább T10-ig, a fentiek mintájára növekvő számokkal. -
Plata #361815 Végre T49-el összefutottam egy magas szintű japóval,Type 4 Heavy-t T49 ötször körbehugyozza mire ez észreveszi hogy ott vagy.És sebezni is lehet rendesen,el sem tud találni mert túl lassú a tornya,meglőttem lejött a lánca és próbált befogni,de nem sok sikerrel,az arty meg szétkapta egyből.
-
yossarianHUN #361814 Leendő német T8 prém med, ezek szerint már 9.11-ben várható. Statok alapján időtlen idők óta a legjobb T8 prémnek tűnik, erre talán tényleg érdemes lesz beruházni, ha azóta nem nerfelték széjjel a szupertesztes statjait.
Tier: 8 MT
Hitpoints: 1300
Engine: 600 hp
Weight: 35,1 tons
Power-to-weight: 17,09 hp/t
Maximum speed: 50/20 km/h
Hull traverse: 45 deg/s
Turret traverse: 37,5 deg/s
Terrain resistance: 0,479/0,671/1,534
Viewrange: 380
Radio range: 570
Hull armor: 90/30/?
Turret armor: 120/65/?
Gun: 90mm (same as Indienpanzer)
Damage: 240/240/320
Penetration: 212/259/45
ROF: 8,126
DPM: 1950,3
Reload: 7,384
Accuracy: 0,345
Aimtime: 2,4s
-
#361813 ja, mintha magamat látnám.... -
Lucifer001 #361812 Cent action X el kapcsolatban utolsó infóm ami tőletek származik , hogy akinek csere ( vagyis a garázsodban van az FV 4202 ) az egy " elfogadható misszió keretén belül megszerezheti . Ez továbbra is így van ? Másik kérdésem ez a 3. hétvége " hadnagy " ..... Ha sikerül a 4. hétvégén is az XP szerzés , akkor ? Infó , link ?
Köszönöm . -
yossarianHUN #361811 Elméletileg ez már hivatalos, a videó is egy WG tesztelés felvétele.
They claim that every sound on the map will be audible, so you will hear players fighting on the other side of the map (they said something like "if marker exists, you will hear it" so maybe it will only be audible in the 600m area around you). From now on you will be able to hear which gun is shooting at you, so you always know if you're targeted by E-100, arty or something else. Every module (engine, turret, tracks etc) will also get new sounds, along with pretty much everything else. Only sounds that will stay (for now) are crew voices and objects breaking (soon to be changed too). Now you won't have to read on screen what was damaged, you can tell what you need to fix just by listening to module sounds. Also, if you're playing arty, you will hear players shooting at you now.
Bonus: the famous old crit bell sound is making its return with this update
Angolul nem tudóknak dióhéjban: a legénységi hangokat és a lerombolódó tereptárgyak hangját leszámítva teljesen lecserélődik a hangkészlet, minden ágyúnak saját hangja lesz (bár ezt nem mondják ki konkrétan, és csodálkoznék is), a különböző moduloknak saját hanghatásaik lesznek, így hang alapján is egyből tudni fogod, mi sérült meg egy bekapott találat után. A lövések, robbanások stb. messziről, akár a pálya túlsó végéről is hallatszani fognak, á la Gnomefather. Artyban műholdnézetben is hallod ha rád lőnek, és visszatér a jó öreg, kritikus sebzést jelző, csilingelő effekt is. -
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.21. 18:58:05 -
lexlutor #361809 mi ez a pz58? -
#361808 Na erre már pontosan nem emlékszem.
Talán T-44. -
Myke28 #361807 Valami hivatalos info erről? Nagyon jó lenne már mert ezek a hangok botrányosak. -
Plata #361806 Nem nagy szám csata,de mókás volt.
Győzelem!
Csata: Fjords
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 804
Szerzett kredit: 15 144
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
T30-at úgy szedtem ki a kedvenc varázshegyemről hogy vissza sem tudott lőni,ráadásul neki is tetszett a móka,mert vigyorogva beírta hogy 1 lövéssel 4 crew-t öltem meg.
