418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    t6al valoszinuleg konnyebb, mert ha t6ba kerulsz, eleve tobb a hulye (na jo, ez lehet nem igaz, foleg hetvegen), konnyebben lehozhatod a meccset, mintha t9-10ben a t8-10es ultra lightok es medek elviszik a spotsebzest. azok mellett nehez lesz top xp-s lenni.
  • Rammsch31n
    esetleg a gw tiger p nem jó? :"D jelenleg vagy ez lesz, vagy az obj 261... a gw pantherral is majdnem jártam már sikerrel, de egyszerűen nem adja be, vagy szar ágon indultam el? (ezen volt a legtöbb szabad exp t4-en)
  • András77
    Az m44-el csak teszten mentem, amikor próbálgattam, hogy egyáltalán melyik ágnak álljak neki és tényleg jó, mondjuk arany lőszerét pont nem próbáltam. Választanom kellett, mert max 2 arty ágat akartam az IM-re, plusz az s51, és a francia + angol (az fv miatt) lett végül. A francia viszont nagyon agilis, át lehet vele gyorsan állni oda, ahonnan jobb szögben lehet rálátni. Kinek, mi jön be, de IM-re leginkább a tier6 francia jött be nekem.
  • lexlutor
    szerintem nem valtozik kb semmi a aw-tol sem. tul sok ember olt mar a wotba tul sokat, azok csak ugy sem mennek majd el. a tobbinek meg szorjak majd a goldos, meg premnapos akciokat, meg majd jonnek a t22 szintu ultra-op tank kuldetesek. melle meg majd nyomjak a szokasos "majd jovore" cimu dumakat. max talan az artykon hegyeznek majd, h ne legyen ennyi rinya. ezzel meg ellesznek 2-3 evet. akkor meg mar hova erolkodni egy 8-10 eves jateknal, aminek egy mar az indulaskor az elmegy kategoriaju bigworld volt az alapja?

jah meg annyit: az aw-ban csomo szarsagot ki tudnak javitani, de az agyhalott hordakat nem, pedig ez egy csapatjatek lenne.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.04. 16:55:47
  • yossarianHUN
    Békeidőben takarózhattak ezzel, de ha továbbra is megpróbálják, hamar le fogja taposni őket az AW.
  • lexlutor
    m44: 240/700as gold melle 1 masodperccel jobb celzasa is van, es csak 0,02vel nagyobb csak a szorasa.
  • András77
    A francia 6-os artynak van jófajta 185 penes HEAT lőszere 720 alfával és 100%-os legénységgel egész jól használható. Ha látom, hogy lesz időm teljesen becélozni, akkor meg lehet próbálni a HEAT-et, ha beveri csúnyákat sebez. A 3k összelőhető vele ilyen módon, ha sok a bamba ellenfél, van tog, japán nehéz vagy japán medet is szereti nagyon. 5-6 betalált lövés és 3k már megvan, tier6-ban ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy az első feltétel is teljesülni fog.

Egyébként a normál lőszere is 90-es átütésű, tehát a papír tankok, japán nehéz oldala, tog stb, de akár t34 oldala vagy jól eltalálva az eleje is nagyon szépen beveszi a normált is brutál sebzés mellett.

A legjobb pálya mines, szerintem, ott már volt több 3k feletti sebzésem. Illetve TD módban is egészen ügyes ez az arty, de 3k sebzés mellett nem kell bűvészkedni a közelharccal, akkor is általában megvan a top xp.

Nagyobb artyval szerintem nehezebb, a 3k persze könnyebben megvan, csak nehéz top xp is lenni.
  • lexlutor
    evek ota nem tudnak hd tankokon es a palyak buzeralasan kivul semmit hozzaadni a jatekhoz. majd pont ezt, mi? :)
    majd megint eloadjak, h annyi egymagos szerjozsa jatszik, aki rendszeresen fizet, h sajnos nem tudjak berakni a jatekba. pont.
  • yossarianHUN
    Csak ha tartani akarják a lépést a konkurenciával. Meg mondjuk tudok élni nélküle, de azért így 2015-ben már megoldhatnák, hogy ha rámész egy kőkerítésre, akkor ne egy porfelhő kíséretében átváltson egy lerombolt modellre, hanem mondjuk szétessen, vagy valami. Ugyanígy nekimész egy rombolható háznak, eltűnik a fele, és felszáll egy porfelhő. Grafikabuziság nélkül is elég snassz.
  • popey8
    Fontos ez egyáltalán? Pl. nekem egyáltalán nem hiányzik.
  • joe662
    A sok fogyatékos,hogy örülne ennek csata helyett lebontanák Kharkov-t
  • yossarianHUN
    LINK
    2:50
    Azért az ciki, hogy már a WT-ben is van realisztikus épületrombolás, csak a WG nyomorékoskodik még mindig a Havokkal.
  • joe662
    Igy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ééés igen gold nélkül

Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni
    Ám nem volt egyszerű,már több mint 1 heti sz..ás van benne
    Most ezt a részt pihentethetem végre,jöhetnek a Td-k
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.10.04. 15:21:28
  • lexlutor
    m44 full gold loszer.
  • Rammsch31n
    Van valakinek ötlete, hogy lehetne a T55A SPG-15-ös küldijét megcsinálni? csak az 1.-dleges kéne...
  • joe662
    Na ez engem is érdekelne
    Egyszer kíváncsiságból feltettem,azóta is nyúz a fiam,hogy tegyem vissza
    Bár ha találnék róla leírást hogyan kell,lehet,hogy megpróbálkoznék vele.Idomból kitelik
  • Angelus1991ster
    Erre?
    http://magyarcsoszon.5mp.eu/web.php?a=magyarcsoszon&o=M2ul6WxexD Budapest TV színvonalsabb.
  • Lunki88
    Quickybaby töltött fel róla egy értékelő videót. 4 ezer feletti lepattanót csinált vele az egyik csatában. Mellé még persze gyors is, a löveg meg lézerágyú, mint a többi 10-es ruszki mednél.
  • Angelus1991ster
    AMX M4 1949-est mutatnák be.
  • Master91
    már nagyon idegesít a srác hangja...
  • Rammsch31n
    Nem lenne rossz, csak ennek a bagázsnak én pénzt nem adok... bár francia Sherman wtf. :D
  • Userx2
    Erre ki kíváncsi?
  • Angelus1991ster
    T-22 sr.-re én is kíváncsi vagyok. Összenyomott IS-3.
  • Rammsch31n
    Én már csak annyit játszok, hogy van 4 tank, amit húzok, azt letriplázom...(meg még lenne egy T55A-s küldi, és annyi, de nem megy).... meg még talán, ez az új T22-s tankos dologra benézek, hátha nem rossz, de én inkább Total War: Arénázok, azt is csak ilyen minden parancsnokkal 1 győztes csatát alapon, meg hát ott van az IRL is. :P
  • silverchain
    Warships ezerszer jobb már most, tier10 tankok állnak a garázsban, de csak porosodni fognak, amíg nem jön egy nagy "overhaul".
  • Angelus1991ster
    De még az álca skinek is ingyen vannak egy hétig egy hónapig.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 12:17:43
  • Angelus1991ster
    World of Tanks az elmúlt évek egyik legjobb játéka, csak a mögötte lévő csapat nem nőtt fel a WoT-hoz. Oké ők alkották, de már alkalmatlanok hozzá.
    Tényleg ritka az olyan csata ami 8-12 percig tartanak. Csapat fele már az első 3 percben megdöglik. Csapat: úgy gondolom, hogy a tier 5-nél a csapat felére nem lehet számítani ( pl. egy oszlopnyi vérvörös játékos ), ez egy tierrel feljebb csökken.
    Az MM-el az egyik baj, hogy sokszor igazságtalan. Főleg amikor alacsony átütésű tankot rak be 10-13 db egy és két szinttel magasabbak közé egy perc várakoztatás után. Type T-34 egy rakat T6-os és t7-es ellen. Úgy gondolom sebességét és mobilitását nézve nem felderítő tank. Közepes (sárga 4500-6500 wg pontos) játékosoknak ez szivatás. Ezzel nem azt akarom írni, hogy tierlimit kell a medeknek, hanem , hogy valamiféle battle tier szerű rendszer lenne a jó pl. VK3002DB-nek nem 2+/- -> hanem 1,5-1,75 -/+ .

