418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    mentem pár kört az aw val, mit mondjak, játékélmény szempontjából nekem kicsit technós, a nagy pályák miatt gyakran elszigetelt ütközetecskék alakulnak ki, a végén kb úgy kell hajkurászni az utólsó fragot a pálya túlsó feléről, ha nem akarja akkor meg nem fogod megtalálni amekkora a térkép , ennek ellenére valahogy így is elég gyorsan lezavaródnak a menetek, pont amitől tartottam be is jött, a masszív call of duty dlc feeleing
  • Angelus1991ster
    Mivel az tényleg az. 43.M Turán III egy fokkal jobb páncélzatú a törzse. Turán III Prototype egy 41.M Turán II törzsre rászerelt Turán III próba fatorony és faágyú. Turán III az csak később készült el , plusz köténypáncélzattal.

Remélem normálisak lesznek ez egyszer és a karácsony előtti patch-ben ( 10.1 vagy 9.12 ) elérhetővé teszik. Habár a most következő patch-be is simán betehetnék, nem tudom miért ennyire totoják. Eddig a nyáron megjelent harckocsikhoz hozzá se nyúltak?
  • András77
    Vegyél egy T-25-t biztos lesz féláron nemsokára, mert elég gyakran akciózzák. Meglepődnél, hogy egy kigyúrt t-25 mennyire a tier8 sarkában liheg kredit és xp termelés (legénységi xp szorzója 2,09!) szempontjából. Ár / teljesítmény mutatóban megkockáztatom, hogy ez a legjobb prém tank.

A becsatolt egy átlagosnál kb 3-500 sebzéssel erősebb kör, ami hozna prémium előfizetéssel nettó 46e kreditet (-2,5e a fogyócikk, amit féláron veszek nagyobb tételben), normál fiókon is hozott 30e-t, ami nagyon jó. Átlagos körök valahol 20-25e körül állnak meg normál fiókon. Ha nagyon sok a tier7 és több aranyat kell kinyomni, akkor is megáll valahol 12-15e körül, de ez elég ritka, mert rengeteg a játékos tier5 környékén, nagyon ritkán rakja be úgy, hogy nagyon alul van. Legyél reális, elhiszem, hogy a tier8-al lehet akár 100e kreditet is szerezni, de messze nem az lesz a tipikus csata vele. Többet hoz valamennyivel és kb 10x annyiba is kerül. Egy tier8 prém bármennyire is felszereled, nem fog a többi tank fölé nőni,egy jól felszerelt és 3-4 skilles t-25 igen. Van némi pedózás érzés vele, mikor úgy szedem ki a kv1-t, hogy esélye nincs meglátni, de azért ez nem tier1-3, itt már reagálnak az ellenfelek, nem csak összevissza rohangálnak, hanem pl jön szembe és figyelnem kell a távolságra stb. Átlag hozama, így jól felszerelten kb 15-20e nettó, szerintem nagyon jó.

Ha tényleg nem élet halál kérdése, hogy ne 15-20e kreditet termelj átlagban és nettóban (plusz a legénység fejlesztés), hanem 30-35e (amit kb szerintem egy tier8 hoz, prémium nélkül, nettóban), akkor szerintem ez a jó választás.

Ha mégis tier8 kell, én biztos, hogy a jobb ágyús tankot választanám. A kredit a sebzésből jön, sebezni meg a jobb ágyú jobban tud, ha ki tudod játszani. Prém tankkal én mindig sebzésre meg spotra (maximalizálom a látótávot modullal és skillekkel) megyek, nagyjából l.szarva minden mást. Jó, ha fel kell áldozzam magam a győzelemért vagy aranyat kell töltsek az ilyen bélára meg társaira, akkor megteszem, mert kitermeli és a prém tank javítása olcsó, de általában a retardok miatt nem szoktam fölöslegesen kreditet égetni, normál tankkal tutira nem...
  • lexlutor
    mi ez a sok 600 eff vegleny megint???????????
  • ROMOTO
    Jah, már az elején lehetett tudni a pantherről hogy fosalék, a t54 protot is köpködni fogod, tier 9-10 ben 1 nagy lóf@sz az a járgány, semmi keresnivalója azzal a szar löveggel ott, előre szóltam...

R3nton
    #362057 ha annyira OP akkor szerinted mi szükség a buffra?

lexlutor
    #362056 olyan aranyos hogy a turán után mindehol szép akkurátusan le van írva hogy prototípus
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.25. 20:40:10
  • R3nton
    Meg van mind2. T-54!!!!!!! A panther egy hulladék. A T-54 szerintem OP és most fogják buffolni.
  • lexlutor
    - Supertesters get following tanks for testing: Panzer 58, AMX M4 Mle 49, Chieftain Mk.6, Chieftain/T95 Hybrid, KV-4 KTTS, T-44-100, VK4503, Turán III Prototipus, Toldi III

