World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tier VIII normál csata, 11 (TIZENEGY) lengyel zseni az oldalamon (nálam T25/2), az ellennél 2 lengyel.
XVM szerint 62% win esély. Eredmény:2:15. Igen, mind a 13 lengyel megmurdelt a 30 playerből.
Nagy, remek, büszke ország - kapjanak már egy KURWA dedikált szervert!
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.26. 22:02:36

Nem kell beszolni! Csak 10-et vitt magaval <#zavart2>

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

DasIsFuck
pl egy e3 ellen simán tud kevés lenni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Azok játszanak, amik a szakasz vezetőjénél be vannak kapcsolva.
Hadd használja. Idegesítene engem is ha ELC-ről pattana a lövedékem.

angelus1991ster.blogspot.hu

Kérdés: Ha a szakasz tagjainak ugyanazok a játékmódok vannak beállítva akkor csak azok jöhetnek? Vagy szakasz esetén minden játékmód játszik?

És miért is van gold töltve a JP E-100-ba? 300 pen kevéske?😛
joe662
Most volt éppen ma du,konkrétan átment a Bc-n a lövedék<#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+2 elégedett ügyfél,ugyanebben a csatában<#banplz>
Majd a 21+töltésidével nekiállok variálni a löszerek között<#eplus2> mert őméltóságának csak 96 hp-ja van

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Akkor a 34 millió kredittel és az 500.000 szabad tapasztalattal én is jó vagyok :d

Nehéz szavakat találni az alábbi csatára. Elég a replay első 1-2 percét megnézni. Ez egy full nyert csata volt, hihetetlen hogy így is tudtam ennyit spotolni. Normális csapattal ez 10 ezer fölötti spot is lehetett volna. Vicc.

Wz-132 replay

felőlem el is törölhetik a credit hozamot XDDD
Pont ma lőttem a Foch-al közvetlen közelről keresztül egy isu-n. Van server oldali célkereszt és legalább 5 secig céloztam úgy 30 méterről mert épp töltöttem, teljes lefedte a felületét mégis eltűnt a lövés. Pár napja meg haladok egyenletes felületen majd hirtelen 270 fokban megpördülök. Eddig csak funny videókban láttam ilyet. Nem mindig a user a hibás

20 millió + creditem van<#idiota><#buck>
Csak nekem tűnik úgy, hogy megint lejjebb csavarták a srácok a kredit hozamot?
A szerver oldali célkereszt nem segít, közelharcban főleg nem. Olyankor alig mutat eltérést, közben meg lövöm a mögé 10m lövéseket. Más probléma lesz itt, nem a lag. Lehet, ha például testtel fordul az ember vagy speciális helyzetekben egyszerűen meghülyül a szerver, de előfordul, szerver oldali célkereszttel együtt is, ami ilyen kis lag és ilyen minimális távolságra az ellenféltől gyakorlatilag mindig ugyanazt mutatja, mint a játék (ezért is nem használom, mert pont itt lenne értelme és pont itt használhatatlan, nagyobb távolságokra nekem nincs problémám a lövésekkel).

Autoaim mellett soha nem hibázok, úgy értem, hogy oda lő, ahova a cső mutat (kivétel a tényleg brutális lag helyzetek, de mint említettem most stabilan 30 alatt van nekem, semmiféle lag problémám nincs, se állandóan pislákoló piros szemafor) szóval erre lehet gombot varrni.
Maala
Lehet írni féloldalas, vagy oldalas sirámokat. Vagy fel lehet rakni egy szerver oldali célkeresztet, és tudni fogod, hogy mikor kell lőnöd. Mozgás közben is ugyanúgy látod, hogy hová mutat a valódi aimod.

Szar? Lehet. Van amúgyis X mod, ami nélkül úgysem tudsz játszani? Van. Eggyel több, vagy kevesebb, nem mindegy? De.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 20:03:08

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mondom még egyszer akkor, 28ping és végig zöld szemafor mellett. A szerver oldali célkereszt is csak a lagből próbál számolni (mielőtt bárki azt hinné, hogy a szervertől jön bármi plusz info), próbáltam, nem egyszer, de az se ér sokat, közelharcban ugyanúgy durrogtatok vele mellé, ez más lesz, nem a "klasszikus" nagy lag miatti mellé lövés. Lehet, hogy szimplán elb.szták a kliens-szerver szinkronizálást, de lesz.rják, mert rá lehet kenni a lag-re.

