418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Valószínűleg azért nem modellezik újra meg újra őket:D
  • Solten
    Mondjuk ez a modell biztos nem kerult 200 kilo jenki dollarba, csak hasznalniuk kellett a beteges fantaziajukat :D Legkozelebb valami kinai tankra raknak japo tornyot, mert igy egyszerubb es olcsobb, megvannak a modellek.
  • Solten
    Na errol van szo.

#362321: mi a lof... kerul egy szaros modellen $200k-ba?? Bele van kalkulalva a kiszallitott pizzak es a mellerendelt qrvak is?
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.30. 10:37:05
  • Angelus1991ster
    Attack on Titan-t ismered? Japán nehéz kb. majdnem ilyen :D
  • András77
    Szerintem ezek úgy gondolják, hogy a kredit rendszeren keresztül lehet a legjobban motiválni a játékosokat a költekezésre. Emiatt meg összersz.rják a nadrágjukat a fejlesztők, nehogy már egy normális és használható prém tankot hozzanak ki, emberi áron, mert szerintem még fegyelmit is kapna a fejlesztő csapat vezetője, hiszen akkor sokan használnák is, nem csak megvennék és utána szidnák, mint most van.

Ez így jó a WG-nek, a gyűjtők meg pár hobo megveszi szórakozásból, de a tank maga használhatatlan a kredit termelésre, mert folyamatosan aranyat kell belőle pumpálni, aztán akkor win win helyzet, a WG szerint. A játékosnak van egy prémtankja, feszülhet a melle, de sokra nem megy vele és ha kreditet akar, akkor fizetheti a prém előfizetést is hozzá.

A kredit tényleg egy örökös kínzó tényező annak, akinek nincs prém előfizetése. A mostani német tier9 9x 2x xp akcióban kihúztam a WTE-t, de mivel a hétvégén volt jó akció fogyó cuccra, modulokra, csak 150e kreditem maradt. A tankot 1,7m kreditért tudom eladni, tehát hiányzik kb 4,3m. Ha nem használom a prém tankjaimat, csak húzom a meglevőket, akkor napi kb 50e kreditet tudok termelni. A tier8-9 már viszi a kreditet általában, ha sikerül velük jól játszanom, akkor esetleg nullszaldó vagy csak kis pluszban zárok velük. Tier10-el nem is megyek, az megenne mindent, amíg fejlesztek, addig tier10-et hanyagolnom kell.

Magyarul ha meg akarom venni a tier10 WTE-t a belátható jövőben, akkor vagy felhagyok a fejlesztéssel és csak prém tankkal megyek, de még azzal is kb 1 hét mire összeszedek 4m-t. Az IM-el elakadtam nagyon, abból lehetne még kreditet jól kibányászni, de elakadtam a nehéz küldetéseknél, onnan nem számíthatok kreditre.

Marad az, hogy veszek 3nap 1hét prémet, ha kell a tier10 tank, máshogy egyszerűen túl sok idő, amíg kitermelem a szükséges kreditet.

A WG pontosan ezt csinálja, amennyire csak tudja, leszűkíti a kredithozamokat, mert a kredit éhség nagy úgy általában, mindenhez kell és jó sok kell. Abba meg bele se gondolok, hogy egy vérpista mennyi arany lőszert elpuffogtat és már tier5 környékén elkezdik (lejjebb nem játszottam mostanában, de lehet, hogy már ott is). Volt olyan csatám, hogy a T25-re leadott minden második lövés arany volt. Ennek elképesztő kredit igénye lehet, valahogy előteremtik.
  • ratgab
    Na végre megvan a wz-111....Hosszú grind volt, de ez kb Is6 szintű tank azzal meg nekem igen jól ment a játék.
  • patchaou
    Azt valahol Én is olvastam, hogyha butítás nélkül raknák be a HD modelleket akkor több tank esetén a 2gigás vga-k megnyekkennének.
  • Angelus1991ster
    Az mekkora egy játék volt. De kelletek hozzá módok. Ha nem lenne WoT, WT és AW, akkor sanszos , hogy ott is tankoznék. Anno a WoT előtt a Panzer Elite Action tankos játékokkal kellett pótolnóm az ilyent "éhséget".
  • Angelus1991ster
    Pontosan. Bár azért én is sokallom az összárat.
    Gondolom csak a sima modell kerül 5-10%-ba , továbbá szerintem micsak lebútított változatott kapunk HD-ban és egyszerűbb hd-ban.
  • ROMOTO
    Vicces videó
  • ROMOTO
    A sima pattonon tűréshatáron belül van a púp, ezen meg alátoldottak egy karimát, kb a torony magasságának a felére hízlalva a kupolát, ami nonszensz különösen annak a fényében hogy a látótávja az egyik legszarabb a tierjében.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.30. 09:27:51
  • ilovearty
    Újabb wg retard védelem. Nyomorult retard az is3-mal prokhorovkán előbb lát meg engem mint én őt. Bokor mindkettőnk között volt több is. Én ugye buldoggal mindenkin camo skillel ő meg egy hevyben ugye aminek a rejtőzése papíron egy rakás szar. Volt köztünk vagy 50 méter. Mondjuk erre számíthattam mivel a type4 hevyt is alig birtam spotolni az artynak. Az istennek nem volt hajlandó villanni pedig már a szájában voltam ráadásul mozgásban volt mert tolatott.
  • LSSAHPAUL
    Te egy igazi megszállott vagy. Ha ennyire szereted a tankokat, wot mellett még kipróbálhatnád a bf1942-őt, van benne egy rövid kampány rész..ha gyenge fokozatra állítod te leszel az isten, multija haldoklik de még van minimális klán élet is, legalább is 2012-ben mikor abbahagytam még volt. És ott a Heroes and Generals-ezt fejlesztik folyamatosan, egy próbát megér. Meg van még valami warthunder is, ezt nem próbáltam de ezt is fejlesztik folyamatosan lehet jó.
  • Nazarov77
    Ebben a nagy összegben nem csak a modell elkészítés van hanem a kutatások, tervrajzok beszerzése stb.
  • Angelus1991ster
    Ja. Nekik.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 00:53:00
  • patchaou
    Most akkor hogy is van ez? A WG lelkes amatőröknek csenget ki tankonként 100-200k dollárt?
  • Angelus1991ster
    Oks kíváncsi vagyok , hogy mennyiért modelleznek a haziak.
  • Angelus1991ster
    Ingyen mert a Rockstar Games nem fizeti őket ( nem is fizetné). Third Age Total War mód készítői is levannak szarva a Creative Assembly részéről, holott a Medieval II Total War-t teljesen átszabták. És ott még az animációkat is megcsinálták.
  • Angelus1991ster
    Ez csak a modellezés, még ott van a kutatómunka stb.
  • patchaou
    Az rengeteg. Balekság 100-200k dollárt kifizetni egy akármilyen HD modellért, forintban már korrekt az összeg :) GTA-khoz ingyen szórják a modderek az olyan autókat amikben annyi poligon van mint egy teljes ágnyi heavy tankban...
  • ROMOTO
    Nekem van pár 3D artist haverom játékfejlesztő vonalon, majd rákérdezek mi az árfolyam, amennyire én látom 1 hd tank lemodellezése kb 3 hét (max 1 hónap) 1 embernek, ez pénzben ha fix fizun van vlmi cégnél akkor 150-200 ezer HUF itthon.
  • Angelus1991ster
    Várható volt, hogy behoznak egy ilyen technológiai szörnyszülöttet.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 00:23:15
  • Angelus1991ster
    Karikától.
    Adok a szavára.
    Nélküle sehol sem lenne a 43.M Toldi III és Turán III Prototípus.

