418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#362303 Na, a végre egy értékelhetőbb csata, tekintve hogy a lehető legroszabb MM-et kaptam és lightonak nem is túl jó pályát, azért ez egész kellemes lett és még ez is csak 1st class:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #362302 - The situation with Chieftain is currently unclear, WG wants to implement it but is not sure how;
Egyébként most komolyan, hallott már bárki bármilyen indokot, hogy hirtelen miért nem lett jó a Chief, azután, hogy megcsinálták a HD modelljét és szupertesztelték? Mert én még csak annyit, hogy nem, neeeem, neeem akarjuk de mégis de azért neeeem mégse.
-
Userx2 #362301 Én egyszerűen lusta vagyok újra tanulni a pályákat és tankokat. Hiába írják másik topikban, hogy a wotosnak ott könnyű. Meg ugye van már pénz ebbe jócskán.
Mai farmnapom statja.
Az első és az utolsó stimmel.
-
yossarianHUN #362300 A prém tankok sokkal olcsóbbak (35-40 euró vs. 10-15), a prém kb. ugyanannyi. Legalábbis egyelőre. -
yossarianHUN #362299 Attól Cleverland is el volt ájulva, szanaszét dicsérte meg ajnározta, azóta nem hiszek a videóinak Volt nekem Panther II-m, rémálmaimban se jöjjön elő. -
#362298 Szerintem jól látod a dolgokat, a konkurencia nekünk játékosoknak pedig csak jót jelent. -
András77 #362297 Valószínűleg nem az lesz, hogy valaki csak AW-vel játszik vagy marad csak a WoT-nál, hanem az ideje egy részét itt tölti aztán zúz egy kicsit a konkurencia játékával is.
Tehát szerintem nem a játékosok száma fog csökkenni, hanem a lejátszott csaták per fő szám, illetve, ami nagyon fáj a WG-nek, a "közös" játékosoknak valószínűleg nem lesz több pénze, tehát ami van, azt megosztja a két játék között.
Innentől tényleg igazi verseny lehet az ilyen kettős játékosokért, hogy hol költsék el a pénzüket. Az AW-t nem ismerem (még), hogy ott milyen a pénzköltés rendszere, de feltételezem valami hasonló, mint a WoT, prém tank, prém idő, kicsicsázni a tankot stb
Legalább valamiféle versenyhelyzet kialakul végre, de nem kell félteni a WG-t, valószínűleg megmarad a nagyobb tortaszelet náluk és az még mindig elég komoly bevétel. -
#362296 Jah de nem sokkal, Phanter 88 at ajánlani másoknak csak a legnagyobb rosszindulat mellett lehetséges, néha szoktam röhögni mikor fórumokon buzgón ajánlgatják egymásnak -
#362295 Már most sokkal jobban optimalizált, a fullhoz tényleg combos gép kell, viszont ott ha változtatsz a beállításokon akkor az meglátszik a fps számban nálam highon 60 körül mozgott, meden pedig bőven 100 fölött. Szóval szerintem gyengébb gépeken lowon jobban fog futni mint a wot -
#362294 Cryengine-nél már lehet a PC is határt fog szabni és amúgy is minden csoda 3 napig tart -
#362293 Tény, hogy rengeteg agyhalott próbálta ki a stressz teszt alatt, szóval sok wot játékos tolta és fogja tolni, viszont annyi seggbuta szart mint amennyi a wottal játszik képtelenség elszipkázni. Szóval nem fog kihalni :) -
A World of Tanks elérkezett egy újkor hajnalához katt
-
MuldR #362291 De jo, akkor van szarabb mint a Panther 88-am. :) -
rudii #362290 Csúzli! :) Csupán a hét elején járunk, messze még a hétvége, de remélem egy pár jó kör feldobja a kedvemet. Gyertek nézzetek be! ;)
Live Stream
-
markastor84 #362289 Az AT 15A tier 7-es limitált MM-es prémiummal megegyező átütéssel megy Tier10-be. Szerinted? :P -
Userx2 #362288 59-Patton Első tapasztalatok By cleverland -
#362287 59 Patton eddig a legszarabb 8 as prém, röviden ezt tudja. -
ratgab #362286 Mit tud ez a tank egyébként? Érdemes megvenni (csak így zárójelben szerintem nagyon drága). -
Gyuszopapa #362285 Ma találkoztam 1-el,szórta a goldot mint vetőgép a magokat.Még így is esélytelen volt.
Egy újabb tank a prémfiókosoknak,mert így nehéz lesz fenntartani alapfiókkal. -
yossarianHUN #362284 Mindössze 50 euórért vesztegetni kezdték a kolosszális 59 Pattont az EU-n is. Ne fogjátok vissza magatokat. -
Userx2 #362283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#362282 simán elúsztam fölötte... -
yossarianHUN #362281 Amit Davidb kettővel ezelőtt leírt, meg hogy valószínűleg egyikőnknek se lesz:D -
#362280 Csinos, mit lehet róla tudni eddig? -
csagataj #362279 Én ma már találkoztam vele.
-
davidbog #362278 Vicces csaták voltak. Elég felesleges volt a premium lövedékkel lőni a 14 cm-es löveggel. Az IS-4 tornyát az se viszi át, a tetőpáncélt meg túl lapos szögben volt ekkora távolságból. A többire meg elég lett volna az alap is.
Ezeknél a japán heavy tank lövegeknél szerintem teljesen feleslegesek a premium lövedékek. Épp csak annyival erősebbek az alapnál, hogy ami ellen nem elég az alap a premium se fog segíteni. Talán a 12,7 cm és 14 cm-es lövegek kivételek, azoknál talán megéri, de nagyon csak talán. A 14 cm-esnél az a 282 mm átütés AP lövedékre elég karcsú. Ez erősen döntött páncélzatnál APCR-ben ~295 mm-nek felelne csak meg, HEAT-ban meg ~305 mm-nek. Kevésbé döntött (pl E-100 tornya) és függőleges (pl T95 homloka) még ennyinek se.
Nekem is az a bajom ezzel a Type 4-el hogy nagyon lassú. Valami szánalmasan kicsi vele az átlagsebzésem, a közelében nem vagyok a saját HP-mnak. Igaz, hogy még kevés csatám van vele és kell rá a fejlesztett futómű és a 14 cm-es löveg, de ezekkel együtt se nagyon látom benne a potenciált.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.29. 16:20:44 -
davidbog #362277 Tank Inspectorban ez is benne van. A test homlokpáncélzata kicsit gyengébb mint az Object 907-esé, a LFP viszont automatilus lepattanó. A tornya is kicsit erősebb szemből és a V profilú alváz miatt nagyobb szögben is lehet forgatni, mert nagyobb térfogatban nincs semmi a futómű mögött, csak ebben ez esetben sokkal könnyebben lövik be a beforgatott a homlokpáncélt a T-22-n.
Célzásidőben a legjobb orosz tier 10 közepes, célzókör szétesése az jobb mint az Object 907-nek, olyan T-62A és Object 140 körül van. Talajellenálása olyan mint a többi orosz tier 10 közepesé, de a fajlagos teljesítménye nagyon magas 20,83 LE/t 15%-al jobb mint a többinek. Egyedül a tűzgyorsasága és ezzel együtt a DPM-je gyenge a többihez képest.
Azért ezt a T-22 - Object 907 duót is jól megcsinálták. Az IS-7 - Object 260 után ez már a második olyan páros, ahol a korai prototípus összességében jobb mint a későbbi fejlesztett verzió...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.29. 16:08:31 -
#362276 Kb is7 páncél orosz t10 mediumon.... -
yossarianHUN #362275 Az biztató -
#362274 10-es Waffentrógert jövőre cserélik le.
obj. 430-at külön fogják buffolni hamarosan.
Jah és a következő peccs pár hetet csúszik, mivel sok a bug benne. -
#362273 Csak annyira lesz op hogy tegnap QB azt mondta, hogy a legjobb tank lesz a játékban ha így kerül be. -
#362272 Most olvasom hogy a következő peccsben a feliratok buffokat fognak adni, aki már korábban vett ilyesmit, az automatice megkapja.
VK 100.01, VK 45.03 meg még valamelyik járgány prém meg vlmi spéci nyereménytank lesz.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.29. 15:25:26 -
yossarianHUN #362271 Asszem a HD T95 frontján van egy hely, ahol kilóg belőle egy elakadt skuló. -
#362270 Szaros ász nélkül buzi az összes artista!
yossarianHUN
Huhh, egy pillanatra azt hittem megmodellezték a belőtt lövegpajzsát HD ben
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.29. 15:12:55 -
yossarianHUN #362269 Na CW, vagy IM reward lesz ez a jószág? Úgy rémlik Kvikibébi mondott róla valamit. Azért merem remélni, hogy nem újabb Obj. 907-es OPmasina lesz a szentem. -
yossarianHUN #362268 Én nem úgy látom Mindenesetre ha valami napközis viselkedés, akkor ezek a gyenge provokálási/flamekeltési próbálkozások azok:) -
#362267 Nincs harag
Ezért nesze itt egy topgun
A történethez hozzátartozik,hogy a lőj ki 3 eggyel nagyobbat küldi van,aztán az spg 15,ami természetesen már többször összejött,majd amikor kell akkor nem fog
-
yossarianHUN #362266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#362265 Várjál csak,az érzékeny lelkületűek még nem voltak itt,majd ha vége a napközinek azután majd kapsz a fejedre
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.09.29. 14:12:52 -
#362264 Aki szerette a Leo-t, ezt is fogja. Nincs annyira jó, mint az, de nagyon közel van hozzá.