World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig 1280x1024-ben futtattam a wotot, most váltottam 1920x1080-ra. A menü kép tökéletes, viszont már a garázsban iszonyatosan szét vannak húzva a tankok. Próbáltam faq-ban keresni, de nem igazán találtam erre megfelelő részt. Régen mintha lett volna valami fov beállítás, de nem igazán találom. Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm 😊
Elég csak például a wz111-t nézni. Egy időben hemzsegett szó szerint, most meg alig látni. Amikor meg lehetett nyerni, mindenki áradozott róla és tényleg jól termeli a kreditet, de a 175 átütés mellé az a nem túl pontos ágyú, szenvedős vele na, ritka a jó és élvezetes csata. Leginkább arról szól a történet, hogy éppen betalált-e az ágyú. Ez lehet, hogy az én bénaságom is, de amikor már sokadszor kínlódok egy is3 ellen normál lőszerrel, akkor vagy jön az arany (de prém tankkal én kreditet akarok termelni) vagy hagyom a fenébe a wz-t és megyek inkább élvezetesebb tankkal.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Most, hogy jobban gondolkodtam ezen a zerg/lemming dolgon, egy tankot meg lehet említeni, a kv220. Persze, ehhez kell olyan ellenfél is, akik nem tudják, hogy hol kell lőni vagy az RNG miatt nem találják el, de a kv220-al már sokszor megfogtam hatalmas zerg csordákat, 2-2,5e felfogott sebzés mellett, kiszednek nagy nehezen, de olyan brutális vérveszteséget szenvednek közben, hogy elvesztik az esetleges addigi előnyüket és a csatát is. Ha küzdenek velem 2-3 percig és igyekszem úgy helyezkedni, hogy a csapatom tudja lőni őket, ki lehet számolni, milyen súlyos hp veszteséget szenvednek el. Ez a kv220 körben elég jól páncélozott, a hátulját is be lehet forgatni és szenvednek vele, már aki a testét lövi. Közben meg kapják az áldást, ha csak sokára tudnak kiszedni, akkor általában el is vesztik a csatát ebben a helyzetben.
Nincs kiemelkedő sebzés statom vele, mégis 65% WR full egyedül, randomban, mert annyira megnehezíti az ellenfél dolgát, hogy általában elvesztik a csatát emiatt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 12:58:12
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ha lenne ilyen tank akkor mindenki azzal tolná, és akkor amikor jön a zerg horda akkor 5 ilyen ontaná ki a beled. Ne gondolkodj úgy hogy mindenki hülye és nem használja az OP tankokat ha lennének 😊
Arról nem is beszélve, hogy egy churchill, kv1 egyszerűen nem alkalmas a több ellenféllel való közelharcra, mert lassú és a tornya is nagyon lassan fordul.
Ezek a tankok a taktikus, beforgatott, hull down stb adok-kapok játékban valóban alkalmasak akár egy egész oldal megvédésére, de ha a zerg horda rámászik az arcára és teljesen körbeveszik, akkor vége. Az is teljesen tipikus, hogy ott áll egy csomó ellenfél, mozdulatlanul, csak azt lesi, hogy kidugja az ember az orrát a sarkon. Ok, lehet trükközni kicsit, sidescrap (ha nincs arty, mert sidescrap-ben tipikus kiteszed magad az arty tűznek) vagy srégen kidugni az orrát kapják le a láncot max, de mondom, itt nincs taktika, nem áll meg az ellenfél, hogy adok-kapok játékot játsszon.
Ilyen rush megállítására régebben a T67-t tartottam alkalmasnak, szép nagy látótáv, kamo, jó ágyú. Fel sem spotolták, úgy hullott el a horda. A nerf óta viszont nem próbáltam.