AW-seknél az az egy modell kerül cirka 200 ezer dollárba. WG-seknél ez még több lehet.
  • yossarianHUN
    Azt mondjuk nem értem, hogy mi ez a hatalmas felháborodás a tornyán. A Pattonön évek óta ez a torony van, azért mégse vinnyognak.
  • ROMOTO
    Mondtam én a multkoriban vasasgabri nak hogy inkább nevegye mert nem egy sétagalopp , én alig vártam hogy túlessek rajta ami nemrég sikerült, jó szar statom is lett vele, és a win is ezzel a leggányabb, mondjuk az obj. 704 sem mutat jobban, de azzal szerettem nyomulni.
  • yossarianHUN
    Ezeket a számokat honnan vetted? Mert lehet hogy meg kell kérdezni Lammaert, de hogy egy pixeltank lemodellezése nem 200 ezer dollár, abban szinte biztos vagyok:D
  • Kryon
    Amíg van aki megveszi a szart is jó drágán, addig ez csak rosszabb lesz.
  • Angelus1991ster
    Egy HD modell kb. 100-200 ezer dollár körül mozog ( rajzoló, textúrázó és a mögötti cég kifizetése, "kutatás hegyen bokron át") visszakell hozni a pénzt . Bár igaz, egy 10-15 dollárt jobban kicsengetnék. T8-ast nem is veszek. Inkább max t6-osat.

De az ilyen 13-16 ezer forintos tankok helyett inkább veszek egy 1/35-ös makettet vagy mást.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 00:00:10
  • Solten
    Nem tudom, egy szaros pixeltankjuk mar annyiba kerul mint egy ertelmesebb AAA jatek.
  • Angelus1991ster
    Értelmes játékos ehelyett vesz inkább egy T-34-3-ast.

#362312 <- egy hónapban.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.29. 23:54:40
  • Solten
  • Angelus1991ster

Néha én is kívánom, hogy Mr. Nah Palm is ellátogasson hozzájuk.
    Főleg amikor többször vágnak NA-sokhoz prémium tankot, mint ahányszor mentruációja van egy nőnek.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.29. 23:49:54
  • Master91
    WG
  • Angelus1991ster
    Kiknél? Lemming tranéknél vagy wg-seknél?
  • bekescsaba
    A 20-ik meglett...ilyen villámgyors med rush, persze esélyem sem volt maradandót alkotni.

Nem tudom, mennyi létjogosultsága van ennek a Jagdtigernek ebben a wot-os környezetben.

Ennél csak ez az At15 a szánalomra méltóbb. 230 alfa tier 10-ben.

• bekescsaba
    kikaptunk, a azona meccsen is,a mit közte nyomtam. ÍGY 19 meccs bukó zsinorban. Kiváncsi avgyok, meddig megy.
  • bekescsaba
    tudom. De nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Most a 18-ik csata van a Jagdtigerrel, az arty 1 lövésezett 2400 sebzés után, de ez talán meglesz.
  • patchaou
    Csak egy tipp, ha valamit 3 csatából nem tudsz leszorzózni, azt hagyd aznapra pihenni.
  • bekescsaba
    új negatív rekord...17 meccs bukó zsinórban, ebből 15 meccs Jagdtigerrel. S még mindíg nem 3 x szoroztam le.

Azt hittem, hogy hazudnak, akik ilyet írnak, nekem most volt ilyen először.

• Master91
    valaki robbantson már egyet náluk mert már kurvára elegem van belőlük

megint mi ez? 2-3 naponta beszélnek homlok egyenest saját magukkal