418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    Na, van egy kis dilemmám, most le vannak árazva a 9es tankok és hát elég sok vár megvételre, melyik a legkevésbé szenvedős grind szempontjából, na meg az sem baj, ha fullosan azért jól muzsikál jelen körülmények között. :D
    IS8, ST-I, T54E1 , Type61 és M55/53
  • lexlutor
    hazudtunk reggel, delben, este...

"-In the reply to a question about the number of players with single processors, developers cannot release that information. "
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.26. 18:06:11
  • joe662
    Mielőtt meghaltam még 1 trollolo-ra volt időm
  • Armisael
    Sziasztok. Chaffere milyen felszerelést érdemes felrakni, periszkóp mellé? Vent+Optics vagy Vents+Vertical stab?
  • joe662
    T55a spg 15 re gyakorlok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az előbb meglett a ölj1 et+sebezz másikat,utána a löj ki 3 db 1 el nagyobb is majdnem meglett,1 szaros fos-ba hagyott 98hp-t
    Amúgy itt szuper csapat volt ugyanis a 3.ik lövés után kilépett ez a foshalom,mire visszaértem már csak 4en maradtunk,de így is majdnem meglehetett volna sz spg 15is

De ígérem ezután majd jobban összeszedem magam,ha szakaszozunk
  • Lucifer001
    Egész jól sebeztél . Kár , hogy nem győzelem . De ki tudok attól akadni , hogy ha artyval vagy , akkor vagy nem találsz el senkit , de gyakrabban előfordul , hogy 1 lövéssel kiteszed az enemit a garázsba
    Szoktak is dicsérgetni

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.09.26. 16:31:18
  • Lucifer001
    Csak egy viccelődés
  • lexlutor
    FV215b Replacement Chieftain Mk.6 Cancellation

"the Chieftain Mk.6 heavy tank release will be delayed for the next 1-2 years" - hehehhhehheee
  • Master91
    Ez miez? Light tankal ez a spott vonalad?
  • joe662
    Amúgy az előbb én is összefutottam 1el,kár h nem volt több hp-ja
  • joe662
    Egész jó tervnek tűnik majd legközelebb alkalmazzuk is már ha nem 1lövésez az arty
  • Lucifer001
    Neked megmutatom , hogy mi volt az akkori taktika , csak ne add ki 3. személynek

Terv ...

• joe662
    Ki koràn kel one shot-t lel :-D
    Elsöre nem tudtam mit kell nèzni a kèpen,de aztàn ràjőttem:-)
    Ez biztos a tegnap Ensken bemutatott titkos taktika tovàbbrejlesztett vàltozata +3perc:-DDD
  • patchaou
    Az a vicc, hogy azok is sírnak a HD miatt akik 16-20 fps-el tolják (kimaxolva fullHD-n)
    Itt is van olyan...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.26. 12:05:21
  • ximix #362088
    A HD modellek nem az egy magosok miatt készültek hanem pont azon játékosok matt akik beruháztak egy jobb gépre és nekik ott virítson fullon a 4k monitoron a game ne egy pixel kupac legyen a játék szerintem, mint lentebb írtam sok játékos kell, az egymagos 15colos crt monitorostól, a 6 magos 4k monitorosig mindenki tud játszani, a 6mag 4K-st nem izgatja, hogy csak egy szál megy, megy és kész.
    A WG tudja kb. melyik táborhoz mennyien tartoznak és megengedheti vagy nem, hogy elveszítse őket ha mindet nem is végleg, de egy jó időre.
  • ximix #362087
    Az igazi okot ők tudják, de szerepet játszik benne az is, hogy a saját fejlesztésű motorjukért (bigworld) nem kell fizetni a havi díjakat, azért van szüksége az egymagos öregebb géppel játszókra, mert ez a játék igényli a nagy játékos létszámot, hogy a MM megfelelő csatákat állítson össze.
  • Antimat
    És gondolom emellett pl. az M2 Medium HD modelljére iszonyatos igény jelentkezik.

Az a véleményem, ez a megint csak a WG nagy dumája a sok egymagos (de inkább egységsugarú) orosz játékosról, nehogy kelljen fejleszteniük. Tényleg én is arra leszek kíváncsi, hogy meddig takaródznak majd ezzel.
  • András77
    Azért az vicces lesz, ha még 5 év múlva is ezt az okolást hallgatod, hogy sok még az egymagos processzor és fizetnek is a játékért (állítólag), szóval ez elégséges érv, hogy ne használjon több magot.

