World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol ez a küldi is bugos. Azt írja, lőjek ki 4 tankot, úgy hogy nem spotolódok miközben kilövöm. Na mármost ebből talán az e8 volt olyan, de még lehet az is látott, mert villant kicsivel előtte a majrélámpa a többit közvetlen közelről lőttem ki. 😄 Na nem baj most jól jött, hogy bugos 😄

Tono34
M46 Ace Tanker

Annyira nem érzem ezt a tankot, meglepett az eredmény. Látszik, hogy már letudtam a 3000-es küldit 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Köszi.
Kell egy 10-es TD, legyen minden szinten mindenfajta tankom. Most JT-m van és Foch, de ez utóbbit biztosan eladom. Szóval most azon gondolkozom, hogy megtartom a JT-t és 10-esnek megveszem az Object 268-at vagy eladom a JT-t és megveszem az Object 704-et és 10-esnek a JPze100-at. a Foch 155-öt itt nem ajánlották, de emlékszem, hogy a nerf után sokan szidták is mindenhol és alig látom már a csatákban.

Antimat
Ah, akkor a szokásos, volt egy esetem, amikor sikerült odakerülnöm nekem is hasonló felszereltségű 13 90-nel, persze nem lett meg, mert nem lőtték a spotomat, másik irányba gombászott a többség (a nagy víz felé).
Aztán meglett Fiery Sailenten vagy Prohorovkán egy pár tíz meccsel később.

cyka blyat

Antimat
Igen, nekem volt már ilyen, újra kellett a gombokat is blindelnem.

cyka blyat

Nincs. Semmi extra, délről indulva a tó fele van egy dupla bokor. A tó túloldalán a hegy fele vonulókat is láttam, a házak mögött kempelőket is és azokat is akik a másik oldalon próbáltak előre nyomulni.

Legényeknek full álca, festés, háló periszkóp. Szemből jött egy elc spotolni, én végig láttam, ő meg nem értette miért világít a lámpája...

Meg persze intenzíven pittyegtem a csapatnak, ( és ordenáré módon mondtam is ) hogy kire lőjenek.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Azt az utolsó hármat már igazán lehozhattad volna... <#ravasz1>

Antimat
Megnézném a replay-t ha esetleg van.

cyka blyat

Master91
már azóta meg találtam én is, köszi! 😊
ami nem jön be kép,itt van

ftr
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.25. 22:10:57

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Master91
Ctrl+F5-el is ha be hozza akkor csak azért lehet mert te vagy itt a házigazda, ez ilyen előnyökkel jár 😄
McFrost
<#rinya>Kritikus együttműködés, magammal...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Talán az Object 704 a legjobb, bár ez elég szituáció függő. Bizonyos körülmények közt jobban jársz egy JT-vel vagy T30-al.

Az SU-122-54 és az AMX 50 Foch közül szerintem a Foch a jobb. Mozgékonyságban elég jó mind a kettő, nagy különbség nincs köztük. Páncélzatban a Foch sokkal jobb, 250-300 méterről ahonnan már nem olyan egyszerű belőni a távolságmérőjét és a gépuskatornyot, ekkor viszont sok lövedéket le tud pattintani a frontpáncélzata. Az SU-122-54-nek csak az oldalpáncélzata jobb, ami csak azért fontos mert a Foch oldala annyira vékony hogy a legtöbb lövedék overmatcheli.
Elvileg az SU-122 álcázása jobb, bár amikor játszottam vele nem nagyon vettem észre. De nyilván sokat dob rajta a legénységen a camo skill, az enyémen nem volt.
Tűzerőben kb egálban vannak. Az SU-122-54-nek a nagyobb alfa miatt nagyobb a DPM-je és nagy távolságra kevesebbet veszít az átütéséből a lövedéke. Célzási időben majdnem ugyanaz, az SU-nak lassabb az alap célzása, de nem esik szét menet közben annyira a célzóköre. A löveg kitéríthetőségnél viszont elvérzik az SU, annak csak -4°, ami nagyon kevés. Ez sok esetben haza is vágja a gépet. Hiába jó az álca és a DPM, ha nem tudsz abból a pozicióból rálőni az ellenfélre amiből még biztonságban lennél. A Foch-é amúgy -6°.

