418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    What is going to happen with old Personal missions after new season release? Do you plan a new season?
    - We are indeed planning a new season of Personal missions (The old one is going to stay available, so you will be able to finish the current missions)

Vagyis terveznek következő szezont a személyi küldiknek és a mostani mellé jön, hogy aki a korábbit elkezdte befejezheti.
  • joe662
    Köszönöm mindenkinek a választ!
    Van írásos meghatalmazásom,bár lehet,hogy a legújabb szerzeményéért bérleti díjat kell majd fizetnem
    Igen alapból úgy csináltam ahogy írtad de sajna nem segített
    Most mindjárt legyalulom a modokat aztán újrarakom,talán segít..
  • ROMOTO
    FV 4202 paramétereiről van pár fotó ahol leméregették a vastagságokat

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.24. 14:34:40
  • Lucifer001
    Előző H.SZ. em ide szántam :)
  • Lucifer001
    És Lacibácsi 8 . verzió körül lépkedtem ki be 2 account között , és akkor nekem így működött . Ezek szerint nekem is volt probléma akkoriban . Azóta meg csak a sajátomra lépek be . De viszont ha OT3P nél tiszta minden , akkor egyértelmű , hogy tévedtem
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.09.24. 14:29:02
  • lacibacsi
    "Egyébként ha csatánként váltogatod az accod akkor is mindig amivel be szeretnél lépni le kell frissíteni"

Ez nem így van! Nem kell mindig frissíteni. Ha mindenkinek be van frissítve, akkor akár húszan is játszhatnak egy gépen felváltva, akkor is működni fog mindenkinek. Kivéve az előttünk szólónak, de neki sem azért nem működik, mert nem frissített.
  • Pales27
    120 millis front az olyan lesz, mint a centurion 7/1-nél, nincs annyira döntve, t8 felett minden átviszi
  • Userx2
    Mostanában E5 párti vagyok meg Dayz. Chefatin jobban igényli majd a játék tudást, ami nálam hátrány. (lassú, pácél nélküli gépek a halálom) Inkább már a Centurion Action X. Jobb álca, kiváló mozgékonyság, hasonló pácél (front 120mm?); de 10 napja adtam el az E5-ért az FV4202-t. Nem bírtam már várni rá. Ha Chefatin 4000 felett pattint, akkor semmi bajom nem lesz vele. :-) Ha ennyit nem tud, az árát betolom az új Centurionba.
  • András77
    A 20. ilyen alkalom a 3 arty küldetés során. 2 Artyt kiszedek és a harmadikat lelopják. Kértem a csapatot, páran mondták, hogy ok, de megint a saját retardált arty lelopta, mert 2 lövés kellett az amx-be.

Az olyanokat már nem is számolom, kb 50-60-nál járok, hogy él még a 3 arty, amikor a közelükbe jutok, de nem tudok 2-t kilőni és nem tudom sebezni a harmadikat, csak azokat számolom, mert azok a komoly esélyek.

A rohadt g.ci fejét, hogy tényleg miért annyira fontos neki az a frag. A másik gond, hogy ezek a mostani retardált artyk teljesen idióta módon viselkednek, támadnak, közelharcolnak, hülye helyekre mennek, ahonnan a pálya kb 10%-a belőhető csak stb. Ez a vadbarom amx egyedül, utolsó tanként megrohamozta a bázisunkat, de kérdezem, minek? Pont felspotoltam, mert jó a látótávja a rudy-nak, utána mentem, bele is vágtam egyet, de pont lement a vasúti sínről és belefutott a saját retard arty-ba, akinek oda kellett mennie és ki kellett szednie, hiába kértem.

Ez már tényleg túl van az idegelés határán. Ennyi alkalommal járok 1 lövésre a pascucci medálhoz és valaki mindig lelopja, jellemzően saját arty.

