418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #362624 Az AW nekem 88-90% körül szokta megenni a procit. És ez mondjuk érezhető is, mert egy pár hónapos konfigon, very high-on azért nem fut mindig teljesen gördülékenyen a játék. Emiatt mondjuk nem aggódok, mert az AW CryEngine-jét optimalizálni fogják, szemben a WoT halálraítélt szarkupac BigWorld-jével. -
#362623 Tehat a WOT olyan 40%-on jaratta csata kozben, az orajel saccperkabe 2.5 GHz volt, a vegen leesett a terheles mert kilottek es mentem a garazsba. -
#362622 Igazad van hogy zabalja a CPU-t, meglepetesre a WOT egyaltalan nem, meg le is vette az orajelet mert inkabb a VGA-t dolgoztatta nagyon helyesen:
WOT:
AW:
Hjah, csak ismetelni tudom magam a WOT az optimalizacio csucsa ehhez kepest :D Boooo! -
yossarianHUN #362621 Természetes kiválasztódás. Nemtom melyik a legjobb, mikor kartondobozzal próbálja eloltani, vagy mikor fazékban hordja be a vizet. -
#362620 Neki biztos nem volt automata poroltója. :DD ( 4:40-től kezdődik )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #362619 Nemtom miért érte meg nekik ez a Chieftain balhé, a fórumokon is rengetegen felhördültek, hogy ezért átmennek AW-zni, és úgy tűnik, sokan komolyan is gondolták. Szép kis reklámot csinált nekik a WG, most már ha be is hozzák kövi peccsel a Csífet, akkor se biztos, hogy sokan visszajönnek a WoT-hoz. -
#362618 Jaaa :D -
yossarianHUN #362617 Az csak az egyik fele, én a Chieftain-ekre gondoltam elsősorban :D -
yossarianHUN #362616 Az az Ojjekt egy kacat, nem érdemes szenvedni vele. Kábé annyira használható, mint anno a bétáért kapott M4A2E4. Igen, optimalizálásban még van mit csinálni, egyébként úgy nézem, hogy nem VGA vagy RAM kell neki, hanem eszméletlen prociigényes a játék, mint a WoT, csak még durvábban. -
#362614 Ma az AW-t azert adtam fel mert az Ojjektum 155-el keptelen voltam sebezni, a T-62 meroleges oldalaba is rikosé. Termeszetesen ott is van ez az rng-f@szsag. Na meg a WOT agyonoptimalizaltnak tunik hozza kepest :D. A Krajzisz motorja nem volt nyero otlet?
#362611: Ezek nem csalodottak, ezek WOT-os kockak (OM, SKILL, IDEAL), csak kockulnak massal is.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.10.04. 21:40:16 -
lexlutor #362613 istenem micsoda parasztlazadas lenne!! :DDD -
Angelus1991ster #362612 Picsába már, nem lehetne a tier 9-10-est lezárni az agyhalott 44-46 %-osok elől? Legyen már minimális elvárás 49-50%-os winráta azokban a tierekben.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 21:30:53 -
yossarianHUN #362611 Annyi a különbség, hogy AW-ban nem áll meg egyből a tank, ha leveszed a W-ről az ujjad. Nem nagy vásziszdász, egy pillanatra lenyomod az S-t, és ugyanott vagy. Kameraérzékenység alatt meg nemtom mit értesz, ugyanúgy működik, mint WoT-ban.
Más: látom a csalódott WoT-osok már AW-ban próbálják kiélni magukat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #362610 t54ben pont ugyanolyan volt nekem az erzes. -
lexlutor #362609 fomusorido wot eu1.. percet kell varni h t5 t34el berakjon csataba..