Szerintem az egész SU-122-54 ág nagyon gyenge az Object 263 kivételével. Csupa gyenge lövegkitéríthetőségű, maximum elfogadható páncélzatú, szintjükhöz képest kis alfa sebzésű gép, amelyek nagy része ráadásul front motoros.
Biztos nálunk van a hiba, de én is megtaláltam már. Ha konteos lennék azt mondanám, hogy neked is csak azért jön be, mert te vagy a "házinéni". 😊
Na ne má, nekem jól behozza😄 Hiba van a mátrixban.
Master91
403 de köszi, sejtem melyik az 😄
Erre meg aszongya, hogy 403. 😊
Master91
nekem nem tölti be a képet
Egészen elképesztő... ha jól raktam össze a történetet, akkor először Redditre rakta ki a képet a csávó, valaki feljelentette, amire az illető kapott egy copy-paste üzenetet. Erre saját maga is írt a WG-nek, hogy mi a véleményük arról, hogy a Warpack csalást használja (2013. november 23-a óta tesztel különféle csalásokat a külön erre csinált accon, anélkül, hogy bannolták volna), ami gyakorlatilag önmaga feljelentését jelenti, de szintén egy semmitmondó választ kapott... Vagyis nem, annyi kiderült az egészből, hogy ezek szerint NINCS ILLEGÁLIS MOD az eu szerveren. Azért gondoljatok bele: egy MMO, ahol nyugodtan használhatod a legundorítóbb csalást is, még ha fel is jelentenek és be is bizonyítják, sőt, ha saját magad jelented fel, még akkor se bannolnak. Nem semmi. Ennyit arról, hogy a WoT-ban nincsenek csalók meg csalások... WG EU-nál inkompetensebb bandát nehéz elképzelni...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.25. 19:42:58

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Éspedig? Mert egy olyan accountról beszélünk, amin 2013 óta a legváltozatosabb csalásokat próbálják ki, és még egyszer nem kapott bant.
Legyen 5 perc, elvégre a minőséghez idő kell. 😊

Yossarian: Még ha videót is készít magáról, akkor sem hiszem, hogy a supportot nagyon zavarná a dolog. Vicces hírnek jó, de ez semmi több... megvan a wg dolgainak a saját lefolyása.

McFrost
Van valami email cím, ahová lehet írni a wg-nek?
Eladom nekik az IS-6-ot 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sunsetjoy
Okés tudom, hogy nem fejlesztők vannak ott - gondolkodtam is rajta hogy körülírom a tevékenységüket, hogy megkülönböztessem a ticketválaszolgatóktól 😊
Nem tettem, rögtön beszóltál 😛

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Annyira nem vagyok nagy TD-s, su-122-54-em pont van, az nagyon tetszik nekem!
Állítólag teljes újragondolásra készülnek az EU-s iroda kapcsán, mert már Minsknek is tele van velük a töke. Azaz gondolom tömeges kirugdosás, dorgálás és újraszervezés.
T9-ben melyik TD-t mondanátok a legjobbnak? Jól gondolom, hogy még mindig az Object 704 a király?
Aki próbálta a SU-122-54-et és a Foch-t is az mit mond, melyikük a jobb? Van különbség köztük?

affaszt.. az összes engem rongál..

Maala
WG EU csapatában nincsenek fejlesztők, csak kutatók vannak maximum. Persze mindkettőt lehet researcherről fordítani...

