418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#361902 Mert ha lenne, akkor a 28WN(-as játékosok sohasem tanulnának meg játszani, te pedig soha többé nem tudnál 6-8-akárhány killes, nagykaliberes, stb. csatát vívni... -
ilovearty #361901 Mondjuk volt egy ilyen sejtésem. Az is szalvétából van, de legalább van már átütése. Max sniperkedek vele mint egy noob. Napi szorzókkal átlépek vele a következő szutyokra, amivel ha kihuzom a 10-es ágyut akkor talán már érni fog valamit.. -
Nazarov77 #361900 Sima megvehető tier 5 prémtank lesz. Nagy valószínűséggel a T-25 helyére megy. -
Nazarov77 #361899 Szerintem a következő utániban lesz. Ha következő patchben bekerülnek a fileok a kliensbe és látható lesz pl tank inspectorral az már egy jó jel lenne. -
Gyuszopapa #361898 Hát elég nagy kiegyensúlyozatlanságok vannak MM szinten.Agyhalottak VS Pro,2db HT nálunk VS 7db az ellennél.Papir tankok VS acélszörnyek.
Meg ne tolná már észrevehetően a hülyéket top tanknak,hiába teszi oda ezek nem tudnak mit kezdeni a jó helyzettel. -
madmanic #361897 miért van ennyi SZÜRKE és piros szar a játékban?? 17K csata 28!!! wn8??? Ebből van 7-9/csata... faszért nincs skill based MM??? -
Lucifer001 #361896 Tudtommal nincs neki kredit szorzója mint a tényleges prémium tankoknak .Prémium lőszert sem pufogtattam . Viszont prémium fogyóeszközt azt igen . Nagy javítót . -
Gyuszopapa #361895 Én nem lövök arannyal mert nem tehetem meg.Így csak a skillben bízhatok meg az imádságban ami nem könnyű.
Mégis vannak jó köreim néha ha összejön.
Pedig vele nem igazán voltam jóban mert nem kényeztetett el jó csapattársakkal és csatákkal.
Nem igazán könnyű vele játszani eljárt felette a WOT idő és vannak nála jobbak ezen a szinten.De azért ez a csata odabaszott.
IS-4 Tank Ász
-
Angelus1991ster #361894 Ahogy nézem a klán szignó helyén is a balkenkreuz van. Remélem , hogy ez csak teszt. Balkánstrucc:D -
Userx2 #361893 Teljesen rendben van az, ha prémium lőszerrel pufogtat a user, arra még farmolni is kell. -
#361892 Nekem is ezt csinálta előző peccsnél (csak Alt+F4 segített), a mostaninál már nem. -
#361891 Ha ingyen adják ezeket akkor ok, de én nem fogom magam törni érte csak azért, hogy ott egye a penész a többi használhatatlan ajándéktank között. -
Angelus1991ster #361890 Szerinted következő patch-ben vagy az azutániban megvehető lesz? -
#361889 Fisherman's bayen másnál is kifagy a játék? Nekem az előző patch óta mindig kifagy előbb-utóbb ezen a mapon, csak az alt+f4 segít rajta. -
Angelus1991ster #361888 Úgylátom megfogadták Karika módosító javaslatait. -
#361887 Grat a tankhoz hogy meglett bár ez elég lehangoló hogy egy jó kör még prémmel is csak 4k creditet hozna lol pedig nem is TX
Mi van a wottal így v1.0 felé?
Fizet az ember prémért és még így is menni kell majd prémtankkal is állandóan hogy kreditért harcoljon? -
#361886 -LuKEcifer001 fiam, khuuu siiii gyere állj át az RNG sötét oldalára khuu siii ..
-Father vazze én már ott vagyok !
-
#361885 Nekem sokkal jobbnak tűnt a chi-ri mint az sta :)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2015.09.22. 19:53:14 -
Nazarov77 #361884 Jöhet :D
-
ilovearty #361883 kihuztam a chi-ri.ből az sta-t. Eladhattam azt a szartaligát !!!!!!!!!!!!!!!! Úristen.... még egy ilyen idegesítő szarkupacot. Ebbe mindenki bele akartart sebezni akár az élete árán is.... -
#361882 VK 45.03 HD vótmá? -
#361881 Én múltkor "baráti" FV 8as artytol kaptam a picsámba baráti 1135-öt, mert facehuggoltem egy IS8-al aki meg is döglött volna, ha még 1db lövést be tudok szedni tőle, hát a "csapattárs" megoldotta hogy ne legyen:D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.09.22. 18:21:05 -
Plata #361880 Jó ötlet,egyszer megfogom fogadni.
Kinyírt hülye csapattársam wazze,foch-t szorongatták medek,lementem hozzá t49-el és elébe álltam hogy ne tudják meglőni,erre kinyír hátulról e75 csapattárs. -
Lokker #361879 Akkor kapcsold be a replay-t -
Plata #361878 Bibi ott van csatában szinte sosem fényképezek,replay alapból nincs be kapcsolva.Még a 12 killes csatámról sem csináltam.
