418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #361742 azért ne forgassuk ki a szavaimat.bárki takarózhat ezzel? azért akinek 200wn8-a van az nyilván nem unikum akar lenni.egyenlőre én sem, most 1500-1600 a recent wn8-am.a nagyon vacak csaták nélkül ez több is lehetne. nekem gyanúsan sokszor van balszerencsém.már modntam én lövök de hogy a lövedék sorsa mi lesz azt nem én döntöm el.csalni meg nem fogok.hiába kapok tank ászt ha a kövi körben meg 300as sebzéssel jövök ki akkor máris átlagban nem néz ki olyan jól.
én szívesen szakaszoznék de kihalt már pár játékos mellőlem.ts3-at nem használok emiatt meg lepattint mindenki. -
#361741 Ok, tudod mit? Bemondásra neked elhiszem , láthatod hogy azt írtam hogy "az unicum játékosok zöme", nem mindenki, ne vedd magadra. Attól még az alább leírtak általában érvényesek, nem minősítem a dolgot, csak a játékban való kiemelkedő érvényesüléshez (rajtad kívül) ezek is hozzátartoznak, gondolom ezt nemvitatod.
jah nézem hogy rosszul emlékeztem és nem is írtam az idézet szerint, a lényegen nem változtat
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.20. 20:13:37 -
diegho™ #361740 Még szerencse, hogy goldot nem költök legénységre, minden tankot free nélkül kezdek, ha úgy érzem kell valami rá nagyon és van free xpm, akkor azt rárakom, de goldot csak akkor használok, amikor nagyon kevés kell csak egy modulhoz, gold lőszert 2 tankon használok gyakran, páron nem is viszek, többin ott van, de kb minden 20. csatában használok. Szakasz, csak ha hívnak, de akkor sem mindig fogadom el. Igaz nincs is olyan statom, mint QB-nek... az enyém jobb :) -
yossarianHUN #361739 Az, hogy választhatsz, hogy a med falkák, a TD-k, vagy az artyk hajtogassanak rád pinát. Bár ez utóbbiak így is, úgy is megteszik, hacsak nem ölelsz végig egy sziklát (az angol például akkor is), úgyhogy elég a másik kettő miatt aggódni. De például próbálj meg T10 heavyvel játszani egy-két kört Prokhorovkán vagy Westfielden úgy, hogy 3 arty van oldalanként (ennyi manapság alap T10-ben), és garantálom, hogy leporolod a már rég elfeledettnek hitt káromkodástartalékaidat is. -
#361738 Arty, ha a td, heavy nem visz át elsőre akkor másodiknál goldra vált, a med meg kapásból golddal indít kb.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.20. 19:29:46 -
Nirz #361737 De amúgy mi a gond ott,arty? -
#361736 Néha nézegetem az unicum játékosok videóit, az hogy úgy indítanak egy fejlesztést, hogy kapásból mindent kifejlesztenek és az álcafestéstől kezdve a csoki-kóláig kapásból be van tárazva ha kell-ha nem minden úgy hogy még 1 csatát sem ment az egy dolog, beküldi a legénységet kapcsiból 100% aranyból megvéve stb., de amikor szakasszal megy be hogy a másik kettő még fedezze meg helyzetbe hozza, ott már eléggé kilóg a lóláb. Én még nem is láttam olyat asszem hogy ne lett volna egyértelműen előnyös helyzetben az ilyen, pl. a legutóbbi Qquickybaby Kanonenjagdpanzeres ismertetője ahol ordas mm ben ahol top tier, halomra lövöldözte a 2 tierrel kisebbeket. Persze van amikor beleszól az rng meg egyebek, mint ahogy saját csatában is láttam nem egyszer elhullani ilyeneket, de az esetek 70% volt vlmi szakasz vagy op járgány, amiben azért könnyebb volt alkotni, ezeknél amikor megnéztem utólag kiderült hogy lazán skippelve volt a szar tankok zöme fejlesztéskor, szóval többnyire van némi okosság egy unicum stat mögött, a brilliáns játéktudás nem elég. -
Nirz #361735 nincs az a isten hogy újra kigrindeljem tier 10-ig :DDDD -
yossarianHUN #361734 Hogy a heavyknek kedvezzen? Muhaha. Próbálj meg T10-ben heavyzni, oszt meglátod mennyire el vannak kényeztetve. -
Nirz #361733 Nem tudom ki mondta de igaza volt kezd nagyon unalmas lenni a játék.
