World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt olvastam, hogy azt áttervezik, lehet, rájöttek, hogy ez a tripla sebzés nagy baromság. Sok küldetés szerencse függő, de ehhez már tényleg nagy nagy mák kell. Nem is a nehézsége miatt, hanem hogy legyen 3 ellenfél közel egymáshoz, legyen olyan arty-d, aminek nagy splash-e van és persze az RNG, hogy ne szálljon el a lövésed. Ebből egyedül az arty megszerzése, ami nem óriási szerencse kérdése, a másik két tényező meg az.
Sunsetjoy
Az van odaírva, hogy "érvényes eddig:", nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ja. Nem értem miért ez a dátum....
Egyébként ha bejelentkezel a hivatalos oldalra, akkor a profilodnál van olyan, hogy Invites, és ott el tudod fogadni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.22. 11:39:48

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

*Eddig, nem?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

úgy lesz.
Okay, ha lejár akkor szólj s küldöm újra.
Valid through: 23/02/2015 11:25

Ekkor tudom elfogadni. De megyek, nem úsztok meg....

Köszönöm.
😊))

A mailek között keresd.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.02.22. 11:31:57
Mert 30000 csata után meguntad a tier 1 sealclubbingot és továbbléptél tier 2-be?

osztán hun talányom aztat a meghíjót?

Merten hogy átrendeződött az egész lap.
ha akarod csaj vagyok, ha akarod férfi....
Ha jó csaj vagy engem, ha ffi akkor inkább csak úgy küldök egyet 😊

(küldtem)
Írj rá Toweliee-re, de jár erre még HOAX-os nem kevés.
Hogy egy klasszikust idézzek:

És kit kell lesz.pni egy meghívóért??
T55? Akkor azért annyira nem vagy közepes.
HOAX kell neked.
Igen a HOAX-ra ezek igazak.

Nekem van JT és WT is, én az előbbit jobban szeretem. Hátulról sniperkodni tökéletes, messziről a páncélja is egész jó. Ha az arty telibe csap az nyilván fáj, na de melyik tanknak nem? Pláne a WT-nek... Ha csak mellédfinganak vége a csatának. A legtöbb arty egy lövésből kicsapja. De egyébként is, ha spotolnak halott vagy. Szemből jövő lövés MINDIG viszi a motor/ammo/ágyú egyikét. Ha mázlid van ki is gyújt. A jobb játékosok meg kapásból töltik a HE-t, ami szintén egyből tacsra vág, aztán vakarozhatsz hogy kit gyógyíts meg. De igazából mindegy, a köv lövés úgy is megint visz mindent... És a bónusz, a fostos lövegkitéríthetőség, ami szintén őrületbe tud kergetni. Szóval nem olyan leányálom ez a WT, sőt, nekem a JT jobban tetszik.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Matematika, minél több csatát játszol, annál több csata kell, hogy a győzelmi arányod x%-al növekedhessen..
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.02.22. 10:48:47

Azzal a lendülettel kéne mindet egy gödörbe lőni. Elnézést a vulgaritásért, de ezeket valami feketelyuk vonza?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.22. 10:49:13

angelus1991ster.blogspot.hu

Mégegyszer megkérdezném! <#eplus2> Miért van az,hogy a győzelmi arányom már csak 0,1-el növekszik, nem 0,2%-al??? Remélem mostmár valaki válaszra fog méltatni
Sziasztok!

Keresek egy olyan klánt, ahol jó a hangulat, lehet együtt szakaszolni, küldetéseket csinálni. Nincsen elvárás, csak mókázás.

Fontos, hogy ne legyen cw orientált, mert nincsen rá lehetőségem, hogy 18 óra és 22 óra előtt a gép előtt üljek, és gyakorlókba járjak. Persze nem zárkózom el előle, ha éppen a játékban vagyok.

Az is fontos, hogy ha belépek, és ígéret van arra, hogy nincsen cw, ne rúgjanak ki azért, mert nem cw-zek.

Szóval van ilyen klán számomra?

Ingame nevem: Miert.

Közepes játékos vagyok, kis idő, és lesz T55-öm is.

