World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
angelus1991ster.blogspot.hu
Itt egy Is-3-mas, szépen csúszkál ez is.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdekes, anno bő nyállal köpködték a WT-t a "driftelő" meg felboruló tankok miatt,most meg hirtelen rájönnek hogy ez nekik is kell...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Csak rossz összetételt választottak, így a ridegség mellet még hihetetlen szívóssá is vált, így a normál acélra tervezett lövedéket simán lepattintotta. Aztán kivégezték szegényeket így a növelt szilárdságú front páncélból csak néhány darab került ki a frontra.
Ha ezekkel futunk össze véletlenül, akkor ne csodálkozzunk az anomáliákon. <#vigyor0>#vigyor0>
Küldtem privit.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ennyi 😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Eléggé a szélére céloztál így könnyen belemehetett a front felépítményébe.
Simán előfordulhat.
replay
258 penről beszélünk ugye, aminek az random által adható legalacsonyabb low roll-ja 194.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Biztos tetszene a SU-122-54 és érzem jól is menne vele a játék, de ha már TD-t vesz az ember, akkor az legyen TD. Ha ugyanúgy játszanék vele, mint mondjuk a T-54-el, akkor minek? Célom, hogy legyen mindenfajta tankom és ne essek kétségbe, ha bármilyen fajtát használni kell, ami a játékban van.
Csak nyugi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.26. 09:31:44
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A brit TD ágon a teki miatt indultam el, de egyszerűen nem bírtam eljutni addig, mert kiidegelt az a lassúság, ami ezeknél a tankoknál van. Med játékos vagyok, igazi rambo, én semmilyen tankkal nem vagyok képes akárcsak másodpercekig is egy helyben lenni, ezért megőrültem, hogy ezekkel az angol TD-kkel nem tudtam visszaérni a bázishoz, nem tudtam oldalt váltani, stb. Szóval bármennyire is jó a teknős, amit én is tapasztaltam ellenfélként, egyszerűen nem tudom azt az ágat folytatni. A 8-asig bírtam. Nem nekem valók sajnos. Ebből következik, hogy a T95 szóba se jöhet nálam. A Fochnak a kis alfa a baja tényleg, bár a stílusomnak a rohamtds játék vele fekszik, de közelről már lövik a púpokat, szóval annyira nem győzött meg a grind alatt. A Su-122-54 ki van fejlesztve, de nem vettem meg. Érdekes nekem az a vonal elég jól ment valószínűleg azért mert rohamoztam minddel és szerintem azokkal így kell játszani, nem sunnyogni hátul.
Aludtam egyet a dologra és valószínűleg marad a JT, te is jókat írtál róla, régen én is rettentő jó köröket mentem vele és tegnap este is akadt pár jó köröm arty mentes csatákban vele. Tízesnek megveszem a 268-at, mert a játékstílusomhoz az illik jobban, nem a JP100.
Aztán majd lehet egyszer még visszaveszem a 704-et is. Egyértelműen nekem a JT mellett az volt a kedvenc TD-m.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
- Super Pershing armor got apparently nerfed AGAIN based on the first look, but this is unclear yet
Szóval, nekem all time fav. az JT marad...csak mivel elbaszták a mapok nagy részét így....nehéz a dolgom. zojjekt még mindig jó szerintem, de amivel most nekem a legjobban adja t9-ben, az a teknőc. Borzasztóan alábecsülik sokan, de a dpm és a hp az eszméletlen jó kombinációt ad ki 😄
Az 5,86-s töltésideje egyszerűen......vicc 😄 Bármelyik t9-s tankkal le állhatok 1v1-be szigorúan addig míg a harc szemtől szemben zajlik, úgy senkinek nincs esélye 😄 Sőt még t10-s járgányok közül is párat be tudok aprítani szimplán f2f harcban, ahol csak a dpm a lényeg 😊
JT-vel nem játszottam 1 ideje (a nagy map nerfelések, td nerfelések stb. elbaszások óta, csak 5 csatát, ahol már nehezen tudtam hozni a 3,3k avg. dmg-t, amit cirka 100-150 csata alatt értem el vele).
Zojjekt maradt szinte a régi, még mindig tudom hozni vele a 3,3k avg dmg-t. Semmi változás, a látótáv ami megcsappant és érzékenyen érint engem, de van aki bino-val használta, annak nem hiszem h túl nagy lenne a változás.
Foch...fos 😄 Oldala easy overmatch. Távolságot tartva egész jó tud lenni, agilis...de ami a teknőcön még oké alfa, azt itt a fosnál szarnak/semminek érzem, talán mert nincs olyan dpm-je (még így is jó amúgy a dpm-je, de akk már inkább teki). Én jobban szerettem t95-el menni mint fossal.
T95, ha az ember kicsit mazo...akk örömöt fog nyújtani, én egészen megszerettem a grind végére, az egyetlen tankom amivel örültem ha masszív t10-be kerültem (akkor ugyanis láttam/lőhettem dmg-t). Egyedül a tetves artyk és a csapat lehet az igazán nagy ellensége (na meg ha vki nem tud előre látni és szarul ismeri fel a kialakult, kialakuló félben levő helyzeteket.)
T30, totál átlagos, lassan tölt....de azért visszahozza nekem a régi bétás heavy-s korszakot 😄 (amikor még t10 heavy volt). És még mindig egész jól adja a 800-s lövéseket, vhogy többször van high-roll vele, mint bl10-el v a német 150-sel.
Wtpz4, egyre jobban nerfelik, kezdi elveszíteni azt ami miatt op volt, de így meg egyre szarabb lesz. JTgun azért még mindig FTW....csak ne spottoljanak, ami a mostani szar csőpályákon bokrok nélkül dombokkal fűszerezve, 1 depression nélküli "tankon" nem éppen könnyű.
su-122-54...hát semmirekellő. Az alfa végre már jó, végre nem hátsófelépítményes fos mint az elődei....de az a vonal nekem 1 nagy csalódás, egyszerűen nem TD-k. Ez már újra kezd arra az irányba vinni....de nem tökéletes, akk inkább fos-t választanám. Számomra a leggyengébb t9-s TD perpill. Hiába agilis, de páncélja semmi, depression még mindig szar.....de azért a dpm oké és az alfa az tetszetős.
Szóval amit mondanék, teki, JT, zojjekt. Ezek közül meg már tényleg a játékstílus dönt.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.25. 23:38:37
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen