418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Egy olyan játékban ami 2 tier különbséggel pakolja be a tankokat eleve nem lehet egyenlő esélyről beszélni, minden egyébb csak ezután következik, nem véletlen hogy a versenyeken teljesen más az mm.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.30. 15:11:27
  • Gyuszopapa
    Szerinted ha nem lenne xvm és a többi teljesítmény mutató,akkor jobban játszana a játékosállomány.
    A 20-30-40-50-60-70 ezer csatás 300-800 wn8 majom ettől megtanulna játszani,te a mesékben élsz.Még több lenne a bot mert nem tudnád azonnal ránézésből.
    Aki 40 ezer csata alatt nem tanulja azt meg hogy Lakewill-en nem megyek HT-val a kanyonba mert a domb tetejére felérve szarrálőnek az semmit nem fog változni soha.

Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.09.30. 15:04:09
  • patchaou
    Sajnos igazad van :(
  • popey8
    Ez a mai világban kb. lehetetlen vállalkozás (főleg Magyarországon), ugyanis mindenki a kiskapukat keresi, ki a túlélés, ki a meggazdagodás reményében. Kezdve a politikusoktól, a vállalkozókon keresztül a kisemberekig. A szülők nagy része nem akarja erre nevelni a gyerekeit, de ha a mentalitásukból fakadóan mégis megpróbálják nem hiszem, h sikerrel járnak (néhány esettől eltekintve), mert az is nagyon sokat számít, h a gyerek/fiatal felnőtt sajnos a legtöbbször "káros" környezetbe kerül. Szal, a gyerekek előtt ma már nincs jó példa. Elég csak megnézni a mindenkori politikai, gazdasági "elit" tevékenységét és ugyanez megy sajnos kicsiben is.
  • patchaou
    Fölösleges is valamilyen szinten, mivel elég ránézni a térképre és/vagy a tankkal való mozgásra/fedezékhasználatra és máris látszik hogy vörös, vagy kék a játékos. Sőt egyre mérvadóbb is, mivel nagyon sok a jó statos "ebay" acc.
  • patchaou
    Az Én nézőpontom pedig az, hogy ami nincs tiltva, azt szabad :) Viszont olyan dolgokat amik helyettem céloznak stb.. még akkor sem használnék ha nem lenne tiltva, mert az már tőlemkvenné el a játék élményét. Offline játékokban sem használtam soha csalásokat, sőt olyan modokat részesítettem előnyben amik nehezítik a játékot, ha nem volt ilyen, akkor kitaláltam magamnak nehezítő szabályokat :) Ez alól csak a gta-k- voltak kivételek, amikor kedvem támadt gyorstüzelő rpg-bel halomra lőni a rendőröket stb.. XD De egyébként azokat is végigtoltam úgy, hogy csak olyan fegyóval ami valóban elfér nálam stb...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.30. 14:56:07
  • Kryon
    Akár a noobmetert is letilthatnák, ne adjanak ki adatot egyáltalán. Akkor a játékosok talán a csatára koncentrálnának egymás statjainak kurkászása helyett. Mellé mehet az összes mod is tiltásra.
  • ROMOTO
    Bevallom hogy ha nekem bejött volna mert előnyös számomra a használata és vagy nem paráznék egy esetleges banntól, simán használnám és szarnék a többiek fejére, az én nézőpontomból nézve minden mod előnyhöz juttat és csalás, csak az egyiket tiltják a másikat nem
  • pointer4
    +1:
  • patchaou
    Szerintem a szülők felelőssége lenne gerinces embert nevelni a kölykükből, hogy meg se forduljon a fejében az, hogy csaljon egy játékban.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.30. 14:38:14
  • suba53
    Én is ellenzek minden csalást minden PvP játékban, de azért szeretem tudni, hogy a csalások hogyan működnek, és milyen kézzelfogható előnyt adnak a használóiknak. ( Más játékokban, ahol nem ember az ellenfél én is használtam IDDQD, meg hasonlókat minden lelkiismeret furdalás nélkül, mert ott nem mások játékát teszem tönkre. )

Ezért kifejezetten örülök az András77 féle leírásoknak.

Sajnos a WG nem fordít energiát ezeknek a szigorúbb szűrésére, ezért együtt kell tudni élnünk az "emberfeletti képességekkel" rendelkező játékosokkal. Nem árt ha tudjuk honnan ez az "isteni" képesség. És bizony túl sokszor találkozunk velük.

Mert ahogy üzlet a WG-nek a mikro tranzakciós modell, ugyanúgy üzlet a csalásokat pénzért áruló csapatoknak is.

A WG felelőssége lenne ezeknek a vissza szorítása, de sajnos nem teszik kellő hatékonysággal.
  • yossarianHUN
    Ha nem is így, de az XVM bannolását abszolút támogatnám. Manapság az artysták 90%-a XVM alapján választ célpontot, úgyhogy ha zöldnél jobb a statod, garantált hogy egész meccsen egymást taposva csak téged próbálnak kiszedni, függetlenül attól, hogy milyen tankban ülsz. Gondolom még élvezetesebb a félkezes rejszolás, ha úgy érezhetik, hogy egy náluk jobb játékos meccsét cseszték el.
  • Gyuszopapa
    "A WG erősen gondolkodik az ellenfél csapat játékosai nevének elrejtésén, azért hogy az emberek ne használhassák a noobmetert."

Dugjuk csak el a BOT-okat.Egyszerűbb mint megoldani a problémát.
  • ROMOTO
    Nahh ezért tényleg kár volt beírni , szerencsére ez a fórum nem valami elcseszett homokozóterepe vlmi fontoskodó, komplexusos adminnak és emiatt nem kell egymás ánuszába lógó nyelvvel kommentelni, meg faszom formális körülmények szerint írogatni a játékról, ahogy ez egyes helyeken divat, mert szerinted amiről nincs szó az nem is létezik ugye.... láttál egy korrekt véleményt egy mod-ról, ami tiltott és elég elterjedt, link nélkül, ha valaki használja, a saját felelősségére teszi, fel van rá a megfelelő helyen a hívva a figyelem...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.30. 14:09:05
  • HHpanther
    Nem akarok csősz lenni, de attól még lenézhetlek érte :) Miért néznék róla videókat? Soha semmilyen játékban nem csaltam és nem is érdekelt.

Részemről befejeztem. Béke! :)
  • András77
    Szerintem te ne a WoT-ban akarjál erkölcs csősz lenni. Ez nem az a játék De ha neked így jobban megfelel, akkor keress youtube videókat róla...
  • MuldR
    Én imádtam a Panther II-t. 60% winratét és rengeteg élvezetes meccset hoztam vele össze. Ezért is vettem meg a Panther 88-at az első leárazásnál.
    13 meccs, 23% winrate......szörnyű. Semmi élvezet nincs benne. :(
  • HHpanther
    Tehát te felmentve érzed magad a csalás alól mert mások is csalnak.

"csak azért próbáltam ki hogy megértsem..." :) Aham.
  • pointer4
    Akkor elmegy dolgozni, rászán havi 5 órát, és összeszedi a 2500 Ftot :D
  • András77
    Az valóban sokkal okosabb, ha fogalmad sincs valamiről, hogyan működik. Ha nagyon ellene van 1-2 nap próbának, akkor meg keress youtube videót róla. Érted, a fölhöz is csapkodhatod magad, de ha sok vérpista ezt használja, akkor talán mégis jobb megérteni, hogyan működik.

Utána lehet hegyi beszédet tartani az erkölcsről...
  • HHpanther
    2 évente egyszer írok ide....de ezért be kellett lépnem.

Az is egy szégyen hogy csalsz,csaltál. Te kajakra rákerestél erre és letöltötted.

Azonban az, hogy simán arra buzdítasz másokat is egy fórumon, hogy próbálják ki...az gáz. Esetleg még a nevét elárulhatnád, meg a linket betehetnéd ide.