UI: Írták, hogy a HOAX valami hasonlót nyújt. Ez igaz?
Kevesebb T49-el találkozom Borsiggal, mint arty-val JT-vel. 😊
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.22. 10:17:31

Mert weekend van,és ilyenkor a magukat hallhatatlannak képzelő játékosok, egységben az erő elv alapján akarják le dózerolni az ellent. Sokszor sajnos sikertelenül.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.22. 10:15:55

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Mondjátok meg, miért van minden 2. csatában lemming train?

angelus1991ster.blogspot.hu

A borsig meg a 9-es nagyon papír,scout tankkal röhögve szarrá lövöd.Arról nem is beszélve hogy 152 milis he lőszertől eldurran az agyuk.
Külön poén ezekre vadászni T49-el.Ha egy borsig vagy wt-t be tudsz célozni vele akkor már nyert ügyed van.Borsigba jó eséllyel egy lövés kell,wt meg vagy kigyullad vagy ammo rack,vagy szarrá lövöd a legénységét.Célzás nerf előtt 500-600 méterről is poén volt ezeket abajgatni T49-el,de most a nerf után már csak 200-300 méteres lövéseket merek megkockáztatni.Bár tegnap is Westfielden több mint 400 méterről telibe találtam is7-et.

Hali! Lenne egy kérdésem. Az miért van hgy eddig a winratem 0,2-vel növekedett , de kb 3 csata óta csak 0,1-el? 58,65 most a winratem. Valaki mondja már meg!
Belerakták a Jagdtigert a játékba, ami kapott egy fantasztikus ágyút, de egy gyenge alsópáncélt, amit átlőve rögtön sárga vagy piros a motor. Bárki átlövi nem ellenfél. Rejtőzése nincs, tehát nagyjából jól kiegyensúlyozott tank. Csak egy dolgot nem számítottak bele az arty-kat. Rég nem játszottam már vele, de most a TD-15 miatt kicsit elővettem. Semmi értelme vele játszani. Nincs olyan arty aki ne ezt a tankot lőné. Lassú és nagy, rögtön világít, tökéletes célpont. Így viszont szerintem semmit nem ér a játékban. Nem szeretem a Foch--t, de mégis sokkal játszhatóbb TD, mert olyan gyors, hogy van esélyem az arty-k ellen, illetve az amúgy is roham TD. Szóval szerintem így ebben a formában nincs esélye a JT-nek valamit alkotni, csak olyan körben, ahol nincs arty. 10 fölötti csatában eddig még nem volt ilyen... Nem véletlen, hogy mindenki a másik ágat húzza. A Borsig egy vicc még a nerf után is OP, a 9-essel nem játszottam, de szerintem mindenképpen jobb, mint a JT most ezekben az arty-s időkben.

DasIsFuck
Imádom az olyanokat akik is-3-ba meg is-6 ba goldnooboznak egy aufk.panther-re...

Ezeknek annyira visszaírnám, hogy baszódj meg akkor játssz tigris 2-vel vagy t32-vel amit gold nélkül is be lehet lőni.
tigris 2-t szemből átütöttem a tornyon a 157-es átütéssel többszörösen és kb volt 300 méterre min.
Is-6-nak az oldaláról is pattog, is-3at is csak akkor lehet sebezni oldalról, mikor rálátok a lánc és test közé, de ez is csak közép távolságból lehet eltalálni.

Biztos azt várják el az ilyenek, hogy ezreket lőjek nekik lepattanó sebzésnek vagy nem tudom..

De a 11 apcr lövedékkel a zsebembe nagyon nagy stattpadder gold noob lehetek egy olyan tankba ami minden második csatáját 9-10-es tierbe játsza 157-es átütéssel...<#banplz>

Egyéb iránt végre sikerült felhozni 50%-ra a wr-em vele, piszok jó csatákat is mentem vele.
Ha nem mentem volna a flakpanzerrel 6 borzasztóan ótvar csatát talán egy jó napnak is tekinthettem volna...😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Én meg pont elfelejtettem aranyat tölteni, de azért ez is valami: <#eplus2>

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.22. 01:59:27
Megcsináltam arty-val a tripla sebzést egy lövéssel, de valamiért nem adta meg. 😞 <#banplz>

Már vagy fél millió kreditem elment rá. Volt olyan csatám, hogy 4x is meglett a dupla, de a tripla nem akar összejönni. Elég nagy mák kell hozzá.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

voivod32

Nem, de a háttérdumát jól betanultam!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Remélem megfelel LINK
jaja 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Az a két nyomorult is7 meg e100 <#eplus2>
Ezek voltak a szép idők 😊

VÉGRE SIKERÜLT

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azért statpadderekkel tényleg nem könnyű együtt játszani. Egy EFE-s lila gyerek ru251-ben, Westfielden egyesével hullanak a tankjaink mert persze egyesével támadnak és a ru nem spotol, hanem sniperkedik. A végén ketten maradunk meg egy teljesen használhatatlan arty, aki még arra sem képes, hogy átguruljon valahova, ahonnan lőni tudna.