Nah most jutott eszembe,a 637 méteresről csináltam,de sok minden nem látszik,mert bokrokon keresztül lőttem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.22. 15:25:37 -
Plata #361877 Nincs replayem,de majd csinálok neked képet,az előbb wz132-t oneshotoltam 300+ méterről,felment a pálya másik oldalán dombra scoutolni,de csak lapos tetű lett belőle,type61 meg bejött oldalt az artykra akarta menni,őt közvetlen közelről oldalról megküldtem és ő sem ment tovább.
Nem tudom neked milyen a legénységed,az enyém 100%-os két max és egy 96%-os skillel.Jah és a T49-em tudja hogy szeretem,minden jó csata után meg simogatom a buksiját és kap jutalom falatot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.22. 15:20:46 -
#361876 Amcsi szerón 35 dolcsi a kv 220, adnak hozzá 6k aranyat meg garázshelyet. -
#361875 Ezeket a csodálatos távoli találatokat meg is tudod mutatni? Mert kb. minden 2. nap olvasok tőled ilyen hsz-t, de látni még egyet se láttam. Nekem is van T49-em, de nekem sosem ad be ilyen hiper-szuper sniper találatokat. Én szeretek vele játszani és szerintem jó tank is, igaz sokan szidják a löveg miatt. Közelről tényleg jó, de 200m-en felül alig talál el vmit. Szal, kicsit furcsállom ezeket a csudi isteni találatokat, amiket nap, mint nap állítólag elérsz vele. -
Plata #361874 Azt hittem a Fu clicker noob-ot artykra szokták írni.Az előbb örömködött gyerek csatában hogy nincs arty,írták neki hogy van op t49 arty.
Erre kiszedem a gyereket 303 méterről fedezék mögül egy lövéssel T49-el.Mire nagyon bedurcizott.És ezzel kezdte.
Meg elkezdett pofázni hogy a köv patchban úgyis le nerfelik szarba a t49-et,mire írták neki hogy nem mert buffot kap,erre aztán elszakadt nála a cérna. -
András77 #361873 Egy kis aprítás a wt-vel. Olyan jó lenne, ha nem nekem, a papírtanknak kéne beleállni az ellenfél utolsó lövésébe amikor ráadásul idő is alig van már. A kb 1/2 hp-s csapattárs E75 természetesen előbújt utána frag-et lopni, sőt gondosan megvárta, hogy én lőjek először. Erre mondják, hogy taktikus.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#361872 Grat szép munka
Engem már csak tizenhuszonvalahány küldi választ el tőle
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.09.22. 14:05:44 -
Angelus1991ster #361871 Azért a kínai T-34-1 statjaiban kicsit jobb. T-34 mániásoknak biztos kötelező darab lesz. No meg aki át akar vergpdni a csehszlovák tier 10-ig. -
#361870 Aki kíváncsi hogy a cseh hadiipar milyen magas színvonalon állt, megnézheti a polírozott 7 tier T-34/100 -ast -
técsé2 #361869 Én is pont ezen akadtam ki pár hozzászólással ezelőtt, mert amint írtam feltűnően megnőtt a kapáslövésekkel sikeresen operálók száma. Nálam ez már lassan eléri azt a küszöböt, amikor tudom hogy abba kell hagynom a játékot a rengeteg csíter miatt. A WoT-ot is pont azért kezdtem el mert eleinte nem volt sok lehetőség a csalásra, az összes többi online játékot pedig azért hagytam abba, mert tele volt a német kis csaló köcsögökkel, akik cheat nélkül a saját farkukat sem találnák meg. -
Lucifer001 #361868 Azért vissza vissza lehetne olvasni , hogy" pöccsönként " mennyi sírás van a modokkal kapcsolatban . Most meg jönnek a báránybőrbe bújt farkasok Biztos vagyok benne , hogy ti is nézitek néha néha a magyar you tubereket , life streem stb Most viszont nem használja senki .
-
#361867 Jól látom hogy a maketten, a lövegcsövön rajta maradt a sorja? Micsoda trehány munka, pfejj
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.22. 12:16:26 -
Kryon #361866 Az lenne a legtisztább. Nagy sírás lenne az elején, de a csalókon kívül mindenki jól járna. -
#361865 a legjobb sztem az lenne, ha semmi mod se lehetne fent, esl-nél így van és tudják is szűrni, az lenne a legtisztább -
Angelus1991ster #361864 Kapcsolattartónk Németh "Karika" Károly meg is jegyezte a wg.-nek, hogy ez egy kicsit hibás. Turán III Prototype modelljét is rosszul rajzolták meg, azért késik a hd modellje.
Két bekerülő magyar harckocsinál csak az a gond, hogy ritkalassan töltennek. Turán III Prototype-nál 3,8 mp,
Toldi III-nál 3,164 mp. Azon a szinten az angol tier 2-es QF 2-pdr Mk. IX ágyú is gyorsabban tölt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.22. 11:27:07 -
Angelus1991ster #361863 Valószínűleg csak teszt kliens vagy mi a túró hibája. Remélem. Festés is hibás. Zöld- zöldes barna az alapszíne.
T-55A-nál megtudták oldani mind a jelzést, mind az alapszínt.
De ha így kerül be még azt is lenyeli a magyar játékos. Más népeknek úgyse tűnne fel. Külföldi kommentelők közt úgyis újabb náci tank ( ami egy proli hozzállás )