418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    A videó eleve úgy kezdődik, hogy ott van a Rubicon szótári meghatározása :)
    Rubicon, átlépni a Rubicont; fontos, visszafordíthatatlan döntést hozni. Olyat, amit nem lehet visszafordítani, megmásítani.
    Ugye korábban volt témájuk, hogy a 0.9.9 után nem az 1.0 jön, elmehetnének akármeddig a számozással. Az 1.0 helyett azonban 10-est kapott. Utána már nem térhetnek vissza az alszámozásra, átlépték a Rubicont :D

Az elején a felfestett graffiti is azt jelenti, hogy a "kocka el van vetve".
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Alea iacta est (latinul, jelentése: „a kocka el van vetve”), szállóige, amelyet az ókori források szerint eredetileg Julius Caesar mondott Kr. e. 49. január 10-én, amikor seregével átlépte a Rubicon folyót. Az abban az időben érvényes római törvény szerint hadvezér csak serege nélkül léphette át a folyót, amely akkor Itália határának számított. Az átkeléssel Caesar nyílt kenyértörést vállalt a Szenátussal, a polgárháború elkerülhetetlenné vált, tehát nem volt visszatérés, a folyó átlépésekor Caesar elindult az egyeduralom – vagy a bukás – felé vezető úton.

A szállóigét ennek mintájára olyan helyzetekben használják, amikor valaki visszafordíthatatlan döntést hozott, esetleg a döntését nagyszabásúnak kívánja láttatni, és/vagy konfliktust vállal fel vele.
  • xotyi
    Ez jellemzi a mai napot nálam...
  • Scheff
    Nekem van egy elméletem, de egyrészt az titkos, másrészt lehet, hogy csak:
    a. jól néz ki
    b. még mindig nem olyan jó, mint a tripla X
    c. 10.0 patch miatt van ott az 'X'
    d. valaki a WG-nél pár hete nézte meg a Julius Caesar-t, s bele van b...
    Utoljára szerkesztette: Scheff, 2015.10.03. 19:54:10
  • Userx2
    Engem azért "nice aimbot"-oztak le mert Ell hallufon T34-el 350 méterről eltaláltam a mozgó WZ111-et. Egy reportot lehet én is kaptam.

A Microsoft kezébe került a Havok

• yossarianHUN
    Nekem nem kell magyaráznod, múltkor El Hallufon azért vesztettünk, mert az ellenfél utolsó, egy lövéses IS-3-ának lánca benyelte a mi utolsó, egy lövéses JP E-100-unk HEAT-jét. Gyönyörű volt. De szerintem meg lehetne csinálni, csak ügyesen kéne beadni. A totálisan idióta többségnek szinte mindent be lehet adni, csak szép fokozatosan kell, ügyesen, cukormázzal bevonva. Erre a legjobb példa a politika.
  • András77
    Ez egy jó ötlet lenne, de félek, hogy nem lenne rá fizetőképes kereslet. Például a h.lyegyerek most is szórja a heat-et az E5-ből, mintha rászorulna az a tank, de mindegy is. Wz11114-el vagyok, mondom szemből ez be fog verni, nem tudok egyszerűen semmit takarni, próbáljuk meg az oldalával felszedni a lövést és szerencsém volt, a lánctalp vagy a spaced terület benyelte 0 crit-el (vagy csak a szokásos utolsó lövés szindróma, nagyon pontatlanok ezek a lövések, feltűnően). Utána csíternek nevez a vérpista és riportolni akar, mert annak mindent be kell vinnie és én csaló vagyok, ez máshogy nem lehet.

Szóval, ez van, erre van fizetőképes kereslet, hogy mindent beüssön a lőszerrel. A WG-ből én amúgy is előbb kinézem, hogy ilyen értelmes dolgot bevetne, mint például fiktív uránmagvas lőszert 400 feletti átütéssel. A sturmtigerből is hamarabb csinálnának tier8 prémet, mondjuk olyan sebzéssel, ami elpárologtatna mindenkit tier8-ig, afelett is odab.szna keményen. Ezeket szerintem hamarabb bevezetnék szívük szerint, mert ezért fizetne az egységsugarú.
  • lexlutor
    ott a hiba h azt varod, h ebben a jatekban, bmihez is tanulni kelljen az egysegsugaru veglenynek.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.03. 17:55:32
  • yossarianHUN
    Így az AW ammórendszerét elnézve felmerült bennem pár gondolat a WoT-os gold ammóval kapcsolatban.
    Mi lenne, ha ezentúl a gold ammó nem nagyobb átütésű és ugyanakkora sebzésű, hanem nagyobb sebzésű, de kisebb átütésű lenne? Á la SU-100Y. Sebezhetsz többet, de akkor tanulj meg célozni, és ne kapj idegbajt, ha gyakrabban pattansz, mint egyébként. Ily módon épphogy a "skillesedést" segítené elő a gold ammó, nem az elhülyülést, mint jelenleg. Ehhez az AW-ban mondjuk még pluszt se kell fizetni, eldöntheted, hogy a 250 penes, 280 sebzésű APFSDS-t, vagy a 220 penes, 350 sebzésű HEAT-et töltöd a gépbe.

