418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #361862 Én nem bannolnám ki őket, hanem csak egymással játszhatnának. Csaló a csalóval. -
#361861 " velem volt az RNG " Grat! Jöhetnek az ászok by sae módra -
Lucifer001 #361860 2. Csatám ezzel a masinával . Érezhetően " velem volt az RNG "
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
#361858 Ahogy Nemeth Karoly irta a kommenteknel, nehez lett volna kiadni magyar felsegjelzessel...:
Lusta orosz bunkok.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.22. 09:48:57 -
Kryon #361857 Valamit csinálhatnának már ezekkel a modokkal, mert baromi idegesítő, amikor kapáslövésekkel darálnak le, olyan helyzetekben, amikor nekem modok nélkül eltalálni is művészet az ellenfelet. A legrosszabb, hogy egyre többen használják, mert látják, hogy WG sz@rik rá. Eddig semmilyen modot nem használtam, még az ártalmatlanok közül se, de ha így halad rákényszerül majd mindenki, mert ennyi cheater között nem lehet majd másképp megélni. Akkor meg már egy botot is felrak majd az ember, aztán majd nézhet WG amikor a csatában 30 bot lövi egymást fossá cheatelve. -
tiszabalazs #361856 Koszonom szepen :) -
#361855 Én is rákérdeztem a toplikjában azt mondták az "öregek", hogy csak a zárt bétában lehetett használni azt a módot, a WG a teszt miatt hagyott benne egy lehetőséget amit a moderrek megtaláltak, majd amikor Open béta lett akkor kivették belőle ezt a lehetőséget és így már az a mód sem működik. Ettől függetlenül a WG szinte semmit nem lép ez ügyben, az utolsó hude a tracer-ek színezésekor volt akkor letiltották, majd kiokoskodtak a mostani verziót.
Pedig lehetne pár ember a Wg -nél akikhez beküldenék a módokat ,majd ők jóváhagynák és hozzá adnák a titkos valamijüket, majd feltennék a hivatalos WoT oldalukra és aki akarná letölthetné, akkor olyan módok lehetnének amit ők akarnak vagy engednek. -
yossarianHUN #361854 Hát ez nehéz szülés volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.22. 00:12:57 -
baromarc0011 #361853 Akkor elmondanám,hogy pl,a fizetős csomagnak semmi problémája nincsen a peccsekkel,az ugyanúgy működik,aznap reggel is mint előtte este.
Jo párszor előfizettem rá,még nem bannoltak,ez szerintem csak valami városi legenda.Tojnak rá,nagyivben.
-
#361852 Még vlmi eszembe jutott, a wg-s hajós játékban valaki egyszer bemutatott egy ilyen aimbotszerűséget, ha tolja valaki azzal, akkor biztos vágja. Szal aimbot, előre beméri és megmutatja hova lőjj hogy eltaláld a hajót, beindult a fórumon hogy mekkora cheat stb, erre a wg a játékosok legnagyobb döbbenetére hidegvérrel kijelentette hogy nem cheat, meg milyen jó kis mod, mert a hajó bármikor eltérhet a bemért iránytól és nem garantált a találat ilyenkor, szóval kb. szartak az egészbe.... -
#361851 SD, HD :)
-
#361850 Nem a mod védelmében, de ez ingoványos téma, a minden peccsel beinduló hasfájás a modok miatt szted miért van? Azt mondod hogy próbáltad, de nem szeretnéd ha más is kipróbálná Kamera zoom, sniper zoom, minimap modok, töltés idő kijelző, stb. mind előnyhöz juttat azokkal szemben akik csak az alapjátékkal játszanak. Tovább megyek még egy szaros goldammo kijelző is az, mert tudod hogy nem dugod ki a pofád feleslegesen ha golddal lövöldöznek, mint ha csak sima ap val. Nézőpont kérdése az egész. Ez a mod egyébként amennyire használ, annyit zavar is, ha próbáltad akkor nem kell magyaráznom hogy miért.Egy játékos szint felett inkább zavaró, egyeseknek lehet hogy sikerélményt ad. A mezei modoknak pl a sniper, stb. csak előnye van, hátránya nemigen. Ráadásul saját felelősségre akár ki is bannolhatják akik rákattannak (nem néztem utána), tehát megvan az ellentételezés. -
Angelus1991ster #361849 + a Panther M10 amerikai jelzése. -
#361848 én is próbáltam, de ez már tényleg cheat nem kéne reklámozni -- aimbot gyenge pontokra céloz, meg a tank elé ha mozgásban van ergo cheat -
R3nton #361847 Ezzel a T110e5el öröm játszani, végre egy fasza heavy tank. Fürge, jó gundep, erős torony, a test se papír. Na ez igen, kedvenc tankom lett egyből :D -
Plata #361846 Én nem szoktam ilyen modot használni,max a mázli van velem.De még T49-el is tudok néha menet közbe állati meglepő kapáslövéseket csinálni. -
yossarianHUN #361845 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#361844 Emlékszem e 25 el araszoltam siegfrieden a mezőn bunkertől bunkerig, kifingattam két light spottert, meg valami német papír td-t, erre megindult felém egy su 122-44 hogy kiherél, már levoltam kissé amortizálva, a bunker sarkánál bevállalósan lendületből rám akart fordulni, láncra volt állítva az aim, időm se volt célozgatni, leszedtem a láncát és full hp ról szépen apránként lenulláztam kb fél méterre a lövegétől, szegény nagyon kiakadt, ez volt a legszebb emlékem ezzel a progival. -
Angelus1991ster #361843 Remélem ekkora bakit nem követnek el. De ahogy nézem a Panzer 58-nál is hibás a jelzés. Felségjelzést egyszerűen megtudják oldani. Német ágon jelenleg 3 féle alapjelzés van: német kereszt, bundeswehr kereszt és az az NDK-s jelzés. -
Angelus1991ster #361842 Ez így délutános műszak után...KURVAJÓL ESETT :D
Bár a színezést elcseszték. T55A alapszíne zöld, ahogyan a többi magyar harckocsié.
Legfaszább WoT karácsonyi ajándék lesz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.21. 22:10:00 -
Lucifer001 #361841 Köszi szépen . Hasznos infó :-) -
#361840 Num gombokkal, 8 torony, ilyenkor a kupolát próbálja becélozni, test 5, az kb középre megy, 2 lánc ami az első-hátsó görgóket célozza. -
Lucifer001 #361839 Hol állíthatom be ? -
#361838 -
#361837 Lehet hogy a toronytetőn a kupola és a lövegpajzs közötti magasság nem változott, de az a homloklemez a meredekebb szögben áll, meg erre rápakol az optikai tuning azokkal a fajjintos szegecsekkel. Neked legyen igazad. -
#361836 Nekem menetből vagy forgás közben rajta tartotta a célon, állítható hogy hova lőjjön, lánc, test, torony adható meg neki, álló helyzetben ha a célpont egyenes irányban repeszt akármilyen irányban rövid ideig, 4 ből 3x eltalálja, elég jól kalkulál hogy mennyivel elé-mögé irányozzon és közbe fókuszál, az eltűnő mozgó célt is megpróbálja lekövetni, mi van még?...jah a hátránya hogy a sarkok mögé beálló tankok közepét hajlamos becélozni ami már eseleg takarásban van, meg közeli célnál néha ugrál a gyenge pontokon ha sokáig szarakodik az ember, szóval állóharcnál szerintem inkább hátrány használni... -
yossarianHUN #361835 Egyébként nem tűnik olyan vészesnek, most összehasonlítva mintha egy árnyalatnyival laposabb lenne a HD toronytető, meg a kupola is kevésbé türemkedik ki egy picivel. Első blikkre legalábbis.
SD
HD -
#361834 Most nézegetem nagyban, azzal a kupolával gáz van azok a kémlelők most tetőablakként funkcionálnak vagy csillagvizsgálóként :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #361833 Ja, nekem is feltűnt hogy elég csöves lett az új ruhája, főleg az ilyen IS-8 meg JP2-khöz képest, amik olyan optikai tuningot kaptak, hogy a Halálos iramban is megirigyelné. -
#361832 Abba a virágtartóba ott a t34 tornya oldalán valahogy elfelejtettek belehádézni egy pár cserép muskátlit, kicsit kompenzálhattak volna némi látvánnyal a fiúk ha már szétkúrták a tornyot, meg adtak egy szanaszétrohadt rozsdás szkínt a szerentcsétlen tanknak. -
bekescsaba #361831 Kipróbáltam.
Semmi változás. Annyi, hogy kiírja a távolságot az autofokuszos tank, és közted.
A Rudyval megyek egyenes vonalon egyenletes mozgással szembe az álló artyval. Befogom ezzel az autofocus móddal, és 3-at lövök rá menetből. Mind mellé. Aztán rammal küldtem le a pályáról. Semmi változást nem látok, annyi előnye van a gyárihoz képest, hogy olyan tankokat is befog, amire nem látsz rá.
Amit én láttam cheater autoaim botot, azt mind pénzért kínálták.
-
Plata #361830 Majd egyszer gyakorlóban neked is megmutatom. -
tiszabalazs #361829 valami kis magyarázót ígértél a varázshegyhez :D -
#361828 Nagyon ideges leszek ha azt a részt gyakrabban fogják belövögetni, tényleg kevés kell hozzá hogy tönkrevágják azt a gépet.... -
full size link . . . forrás
Pancser 58
-
yossarianHUN #361826 Nagy érvágás lenne. Egyedül a tornya miatt játszhatóbb T10-ben, mint a többi T8 prém. Mellesleg nagy sérelmem, hogy a füstgázelszívót is lehagyták a csövéről, pedig egy éve még megígérték hogy rajta lesz -
#361825 Az már most látszik, hogy a HD T34 kapott egy magasabb, könnyebben belőhető lövegpajzs feletti sávot, a régin jóval döntöttebb és laposabb az a rész amit magasabb tankok simán átvittek ha a kupola alá ment a lövés...ez sux -
yossarianHUN #361824 Az ám. -
#361823 Ez az a svejci tank amiről korábban szó volt nem?
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.21. 20:34:15