418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    http://thearmoredpatrol.com/2015/09/23/supertest-tvp-vtu-koncept-tier-8-czechoslovak-medium/#more-5287http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/09/cz-tier-7-tvp-vtu-koncept.html
    Ezt érdemes lesz kifejleszteni :)
  • kisbesi
    Imádom ezt a kis jószágot replay

Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2015.09.23. 20:08:05
  • yossarianHUN
    Az nem jelent semmit, nem mindig vannak benne az új tankok fájljai jó előre a kliensben.

#361937 Gondolom mert így nem fog tudni küldetést csinálni a prém FV-ért.
  • yossarianHUN
    Köszi, hát én se várok tőle csodákat, de nekem a hosszú farmolás mindennel idegőrlő, úgyhogy hozzá vagyok szokva:)
  • Antimat
    Új angol 10-esek a játék fájljai között sincsenek, hogy lesznek a következő peccsben ezek benne?
    Megint beszélnek össze-vissza szerintem.
  • ilovearty
    ez miért is baj ?
  • András77
    Azért a kv220 tud ilyet, hogy 20 lövésből 5 megy be, pedig közvetlen közelről sarokharcoltam 2 kv1 és 1 churchill ellen. Szokásos lemming vonat jobb oldalon, kevés tank a városban, azok is elhullanak pillanatok alatt és hopp szembe találom magam a 3 top tier ellenséges nehéz tankkal (meg valami aprólék is próbált lőni, de kiszedték a társaim, ahogy kidugta az orrát). Mondjuk az egyik kv1-t úgy láncon tudtam tartani, hogy egy lövés a churchill-be utána 1 lövés a kv1 első görgőjébe, közben side scrap-el hárítottam a második kv1 lövéseit. Na ez most egy jó csata volt, érdekes, 1 másodpercet nem unatkoztam.

Ha már van egy kis távolság, akkor nem lövik be a tornyát olyan egyszerűen. Főleg, ha van kis föld takarás is, mert én nem tudom, hogy mi van a játékkal, de ha minimális takarásban van a tank, akkor alig lehet meglőni, mindig a földbe csapódik. Ezt mindkét irányból megfigyeltem, úgyis, hogy én lőttem, meg úgyis, hogy engem. Érdekes.

• xotyi
    Gratula, nekem nem volt idegem hozzá újra ugyan jól keres de szörnyű vele játszani :D
  • yossarianHUN
    No ezt is megéltük.
  • Gyuszopapa
    Már az fullos a Cent 7/1.Ezért kérdeztem hogy lesz -e még elég időm kigrindelni az FV4202-őt.
  • Userx2
    Chiftain mehetne azzal páncéllal az FV4202 helyére. A 215b helyett meg egy normális páncéllal bíró nehéz tank. Persze tudom, hogy nincs.
    Ez jobb lesz az elődjénél?
  • xotyi
    Bázz, addigra nem húzom ki az FV4202-t
  • Angelus1991ster
    Bakker azokat el is felejtettem. T28 85mm-s löveggel:) Akciósan mindenképp vétel lesz :)
  • Nazarov77
    kövi patchben nagy valószínűséggel bekerül prémium shopba már a Szuper Sherman meg a T28E 85mm, ezek már egy ideje bent vannak a játék fileok között, és 9.10 patch környékén volt kis hír róluk hogy rendes prémium tankok lesznek.
  • ROMOTO
    Ha lenne hiv. dátum kiírták volna és én is, egyébként októberben. De kérdezd meg mégegyszer
    #361927 nem hinném hogy ennyi mindent belezsúfolnak 1 peccsbe, a fizika sztem nem most jön.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.23. 14:31:28
  • Angelus1991ster
    Érdekes. Azt hittem az a 9.12 után jön. Valamikor február-március környékén.
    Remélem akkor ez lesz a következő patch-ben.
    - új fizika ( 10.0-ás szám miatt )
    - új kis tierű amerikai td-k és artyk - T-18 cseréje stb.
    - új prémium tankok: cseh T-40 ( új ágakat minimum egy patch-el megelőzi az adott ág prémje, igaz a T-40-est már ebben a patch-ben kiadhatták volna), német ágon magyar Turán III Prototype (egyenlőre a honlapi shopban csak), Skórpióca német TD, T-44-100
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ( végén T-44 with T-34-76 turret t6-os med is lesz, és egy táras Type T-34 ágyújához hasonló 57 mm-s gyorstüzelő )

- Is-8 HD és átnevezve T-10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ( kicsit ezek az átnevezések , néha orwelli húzásnak tűnnek: "eurázsia a főellenségünk" holnap: Mindig is kelet-ázsiai gaz horda volt az őselllenségünk")
  • popey8
    Remélem min. fél év múlva...
  • Gyuszopapa
    Mikor?
  • ROMOTO
    Nem lesz 9.11, azaz ez a következő peccs.
  • Gyuszopapa
    10.0 mikor jön?
  • ROMOTO
    Turán karilap
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.23. 14:02:07
  • Angelus1991ster
    Tier: 5 MT
    Hitpoints: 570
    Engine: 260 hp
    Weight: 20 tons
    Power-to-weight: 13hp/t
    Maximum speed: 40/20 km/h
    Hull traverse: 34 deg/s
    Turret traverse: 29,2 deg/s
    Terrain resistance: 0,959/1,151/1,726
    Viewrange: 330
    Radio range: 636,6

Hull armor: 50/25/?
    Turret armor: 75/35/?

