418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#362022 De jo, megint letoltet ~17GB-t... A WOTnal is van lejjebb? :D -
#362021 20 Gb a telepítő + 39 GB a telepített játék. Telepítés után a telepítőfájlok törölhetők. -
TiborTamas #362020 60 GB telepítve?? Jó vicc... :D
Egyébként rosszul értelmezted. -
yossarianHUN #362019 Szerintem automatikus. Ezzel arra utalnak, hogy ez az utolsó teszt az Open Beta előtt. Ez ugyanaz a reward, amit az early access teszterek kapnak, akik fizettek egy founder's pack-ért, úgyhogy szerintem elég szép tőlük, hogy ezért a két napért odaadják boldog-boldogtalannak. -
#362018 Ingyen prém+tank, megfordult a fejemben, h kipróbálom az AW-t:) De aztán el is vetettem. "Download size: 20 GB
Disk space required: 60 GB" Először is nincs ennyi helyem, másodszor 20 gigát a kis 4 megabites-es netemmel nem fogok letölteni. Így is hulladék néha net, nem fogom napokra tacsra vágni, már ha lehet egyáltalán folytatni a megszakított letöltést. Aztán meg olvastam ezt: "players will, for the last time, have the chance to obtain an exclusive reward" Ha jól értem csak esélyed van megkapni, nem automatikus a dolog. -
#362017 Akár csak a Jgpz E100 -
R3nton #362016 lel, a leo1 pedig elég jó cucc -
#362015 tudod mi lesz a baj? mint velem mikor jött a Leopard ág, készülsz rá, vágysz rá, mikor meg berakják a játékba a pofád leesik hogy mijez a szar?
(saját eset: Vkdb.-vel anno rengeteg csatát mentem, ki húztam 80k xp-t meg legénységet, Inden Panzeréktól jött ugye a Leopard PTA, PTA is meg lett de hát minden lövéssel ammot kaptam, eladtam, mert sokaktól hallottam hogy a tierX-es Leo is sokszor sárgul ammoba....azóta nem készültem sose semmilyen tankra, engem már átbasztak nem egyszer wg-nél :D) -
#362014 rohadt baszadékok ! -
yossarianHUN #362013 Így két év után? Szerintem soha a kurva életben. -
sempike #362012 Hogy gyűlölöm ezt játékot. Folyamatosan, iszonyat megalázó módon veszítek. Aztán jön egy ilyen kör:
Győzelem!
Csata: Sand River
Járművek: Spähpanzer SP I C
Szerzett tapasztalat: 6 111 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 54 266
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
És minden meg van bocsátva... -
Angelus1991ster #362011 – Supertesters get following tanks for testing: Panzer 58, AMX M4 Mle 49, Chieftain Mk.6, Chieftain/T95 Hybrid, KV-4 KTTS, T-44-100, VK4503, Turán III Prototipus, Toldi III
-ajjj, legalább egyszer tudtak volna jó fejek lenni és a Turán III Prototype-ot odadni a népnek. szuperteszterek mégis mi a szart teszteltek eddig? elvégre volt egy hónapnál több idejük tesztelgetni a tankokat. Fogadjunk, hogy a felsorot járművek jórésze ott fog "porosodni" a klienben , mint az eddigiek. IS-3 "autoloader", Pz III ausf. K, M4 Improved, Sherman Rejszvasaló. -
Userx2 #362010 Melyik évben lépik meg? -
TiborTamas #362009 ~20 GB, WTF?! Nincs az az isten, hogy ennyit leszedjek. Pláne, hogy nincs is ennyi szabad helyem már az SSD-n... :D -
#362008 A wg-nél egy kis +bevétel mindig jól jön... -
yossarianHUN #362007 - FV4202 switched to Centurion Action X, FV4202 rebalanced to become tier 8 premium (no Chieftain switch)
-
lexlutor #362006 he??
- decals and flags now give bonus to crew skill -
#362005 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még kora délután lekaptam. Akkor még gyorsan jött, viszont több mint egy óra volt a telepítés. Közben már jó a shadowplay is, csak le kellett azt is frissíteni. -
markastor84 #362004 Jagdtiger8.8 Tank Ász,Top Gun, Acélfal, Nagy kaliber, 5k dmg, 7 frag
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
replay
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.09.24. 21:29:08 -
Mi van? Mi van. Mi van!
downloads detail 4nap és 18óra között finom mocorog :)
-
yossarianHUN #362002 Elméletileg az Open Beta indulásakor aktiválódik. Ahogy a tank is. -
#362001 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy hét prémet? milyen nagylelkűek arra a két napra :D -
#362000 Én már tolom :) Sajna a shadowplay valamiért nem látja, pedig toltam volna egy kis streamet :/
Szerk: átjött a wotból egy csomó agyhalott :(
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.24. 20:40:20 -
yossarianHUN #361999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mától szombatig ingyenesen lehet tesztelni az AW-t. A résztvevők kapnak egy ajándék T3 prémtankot, és egy hét prémet.