Egyébként, ha ráláttam volna a saját artyra, akkor kilövöm a g.cit és utána ki tudtam volna szedni egymagam az ellen artyt, mert a többiek foglaltak. Most már nem finomkodom, ha a szemétje nem ért a szép szóból, akkor megpróbálom letrackelni, ha belehal, az se baj.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.24. 12:23:47
  • Userx2
    FV207
  • Gyuszopapa
    Az ilyen nagy sebzésű és átütésű szart mind az agyhalottaknak rakták be.Ha véletlen eltalál valamit akkor is van sebzése így sikerélménye.
    Különben is hülye aki besétál egy campingező JGPZ elé,inkább meg kell várni hogy ő jöjjön vagy draw.Ha kell neki a győzelem akkor úgy is előbújik mert addig basztatják a csapattársak.
  • patchaou
    Dumáltunk ts-en és mindent úgy csinált ahogy kell. Én elég sok accountal garázdálkodom és simán működik az xvm mindegyikkel. És nem kell minden alkalommal frissíteni account váltásnál, bőven elég két hetente. Nála valami egyéb gebasz lehet, de sajna fingom sincs micsoda.
  • Pares
  • Lucifer001
    Mindig mikor belépsz a másik accuntoddal , első fontos dolog , hogy engedélyt kérsz a fiadtól . :-) Egyébként ha csatánként váltogatod az accod akkor is mindig amivel be szeretnél lépni le kell frissíteni az adott oldalon .
    Tudtommal
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.09.24. 11:09:52
  • Master91

• R3nton
    Szánalom, megállt vele hátul és lehozta a csatát. Persze, ha döntetlenre játszottunk volna, akkor nem hozza le... Undorító ez a jgdpz. Skillless. Ez a leginkább olyan tank, amivel a hülyék is el tudnak érni eredményt.

• tutyimutyi2
    hát azt aztán várhatjuk hogy a wg karácsonyra egy 8-as prémet adjon.azt nézve hogy még a wg 17-dik szülinapjára is csak valami 3-as fost adtak amit az emberek el is adtak egyből
  • Master91
    Is-8nak indult, aztán lett belőle Is-10, Sztálin halála után nevezték át T-10-re
  • R3nton
    felőlem jóskapista is lehet, ha így fog kinézni :D
  • Angelus1991ster
    Neve lehet még IS-10 vagy Object 730. A tornyok neve T-10 és T-10M , szerintem ezért. Bár ezzel kicsesznek az IS széria gyűjtőivel .
    Eddig a játékban bennt van az: IS(-1),két IS-2,két IS-3, IS-4, IS-5, IS-6, IS-7, IS-8

Tényleg IS-3 autoloaderrel mi lesz? CW szarság vagy karácsonyi ajándék lesz ?
  • Plata
    Is-8 új neve az lesz hogy T10?Ennek mi értelme van?
  • Plata
    Nagy testvérei sokkal durvábbak.
  • Kronos79
    Arra nagyon kíváncsi lennék már, hogy a játékosok hány százaléka használ még mindig egy magos procit? Összességében ez az egész egy szép nagy facepalm. Minden, ami jó fejlesztés lehetne, elvetik. Bezzeg a felboruló tankokra nagy szükség van és meg is csinálják.
  • R3nton
    Mondjuk a hangokal is epci amit művelnek :D Csak a HD-be lesznek új hangok lol Hangok!!!!! Érted??? Hangok? :D :D
  • R3nton
    Hihetetlen :D És mitől szuper az a conqueror??? Remélem nem attól, mint a pershing, hogy 20al megy cserébe az eredetinek még a tornya is jobb :D
  • ilovearty
    Erről kinek mi jut eszébe ? :)

Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.09.24. 08:37:15
  • lexlutor
    ehhe..
    .. erre mar nemigen vannak szavak...
    ..ez mar tenyleg a legalja.
  • ilovearty
    Bázdki! Akkor húzom én is ! :)
  • yossarianHUN
    - it's very likely according to Storm that the new sounds (previously previewed in a Youtuber video) will not appear in 9.11 (10.0) because there are issues with their performance on single-core (!) PC's
    - new sounds will come once WG figures out how to deal with the performance issues

- the "9.11 leaked screens" contain features that will likely not appear in 9.11

- the fix for the issue where the tanks are ending up on the same maps over and over again during one session will not be fixed anytime soon according to Storm

- Storm states that FV215b will be replaced. However, it is not certain that it will be replaced by Chieftain: "We will switch it. But for what and how - that we will have to think about" (RG: There is a chance that instead of Chieftain there will be Listy's "Super Conqueror", it's possible that the switch will not happen in 9.11 after all)

• Kronos79
    Ez mindig így van? Nálam előfordult, hogy hol működött, hol nem. Viszont nem emlékszem mitől javult meg.
  • joe662
    Aki ért az Xvm-hez az tudna nekem seiteni?
    Az miért van,hogy a saját accomon működik az xvm,de ha átjelentkezek a fiaméra,ott nem.
    Nála is aktiválva van+ugyanazok a beállítások is a honlapjukon,mint nálam
    A választ előre is köszönöm!
  • R3nton
    Mondjuk amióta megcsinálták az E5-t, nem is nagyon van ingerem másik heavyre, azért kíváncsian várom, főleg, hogy ott lesz a gaárzsomban. Még az obj260 se izgat így, hogy ennyire adtak az e5nek armort. Most aláztam meg egy Jgdpze-100-t vele, pattant, minta szar pedig nyílt terepen voltunk, igaz elég közel voltam már hozzá és nem volt neki optimális már az alja. :D Már önmagában ez feldobta az úgyis fos napomat :D