Játékba való költés: nincs is mire költeni. Semmi pluszt nem ad a prémiumfiók, igen 50-50%-okat, de azt mostmár ingyen is megvan - 3-5x-ös napok, és pár ingyen prémiumtankkal megvan a szükséges kredit.
    Egyedül tierlimites prémiumtankra ( Például : Churchill III, T-14 , garázshelyre , álca skin-ekre és jelzésekre érdemes költeni.
  • Sheltem
    Srácok van valahol működő bud spencer mod ?
  • András77
    Sokan vannak úgy, hogy inkább várnának pár percet egy csatára, ha az mm a játékosokat valamennyire tudás szerint osztaná el. Nyilván tökételesen nem lehet megoldani és ebbe kötnek bele állandóan a szkeptikusok, de ha a 2 csapatban kb hasonló mennyiségű jó-közepes-gyenge játékos lenne, akkor feltételezhetően érdekesebb csaták lennének.

A WG azt felejti el, hogy csiszolhatja bármennyit a programot, de a játékos állomány mégis fontosabb paraméter marad, ami jobban befolyásolja a játék minőségét. Ehhez meg félnek vagy nem akarnak hozzányúlni, nehogy ki kelljen mondani, hogy vannak kutyaütő sz.r játékosok, akik csak arra jók, hogy a többieknek tönkre tegyék a szórakozását. Elhiszem, hogy játék meg hogy ingyenes meg minden, de ez mégis csak csapat játék. Sajnos, észrevehetően egyre több ilyen egységsugarú van, tehát a WG-nek foglalkoznia kéne a csaták minőségével is.

A WG azonban örül, mert gyors, dinamikus csaták, növekvő arany lőszer használat mellett. Királyság. A számok nyelvén. Gyakorlatban meg állandóan agyatlan rush, idióta minden taktikát nélkülöző játék és lövik az aranyat, hogy a nyakukon az erek kidagadnak. 5-6 perces csaták, szinte kivétel nélkül. Nem tudom, más hogyan van ezzel, de engem az sem boldogít, amikor a mi csapatunk gázolja le az ellenséget. Mi ebben a játékélmény, hogy idióták kiállnak nyílt részre, a kicsit skillesebb beforgat, de a többség csak egyszerűen éppen úgy marad, ahogy meglátta az ellenséget és addig lő, amíg van saját hp-ja. Esetleg ha már látja nagy gáz van, akkor tolat, a skillesebb kicsit tekeri a tankot, persze fölöslegesen. Qrva nagy játék tényleg.

Ha lesznek jó küldetések, akkor tolom, egyébként meg alapjáraton én is. Pár tankot leduplázok, oszt csókolom. Ilyen 5-6 perces agyhalott rush csaták nem adnak semmiféle játék élményt.
  • voivod32
    Ma, néhány hónap kihagyás után, játszottam pár "meccset". Elég is volt. Nem hiszem, hogy valaha az életben még egyszer függővé válnék ettől a fostól. A szellemi, és fizikai állapotom nagyságrendekkel javult, amióta hanyagolom ezt az agyromboló, idegsejt zabáló szemetet. Ha játszom is valamivel, akkor a hadihajós kistesójával nyomom, ott legalább nem jár instant halállal , ha agyhalott a csapat.
  • Solten

Mas: Vasarnap uberel mindent, 10 agyhalottunkal elindul a lemmingvonat az egyik oldalon, akinek tobb volt az iq-ja mint 80 maris irta a csetbe hogy gg lost, no de az ellen veglenyei meg lemmingvonatoznak a masik oldalon :D Annyira balf@szok voltak a 10-es tankjaikkal hogy 5-en lerendeztuk oket. Csak azert nyertunk 12-4-re mert az agyhalottjaink hosiesen behuztak a bazist.
  • madmanic
    Újabb gyöngyszer a rühes arti gyűjteménybe...

Egész játékban rossz irányba lövöldöz, mikor vonulunk vissza, nyakunkon az ellennel elindul FELÉNK, nagy nehezen átrágjuk magunkat, egyedül maradok low hp val előttem egy wz111 full élettel. Nagy a távolság csak pattanok róla, de folyamatosan spotolom ennek a debil szarnak. Semmi... Elindulok, persze mire odaérek leszed a wz 300 hp ra, facehug, még egy lövés kellene bele, mázlival meglesz, erre ez a szar odalő és ENGEM TALÁL EL... Retardált nyomorék....
  • Lunki88
    Ember neked írói vénád van. Le kell fordítani ezt angolra és elküldeni a WG-nek. :D
  • MuldR
    Hajjaj..pl Gaijin.
  • madmanic
    Ma NE játszatok....