-
Userx2 #361998 Szerintem a brit nehéz ágat kibeszéltük. :-) -
yossarianHUN #361997 Nem aimbot, csak mostanára mindenki megtanulta a kismillió weakspotját, meg azt, hogy az oldala is taknyos zsepi, úgyhogy sidescrapeben is úgy hugyozzák át, ahogy nem szégyellik.
A képen látható MINDEN luk sebző találatból származik.
A Chieftain csak jobb lehetne, de ennek a Szuperfos Conq-nak az egyetlen előnye a középen elhelyezett tornya lenne. -
Userx2 #361996 A 215b egy jól páncélozott tank. Sidescrape pozíció vs. Aim**t. Sokáig működött, de már el lehet felejteni.
Jobb, ha ki sem jön a Chefatin, mert nagy égés lesz. Yoss, hidd el nem akarod annyira. :-) Gondolom látják, mennyien mozdulnak rá a TOP of treere.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.09.24. 19:34:25 -
#361995 A wg résztvehetne vlmi kommunikációs tréningen, sztem teljesen elcseszett dolog hogy már minden szirszar dologról ami eszükbe jut nyomatnak egymásnak néha teljesen ellentmondó béna posztot. Meg ez az agyrém 1.5 havonkénti peccskényszer is abszurd, jó hogy semmit sem bírnak normálisan így időre összehozni, ahelyett hogy negyed-félévente tolnák be az alaposan letesztelt tartalmat. Nemcsoda hogy kapják az arcukba a sarat. Balfasz banda. -
#361994 Basszák meg, a Chieftain Mk.6 modellje pedig brutál jól nézett ki, erre kapunk egy copy-paste Conqueror-t más stattal hát remek.. -
#361993 Talán azért mert mindenki sír, hogy kellenek a hd tankok, még azok is akik átlag 16fps-el nyomják... -
#361992 A régi HD tankokat 0.9.0-0.9.2-0.9.3 új HD-ra dolgozzák majd át.
Egyik szemem sír a másik nevet. :) Minek adnak ki félkész munkát, ha pár hónappal később átdolgozzák a modelleket?
-
András77 #361991 Lehet, hogy észre sem veszik. Nem volt arty prokhorovkán, bementem középre. Sniper nézetben mozogtam fel-le és nézem, hogy ugatnak nekem a chat-ban. Kizoomoltam és néztem, hogy tolok egy hetzert lefele és meg sem tud moccani, ott ugat nekem. Nem vettem észre.
Olyan is volt, hogy cromwell-el mentem, próbáltam előtte bevágni, elkapott és egy csomó ideig tolt maga előtt, nem tudtam szabadulni, gondolom marha büszke volt magára. Mondjuk ezt biztos észrevette, mert mindig utána igazított, amikor próbáltam szabadulni, jó nagy gyökér paraszt, az igaz. -
Gyuszopapa #361990 Nekem mindennel gondom van.Csal az MM kapunk 9-es szinten 0 db HT-t az ellenfél 4-et Conqueror,VK béla stb persze símán darálnak.
Állandóan agyhalott a top tankunk.Campinovka 300 wm8-as Conqueror top tankunk már a megmozdulásából láttam hogy nem normális.
Beáll a K-3-ban lévő bokorba 0 sebzéssel elhullik.Ránézek 260 csata Conqueroral 410 átlagsebzés vele.Faszkalap.
A light tankokban olyan hülyék ülnek az nekik a cél hogy berongyol az ellenség közé és elhullik.Onnantól vakok vagyunk,persze a ellenség lightjai folyamatosan világítanak bennünket.STB,STB,STB.
Ja folyamatosan ilyen 30-40% esélyű csatákat kapok.Épp a Cent 7/1-el húzom a 10-es FV-t,így marha könnyű dolgom van állandóan 4-5-6-7-ellenfél ellen játszanom.
De azért néha jólesik belepiszkítani kék és lila játékosok gondosan kieszelt tervébe. -
ilovearty #361989 Nekem a retardált japán hevisekkel van gondom. Egyszerűen annyi hogy kitolnak az ellenség elé mert ugye 4x nehezebbek nálam már 6-os szinten. Ezek után még vigyorog is a narancs gyökér hogy ő mekkora ász volt. Vagy csak simán eltolnak a picsába mert ők akarnak egy kilt. Büdös bunkók. Ja persze míg nem biztos a csata kimenetele addig egy ház mögött verik a f@szukat a harmadik vonalban. Nyomorékok... -
yossarianHUN #361988 - The Hungarians (and the Swiss, for example the new Panzer 58) will be premium tanks in the German tree.
