World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet rajta vajon csiszolni?
angelus1991ster.blogspot.hu
Úgy vettem észre az a gond vele, h nem jól "állapítja meg" kit spotolsz éppen és kit nem. De az is lehet, h a távcső zavarja meg.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Igazából én arról beszélek, hogy én mire lennék hajlandó még aranyat költeni. Az egy totális butaság, hogy ettől PtW lenne, egyszerűen időt spórolnék, nem kéne prém tankkal még mennem párhuzamosan, ergó nekem valamennyit megérne. Az is megérne valamennyi aranyat, hogy átrakjam a következő tankra, valamennyit, nem tudom mennyit, mondjuk 500 arany lenne a leszedése egy tankról, csak úgy tippre, ennyit megadnék érte szerintem. Kb 3-4 hónapot szoktam egy tier9 tankkal menni, most 3 havonta 500 arany, beleférne, meg az egyszeri mondjuk 10e arany. Ha lenne ilyen, én tuti beruháznék rá, mert még sok ág érdekel.
Illetve amiért még aranyat adnék a különleges prém tankok, két gépágyús low tier valami, működő két ágyús m3lee (fun) vagy pl a gumikerekes tankok (felmehetnének egészen tier5-ig). Ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 17:17:19
angelus1991ster.blogspot.hu
Miért mondom?
Többször volt, hogy Kék-lila "epic" gamer volt a csapatban, induláskor kaptunk 70% esélyt, aztán kilőtték a menőt és egyből leesett a % 45-re.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Anno az ilyennél rögtön lehetett tudni a csata végeredményét, még xvm se kellett. <#hehe>#hehe> Ez a kép azért is kedvencem, mert ekkor még 4 tier különbség is lehetett. Szegény KV sokat nem tudott tenni egy IS-4, E-75 ellen. Milyen sírások lennének most egy ilyen MM miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 16:04:15
tényleg erről van valami táblázat melyik prémre mennyi is ez a szorzó?
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.03.03. 15:56:06
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.03. 15:47:59
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A WGnél elkelne néhány marketinges is nem csak vodkaszivacs.😛
wz nekem is megvan de én se igazán használom az ágyúja miatt. pedig a tornya elég jó. de megvan a t34 is inkább azzal megyek összeségében az sokkal jobb tank.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szerencsére gazdája vagyok egy type59-nek egy FCM és egy is-6nak,hogy a játékélményen ne essen csorba.Ettől függetlenül van CDC-m,de nekem egyenlőre csalódás az FCM mellett.
Nekem biztosítvan van az élmény,de belölem már nem fog megélni a WG az biztos de mi lesz a többiekkel?Nem véletlen a sok eladó account... 😞
Szerintem ott egyszerűen nem akartak kitalálni egy új ágyút és a stock bűn gyenge főleg tier limit nélkül, a nagy ágyú meg túl jó lenne egy prém tankra, marad a közepes. Eleve a probléma az, hogy a prém tank kredit termeljen, de mellette legénységet is húzni akarok benne. Ha vennék, akkor csak olyant, ami 2 ágat ki tud szolgálni (pl panther 8.8, SP) vagy valami különleges és speciális tulajdonsága van.
Amit vettem eddig aranyért eddig, az a T25 (nagyon jó tank, 2 német med ágat támogat), Matilda IV (nem vagyok elájulva tőle, de nem is rossz, meg olcsó vót és egy csomó ruszki med tankom lesz) meg az E25 (nem kérdés, különleges játékélmény). Illetve a másodaccomon vettem az ingyen aranyból egy churchill 3-t, mert az is7 a cél ott.
Szerintem eléggé pariban van a többivel, sőt. De a prém STA penje se rossz egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.03. 13:59:51
köszönöm <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.03. 13:49:28