World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XVM szerint 62% win esély. Eredmény:2:15. Igen, mind a 13 lengyel megmurdelt a 30 playerből.
Nagy, remek, büszke ország - kapjanak már egy KURWA dedikált szervert!
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.26. 22:02:36
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+2 elégedett ügyfél,ugyanebben a csatában<#banplz>#banplz>
Majd a 21+töltésidével nekiállok variálni a löszerek között<#eplus2>#eplus2> mert őméltóságának csak 96 hp-ja van

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Wz-132 replay

Autoaim mellett soha nem hibázok, úgy értem, hogy oda lő, ahova a cső mutat (kivétel a tényleg brutális lag helyzetek, de mint említettem most stabilan 30 alatt van nekem, semmiféle lag problémám nincs, se állandóan pislákoló piros szemafor) szóval erre lehet gombot varrni.
Szar? Lehet. Van amúgyis X mod, ami nélkül úgysem tudsz játszani? Van. Eggyel több, vagy kevesebb, nem mindegy? De.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 20:03:08
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem tudok fél mp-el később sem lőni mert mozog az ellenfél és ő is lőni fog engem, ha a csövem az ellenfél 1/3-nál van és nincs komoly lag, akkor már miért ne lőhetnék? Ja igen, még számoljam bele, hogy a wg kicsit megcsalja a szerver oldalt és célozzak a tank elejére (ha rá bírok fordulni egyáltalán) és akkor esetleg a végébe betalálok.
Sz.r ez a része, úgy ahogy van. A közelharcokban én ezért kapcsolom be hacsak tehetem az autoaim-et és inkább használok aranyat, mert azzal eltalálom az ellenfelet. Ha én viszem a célkeresztet az egérrel, akkor meg rengeteg, túl sok ilyen jellegű mellé lövés van, de mivel azok gyors tankokon, gyors toronyforgással, hát rá lehet mondani, hogy a lag miatt, de egy borsig? Annak úgy fordul a tornya, mint a reumás csiga, még testtel együtt is éppen be lehet fogni az ellenfél végét, aztán kiderül, hogy bocs, hülye vagyok, mert az ellenfél mögé lövök 10m-el.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
cyka blyat
Az FTR rítt tegnap a warpack miatt, de pont ma gondoltam arra, hogy amit összecsal a wg maga a szervereken, az simán nagyobb hatású, mint bármilyen warpack.
28 ping mellett, kb az ellenfél hátsó részénél 1/3-nál volt a csövem és kb 10m-el mögé lőttem. Nem pislogott gyakran a piros szemafor, semmi rendkívüli. A borsignak fordítottam a tornyát, ami ráadásul lassan is forog, szóval még egy ellenérv, de mégis az úgynevezett szerver oldali lag miatt (már ha elhiszem ezt a parasztvakító magyarázatot, amivel mindig indokolja az ilyen helyzeteket a wg) 10m-el elhibázom a célpontot úgy, hogy ott vagyok közvetlenül mellette.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.26. 18:36:16
Esetleg az angol sherman?
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mert nem jött semmi:-(
A medestől féltem nagyon, hogy vissza kell majd vennem az E-50-t, de sikerült megtorpedóznom egy nagyon low HP-s T28-at 😄
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.26. 17:40:39
Aztán tudod, az öngyilkos kommandó mindig rendelkezésre áll, ha missionhöz kell. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 17:28:09
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.26. 17:26:53
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Küldtem privit.
Megy a gőzös, megy a gőzös...
Tényleg, R3nton, meglett tegnap a küldid?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 17:19:15
Szó szerint küszködni kell némely tank irányításával és farolgatni egy tigrissel vagy kt-val nem fogsz.
Kicsúszni kicsúszik, ha nagy sebességgel hirtelen kanyart veszel.
Meg én már nem is tudom mióta nem találkoztam pattogó,felboruló tankokkal benne.
Legújabb pöcsbe elvileg behozták azt, hogy a tankok által deformált talajba el lehet akadni.(én mondjuk a full low beálításokkal ezekből nem sokat látok grafikusan😄)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
T9-T10 random csapatás
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.26. 16:55:49
játszatok a wt-vel és ott tényleg érezni hogy a tank úgy mozog ahogy azt egy laikus is elvárná több tonnás masináktól, wot-ba meg kb mint az autók úgy mozognak a tankok.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"