Nem lesz kihúzható magyar tank. -
yossarianHUN #361987 És felejtsék már el azt az okádék Super Conquerort, mert komolyan mondom, mindjárt tökön szurkálom magam. A sok hülye vérpista szénné hájpolta azt a foshalmot a fórumokon, mert jól néz ki. Hát gratulálok, csak épp semmi értelme betenni a játékba. A Conquerornak két baromi nagy gyengéje van, a papírvékony LFP, és a papírvékony, ammóval kitömött oldalpáncél. Na ezen a Super Szaron persze hogy az UFP-n és a tornyon van a spaced armor, ahol aztán rohadtul felesleges. -
yossarianHUN #361986 Any news about the replacement of the British top HT?
- The Super Conqueror was approved by historical consultants, now we are considering what to do. Basically, the SC is the same as FB215b with a turret in the middle of the hull. Unfortunately we won’t be able to keep the FB215b in the game.We also plan to add: A Chieftain with a Т95 turret and a Т95 with the turret from a Chieftain.
Jól veszem ki, hogy a Chieftaint selejtezték? Hihetetlen gyökér állatok... -
#361985 Rita oldalán van egy hosszabb friss poszt sok érdekességgel.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.24. 15:56:07 -
#361984 Nos sajnos semmi változás,pedig újraraktam a modokat is
Első csata után átjelentkeztem a sajátomra ott meg működik
-
#361983 Fejlesztői válaszok 24.09.2015
Kihagytam párat ami már elhangzott, meg pár érdektelen dolgot.
A britt tankméregetések kacsán storm asszonta hogy a mérésekkor teljesen különbőző adatokat mértek a tornyokon.
Az időszakos álcamegszűnésnél lövéskor figyelmbe van véve a csőszájfék megléte-nemléte.
Pasholok korábban kijelentette hogy a Cent Action X és a prém FV 4202 toronypáncélja egyforma, a fejlesztők tiltakoznak, mivel a mérések eltérő adatokat adnak a két toronyról.
A Cent A X ről Storm még asszondja:
A lövegpajzs (ha jól értem) 200+
Ahogy a többi meden.
Amilyen a valóságban, olyat csináltunk.
A torony elülső projekciója olyan. A tető (kupola?) semmivel sem kiemelkedőbb.
Nem ajánlom ezzel a toronnyal a tankolást.
Azt gondoltuk erősebb lesz a torony, a mérések sajnos más eredményhez vezettek. A 4202 toronypáncélzata a lövegpajzs környékén hasonló, a tető erősebb, a narancssárga döntött felületek rosszabbak, a közép és alsó toronygyűrű ugyanolyan.
A páncél jelenleg az egyetlen amit nem piszkálgatunk a balansz miatt (mekkora fals duma). És továbbra sem akarunk. A Vickers így is 2x törékenyebb mint a Cent.
Tényleg ennyi. A járgány már kész es beállított.
Britt heavy 10 tier FV215b mégiscsak lecserélik, de hogy mivel és hogy még alakul.
Német heavy 9 tier VK 45.02 (P) Ausf.B szintén több mint valószínű hogy lecserélődik.
A játékosok kérdésére hogy az új hd T110E5 nem kiugróan jobb statisztikájú és hogy várható-e emiatt nerf, az a válasz hohy még kell idő a statisztikák összeszedésére.
A régi HD tankokat 0.9.0-0.9.2-0.9.3 új HD-ra dolgozzák majd át.
Az új fizikát nem tudja mikor vezetik be, lehet hogy elnapolják, mert elég lényeges fejlesztés, félkészen nemakarják kiadni.
Egy rakás apróság javítása van pl. hátra:
A tetrach felfüggesztése el lett állítva ezért csúszik le a lejtőn.
A hirtelen sebességvesztés az emelkedőkön.
A kanyarodás inerciójának beállítása.
A borulások véglegesítése.
Átnézni a sebesség elérés dinamikáját, pár tanknál úgy néz ki hogy talán rosszabbodott.
Ezeket a sebességváltásokat, túráztatásokat, stb. hozzákötik hangokhoz.
És ez csak pár dolog ami eszembe jutott, mondja Storm.
Tesztek még az új fizika kapcsán biztos lesznek.
Ponyvák a tankmaszkokon HD-sítéskor nem terveződnek.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.24. 15:32:11