Gun: 75mm M43
    Damage: 110
    Penetration: 113
    ROF: 15,643
    DPM: 1720,7
    Reload: 3,836
    Accuracy: 0,374
    Aimtime: 2,4s
  • ROMOTO
    Egy kis friss infó!

10.0 ban ezek jönnek:

IS-8 névcsere, T-10 lesz belőle
    Új játékmód a warship mintájára, oktatócsata botok ellen, farm és xp szerzéssel csak tier 1-2 részére.
    Megváltozott ablak "belső nézet"
    Új kamofestések.
    Új legénység ablak.
    Átalakított hangárok.
    Új feliratok a tankokra.
    FV215b csere a Chiftainre és FV4202 az Action x re.

ezekből itt látszik is valamennyi
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.23. 13:58:37
  • ROMOTO
    Turánról még pár kép, meg karakterisztika
  • Angelus1991ster
    Egy Churchill III-at vettem inkább 1373 ft-ért, és egy alap early acces-t az Armored Warfare-hoz.
  • lacibacsi
    Júliusban megvehetted volna "Collector’s Gem of the Week" keretében. Nem is került sokba (ha leszámítod az arany árát)
  • Angelus1991ster
    Jó hát. Na-soknak kivan nyalva a valaga.
  • Rammsch31n
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy játszik valaki rangsorolt csatákban, és esetleg volna egy üres helye? :) Csak mert néztem, hogy vannak ezek a küldik hozzá, és esetleg feljebb jutva egész szép zsugát adnak 1-2 helyezésért. :)
  • ROMOTO
    Most az amcsi szerón szerintem 1 hónapig minden csatában lesz 2-3 kv 220, mindig ezt csinálják ha megjelenik vlmi új prém, aztán amikor azt a fene nagy OP tornyát szanaszét fogják lőni még a tier 4 esek is szépen elkopnak.
  • Angelus1991ster
    Végülis azzal játszol amivel akarsz. Van lassan 400 tank :D a játékban. KV-220 tényleg jó lett volna, ha meglehetett volna venni shopban. De ahhoz túl OP.

Tierlimitet igazán adhattak volna a Turán III Prototype-nak ( ahogyan az összes prémiumnak is, mert lassan a prémiumot csak az különbözteti meg a normáltól, hogy pénzért kő megvenni ), élvezet lesz amikor egyedüli t5-sként berak egy rakat t6 és t7-es mellé.

Chi-Nu Kai-al én sem mentem sokat, de Chi-Nu-val azért mentem párat ( összehoztam vele egy Radleyt is :) )
  • suba53
    Sajnos a korábban említett csaló modok elterjedése vakmerőbbé teszi a játékosokat.
    Mert tudja, hogy a menet közbeni kapás lövéseinek a zöme talál, be tudja állítani hogy mit sebezzen, mindig gyenge pontokat lő, már a fedezék mögött álló sziluetten rááll a gyenge pontra, és amint kijön a fedezék mögül egyből talál, stb.

Tényleg értelmét veszti a fair játék ebben a környezetben.

Ha egy rush csapatban csak ketten hárman mennek ilyen modokkal felvértezve, akkor tényleg nem lehet megállítani őket.
    A végeredmény meg az említett 1-2-3 : 15 ös bukta.
  • Angelus1991ster
    Valószínűbb az a forgatókönyv, hogy a T-25 idővel kikerül a tech fa boltból és a honlapi boltból majd valamikor, de természetesen a játékból nem.
    Szerintem még akkor sem, amikor karácsonykor a t6-os csehszlovák változata ( :D t6-os Chi-Ri ) bekerül.

Bár a mostani prémiumok érkezése furcsa. KanonenJagdPanzer is 1-1,2 hónap latt megvehető csomagban, holott a Jagdtiger 8,8 cm váltója lesz a boltokban.
  • ROMOTO
    Chi-nu-kai-om van, mentem vele 3-4 et, azóta sem vettem elő, ha a Turán kb ugyanazt hozza, akkor részemről ejtve. Akkor már inkább kv 220 venném, de sajnos már van egy csörcs amit alig használok. Várok vlmi csodára hogy egy jól használható és jó kredittermelő gépet talán csak kipréselnek még ebben az életben, addig marad a T34, de abba meg valahogy nincs kedvem még 3-4k csatát belerakni....
  • András77
    Remélhetőleg ha bajnok csomagban jön ki, a magyarok vékony pénztárcájára tekintettel magyaroknak megvehető lesz olcsóbban. Ha jól emlékszem volt már valami hasonló náluk, csak reménykedni lehet. 8-9e-nél szerintem biztos nem lesz több, de az is sok érte, szerintem. Basszus, egy t25 750 aranyért is elérhető, ahhoz képest 10x annyi, még ha valami csomagban, akkor is durva kiadás.
  • Angelus1991ster
    Nálam a leg....á hagyjuk (nincs rá szitokszó ) kategóriában - rivaseloy - van az első helyen.
    16,411 csata- 0,06-os killrátával számolva ennyi csata alatt 985 db tankot lőtt ki.