Ezt persze a WoT-ban nagy gonddal kéne balanszolni, mert extrém sebzésű és átütésű TD-k, pl. JP E-100 esetében nem lenne túl szerencsés, ha 250 pen mellett csinálna 1500 sebzést. A Csillagrombolónál már láthatunk valami hasonlót a HESH miatt, de ott szerintem nagyon elszálltak mind a sebzéssel, mind a randomságával.
  • Rammsch31n
    legalább lesz mivel orosz legényeket húzni (Mivel nem fog több pénzt hozni, de olyan sok mínuszt sem).... csak ne olyan mission impossible legyen, mint az obj 260... na meg mondjuk nekem a t55-höz is egy ideje már csak 1 küldi hiányzik... xDDDD
  • ROMOTO
    Nnah kicsit túrtam a T22 miatt.
    Ez a "harc a véksőkig" nevű játékmód állandóra lesz bevezetve, hasonló az eventszerűen bevezetett játékmódokhoz, ahol pontokat kellett elfoglalni, javítható volt a járgány, respawn, tüzérség-légierő hívás stb. és még pár állítólag nagy meglepi készül hozzá. Ehhez gyártottak egyenlőre 2 pályát, Párizst és Berlint, egy "alternatív valóság" nevű maszlag keretein belül, itt ugye az Eiffel torony összedőlése meg a szétcseszett Párizs értendő alatta. Később majd gyártanak még pályákat hozzá. Nna ehhez a játékmódhoz fog kötődni a személyes küldetés, ahol megnyerhető a T22. Valószínűleg biztosra akarnak menni hogy a játékmóddal sokan játszanak, így hát bedobtak egy megnyerhető giga OP járgányt ehhez.
  • yossarianHUN
    Már egy rakás WoT klánnal találkoztam, SKILL-es ürgékből kb. minden meccsen van.
  • ROMOTO
    Akkor ott is mindenféle ladder-esl-cw meg a pro klánok lesznek a gyökér szűrők, akiben nincs nyájösztön vehet szopóálarcot...
  • yossarianHUN
    Ne aggódj, az AW-ban már most ugyanez megy, pedig most még csak a fizetős teszterek játszhatnak. Rengeteg degenerált van, folyamatosan 15-3 és hasonló arányú vereségek, tegnap 40-50 csatából lett huszonzázalékos WR-em, szinte mindig top sebzőként. Az a kedvencem, mikor a csapat fele el se mozdul a bázisról, mert szép bokrok vannak a zászló körül, vagy mikor a degeneráltak nekiállnak rusholni a Leo 1 / OF 40 papírtankjaikkal, és a láthatatlan gépágyús scoutok kettő perc alatt szétrámolják őket. Szóval ha valamiért ne temesd a WoT-ot, akkor az a játékosállomány, az ugyanilyen retek lesz minden konkurenciánál.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.03. 14:56:28
  • ROMOTO
    Nem, biztos valami olyan küldetéssorozat amiben minimum minden tankág top tierje kell és a végén triplaszalltózva kell felgyujtani 3 artyt egy meccsben, vagy vlmi hasonló lazaság
  • Sunsetjoy
    Aki utoljára hal meg, úgy, hogy az utolsó skulóval kinyírja az utolsó ellenfelet, akinek a lövése őt (tehát Eye for an eye)? :D:D
  • ROMOTO
    "Кроме того, в рамках режима «Бой до последнего» начнётся специальный сезон личных боевых задач с наградой в виде советского среднего танка X уровня Т-22 ср."

az orosz hivatalos oldalon találtam
    ez azt jelenti hogy személyes szezonális küldihez "harc az utólsóig-végsőkig" lesz kötve a T-22 es
  • popey8
    Ez a legalja. Egy T7 light sebzi a legtöbbet városi mapon T10-ben. GG

• Angelus1991ster
    Úgy tippelem kb. két hét múlva. Bár jövő héten kéne megjelennie .