Számomra ez a legalja. Sry.
  • ROMOTO
    Nekem a hajam kihullik ha még másokkal is foglakozni kell játék közben, nem beszélve a szervezkedésről-körülményeskedésekről előtte-utána, mindenki benn van-kilőttek de várok a többiekre stb. sajnos az antiszocoknak marad az előfizu vagy a ráérős fejlődés.
  • pointer4
    Egyszerűbb kell? Mész minden vasárnap ESL-re, ha találsz 6 nem agyhalot havert, a 750 gold garantált hétvégente.
  • ROMOTO
    Jól mondod, de ugyanakkor akármennyi zsét tolsz be egy játékba, ha nincs új érdemi tartalom, egy idő után abbahagyod, lásd az összes mmo, stb.t. Ezért jó hogy lesz AW, a két tábor majd átruccan egymáshoz rövidebb-hosszabb időre, vagy mindenféle event-akció idejére ameddig megéri nyomatni (majd régi marketinges trükkel nyomatnak egyidejűleg eventeket biztos, ahol majd lehet vakarózni hogy melyiket válaszd) valszeg azzal hosszútávon mindkét cég jól jár hogy 1 tankos játékot hamarabb meglehet unni, mint kettőt.
  • András77
    EU-n minden megengedett, amúgy is lejárt a próba időszak, úgyhogy már nem használom. Ettől függetlenül érdemes lenne mindenkinek kipróbálni, mivel sokan, talán túl sokan ezzel tolják és nem árt tudni, hogyan védekezz ellene.
  • kekksz
    dafaq? csalok és még reklámozom is rovatunkat hallották. köszönjük
  • András77
    Most megint volt pár napos aimbot próba, kipróbáltam az újabb verzióját. Nem sok változás, pár infoval tud többet csak, de múltkor csak light tankkal próbáltam, most mindegyikkel.

Az a helyzet, hogy az tényleg durva, mikor OI troll ágyúval kiszedem az egyenes vonalban futó könnyű tankot, szinte bármekkora távolságból. Olyan helyzetekben segít, amikor az ellenfél egy irányba mozog, ez tény. Sűrű növényzet, házak között, nehéz ezeket eltalálni, főleg a gyorsan mozgó célpontot. A gondok viszont ott kezdődnek, ha az ellenfél már egy kicsit is tekeri a tankot, mert az meghülyíti az aimbotot. A terepakadályok is, hull down harcban meg kifejezetten hátrányos, mert kicsit visszatolat az ellenfél, ez meg már számolja a mozgásvektort és belelövök vele a földbe.

Sarokharcnál sem jó igazán, mert ugyanaz a probléma, hogy a legkisebb mozgásnál is vektort számol és mozgatja az ágyú csövét. Ugye a normál autoaim-el (ami tudtommal nem tiltott) meg lehet azt csinálni sarokharcnál, hogy ráteszi az ember, kimegy, minimális célzás, lő és vissza. Meg lehet úszni bekapott lövés nélkül, az aimbot meg gyakran megszívat, többet kell várnom, mert ha kicsit is mozog az ellenfél, már húzza és állítja az ágyút.

Szóval normál tankok esetében azt mondanám, hogy nagyon kicsit hasznos csak, bizonyos helyzetekben meg inkább rosszabb, mint egy normál autoaim.

Viszont az artyk. Ezekből csinál igazán gyilkológépet. Műholdnézet, ugye, úgy követi az ellenfelet és áll rá a várható pozíciójára, hogy közben folyamatosan szűkül a célzó. Ha leesik a spot az ellenfélről, akkor is követi egy darabig az utolsó ismert mozgását.

Az előre-hátra mozgás sem segít, mert olyan finoman viszi az ágyút, hogy még akkor is szűkül, hiába rángatja az ellenfél a tankot. Annyi kell csak, hogy megálljon egy kicsit vagy egyenes vonalban menjen és teljes becélzás mellett fog lőni az arty pajtás, elég jó hatásfokkal.

Szerintem ez a része viszont nagyon csúnya, hogy az arty műholdnézetből is tudja használni. Nem is találtam hirtelen ellenszerét. Tényleg csak a gyors és kiszámíthatatlan mozgás egyedül, ami megszívatja, más semmi. Csak akkor gondolkodjunk el, hogy egy viszonylag lomhább nehéz tankkal ezt mégis hogy lehetne kivitelezni? Sehogy, elárulom. Ha elég ideig spotolták a nehéz tankot, szinte garantált volt a találat, ha más nem, akkor splash. A kígyó mozgás is segít, de ott is a sebesség kéne hozzá, tehát csak a gyorsabb tankokon segít, a lassú nehezet betalálja. Meg ugye ha leesik a spot, akkor is követi egy ideig az utolsó ismert mozgásvektort, tehát egyenes vonalú mozgásnál ki fogja szedni, volt több ilyen frag-em.

Megint egy rohadt mod, ami az artyknak a legkedvezőbb. Nagyon örülök, illetve akkor már értek pár trükkös lövést, hiába mozgok.