Máskülönben nem tudom mit lehetne egy 3-4-5-6 tank rush támadása ellen tenni. Tier5-ben nem is tudok hirtelen olyan tankot mondani, ami egyáltalán képes lenne egy ilyen harca, kellene mozgékonyság, jó látótáv, kamo, nagy rof, legalább jó-közepesen jó pontosságú ágyú, tisztességes alfa, gyors torony mozgás és nem teljesen papír test. Ha lenne ilyen tank, talán, de szerintem olyan nincs, vagy nem ugrik be semmi, ami mindezt ötvözi.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 11:52:57
A tier7 se sokkal jobb egyébként, agyhalottak ott is bőven vannak, de talán egy fokkal jobbak a csaták.
A WoT accoknak még vagy csak úgy általában nézve elég jó áruk van. Több haver is csinálja azt, hogy 2 sőt néha több accja van és ha ilyen komolyabb prém tank akció van, akkor mindegyiken kihúzza és eladja valamelyiket utána. Az egy más kérdés, hogy én nem csinálnám, mert iszonyat idő még egy accon is kihúzni, nemhogy többön, de ha valaki ráér, akkor ebből tud némi bevételt generálni. Egy valakiről konkrétan tudom, hogy kihúzta a másod accon az SP-t, a TOG-t meg a type62-t, meg az ingyen aranyat is összeszedte decemberben meg a pár kis tier ajándék tank és most az IM-ben a stugot és a T28-t. Ezt a másodaccot nagyon jó áron el tudta adni. Az IM elég szépen megnövelte az eddig is magas árakat. El se tudom képzelni, hogy a t55a meg pláne egy obj260 acc mit érhet majd.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.03.03. 11:00:58
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
3 nappal ezelőtti élmény: 1-1 db t1o oldalanként. Siegfried Line térkép,assault mód. Nálunk a tier1o egy B-c25 med 31oo wn8-al. Hülye gyerek felrohan középen a városba, ott megáll 1 percig lövöldözik 1 helyben, majd megdöglik 38o sebzéssel. Eddig azt hittem az online játékokat a cheater német hülyegyerekek ölik meg, de most már kezdek kételkedni. Símán taccsra lehet vágni egy játékot cheat nélkül is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez a küldetés tényleg totálisan random, véletlen. TOG seggét lőttem a matilda iv-el és semmi, pedig az általában kigyullad, de lehet nagyobb kaliber kell hozzá. Tigris alját, semmi. Francia TD-k hátsó részét, semmi. Mindenféle tankot seggbe lőttem, attól is ki szoktak gyulladni, semmi.
A T55-nél, ha egyszer majd eljutok oda gondban leszek, mert a legtöbb ilyen lőjél ki x db ilyen olyan típusú tankot meg a csinálj ezt azt nagyobb tier-el, a tier5 T25-el meg a MatildaIV-vel teljesítettem. Tier6-ban nincs is med tankom jelenleg, lehet, hogy a cromwell-t vissza kell vegyem.
Aki csinálta már a T55a küldetéseket, melyik kisebb tier med használható és ajánlható, amivel van is esély a küldetések teljesítésére?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 08:21:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
a lepattanó sebzés számláló se pontos.
angelus1991ster.blogspot.hu
Személyes kedvencem, amikor az ilyenek egy bázisos módban keresik az ellen bázisát a szokásos random csata helyen.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.02. 23:53:44
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mára abbahagyom, de ez azért durva 30 percen belül...
Na miven ezzel a móüddal? csalás szerintetek? itt a Sangraal mód.
😊
(spot sebzés számláló mód)
Így azért van már kedvem szkótolni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
2 lövés, találat és sebzés nélkül 2 perc alatt halott.
A Neander-völgyi elődjétől én kérek elnézést.
Az MM kegyes, berakja T9-be, de ekkor megkapja top tanknak az ilyen életformákat:
Volt még ugyanebben a csatában egy 91 Effes T71 is, de azt nem akarom elhinni hogy nem paranormális jelenség volt, 0k csatával. Mindenesetre az arty háta mögött remegett végig.
A francot. KÖSZÖNÖM😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.02. 22:33:42