most mennek supertestre, szoval isten sem tudja mikor kerulnek be, de lehet erdemes lenne varnod a vk-ra vagy a pz58ra.
  • Lucifer001
    Vadállatira jó ez a rohamsisakos kép Mint egy százados
    Személy szerint jobban örülök a videónak , mint a streemeknek . Akkor nézem meg , amikor van időm .
    Mások nevében is köszönöm , hogy szabad idődben foglalkozol mások szórakoztatásával .
    Százados ! Hátra arc ! Lépééééééés indulj !
  • Userx2
    Ha már tankcsere... Nincs garázsomba most az FV4202, mert eladtam. Lehet-e ebből hátrányom?
  • Plata
    Inkább T54 szerintem,nekem egyik sincs,de a panthert túl könnyű filézni.
  • papa74
    Sziasztok!
    A holnapi t8 prémium leárazás keretében vennék 1 medet, a panter 8.8 és a T54 first prot között vacillálok.
    Melyiket ajánlanátok?
    Köszi!
  • rudii
    Csúzli harckocsizók! :)

Mára hoztam nektek egy kis stream összeállítást. Remélem tetszeni fog. ;)
    VIDEÓ

• Gyuszopapa
    Igen én is pattantam az egylövéses LTTB frontjáról RHM-el.Az érzés megfizethetetlen ugyanis lehet hogy csataeldöntő dolog volt mert utána ő spottolt fel és rám jött egy T-71.
  • Caliph
    Terveznek botokat berakni ide is(pve mód),lehet már köztünk vannak csak nem jelentik be :D
  • yossarianHUN
    Ja, a GW E-100 aktiválta a titkos deflektorpajzsát, és mellel (felépítménnyel) levette a 170 milis skulót.
  • Master91
    yep :D

GW E 100:

Damage blocked by armor 1200
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.25. 16:11:01
  • Master91
    ehhez a tankhoz nem kell skill, túl skilles vagy az a baj
  • Gyuszopapa
    Az arty pattintotta a lövést?Ezt csak úgy látatlanba kérdem.
  • yossarianHUN
    11:40-nél...
  • joe662
    Nekem nem tűnik olyan rossznak,elvagyok vele,de tény a nerf előtt sokkal de sokkal jobb volt.
    Akkor a trogert ki se fejleszd,mert azzal ha csak köhintesz egyet A0ban,azt még K1-öl is észreveszik
  • Tono34
    Szerintem jobb mint a conq.
  • Master91
    Úgy látom 1:1-be ugyan az a löveg mint amin a Conq van, azon meg már 2 csíkom is van :3 A lövegét imádom én is, de hátsó tornyos tankot ilyen páncélzattal....áh nem, köszönöm
  • Plata
    Na srácok létezhet az hogy T49-nek jobb camoja van mint egy ruszki td-nek?
    Su-152 dekkol bokorban lő meglátják,én kb 10 méterre dekkolok másik bokor mögött,lövök találok,nem látnak meg.Jöttek medek td-k és egy ru251 is,őt oneshotoltam.Én lőttem találtam,öltem,nem láttak meg.Su-t meg egy lövés után három négyen is lőtték.
    Csapattárs t43 nagyon bátor volt előre rohant az ellenséghez,mikor meglátta mennyien vannak visszavonult a szikla mögé,azok meg rá,de mi meg kilövöldöztük mindet.
    Jah T43 is jól járt,lett 3 killje,mert amit mi szarrá lőttünk azt befejezte.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.25. 14:16:34
  • Master91
    Tényleg , elszámoltam :DD

Meg veszem, meg látjuk mit hoz a jövő
  • popey8
    Ezt csak te tudhatod. Kérdés akarsz-e 3 millát kockáztatni? Sokkal fájdalmasabb elveszíteni 3-at, mint spórolni 2-t. Sztem am érdemes az FV-t megvenni, nagyon is játszható tank. Itt fórumon nagyon szidják egyesek, de nem szabad nekik hinni :) Egyes mapokon CW-re is visszük/vittük, nem véletlenül. Plusz nekem nagyon bejött, ha a váltója is legalább lesz ilyen jó, akkor simán megéri. Nem egy E100, de nem is úgy kell vele játszani. A lövege sztem egyik legjobb a játékban és van hozzá elég gun dep is. Van rajta bizt. elhelyezés, alig kapok velek ammoracket. Gyulladni meg megint csak ritkán gyullad.
  • suba53
    Számolj úgy, hogy ha megveszed mindenképpen spóroltál, és elköltöttél 4,2 milliót.

Ha nem jön be a csere tank, és később eladod, akkor a költött 4,2-ből visszakapsz 3.05 milliót, tehát a veszteséged csak 1,15 millió.

Ha meg bejön, akkor bőven megérte.
  • davidbog
    Mivel 4.2 millióért veszed, nem pedig 6,1-ért, ha később eladod csak 1,15 milliót buksz rajta.