Nem tudok fél mp-el később sem lőni mert mozog az ellenfél és ő is lőni fog engem, ha a csövem az ellenfél 1/3-nál van és nincs komoly lag, akkor már miért ne lőhetnék? Ja igen, még számoljam bele, hogy a wg kicsit megcsalja a szerver oldalt és célozzak a tank elejére (ha rá bírok fordulni egyáltalán) és akkor esetleg a végébe betalálok.

Sz.r ez a része, úgy ahogy van. A közelharcokban én ezért kapcsolom be hacsak tehetem az autoaim-et és inkább használok aranyat, mert azzal eltalálom az ellenfelet. Ha én viszem a célkeresztet az egérrel, akkor meg rengeteg, túl sok ilyen jellegű mellé lövés van, de mivel azok gyors tankokon, gyors toronyforgással, hát rá lehet mondani, hogy a lag miatt, de egy borsig? Annak úgy fordul a tornya, mint a reumás csiga, még testtel együtt is éppen be lehet fogni az ellenfél végét, aztán kiderül, hogy bocs, hülye vagyok, mert az ellenfél mögé lövök 10m-el.
Maala
Egyszerűbb leírni, hogy hülyeség, mint felrakni egyet, és nézni, hogy valójában hová lősz... Esetleg még ha fél-1mpvel később is kell lőnöd.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Nem gondolom, hogy a WG képes lesz ezt az új fizikát bevezetni, a havokba is beletört a balalajka.

cyka blyat

Így is tömegével fulladnak meg, akadnak fel, lökdösődnek, nem tudnak beállni stb a siemkák. Ebből katasztrófa lesz a játékmenetet illetően, de szerintem a sok egységsugarú élvezni fogja a tankok pörgetését, majd ezzel szórakoznak, amíg meg nem unják.
Igazából, ahogy magyar kommentáros videóban is elhangzik a jobb játékosok még jobbak lesznek, a gyengébbek még gyengébbek ezáltal. Igaz, így még több szerencsefaktort tudnak vinni a játékba és így egy gyenge játékos még hajmeresztőbb lepattintásokat tud majd csinálni egy pörgéssel, satufékkel, stb. <#hawaii>

A PZIV-nek is van troll ágyúja. Az angol tier3-ra !!!! is fel lehet tenni troll ágyút, na az egy érdekes mutatvány lesz utána. Rámentem egy ilyenre a T67-el és egy lövéssel kiszedett, mondom, ez mi a p.csa volt???

Az FTR rítt tegnap a warpack miatt, de pont ma gondoltam arra, hogy amit összecsal a wg maga a szervereken, az simán nagyobb hatású, mint bármilyen warpack.

28 ping mellett, kb az ellenfél hátsó részénél 1/3-nál volt a csövem és kb 10m-el mögé lőttem. Nem pislogott gyakran a piros szemafor, semmi rendkívüli. A borsignak fordítottam a tornyát, ami ráadásul lassan is forog, szóval még egy ellenérv, de mégis az úgynevezett szerver oldali lag miatt (már ha elhiszem ezt a parasztvakító magyarázatot, amivel mindig indokolja az ilyen helyzeteket a wg) 10m-el elhibázom a célpontot úgy, hogy ott vagyok közvetlenül mellette.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.26. 18:36:16
Srácok van még kis tierben olyan troll tank mint az M4?
Esetleg az angol sherman?

A játékosok nagy része most sem képes normálisan irányítani a tankokat, ezzel az új fizikával csak rosszabb lesz a helyzet. Fel lehet készülni eszméletlen mértékű lökdösődésre és csapattárs sebzésre.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

2-3 öngyilkosságot csatánként szerintem lehet kalkulálni, ha ezt bevezetik. A lightok sorban fognak halni. Újra kell tanulni a térképeket is. Nekem egyáltalán nem tetszik.

Maala
Szarka a jó édes balkislábujjad körmének a hegye!