Direkt a rosszul játszásra hajt az ilyen.
  • Angelus1991ster
    Ú csak az baszna be. Maximum rémálmomban forduljon elő. 8-9 ezret még fogcsikorgatva kifiztenék.
  • András77
    Lehetsz bármekkora unikum, ha körbevesz az ellenséges horda, megesznek. A mai első csatám 2:15 vereség és 3,5 perc Mines-on, el lehet képzelni. Volt egy srác neves klánból, gondolom jó játékos mert xwm-t nem használok, de totál ki volt akadva, hogy ennyi agyhalott játszik, nagyon leugatta a csapatot a chat-ben, persze hiába, ezek nem értik. Próbált küzdeni, de körbevették szempillantás alatt.

Tulajdonképpen az a gond velük, hogy ezek a te idődet rabolják. Az agyatlan rohamozások (meg a hasonló kempelés a végtelenségig, akkor is ha az ellenség már szinte a seggében van) miatt jó ha minden 20 csatából 1 élvezhető és érdekes.

Az ilyen 3-4-5 perces 0-1-2:15 csaták régen nagyon ritkák voltak, főleg magasabb tierben. Előfordult, de olyan ritkán, hogy szinte mindre emlékeztem, mert valami speciális történt közben, pl sand riveren a védekező csapat elment támadni balra majdnem az összes tankkal és ledaráltak minket váratlanul. Mióta a WG nyomja a reklámozást meg nem tudom, a tömegvonzás miatt mindenki jön, de észrevehetően mások a mostani csaták.

Most is top tankunk basszus felment oda a lejtőre és megállt, hogy az ellen sniperek is tudják lőni, de meg sem moccan jó darabig (utána meg a lánca miatt nem tudott, mert lőtték folyamatosan) és úgy lő, amíg volt hp-ja. Persze szétszedték szempillantás alatt, mindenfelől lőttek, de legalább beforgatná azt a qrva tankot, ha már nyílt terepen álldogál. Ez tényleg qrva nagy játék a részéről, el nem tudom képzelni, hogy ezen ő mit élvez.

A gond az, hogy ez nem kivétel, ő a mostani tipikus játékos.

Egyébként szerintem most sokkal nehezebb 6-8 frag-et összeszedni, mikor agyatlan rush van. Egy kiegyenlítettebb csatában régebben tipikusan úgy nézett ki, ha sikerült túlélni a végjátékig, akkor kevés hp-s ellenfelek voltak és ha nekem maradt elég, akkor akár több ellenféllel szemben is volt esély. Most az a divat, hogy letarol az ellenség egy oldalt és jönnek, nézem basszus ezek alig vesztettek hp-t...

Ha valami jobb kampány van, akkor aktivizálom magam, de én már feladtam a céljaimat ezzel a játékkal kapcsolatban, nem érdekelnek a tankok sem annyira. Nem valószínű, hogy a játék minősége megváltozik, marad ez a gyors, intenzív játék, más szavakkal agyatlan rush, illetve amelyik nem rohan előre, az meg kempel és semmiféle támogatásra nem lehet tőle számítani, esetleg ha közvetlen az ágyúcsöve elé csalom az ellenséget, akkor talán eltalálja, de felőle akár be is foglalhat az ellenség (megtörtént eset, de hányszor, pl tegnap is karélián, bázist védett az agyatlan és leste, hogy jön-e valaki jobbról, közben befoglalta az ellenség a bázist és nem AFK volt, mert végül észrevette, hogy gáz van, de már későn indult a bázis felé).
  • madmanic
    Aki 17 EZER csata után nem tanulta meg szerinted meg fogja??

Baromság, hogy nem tudsz tank ászt lőni. Ugyanannyi tank van a pályán...
  • Tono34
    Csak ne csomagba akarják árulni 30k forintért...
  • Angelus1991ster
    Csak nehogy az legyen, mint a WZ-111 , vagy a Pz III ausf K esetében. WZ-111 is kb. egy évig porosodott a kliensben. Remélem Karika rábeszélte őket , hogy megvehető legyen a tank a következő két patch valamelyikében. Hiszen hozna pénzt a wg-nek.
    Talán a 100-200 ezres hd modell árat is visszhozná.
    Közepes tank legénységfejlesztésére jó, hiszen 5 fős. Jó lövegsüllyedés, -10 fokos. Átütés még oké, 112-es átütése van a Typeminátor T-34-nek Turán III Prototype-nak 113. Mobilitás hát közepes, elégséges egy medium számára.
    Szerintem a Turán III Prototype-al való játszás kb olyan lesz , mint a Chi-Nu-Kai-al való játék. Bár a Chi-Nu-Kai-nak az ágyúja erősebb.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.23. 09:07:40