Hányinger.. Az összes retardált szürke féreg játszik...
  • Angelus1991ster
    Szép történet:D
    Nem is tudtam, hogy SerB ilyen szépen tud írni. Azt hittem csak a reszeléshez ért.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 00:30:49
  • eott
  • ximix #362546
    Az RNG egy sötét mély veremben volt leláncolva, a WG azt hitte uralja makacs természetét, de a rabláncon töltött évek alatt ereje nőttön-nőtt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és a WoT városában is felfigyeltek az egyre szaporodó a jelekre, melyek arra utaltak gazdája elveszítette a kontrollt felette.
    A WG egy elkeseredett lépésre szánta el magát és segítségül hívta Havok lovagot, ki messze földről híres volt irgalmatlan fizikai erejéről.
    Havok lovag kiállt a térre és rajongói körében hőstetteiről mesélt, a usereknek nagy ováció fogadott minden izgalmas részletet, a nap lassan lemenőben volt a Havok lovag búcsút intett majd a söntés felé vette az irányt, hogy felkészüljön a másnapi küzdelemre.
    A kocsmában elmulatott idő után éjszaka a szállása felé bandukolt mikor mögüle az árnyékból két alak vált ki BigWorld és EgyMag, lassan mozogtak és csendben utolérték. Havok bár pityókás volt, derekasan helyt ált, BigWorld-öt sikerült leterítenie, de ekkor EgyMag hatalmas ütést mért rá hátulról, Havok elterült.
    Reggel a páncélja, kardja nélkül, egy szál alsógatyában találtak rá a userek, homlokán egy felirattal - EgyMag -.
    Havok lassan észhez tért és mikor szembesült a történtekkel, sebesen elnyargalt a városból.
    Még sok lovag jelentkezett az évek során, mint HáDé a részletes vagy Adv.Graf a madarakkal táncoló vagy G.Ammo aki mindenkivel kikezdett, a harcot egyre csak halogatták,a hónapok egyre teltek közben a kifogások is egyre csak szaporodtak, azonban egy nap a távoli király fia Obsidian megérkezett a szomszéd városba AW-be és minden nap onnan fricskázta a WoT városát, majd hogy ezt fokozza kinyitotta AW kapuit és a kint a mezőn parádézott seregével.
    WG sokat törte fejét mihez is kezdjen végső elkeseredésében egy éjszaka leereszkedett RNG vermébe, hogy tanácsot kérjen a fenevadtól.
    A király elképedve látta a bestiát, melyet kar vastagságú láncok tartottak fogva, az évek alatt RNG sokat változott szavait már nehéz volt kivenni ...kocca...koooka...ne...vedd e... kock....... a király közelebb hajolt ekkor egy éles fájdalmat érzet és elvesztette eszméletét, hajnalban ébredt, kezével arcához nyúl és lánc csördül, lassan feláll, a fáklya fényénél a vizes táljában RNG arca néz rá.
    Reggel RNG a király alakjában köszönti a népét és bejelenti -"a kocka el van vetve" mától a város neve Rubikock khmm Rubikon ... éljen éljen ..
    írta SerB :P

A WG már fel volt erre készülve régen, többféle forgatókönyvvel, majd idővel a forgatókönyvek kezdtek fogyni (Havok, Cryengine, több proci szál ), de azért van ott több is. A kérdés az inkább ha nem jön a AW meddig húzták, kenték volna a mostani felállást ?
  • Angelus1991ster
    Van szánalmasabb cég a wargaming.net-en kívűl?
  • Master91
    melyik mod / mi a szarért történik az hogy ha eltalálnak piros villanás és befagy a játék? hangok meg maradnak, de a képernyő fagy be..... már nemtudom hanyadig damage panelt rakom fel, célkeresztet is cseréltem, de előző 6 csatában 2x befagy ez a szar és restartolnom kell...

130 hp-s Is-3 eltalálja a 80%os Conqueroromat és befagy, köszi