Én megvettem. De még legénység sincs benne, egy csatát se fogok vele menni. Majd az udódjával, akármi lesz is az.
  • Antimat
    Szerintem buksz 3 milliót.
  • Gyuszopapa
    A RHM mióta ilyen hulladék,ég a majrélámpa ha kell ha nem,akkorákat mellé lő hogy eszméletlen,sebezni művészet vele egyfolytában láncot meg egyéb dolgokat lő el,pattanok az LTTB-ről meg minden szarról.
    Rajta van egy periszkóp de minden szart akkor látok meg vele amikor már mellém ér.30 méterre felszpotolódik egy száguldó T-71 rá se birok fordulni mellém ér belém táraz kigyulladok vége.Vicc az egész.Régen fostunk ha megjelent a csatában most meg alig látok belőlle.
    Van valahol egy leírás mennyire nerfelték.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.09.25. 14:06:06
  • Master91
    Gondolkozok hogy most hogy -30% árazás van a FV125b-n.

6.1 millióról
    4.2 millióra

Megveszem, és porosodik a garázsomba. Mert nem érdekel ez a tank, Conquerorral bőven elvagyok. Mikor lecserélik ezt az Fv-t, én úgy tudom meg kapom a csere tankot (ebből nem lesz prémium, csak a 10-es medből? ).
    És akkor spóróltam nem is kicsit. Viszont, ha nem tetszik az a tank, amire lecserélik, akkor is maradok a Conq-nál, max. eladom a 10-est, akkor viszont bukok 3.05 milliót.

Tehát, vagy spórolok 1.9 milliót, vagy bukok 3.05 milliót.

Szerintetek ?
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.25. 13:50:02
  • Plata
    Annyi hülye van most basszus.
    T49-el mentem épp,Is8 harcolt Amc 30 Amx cdc meg m48 pattonnal,volt köztük egy kövekből meg falból fedezék,ezen lövöldöztek ki,én meg T49-el padlógázzal felugrattam a fedezékre fentről oneshotoltam amx 30-at,meglepődtek mint a fene,vissza tolattam mikor betöltött ágyú újra felmentem és utána amx cdc-t vettem sorra, a patton meg menekült.
    De sajna a csapat elhullott és ott maradtam egy csomó t9-10 meddel heavyvel.
  • Gyuszopapa
    Egy percig sem élt.Ja meg csöffivel van is esélyem a Nagy Kaliberre.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.09.25. 12:49:26
  • Plata
    Nem biztos lehet hogy a másik MM segíti őt.
    Elmentem Is8-at le duplázni,erre olyan jó sikerült hogy a HT-7 küldi is kitüntetéssel sikerült,ami eszembe sem volt.
    De csatába két retardált mit össze nem hisztizett T49 miatt.T55a-t meg wz120-at kinyírta t49,és ezen be hisztiztek.
    Ugattak hogy noob meg retard kid,megegyebek,én meg megvédtem és ezen még jobban be durrantak.
    Wz120-at pont én vertem le low hp-ra a T49 meg felülről oneshotolta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.25. 12:46:03
  • Tono34
    Használd ki, amíg őt lövik te tudsz nyugodtan harcolni.
  • Gyuszopapa
    Mennyi az esélye hogy egymás utáni csatában ugyanaz a játékos a top tank.Vagy segíti őt az MM de hiába így se tud semmit tenni hogy ne legyen alacsony a WR-je.180 wn8-as majom T-29-el mindkét csatában és mindkétszer kb.300 körüli sebzést tudott magából kicsikarni persze bukta lett mindkettő.
    Az illető: FINNTAN59 A T-29-el például 249 csatával van 276 átlagsebzése.Igazi agyhalott aki csak azért van a csatában hogy ne 14-en legyünk.Tele van a tököm az ilyen amőbáktól.Meg a WG-től hogy ezeket a BOT-okat nem csapja ki.
  • bekescsaba
    nem olyan rossz az.
  • Tono34
    Anno hasonlóan kezdtem én is a wz111-el, első nap alig tudtam 1000 sebzést okozni 1 csatában, győzni sem sikerült vele és majdnem el is adtam.
    Szerencsére nem, utána már egészen jól teljesített.
  • Master91
    tudom, tetszik is, teszten sokat megyek vele, de az ideg kicsap mikor sárgul a lőszer :D nála meg sokszor tapasztalom

úgy érzem eladom a Jpz-E100at, és lehet hogy folytatom a Leopard PTA-val, nagyon zsír legényeket kapna a jpz-ből
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.25. 11:18:08
  • ilovearty
    Na megint meglett a wz-111. Ugyanaz minteddig. Folyamat t9, ha nyolcasok akkor összeválogatva az össes is3, is6, kv4, hogy még véletlenül se tudjam őkt sebezni szemből. A löveg egy pontatlan fos, 200 méterről full becélozva földbe lő. Lőszerrekeszt egy csatában 3x lövik el. Sajos max kettő javítót tudok vinni. Az előbb egy 1 lövéses jagdtiger8.8 szemből ellőtte majd a következővel lerugta a tornyot. Buktuk a csatát... Ja igen. A vesztes csata alap ezzel a fossal. Ingyen volt nah...
  • Pales27
    100 Mbites nettel is csak 4 MB/s-el jön ami úgy 32 Mbit... speedtest még 75 Mbit letöltést mért fölösbe. A szerver nem bír kiszolgálni, vagy nem tudom.