Szerencse, hogy fizetős ez a mod, különben minden artysta gyökér ezt használná.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.30. 12:38:59
  • Kryon
    Szerintem se kell tőle túl sokat várni. A legkockábbak, akik már nagyon unják a WoT-ot, azok kipróbálják, de nagyrészt szerintem megmarad érdekességnek, WoT modern tankokkal. A játékosok legnagyobb részét kitevő casualok nem fogják itt hagyni a több év alatt nehezen kifarmolt tankjaikat, főleg ha még pénzt is tettek a játékba, azért, hogy AW-ben ismét nulláról kezdhessék az egészet.
  • ROMOTO
    A WT mivel túl hardcore-ra sikerült ami eleve elhibázott üzleti koncepció nem mérvadó az AW tekintetében, az ugyanolyan arcade játékmódra épült (szimpla WG koppintás ilyen értelemben) tehát nagyobb az átfedés és a játékosszipkázás lehetősége.
  • Angelus1991ster
    WT átlag 20-30 ezer fős bázist tudhat magáénak. WoT 100-200 főt , csak az EU szervereken. Max ha 10%-ot fog lecsípni belőle.
  • ROMOTO
    Szerintem optimális esetben, ha elindul az AW és népszerű lesz, akkor a piac törvényei miatt a tarifák egy idő után közelíteni fognak egymáshoz, az AW emel a WG meg csökkent, ha az AW nem ugorja meg a lécet, akkor marad minden a régiben...
  • Kryon
    Tényleg! Hogy erre eddig miért nem gondoltam? Már megyek is, ha ennyire egyszerű...
    Ja, mégse...
  • ROMOTO
    Nyílván ahogy többen is mondták a modellépítés egy dolog, az előkészítése-implementálása adott esetben a modellezési idő többszöröse.
  • pointer4
    Vagy kihúzol 4 jó CW tankot, elkezdesz velük jól játszani. Elmész egy CW-mapon lévő jó klánba vele, és simán megkeresed a havi prémed dupláját.
    És így teljesen önellátó lesz lesz a WOT-od. Én már több mint 1 éve nem fizettem semmiért, végig volt prém fiókom. És a legutóbbi leárazásnál vettem 3 tier8as prém tankot, még nem is mentem velük egy kört sem, várom hogy féláron rátehessek festést aranyból.
  • Angelus1991ster
    Ekkora árbevételű cégnél. Aztán még kitudja, mennyi tank van lemodellezve.

O-I: végre egy tank aminek van frontpáncélja:D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 11:39:14
  • ratgab
    2-öt gurultam vele (többre most nincs idő vár a meló)....Gyakorlatilag tényleg is6 feeling, ergó nem visz át sok mindent, de viszont a páncélzatával lehet játszogatni. Hull down-ban meg egyenesen gyilkosnak tűnik.

Mégis IS6-al is tudtam jókat gurulni és kifejezetten kedvelem azt a tankot. Majd még tesztelgetem a napokban, aztán beírom, hogy végül csalódás lett-e.
  • ximix #362347
    Ha emlékeim nem csalnak a hajós csapat mondta, hogy egy ladik 7 ember 1 hónapnyi munkája.
  • ilovearty
    Akkor most jön a csalódás... :)
  • ROMOTO
    Nekem azokkal van a legtöbb csatám amikkel farmolok-farmoltam, a többi tankkal többnyire csak annyit mentem amennyi a köv. kihúzáshoz kellett, nekem mondjuk időm sem lenne többre. Passzióból soha nem szoktam menni, ha nem duplázgatok (a fejlesztés miatt), akkor win-win8 at kozmetikázom a farmtankjaimmal (arra is jók) meg ha elkap egy nagyon gáz széria előveszem a nem költséges imba szarokat (kv-1, kv-2, ms-1, is-3 stb. 1 dupla erejéig), ami sajnos egy ideje annyira nem fér bele ennyi tanknál a játékidőbe, hogy kb 200 al kevesebb a wn8, mint 1 éve.
    Mivel lassan halad a fejlesztés (nagyjából csak leduplázom, amit muszáj), soha nincs anyagi gondom mert mindig összejön közben a kredit.
    Aki siet és nem akar felesleges időt szánni a macerás dolgokra az fizet, egyébként prémtank és prém előfizu nélkül is lehet fejlődni, több idő, szarabb stat, több macera, de a WG-t meg nem tudom elítélni azért hogy a komfortos játékot piszkos anyagiakhoz köti, elvégre nem szeretszolgálat.
  • Pongyi
    Hali. Lesz mostanában leárazás Amcsi tankokra? Vagy olyan event ami miatt az is le lesz árazva? Konkrétan egy heteset vennék meg.