Engem azért zavar, mert a terhelt mag k.baszottul melegszik és egyébként szerintem a proci élettartamára sincs ez jó hatással, de ez talán még a legkevesebb. Ha kicsit melegebb van már zakatol a cpu hűtőm, hogy a lelkét majdnem kiköhögi. Le szoktam venni az órajelét, mert elég nekem 40 fps körül is, de még úgy is hamar felmelegszik. Jó, persze, új ház (mert nem fér bele nagy hűtő, meg jobban szellőző is kellene), új hűtő stb, de egyik másik játék sem igényli ezt a WoT-on kívül, szóval ezért vagyok kiakadva rájuk és akkor jönnek egy ilyen sz.r dumával, hogy miért nem lehet megcsinálni.
  • Sunsetjoy
    És te pont a lusta fejlesztőknek mondanád azt, hogy két különálló klienst hegesszenek össze ? :D
  • Sunsetjoy
    Pláne, hogy az első kétmagosok is akkortájt 2005, illetve 2006 körül jelentek meg. Én olyat 2007-ben vettem.

Teszteltem a wotot 754-es amd procin is 2 giga memóriával, 7300gt (vagy 8800gt?) körüli kártyával. 1024-es felbontás, majdnem full minimum, wottweaker meg felbontáscsökkentő pack... és jobb napjain, amikor elbújtál egy sziklarepedésbe :) elérte a 30 fps.t. Amúgy 15-25 fps volt az átlag.

Mintha benne lenne egyes emberekben, hogy egyszerre "nagyobb" összeget nem tudnak kifizetni, de az aprókat igen (igaz, hogy amennyiszer azt kinyomod, meglenne a nagy is). Várakozni, gyűjtögetni nem tudnak (vagy nem bírnák ki, vagy folyton hozzányúlnak) - így esetleg 4-6 évvel ezelőtti gépekhez jutnak hozzá később- esetleg.

Ez a mentalitás nem csak a játékoknál és számítógépeknél van meg amúgy, de pl. számtechboltosok szerint qrva sokan vannak, akik filléreskednek (még ha meg is tehetnék, akkor is).
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.09.26. 10:58:20
  • András77
    Legkisebb felbontáson kib.szottul pixelesen valahogy elfut ezeken az egymagos gépeken, de kell beléjük valami jobbféle agp kártya. Mondjuk játékélmény az egy másik kérdés, de elindul a játék

Én mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ilyen alacsony fps meg ilyen grafika mellett ki és mit szeret ezen a játékon pláne, hogy fizet is érte, ami külön érdekes, de ha a WG mondja az biztos úgy van és még véletlenül sem a lustaságukat akarják valamivel okolni

Mondom, akkor fejlesszenek 2 WoT-ot. Egymagosra a jelenlegi verziót, többmagosra meg egy másik verziót és csókolom.

Inteles laptopon is próbáltam egyszer, aminek csak a cpu grafika volt. Elindult a játék, de h.nynom kellett a "minőségtől". Én tényleg nem hiszem, hogy sokan ilyeneken játszanak, meg fizetnek is érte.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.26. 10:57:59
  • patchaou
    Ja, A10-5800k 4,2ghz-en kevés a max beállításokhoz, 25-35 százalékon izzad szerencsétlen míg a többi mag unatkozik...
  • Pales27
    3 éve teszteltem egy magos 3ghz-es pentium 4-en, ati hd 3850-el. Azt a videókártyát se tudta kihajtani, és 15 fps-t hozott átlagban....

Nincs olyan egymagos proci, amin 30 fpsel futna a játék, de még sztem 20-al se.....
    Pont a régebbi kétmagos gépek miatt kéne a többmagos támogatás és még az amd-s procikról nem is beszéltünk, amelyek közül a legújabbak se erősek egy magon.
  • András77
    1 magos processzor, basszus. Most nem végeztem kutatást, de szerintem a pentium4 volt az utolsó 1 magos cpu, azaz jó 8-10 éves gépek legalább. Értem, hogy ivánnak is futtatnia kell a wot-ot, de erre meg nem hivatkozhat mindig a WG, ez egy baromság. Akkor fejlesszenek párhuzamosan. Lenne egy WoT a régi sz.r gépekre meg egy a modernebbekre.

Azt a részét mondjuk én sem értem hogy valaki egy ilyen sz.r géppel játszik, közben meg fizet a wot-ra. Pont nemrég akartam eladni egy p4 1.8 konfigot 3,5e körüli pénzért, de csak pofátlanul alkudozókat érdekelt, hogy postaköltséggel együtt vinné ennyiért. Azt mondtam, menjetek a p.csába, akkor inkább megtartom, jó lesz nehezéknek. Ezek a játékosok valami ilyesmi konfiggal tolhatják, ez durva azért. Egyébként fut rajta a wot, kipróbáltam, de nagyon pixeles, persze ha valami erősebb agp video kártya menne bele, akkor talán jobb lenne, de a cpu limit előjönne akkor is.