Leginkább a változásokat tudom nehezen megemészteni hogy oda lett a vision control alacsony tierekben és egész nap 3 mapon megy a játék, régi jó mapok eltűntetve amik maradtak azok szarrá nerfelve a bokrok kinyirásával, az egész úgy felépítve hogy a heavynek kedvezzen. nem fun -
TiborTamas #361732 "én meg azért nem vagyok még unikum mert ez az rng(random noob generator ahogy én hívom,bárkiből hülyét csinál ha úgy tartja kedve) meg az mm imád szivatni"
Most ennyi erővel bárki takarózhat ezzel, többek között az a sok "tehetségtelen senki", akikről előtte beszéltél... -
#361731 Nemhinném, de nem is hallottam hogy bannoltak volna miatta. -
vasasgabri #361730 Ezt engedik? -
vasasgabri #361729 Nem tudom hiteles információ amit a klántársak mondtak,állítólag a wg-is elismerte hogy a célzórendszer nem működik helyesen és dolgoznak rajta.
-
tothgyorgy #361728 Igen, ezt sokan használják. Meg egyebeket is, Olyan mintha trabantokat meg porshe-kat raknának be egymás ellen. -
tothgyorgy #361727 Ez a bárkiből hülyét csinál nagyon is igaz,sajnos. A sok 15:0 pedig botrányos. Ilyenkor szerintem az egész csapatot sújtja.
Túl nagy a random . Átütés 200-350 . Majd a random eldönti mi legyen. Ha az eff páncél 201mm már dobhat olyat,hogy nem. Neki meg dobja azt hogy igen, és átüti az eff 349 péncélt. -
#361726 Nem a sima auto ra gondoltam hanem erre ez nem lő mögé
szerintem sok ilyen menetből lövöldöző spíler ezt használja, különben cseszhetné.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.20. 17:36:45 -
yossarianHUN #361725 És szerinted mindez az unikumokkal nem történik meg?:) Direkt téged pécézett ki a random? -
mittomén1 #361724 egyetértek.én meg azért nem vagyok még unikum mert ez az rng(random noob generator ahogy én hívom,bárkiből hülyét csinál ha úgy tartja kedve) meg az mm imád szivatni. teszem a dolgomat de ha lövök és nem oda megy ahova céloztam és 2 perc után 0 sebzéssel esek ki a 15-0 csatából +2 tierben azt nem tartom saját hibának. mellesleg fizikai képtelenség oda lőni ahova ebben a játékban néha megy a lövedék.felfelé célzol és jó eséllyel lábon lövöd magad menetközben.teljesen nem normális ez a játék. call of duty mire vitte volna ha kiraknak egy szál gatyában egy doboz gyufával a gépfegyveres ellenséges katonák elé? ha meg szerzel valami jó fegyvert célzod az ellenséget és saját magad lövöd meg.addiktiv játék de nem értem mért.nem volt olyan nap hogy ne szidtam volna a wargamingesek anyját. -
mittomén1 #361723 azért ilyen messziről miközben 65-el tép el elöttem keresztbe ezt már túlzásnak érzem.le is uninstalláltam a "csába" a játékot egy időre jobb ez így.tier 9-10es közepeseknek egyébként nagyon gyakran beadja.hihetetlen milyen erősek.bezzeg én most végeztem a tier 7es panther nevű borzalommal azt megerőszakolta még minden tier 5-ös tankot vezető gyerek is.kicsit átesnek a ló túloldalára.nekem táras nehéz tankom van érdekes módon annak esélytelen. 10méterről is mellélőttem 50b-vel az rhm-nek.teljes gázzal kellett beleszállnom hogy elföldeljék mert nekem közelről se adta be.azért mondom a következő csatába meg a ferdivel kapom az áldást a pofámba ilyen módon ez kiveri nálam a biztosítékot.főelg mivel látom hogy pár tierrel lejjebb milyen harmatgyengék a közepes tankok.tier10ben egy cseppet op mind. -
ilovearty #361722 Nálam pinggel van így. Számol vissza semmi gond. Elindul a csata 500-999 között. Semmit nem tudok eltalálni ugye. Következő csata semmi gond. . -
tothgyorgy #361721 A táras tankokat általában én is szeretem, de csak messziről lövöldözve. Általában egy tárba nem fér bele az ellen, és az régen rossz. Az autó meg képes közvetlen közelről mögé lőni a delikvensnek. Persze az a 0,1 mp, ami alatt a tank megtesz minimum 10 cm-t az indokolja. -
tothgyorgy #361720 Én nem vagyok jó játékos, kis jóindulattal közepes. Én is tapasztalom a random "áldásos " tevékenységét. Rengeteg nálam sokkal rosszabb játékos van, de érdekes hogy többször velem,mint ellenem. Vagy sokszor előfordul , hogy mindenki engem akar kilőni. És jé! Sikerül nekik. Kidugom az orrom, hogy belelőjek egy felspottolódott tankba, lövök,aztán kapok 4 vagy több találatot 1 másodpercen belül olyanoktól , akik nem is látszanak. Lövés után sem. Az én lövésem : 1, nem talál, 2, lepattan, 3, átüt és lő kritikált, 4, sebez valamennyit. Amit én kapok az a lánctalp először, és sebzések, gyakran garázsmenet. Ha meg hátul megyek akkor minimális xp, de gyakran akkor is engem lőnek. -