Írom a ru-nak, hogy menjen már át a másik dombra, támadja őket hátba. A vélasz negatív. Nem mozdul. Én, a stock motoros type61-el átmegyek, de sok időbe telik, kiszedem a T30-t, marad egy T34 a másik dombon, de már nincs idő kiszedni, döntetlen. Írtam a Ru-nak, ha már nem spotol (pontosabban spotol, de az arty hülye, az ellenség meg nem mozdul a takarásból, ilyenkor nekünk kell mozogni), akkor ne cicázzon az ellenséggel, mert amíg ott van és néha kinéz, látják, hogy ott van és nem mozdulnak. Nem reagált.

Csata után még oktat engem, hogy mégis mit képzelek, mit tudott volna csinálni? Spotolni mondjuk a játék leggyorsabb tankjával? Ugyan, ő nem az a fajta, akkor legalább elment volna onnan, talán kimozdulnak, de így semmi esélyünk nem volt. Ha ő megy át, akkor miután a T30-t kiszedjük, lerohantam volna a T34-t, nagyobb dpm, több hp, nem lett volna esélye, de egy statpadderrel nem lehet együttműködni, ő nem azért van ott.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.21. 21:56:10
DasIsFuck
46 csata

akkor azt hiszem nem is próbálkozom:S

így már bánom, hogy valentines leárazás alatt nem szereztem rá valamit...:S

Sunsetjoy
Van egy múlt nyáron létrehozott account, amin nincs 50 csata. Nem jött semmi rá, pedig 6-7 hónapja nem léptem be rá. Lehet, hogy bizonyos csataszám felett működik (ha még van egyáltalán a dolog, múlt november környékén fordult elő először hogy küldtek valakinek ilyen e-mailt).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

DasIsFuck
Van egy amin van egy s35-öm, de december óta nem léptem be és ezzel lenne esély, szóval ezért érdekelne.(ezt annó direkt az s35 kipróbálása végett csináltam)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.21. 21:27:06

Sunsetjoy
Kaptál e-mailt ahhoz az accounthoz tartozó e-mail címre? Ha nem, akkor ne kísértsd a belépéssel a dolgot.

DasIsFuck
A fél éves kihagyás utáni visszatérés-ért jár a Dicker Max?

Mod is okozhatja, nálam is magyar volt egy mod miatt, pedig szintén angolt használtam. Most viszont angol látszik. Azért gyanús, mert jamaicai zászlót még nem láttam csak olyanokat, amik ténylegesen előfordulnak a launcherben. 😊

Én is így tudtam, de a kolléga azt mondta, hogy ő angol klienst használ és a csatában mégis magyar volt.
DasIsFuck
Amúgy igen érdekes ez a random bann téma, mert konkrétan én ilyet soha nem tapasztaltam.

Általában mikor eldurran az agyam és trollkodni van kedvem inkább mint normálisan játszani szoktak jönni az 1 órás bannok.(pl újabban rászoktam a troll láncolásokra, van hogy ezzel szórakozok)

Volt régen még a 0.9 előtt(lehet még a 0.7-es időkbe) mikor egy majdnem 1 hetes bannt kaptam, de akkor volt egy olyan csatám mikor szó szerint a saját csapatom ellen fordultam...

Volt legutóbb egy 5 napos chat bannom, mert olyan "szépeket" kívántam a játékostársaimnak és családtagjaiknak kb egész nap folyamatosan, rengeteg csatán keresztül.
És az igen visszataszító fajtából, mégis csak chat bannt kaptam.

Tehát az elviekben is jogos büntetést.(én lehet egy 3-7 napost bannt adtam volna magamnak azok után amit leműveltem a chatba)

DasIsFuck
112 ritka, tigris meg rng.

t29,t32,t34,t30 ezeket sokkal könnyebb célzottan kigyújtani

vagy..

kv-x
szintén könnyebb célzottan kigyújtani.

és ezek mindegyike igen népszerű tank.

DasIsFuck
kv-k a legjobban/legkönnyebben gyújtható tankok, vagy t29-t32-t34 ezeknél is elég egyszerű mert mindent ugyan ott kell lőni és hát főleg ha gyors dpm-es dologgal lövöd akkor valószinű, hogy ki is gyújtod.

Én úgy tudom a launcher által beállított nyelvet jeleníti meg az xvm.