Majdnem bukta lett a hegyre menés,mert az ugrató pontnál pont ledekkolt egy med.
Jah és volt még egy jó csatám,csapat ment bázist foglalni,én is mert vesztésre álltunk,de tiger-p csapattársat beszorították házak közé sok seggfej,ettől eldurrant az agyam és úgy gondoltam szarok rá hogy kinyírnak és segítek tigrisnek,8 seggfej mászott rá,5 heavy 2 med 1 scout.
Vége meg ez lett.
Győzelem!
Csata: Kharkov
Járművek: Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 628 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 41 084
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
I3 Is5 T34 Type 59,satubbi volt,de nekem atom mázlim volt,pattogtam mint állat én meg szinte sosem pattantam.Jah és ezek a balfaszok eleinte észre sem vették hogy hátulról nekik mentem,már vagy harmadik vagy negyedik gyökeret irtottam ki amikor feltűnt hogy hoppá valaki hátulról lő. -
Lucifer001 #361805 Pedig szó szerint a tökeit vakarássza , ha jobban odafigyelsz
10:15
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.09.21. 18:14:06 -
yossarianHUN #361804 Ja, csak a Pz 58 maradt le:)
-
yossarianHUN #361803 HD Cent Action X, Chieftain, Panzer 58, T34, Jagdpanther II
Az IS-8-hoz hasonlóan a JP is több fokozatot ugrott a badass-mérőn:) -
yossarianHUN #361802 Új hangok a 9.11-ben
Ehhez is csak pár év könyörgés, meg egy AW kellett. -
MateE3e #361801 Mennyit kell várni a supportra?Múlthét csütörtök óta semmi reakció. -
Kronos79 #361800 A BDR-nél is működik. Meglepődtem rajta rendesen, mikor sebezte a lövésem. Csak a lánca lógott ki a ház sarkánál. -
yossarianHUN #361799 Ez milyen tankkal volt? Mert vannak olyanok, amiknél a lánc mögött is test van, például a Churchill széria. Ezért lehet szétszivatni a Church VII-et szinte bármivel, szemből a láncburkolatait lőve. -
yossarianHUN #361798 Az egérre töltik csak igazán. A hasa meg a tornya pont olyan felületek, amiket ügyes forgatással AP-állóvá lehet tenni, de golddal már nem nagy ördöngösség áthugyozni.
Ja igen, az átütéssel én írtam hülyeséget, ne kérdezd miért. De ez az overmatch szabály mindig így volt? Mert nekem úgy rémlett, hogy a hőskorban még a 2x kalibernél volt a "nincs autobounce" jelenség, és a 3x-nál a garantált átütés. De akkor ezek szerint rosszul emlékszem, vagy csak megpiszkálták időközben. -
András77 #361797 Kifogyott a hülye gyerek az aranyból a 907-ben és majdnem szétb.szta az ideg őt is meg a csapatát. Milyen kedvesen válaszolt nekem. Egy med ne álljon le sarokharcra egy bélával, szerintem
Ez IM-es setup, elfelejtettem visszaállítani, azért van ennyi gold nekem is. A bélával egy ideig nem játszom, nem sikerült vele a HT-15, most kb 10e-ig jutottam vele. Meglett a pénz az egérre, szerintem azzal sikerülni fog, vagy majd az E100-al, de csak egy csapat legényem van, sorban kell próbálnom a tankokat.
A bélára mindenki automatikusan tölti az aranyat, az egérre talán nem, mert azt még az arany se viszi be, ha nem helyezik a lövést. Meglátom majd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#361796 SerB-nek vajon volt e már olyanja hogy SZEMBE (szinte 0 fokból) jövő lövés lelövi a lánctalpát, és még SEBEZ is?
Mert nem tudok olyan animációt a fejembe lejátszani, hogy hogy jött a lövedék hogy lánctalpat pirosra, aztán sebez is (ha oldalról jön ideálisból mondjuk 90 fokból, első görgőn lelövi a láncot, halad tovább a lövedék és átüti a tankot és sebez, oké. de totál szemből, olyan 100méterről? hogy?)