Távol álljon tőlem. Viszont van egy olyan érzésem, hogy Maala csak szarkaztizált😊
Hát azok lassúk, és meg sincsenek, de FCM-el elég jól lehet rammolni, és abban a motor is bika. 55 tonna kb és jól gyorsul, az 50-100 nem annyira.
dante3
Új fizika, magyar komment

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

joe662
Eltèritette fönõk ùr?:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hihi.
Maala
Szerintem IS-3al, 110-el esélyesebb, mint 50-100-al.

joe662
Ès hova??:-)
Mert nem jött semmi:-(

Próbáltam ma ráugrani a T-54-re, de nem jött össze, maradt még 1 kis HP-ja 😄 Ez teszi tönkre a gameplayt 😄

A medestől féltem nagyon, hogy vissza kell majd vennem az E-50-t, de sikerült megtorpedóznom egy nagyon low HP-s T28-at 😄
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.26. 17:40:39
Remek, köszönöm.
Maala
Hát menj T9-essel szakaszban, ahogy én tettem tegnap. 😄

Aztán tudod, az öngyilkos kommandó mindig rendelkezésre áll, ha missionhöz kell. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 17:28:09

mondjuk lehet azért van, mert nyomkodták a kéziféket
Nézegetve ezeket a videókat egyre jobban tetszik ez az új fizika, de azért lesz nem kevés hátulütője, az tuti. Például lighttal nagy neheten megflankelsz valami nagy heavyt, erre az egy rendőrfordulóval 3 másodperc alatt rádfordul. Hmm hmm, meglássuk.
meglett, tegnap beindultam 4-5 TD-s küldit megcsináltam. Most azt kéne, hogy heavyvel 1 szinttel nagyobb tankot lerammoljak. 50-100al próbálom, de idáig nem jött össze. Van még FCM is, ami jobb lenne ugyan, viszont az MM-je miatt szinte mindig 8-asokkal van.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.26. 17:26:53
Nekem már hónapok óta nem jelzi ki, mindegy hogy Chrome, vagy Mozilla. Volt, hogy egy hétig kijelezte, aztán megint nem. Rejtélyes.
Chrome se jelzi.
ma sem kell játszani, ha jól érzem...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mozillát használok, eddig kijelezte ha új hsz érkezett a fórumra, most nem. Nektek van ilyen problémátok?
Maala
Joe662!
Küldtem privit.

Megy a gőzös, megy a gőzös...

Tényleg, R3nton, meglett tegnap a küldid?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 17:19:15

DasIsFuck
Hát én csak szimet játszok és ott egyáltalán nincs ilyen már.
Szó szerint küszködni kell némely tank irányításával és farolgatni egy tigrissel vagy kt-val nem fogsz.
Kicsúszni kicsúszik, ha nagy sebességgel hirtelen kanyart veszel.

Meg én már nem is tudom mióta nem találkoztam pattogó,felboruló tankokkal benne.
Legújabb pöcsbe elvileg behozták azt, hogy a tankok által deformált talajba el lehet akadni.(én mondjuk a full low beálításokkal ezekből nem sokat látok grafikusan😄)

Master91
szerintem nem elég erős a neted, mert sokszor megáll tölteni a cucc
Master91
ez már jobban tetszik
Üdv, egy kis stream! Kicsit balfaszkodunk! 😄 De ez van, valahol el kell kezdeni. (:
T9-T10 random csapatás
Hát én pont a WT-ben éreztem mindig úgy, mintha egy jégre dobott kartondoboz lenne a tank, és akkor az összeakadó, felborulva pattogó, tereptárgyakon függőlegesen felkúszó járműveket nem is említem. Ami viszont tényleg jobb abban a mozgási modellben, hogy a tank mozgása sokkal jobban követi a terep egyenetlenségeit, még nagy sebességnél is meg-megdöccen egy-egy kisebb kátyúnál, szintkülönbségnél, hallani, ahogy a felfüggesztés nyekereg a döccenőktől, nem úgy, mint a WoT-ban, ahol mintha síneken gurulnának a harckocsik. Sokat hozzátesz a hangulathoz. Csak ugye a fent említett dolgokon vérzik el a WoT-tal szemben, legalábbis szerintem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.26. 16:55:49
DasIsFuck
Mondjuk jelenleg is nevetséges ez a része a játéknak, ezen most pár driftelő tank semmit nem fog rontani.

játszatok a wt-vel és ott tényleg érezni hogy a tank úgy mozog ahogy azt egy laikus is elvárná több tonnás masináktól, wot-ba meg kb mint az autók úgy mozognak a tankok.