World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most az Object 140-et nem érzem olyan fantasztikusnak. Szerintem Leo, E50M és 121 és az M48 (full látóvára gyúrva), nálam ezek a legjobbak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ha kozel van, belovi a tetjet, mert ralat, de tavolrol is siman beut. tegnap kampinovak tuloldalarol lott be panther2 vagy eppen e75 . de a legszebb egy su-vagy isu152 volt, ami a lovegpajzsot utotte at sima ap-vel a hazak kozul..
az a meglepo ha eppen pattan valami.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
és engem nem zavar, hogy orosz koppintás sokkal kevésbé van kedvem orosszal menni ( ez meg nálam előítélet hogy nem megyünk a fejlesztők kedvenc nemzetével😄)
azt sajnálom, hogy tényleg kevesen tolják mert így túl jól kell vele játszani hogy tank ász legyen belőle 😞
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tegnap este vettem meg, ezeket a képeket azon sok alkalmak közül egy-kettőnél csináltam, mikor már kínomban röhögtem.
azon is meglepődtem hogy 1200xp kevés volt a tank ászhoz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
(Off: Mondjuk, ami most nagyon durva a T-55, 2100 felett van a átlagsebzésem, jobb, mint a legtöbb 10-es meddel xd)
Jó az nagy hiba lenne eladni, brutál DPM jó torony, mozgékony is, a camoja nem rossz azért. Nekem kezdetektől fogva, ment vele a játék. Pontatlan az tény, de közelről kell vele harcolni, amennyire lehet, a teste tényleg sérülékeny viszont. De szerintem jó kis support tank.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.02. 13:10:41
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.03.02. 12:58:34

Éljen az STB jó álcázása, és éljenek az artyk, mert ők teljesen rendben vannak így.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 12:27:57
Jaja, fel lehet venni a malacos álarcot mint az ikea reklámban... 😊
Nekem nehéz döntés volt a lányok hova rakása. Én az alapján döntöttem, hogy a barakkban melyik nemzet legényeiből/lányaiból volt kevesebb és oda vettem őket fel. Most már ugye van a szerepátváltoztatás és emiatt is ez a döntés volt számomra helyes.
Ja, be kellett írni 20szor a kódot 😊 Ja, meg játszani kellett a tankért, amit amúgy is kihúzott mindenki 😊
Amúgy nekem vörös posztó az amikor a WGt fikázzák az emberek azzal hogy fukarok. Miközben véleményem szerint kétkézzel szórják be a népeknek a rewardokat csak nyúlni kell érte és manapság még a 10K+ értékű prémtankok is megszerezhetők grinddel. Meg ha valaki exploitoltt (lásd a mélygarázs sztori) sose nyúltak utána visszamenőleges hatállyal. Vállat vontak, igy jártunk azt kész.
Erre persze lehet monani hogy "el is várom mert degeszre keresik magukat a prémen", de az más tészta sztem.
Én nem tartom őket fukaroknak, rendszeresek az eventek, mindíg csurran-cseppen vmi.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 12:00:18
Elvben várhatsz a gombnyomással akármeddig, de a tank addig ugye nem lesz meg.
Illetve ha nem lesz meg egyszerre az elsődleges és másodlagos akkor mindenképp fel kell vennem a lányt és csak utána aktiválhatom a küldit, javításra?
+1 Milyen tankokra érdemes a lányokat képezni? Mivel +1 skill előnnyel rendelkeznek, és a fejlődésük is gíorsabb ezért gondolom olyan tankra a legpraktikusabb amivel sokat játszik az ember. Ti mikre raktátok?
Köszi!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Valaki ebbe időt és energiát fektet azt csak sajnálni tudom.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.02. 11:24:38
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ezen az oldalon meg elvileg kb. 2 perc alatt lehetne szerezni 2 T8 prem tankot, 30 nap premet meg 2500 aranyat a semmiért. Ilyen a világon nincs.
Amúgy is látszik hogy kamu oldal. Nem lehet belépni, nem lehet nyelvet váltani, a háttérkép a főoldalról van lopva, a felhasználói feltételek egy Ctrl+C Ctrl+v szöveg, az alsó infosáv ami minden WG oldalon ott van itt hiányzik, stb..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De ezek után nem tudom mi értelme lenne ezzel próbálkozni. Ezt lehet csak angol TD-vel lehet megcsinálni, azoktól meg még kicsit messze vagyok. Még egy ötletem van: 150mm ágyú a WT-re és HE spam, de ott kérdéses, hogy összejön az 5000 dmg, ha találok könnyű célpontokat akkor talán...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.02. 11:17:17
Miután három hétig egyszer sem adta be light tankokra, szombaton beindult. Először délről indultam, de egy ellen spotter kiszúrt, és vége.
Rá fél órára ismét beadta Malinovkát északról.
Bementem a spot bokorba, minden stimmelni látszott. Erre a csapat elindult fel a hegyre, és mindössze két TD maradt akik lőtték a spotot.
Már erről is lemondtam, de a vége szerencsésen alakult. A csapat szépen lehozta a hegyet, és jöttek lefelé. Akkor berohantam a házak mögé, és passzív spotból átváltottam aktívba. Egy T110E5 elől bujkáltam, a csapat meg szedegette.
Aztán még az utólsó artyjuk is berongyolt a bázisukra, gondolom a hegyről érkezők elől iszkolt, az is fel spotolódott, és vége lett.
4200 körüli spot sebzés, plusz a túléléssel kitüntetéssel végződött.
Vasánap elkezdtem a T28 küldiket.
Már készítem a nyugtatókat. <#vigyor0>#vigyor0>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 11:09:37
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 11:08:35
Olyanokkal is könnyedén elbánik amikkel a klasszikus virusirtók nem nagyon bírtak... épp tegnap kellett valami szutykot leoperálnom ami állandóan mindenféle hírdetési oldalra akart felmászni, és bár a nod32 blokkolta az URLek megnyításáta az adwaret nem bántotta.
(egy file downloader oldalról kaptam be, valami játékot akartam lekapni de nem vettem észre hogy nem a zip jött le hanem egy azonos nevű .exe ami elvben a downloader lett volna, de nem az vót 😊 )
Valaki írtott már ki ilyen szart?
komolyan programozók ilyeneket csinálnak?
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.02. 10:53:49