#361719 Az a kondér elég konkrét lett a tetején, nem találtak vlmi áramvonalasabb lámpást hozzá? -
Angelus1991ster #361718 Ágyúcső megrajzolása szép lett. -
#361717 Autoaimmal nagyon lehet alkotni tárasokkal, tudom mert kipróbáltam. Mondjuk nem árt tudni hogy milyen szitukban érdemes ráváltani. -
yossarianHUN #361716 Centurion Action X:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Dögös, a Dög, meg a dögös Dög. -
mittomén1 #361715 a 9.10 az utobbi napokban nem elég hogy lagol mint állat még szivat is.ferdivel minden 3. lövés talál el valamit és még az is pattog gyakran bezzeg egy száguldó bat chat távolról menetközbe lő rám(kövezzetek meg ha ez normális dolog annál a tanknál) és be is talál 300 méter körüli távból 4ből 3szor.és kb hasonló volt minden csata.a saját hp-t nem tudtam meglőni a csaták80%-ban. lépek ki mondom anyátokba erre ott vírit a képembe a dezertálás felirat.hát kapják be.én ne dezertáljak de ő bármit megtehet?ha kilépni olyan hű de rossz dolog akkor figyeljen már arra oda hogy két tierrel kisebb tankot alig látok véletlen 1-2 darab bezzeg 2 vel nagyobbat azt rengeteget.figyeljen már arra hogy 100mm efektív páncél mivel pattint le egy isu-t vagy ne rakjon olyan láma csapatba ahol a 14 játékosnak összesen nincs annyi wn8-a mint nekem.úgy érzem magam mint ronaldo a megye 3ban-.- de imádom mikor megaláz egy tehetségtelen senki aki azt se tudja hova lőjön de a tetves rng beadja neki nekem meg nem. -
András77 #361714 Artyval én már rég leszoktam a becélzásról. Inkább az a lényeg vele szerintem, hogy ne mozgasd, állj be valahova pár másodpercig és el lehet engedni a lövést, úgyis az rng fogja meghatározni, hogy betalál vagy sem.
Más. Érdekes dolog történt. Lehalt a játék nálam, mire visszaléptem már 1:10 az ellenségnek és a csapatból még 6-n panaszkodhat azzal, hogy vagy disconnect vagy újra kellett indítaniuk. Hmm. Ez mégis mi a f.szság? Azt hittem, hogy csak engem dobál ki néha, de ezek szerint egyidőben a csapatból sokat kidobott. Az ellenséget meg miért nem? -
#361713 Díszletes tapasztalataimból kiindúlva, a betontörmelék üveggyanta erősítésű hungarocell, a többi különböző sűrűségű tömbökben, lapokban kapható hőszigeteléshez gyártott kontúrvágott habanyag amit valami pozdorjaszerkezetre applikálnak fel, ez kap műgyanta bevonatot és festést airbrush, stb. A kisebb elemek pl. lánctalp, kontúrvágott szendvicsszerkezet. Ennél sokkal élethűbbre is meg lehet csinálni, gondolom itt a sápadt design szándékos -
#361712 hát el is ment a kedvem az elején, mit ne mondjak, látszik is, hogy ott állok és nem csinálok semmit csak várom, hogy égjen :)
am, pont most csináltam meg az m44el a T55A küldit sokat szívtam vele, több mint 100 csata kellett hozzá meg vagy 1,5 milla kredit, hogy meglegyen. Volt hogy 19 hp kellett volna még, meg olyan is, hogy megelőzött xp-ben vmi light aki alig csinált vmit. -
ilovearty #361711 Rekordom 13 lövés mellé. 167 sebzés. -
#361710 Még1x ne mondja nekem senki, h ez hulladék pontos. Ha csak 2-vel több bemegy, nyerjük a csatát. Persze fordított helyzetben folyton teli találnak ezek szarok.
-
madmanic #361709 a micropatch mit csinált? Azon kívül, hogy 30 40 nel kevesebb fps em lett..? -
Angelus1991ster #361708 Milyen anyagból lehet ?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.20. 09:19:03 -
#361707 -
Nazarov77 #361706 Tokyo Game show képek Úgy ott lennék xD
-
#361705 Az egyik legjobb csata, amit valaha láttam
Ennél szarabb csata kezdést akkor se tudtam volna kitalálni, ha 1 hétig gondolkozok rajta. Löveg kampec, kigyulladás, majdnem az egész hp oda... Ezek ellenére nagyon szépen lehoztad. A nagy mákok mellett - ami mint tudjuk mindig kell a sikerhez - nagyon jól gondolkoztál és játszottál. Nem véletlenül lila az a stat... ;)
-
Angelus1991ster #361704 Linkin nevű játékos támogatói közül. -
Frankie69 #361703 Ezt hol láttad?