Amúgy én a centuriont is várom. Hiába lesz szarabb a páncélja, mint az FV-nek. legalább 50 körül fog menni és lesz egy jó lövege gundeppel. Ezzel már kibékülök.
  • yossarianHUN
    A Chieftain sajna nem olyan lesz, annak papír lesz a kupolája, viszont a 10 fokos dep miatt ki lehet dugni úgy meredek dombok mögül, hogy a torony homloka kitakarja a dudort. Ilyenkor mondjuk fennáll a veszélye annak, hogy az UFP-ből is kilóg egy darab, de erre vonatkozólag lásd a lenti hsz-emet.
  • R3nton
    Azzal a kupolával még várjunk, gondoljatok csak a T110e5 új süvegére
  • yossarianHUN
    Az FV tornya a tetején két helyen is belőhet, meg néha olyanokon, amikről azt se tudtam, hogy ott vannak.

"kb. kap egy he-t az lfp jébe és mehet a garázsba" - Ez az FV-re ugyanúgy igaz, ugyanúgy nagy LFP, ugyanúgy 76 mm. Sőt, abban még motor is van elöl, úgyhogy minden második lövés felgyújt és viszi a motort.

Úgyhogy még ha helytálló is mindez, akkor is csak jobb lehet a jelenleginél, szóval felőlem jöhet.
  • ROMOTO
    Az a torony szemből a bal oldalán belőhető, nembeszélve a felette lévő kupoláról (így a kettő együtt szép nagy sávot jelent a tornyon), heavyként papír (kb. kap egy he-t az lfp jébe és mehet a garázsba), medként meg nagy és lassú, instant para minden lövegcsőtől ami rádnéz, de persze a löveg az atomjó. Kíváncsi leszek hogy tényleg ilyen fostos páncélzattal kimerik -e rakni vagy kap egy kis buffot mielőtt berakják.
  • xotyi
    Valami olyasmit olvastam, hogy a csere után akinek már meg volt a gép megszerezheti a "prémesített" verzióját egy mission keretein belül,csupán ezért. :)
  • yossarianHUN
    "Az ufp hiába gyenge szerintem az extrém szögek miatt jól fog pattintani, az alját meg az FVnek is mindenki belőtte... "

Pont ezt akartam mondani, hogy a Chief UFP-jének az erejét (és gyengeségét) a döntöttsége adja. Na most ha dombharcban úgy jössz ki hulldownban, hogy az UFP-ből ki is látszik egy rész, akkor a szög még extrémebb mint síkon, úgyhogy végképp autobounce. Nyílt terepen mondjuk minden pinát fog rá hajtogatni, de egyébként sincs sok heavy, amivel a mező közepén lehetne kolbászolni következmények nélkül, már csak az artyk miatt se. Plusz ezzel végre normálisan lehet csikicsukizni, nem úgy, mint a mostani, hátsótornyos borzadállyal.

Mellesleg most a WZ misi egész brit részét az 215b-vel csináltam meg, és a végére egész a szívemhez nőtt, dacára annak, hogy továbbra is tartom, hogy totál életképtelen koncepció. Sokkal kevésbé volt fájdalmas vele a grind, mint amire számítottam, de azért megkönnyebbüléssel üdvözölöm a Chieftaint:)
  • R3nton
    Még jobb!!! Tudom, hogy fv heavy fan vagy, de azzal a toronnyal és ágyúval a chieftain kurva jó lesz. Extrém pontosság extrém szűküléssel, és a rof is jó, ha jól emlékszem. Most már a hátsótornyos elrendezés miatt se kell félni. Az ufp hiába gyenge szerintem az extrém szögek miatt jól fog pattintani, az alját meg az FVnek is mindenki belőtte...
  • yossarianHUN
    Nem tűnik rossznak, de különösebben jónak se. Jó mozgékonyság, papír test és torony. Az ágyúja nagyon fájin lenne, ha nem lenne az a botrányosan hosszú töltésidő (ezáltal híg fos DPM), de így legalább lesz majd értelme próbálgatni a többi ágyút.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.23. 20:36:28