Az év legsemmirekellőbb játékosa még mindig : rivaseloy (spanyol)
  • robogo81 #362525
    Üdv.
    A 10.0 test szerver mikorra várható?
  • Userx2
    Kiscsikó koromat juttatod eszembe, mikor még egyszerre 6 ágat húztam...
  • Pales27
    hát ja, mostanság nem nagyon tudom mit húzzak ki, mert nem érdekel semmi új ág
  • vasasgabri
    Rövid csata gyors XP,Credit szerzés.Akinek kevés ideje van az most több csatát tud játszani. Minden rosszban van valami jó.:-D
  • Userx2
    Nincs már WZ küldetés. Hétvége van.
  • popey8
    Ennyire unatkozol Pales? :D
  • Pales27
    én már gyűjtöm a legrövidebb t10 csatákat screenshottal, tegnapelőtti 2:47 a rekord foglalásos zerg rush, külön kategóriába, mikor mindenki meghalt kerek 3 perc.
  • Sanya3324
    Egész hónapban tart, de csak hétköznaponként. :)
  • András77
    Mi a f.szom van ezzel a játékkal, hogy kizárólag 5-6 perces csaták vannak? Egy 12 perces csatám volt, de az a camp fest miatt, meg a 8 ellenfélnek sokáig tartott lecsipegetni az E75-t HE lőszerrel. Teljesen elvették a kedvem a 113 grindtől, pedig jó lenne 2 millával kevesebbért megvenni

Valamiért azt hittem, hogy a napi 30 arany küldetés egész hónapban tart, de csak tegnapig volt ez a sok minden most demotivált, megyek játszom inkább a risen-el Mondjuk van helyette a havi küldetés a csodálatos jutalommal (szarkazmus).

Azt hiszem ezek az 5-6 perces csaták lesznek a végső kegyelemdöfés ennek a játéknak. Ez már túlmegy minden határon. Nem csak én panaszkodom, tegnap minden csatában valaki elmondta kb ugyanezt. Agyhalottak, rush, rövid csaták. Az a durva, hogy még múlt héten sem volt ilyen a helyzet, abban bízom, hogy csak a wz111 küldetés miatt van ez és visszaáll a "normál" kerékvágásba és legalább minden 10. csata már játszható és érdekes lesz.
  • R3nton
    Én meg Maus testet akarok, is7 toronnyal, bc25 mozgékonysággal és wte-100 ágyúval :D
  • ximix #362515
    Nem most volt talán egy éve (vagy több) is amikor a kínaiaknál volt ilyen mindenki magának legozott össze tankot buli nem?
    Arra emlékszem, hogy irigykedtünk, mert ide mást találtak ki.
  • tutyimutyi2
    én meg type 5 heavy testet, is-4 tornyot, és jg.pz. e 100 ágyút hupililában
  • yossarianHUN
    Maus tornyos Lolkoptert ide.
  • Master91
    Aha, Blitzben jó számokat fog mutatni hogy mennyi proli meg vette, és behoznak ilyen kombókat ide is a WoT-ba, hála istennek

T-71-et akarok a Chi-Ri toronnyal kapják be!
  • yossarianHUN
    WoT Blitzben lesz (állítólag) megvehető Halloweenkor. KV-4 torony, T29 lövegpajzs, Tiger P test, T32 ágyú.
  • Master91
    ezmiez???
  • Pales27
    hát igen kb ezt vártam
    a lila rész autobounce, ha egy t-62 lövi apcr-rel
  • yossarianHUN
    Halloweeni frankentankot valaki?

Elméletileg a Blitzben megvehető lesz.
  • tutyimutyi2
    a videó végén az a rubicon x az mit akar jelenteni?
    mellesleg az e-100 ágyúja lehet hogy olyan volt mint a kelly hőseiben a felszerelhető cső amitől nagyobbnak tűnik az ágyú

Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.10.02. 23:14:47
  • Angelus1991ster
    Már várom a lélekeladós misszió egyes pontjait.
  • Userx2
    World of Tanks T-22 sr. By cleverland
  • András77
    hm érdekes, úgy szól a t55a SPG7, hogy 2 TD-t ÉS 2 Artyt kell kilőjek. Kilőttem 2 TD-t + 1 Artyt és teljesítettnek vette, a másodlagos 3k sebzés persze nem lett (6-os francia), de érdekes mindenesetre. Hibás a szöveg szerintem mert nem ÉS hanem VAGY kellene ott lennie, úgy számol a program vele.