Egy fokkal jobb gépeket (dupla mag, több memória stb) 15e körül már lehet venni. Tényleg elhiszem, hogy vannak szegény emberek, de ha valakit komolyan érdekel ez a játék és hajlandó rá rendszeresen költeni, akkor b.sszák már meg, ne egy 5e forintos gépen akarjon játszani, hanem vegyen már b.sszus egy 15e forintosat legalább. Hihetetlen ez a fillérb.szás.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.26. 09:22:48
  • Kronos79
    Örülök neki, hogy a játékosoknak van pénze a játékra, de arra nincs, hogy egy jobb gépet összedobjanak maguknak.
  • lexlutor
    ok mar tudjak mikor jon a aw, szoval raernek :DD

- the main topic of 2016 development will be "fixing the painful WoT issues" - the crew system is one of them and will definitely be changed but there is no finalized list of what issues will be fixed in 2016
  • lexlutor
    ..aki meg abba ringatna magat, h bmilyen technikai fejlesztes varhato lenne a jovoben..

"- there is enough single core PC users on RU market to justify removing a feature that makes the game not work on such PC'sm former Soviet republics and Eastern Europe has many players with single core processors who are playing and paying regularily and making the new sound engine for HD client only is not an option as maintaining two sound systems at the same time is too costly. It will be implemented - just later."

mondjuk ezekutan az implemented - later csak szarkazmus lehetett...
  • lexlutor
    ..kiemelnem: "uj t10 nelkul, ki huzna egy agat"..
    "First, a little about the Chieftain. According to Russian leakers, the situation is as follows - it's possible the Chieftain will not replace the FV215b at all, it will be replaced by "Super Conqueror" (which is a combination of the new Conqueror turret Listy found in archives and additional spaced armor plating). Chieftain might come as an alternative tier 10 (something like Object 140/430/T-62A) and might an entire alternative branch pulled towards it (according to Listy, such a minibranch is buildable from Chieftain prototypes so this is not impossible), but the plans for 2016 are already finalized so the Chieftain branch would only come in 2017. The problem with this approach is that without ANOTHER new tier 10, the 2017 Chieftain minibranch would not do well (as in, if a branch doesn't have a new tier 10 with it, noone grinds it). In any case this will be decided within days."
  • lexlutor
    probaltam. pont tokugyanaz, csak mas az era. mintha egy moddolt wot lenne, kicsit mas izu grafikaval t9tol.
  • Lucifer001
    Nekem tetszik az A.W. is . Megvan a maga kis hangulata , és egy cseppet sem volt idegen számomra . Aki régóta játszik a WOT -al nem hinném , hogy sok új élményt adna neki . Esetleg a modernebb gépek, pályák , hangok és ezekből kifolyólag a hangulat stb . WOT II
    Nem is beszélve a madarakról, virágokról
    Beléptem WOT-ba , és éreztem mi is az amit hiányoltam az A.W. -ból .

• Master91
    "ennek ellenére valahogy így is elég gyorsan lezavaródnak a menetek"

szerintem erre gondolt, hogy ez a wotba is meg van....hányszor van az hogy már a töltő képernyőnél látom hogy loose ~5 perc alatt :D
  • ROMOTO
    próbáltad, vagy látatlanba oltogatsz?
  • Antimat
    Hm, lemaradtam valamiről?
    A M6A2E1 mióta vehető meg aranyért a játékban?
  • Angelus1991ster
    - new camouflages will be added in the future, it is possible the Hungarian tanks will get Hungarian colors
    - Merkava prototypes would be suitable for WoT, but Mk.1 has too much armor - there are no concrete plans for an Israeli branch, it's simply "possible" ( amerikai ághoz , mint ágrészt hozzácsatolhatnák )
    - two branches will come in 2016: Swedish branch and French heavies
  • Kishawer
    Béke porainkra:)

VTEPS LEGENDS
  • András77
    Prém nélkül nettóban és főleg átlagban? Az azért meredek lenne egy kv1-től...
  • lexlutor
    ennyi erovel akkor a wot is az.
  • R3nton
    Én csak örülök a buffnak amúgy, én nagyon szeretek vele játszani :)
  • R3nton
    Tier6-8-ban szét lehet terrorizálni vele mindenkit. 9-10ben is el lehet vele lenni. Amúgy se rakja mindig oda. T-44nek is hasonló ágyúja van. Ez egy med elég j páncéllal, nem a heavyk frontját kell belőni. Egyébként meg a 9-10 esek között is egy csomó papír szar van, amit simán be lehet vele lőni.
  • ROMOTO
    Kreditre szerintem 8 as prém kell, a T25 20-25 átlagát egy kv-1 is összehozza ha nemtévedek, jó, mondjuk 15-20 k, de azzal mégy előre és nem izmozol annyit meg lövödözöd az aranyat azért a kreditért, mint a t25 el. Jó biztos nem opció, de aki meddel akar farmolni az magára vessen