Az "erősebb kutya baszik" elvrendszerén keresztül bemutatva: a WG EU van elöl-alul, WG Minsk meg hátuk.fölül.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T28 Concept (100% legénység)

Férőhelyek hozzáadva: 1

cigányarty nélkül...

Maala
-WoT gyökérkönyvtárban lesz egy "paths.xml" nevű file, csinálj róla biztonsági mentést.
-Nyisd meg Notepadban, keresd meg (ctrl+F) azt a sort, amiben a "hangar_WGL_5S.pkg" file szerepel.
-Töröld ki a sort, mentsd el a módosításokat.
-Profitálj.

Francért hangzik minden poén jobban angolul, mint magyarul?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sunsetjoy
Az FTR-en régóta visszatérő téma, hogy a WG EU csapata 'tele van inkompetens lusta dögökkel, mind a fejlesztői, mind a kiszolgálói részről'

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na ezt én is megcsinálnám, csak nem teljesen tiszta...

lopják a killt?
buzi az összes artista

Na szép, kicsit overkilleltem a küldetést amiben az volt a feladat hogy: sebezz 1500at, blokkold legalább a tankod HPjának kétszeresét.

Erre én 4ezret sebeztem Maussal és 7990et blokkoltam, kár hogy ez nem HT-15ös küldi volt 😄 ( T28 küldiknél vagyok)

WoT: Nishizumi77

Üdvözöllek a klubban.Csak nálam már a zöldek-kékek is így hullanak el.Ma is végigtoltam egy oldalt IS-4-el ami csoda mert továbbra is fosnak tartom,kinyírtam majdnem fullról egy WTE-100-at.és ott találtam egyedül magam 7 ellenféllel szemben és jött az aranyzápor.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

az fasza... akkor nem az én gépemben van a hiba, köszi

joe662
Ht-15 mi B+<#falbav> ez megy napok óta,2 perc alatt megdöglenek ezek siemkák<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem tudom, eddig kétszer fordult elő, minden előzmény nélkül. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.02.25. 16:20:57

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

és az okát is tudod, vagy újabb wg rejtély?

És a saját nevedet miért tennéd rá? De hogy elejét vegyem a további kötözködésnek, itt a kép a diskurzusról. Nem a kép valódiságát kérdőjelezték meg, egyszerűen csak leszarják.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 16:12:48
GabeE3e
Másfél perc alatt ráteszem bárki nevét a képre, és akkor bannolni kellene az illetőt?😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Küldött egy képet, amin Warpackot használ...
Igen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ja, mert ilyen önreportolásokat aztán nagyon figyelembe szokott venni bármelyik cég is. Úgy kezelték ahogy azt kell. Viccként. Még ha egyébként igaz is lenne, ennek nem ez a menete...

Járt már úgy valaki -mint az imént én- kifagyott a game, restart után minden alapbeállításon volt...?

Kurvára alaposan kezelik, nekem megint löktek 1 nap bant, minő véletlen percre pontosan 168 órával az előző megkapása után.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.25. 15:27:57
Most olvasom, egy Warpack használó csávó feljelentette magát a supportnál, és lepattintották, mondván kvázi hagyja őket a hülyeségeivel😄 Az accountja 2013 óta megvan, és csak csalások tesztelésére használják, de még egy árva bant nem kapott. Most írt a supportnak, kvázi felnyomta magát, és még így se történt egy árva szankció se. Hajrá WG anti-cheating politika. De legalább több oldalas interjúkat tudnak adni róla, hogy milyen alaposan kezelik a reportokat, meg mennyire betartatják a szabályokat. Szép.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 15:14:13
Ja igen itt kihagytam az olyan eseteket, amikor E100ként küldenek előre a nyílt pályán spotolni, mind a 7 könnyű, közepes tank hátul ül.
Léptem is ki.
Másik lehetőséggel könnyen lehet, hogy még rosszabbul jártam volna, mert ha ilyen esetben beállok bázison, akkor tuti feljelent vagy 20 játékos és még bannt is kapok.