-
icyshadow #361795 Az overmatch szabály nem az átütésen, hanem a kaliberen múlik. De ha a kaliber 3x nagyobb, mint a nominális páncél, akkor sem garantált az átütés. Csak annyi garantált, hogy nincs automatikus lepattanás 70 fok fölött. (Meg egyébként külső modulok (lánctalp) eltalálása esetén nincs overmatch.)
Lásd:
http://forum.wotlabs.net/index.php?/topic/9288-auto-ricochet-and-overmatch-rules/
Szóval az a 66mm, inkább 44mm. Más kérdés, hogy ilyen sincs a Grillén sztm. Viszont alacsony átütés rng meg nagy beesési szögek mellett bármi lehetséges. -
Kryon #361794 Bugos az egész.
"Sok mindenről le kellett mondani, leginkább a pontosabb számításokról, sajnos nincs tartalék a wg számára a szervereken."
Ez meg úgy értelmezhető, hogy még több lesz az ilyen és az RNG is még jobban elszáll majd. -
#361793 Hogyne, neha lebukok.
Fuuj **** artista..! Amugy szep volt. -
#361792 Jpz-vel pattantam amx 13-90ről is.. -
yossarianHUN #361791 Az a vicc, hogy nem csúszhat le, ha az átütésed legalább háromszorosa az eltalált páncélfelület vastagságának. Tehát a Grillének legalább 66 milis lemezt kellene felmutatni ahhoz, hogy pattintsa a SU-100Y-t, ilyen meg szerintem sehol nincs rajta. De előfordul az ilyen, én egyszer Jagd E-100-zal pattantam egy hetes Lorraine artyról. Hogy ez hogy lehetséges, azt csak SerB tudja. -
mittomén1 #361790 le is pattanhat a beesési szög miatt mivel az egy magas tank így simán elképzelhető hogy lecsúszik a lövedék közelről.196pennel ott ütsz át nem egy grillét de egy gw tiger p-t is ahol akarsz,sima egy lövéses tank.feleslegesen túlkombináltad. -
#361789 Az oldalát mutató E75 2x is láncoltam,és ilyeneken megy el már sokadszorra is a 4xhp-s küldi
-
#361788 Na igen szemét kis dög, de azért nem mindig szerepel jól. Nagyon pontatlan ez is néha napján. Egyébként meg csak a rofja és a nagy ívű röppálya miatt OP. Ha ezeket elvennék tőle, lehetne is kukázni. 400 felett még alig sebeztem vele, nagyon ritkán üt át papír tankokat is. Van hogy 40-50-60-70-ket stb. sebzek tankokba, még a papírokba is. -
#361787 Hé Solten, az asszony tudja, h Jimi Hendrixet hallgatsz a szabadidődben?
Basszus, ezt nem hiszem el, ez a játék teljesen hülye. Ezzel a csatával is meglett volna az SPG15. Mondjuk nem csoda, volt 2 blindshot killem és több sebzésem is, amit már akkor csináltam, mikor a célpont eltűnt. Mióta duplázom az FV-t meg ezt a hulladék M44-et (érdemes megint megnézni a hit ratet) 1x sem adta be a küldit, most 1 nap 2x is. Csak 71/73 csata kellett hozzá. Jó ebben benne vannak a stock csaták is. De legalább megvan ezzel is az Ace. Az is biztos, h most pár hónapig nem fogok tudni küldit megcsinálni (konkrétan LT15, várhatom a spot mappokat). 1 nap alatt elhasználtam az összes jokeremet, úgy hogy nem is "akartam" :D
-
Toweliee #361786 Hú b+!! -
#361785 wz-120 HD modelljéről még semmi info? -
ilovearty #361784 Ezt a szutykot ugy takaritanám a játékból ahogy van. Úgy fel bír idegesíteni hogy van mikor átszaladok 10 ellenséges tankon is csak hogy pofán lőhessem a rohadékot aki zsinórban 6x lő meg bárhogy mozgok és bármi mögé is állok.
-
#361783 Ugy tunik a szmajli sem segitett.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.21. 13:40:38