jah es 8. meccsere sikerul ugy beraknia, h az en csapatomnak van 300 hp-vel tobb.. idaig mindig a masikank volt 500 al...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.04. 20:46:07 -
lexlutor #362608 eu1en t5 orosz t34nel fomusoridoben egy percet kell varni a hulladek matchmakerre.. -
Angelus1991ster #362607 Kezelhetősége egy nagy fos. WoT-ban könnyebb irányítani a harckocsit. Hamár szinte mindent lopkodtak , akkor az irányítást is, a kamera érzékenységgel eggyütt is lophatnák. -
yossarianHUN #362606 Na azért. AW-ban napok óta úgy érzem, hogy egyszerűen képtelenség nyerni. 40%-hoz közelít a WR-em, pedig általában annyit sebzek, mint a győztes csapat felső harmadában lévők. A WoT-os szopóágak ehhez képest kismiskák:) -
lexlutor #362605 a mai wotot nem lehet uberelni. -
yossarianHUN #362604 Én három napja nyúzom, azóta semmi WoT. Mondjuk agyhalottak vannak ott is bőven, sőt. -
#362603 remek....
ideje tényleg elgondolkoznom az AW-n :D -
yossarianHUN #362602 "not anytime soon" -
lexlutor #362601 nem fogjak. megmondtak mar egy parszor. -
#362600 érdekelne hogy mikor akarja a WG megcsinálni a pálya választási rendszerét, mert egyszerűen gusztustalan hogy 7x voltam az elmúlt 10 csatából Highwayen valami heavy tankal....maradék 3 az meg Westfield volt köszönöm! -
Rammsch31n #362599 Tudom, ez olyan, minthogy 2 egy tierrel nagyobb td-t ölj meg, persze, hogy egy sincs az ellennél... a pályák meg a másik ilyen, lighttal engem is ott szopatott, ahol nem akart...
vagy például a kva artynál, fullra becélzom a másodpercek óta nem mozgó idiótát, erre méterekkel belecsapódik a földbe a lövedék... -.-"
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2015.10.04. 19:48:54 -
Angelus1991ster #362598 Mert a játék csal. -
Nazarov77 #362597 Nagyon pályafüggő, ma 37 csatát játszottam mire végre beadta Prokhorovkát és elsőre meglett. Malinovka egyáltalán nem volt mióta LT-15 küldizek. -
lexlutor #362596 nice! grat! -
Rammsch31n #362595 grat, bár én a lighttal kevesebbet szenvedtem, mint a meddel meg artyval. :) -
Nazarov77 #362594 IGEN IGEN VÉGRE
megcsináltam a T-55 LT-15 küldit és megvan végre a tank is \o/
Type 62 replay
6240 assist, 2772 normál sebzés -
lexlutor #362593 t9-10 full agyhalott 400 eff veglenyek.. vk-b-t nem lattam 45% win felett.. hetvegi kibaszott tetvek.. -
#362592 nekem a legújabb vga driver csinálta ezt -
#362591 Modpackos szart használok már én is, mert csomó olyan mod megszűnt amit kézzel töltögettem le eddig....Áh és mondom ritka, vagy szarok bele az egészbe és 10.0ig recsizek valami másik játékba -
lexlutor #362590 tud valaki standalone armor kalkulatort, ami mukodik?
erre gondolok, pl.: http://wothugamers.webnode.hu/products/a9-8-meltymap-pancel-vastagsag-sajat-tank/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.04. 17:54:48 -
yossarianHUN #362589 Nem nagyon lehet mit csinálni, töröld le egyenként a modokat, és nézd meg, melyik okozza. -
Rammsch31n #362588 Nemtom, nekem random összeomlik, volt olyan, hogy 3x léptem be egy csatába, mind kifagyott... :"D aznap ott lett elegem... -
#362587 Valaki valami tipp? Megint 4x csinálta ma, úgy veszem észre mikor láncolnak akkor csinálja -
Rammsch31n #362586 vagy ha más nem, még a 12-tből is ki tudom húzni a franciát, ha azzal huzamosabb időn belül nem jön össze, a wot-ot is abbahagyom :"D... mert nem vagyok sem szar artys, sem red tomato... :) -
András77 #362585 Nagyobb artyval k.baszott nehéz top xp lenni a top sebzés mellé, mert minden sebzés ugye spot alapján volt. Elképzelhető egy gyors foglalásnál, hogy a csapat semmit nem csinált úgy általában és top xp tud lenni az arty, de a küldetés kéri a 3e sebzést is. Azt meg csak nagy szerencsével lehet olyan gyorsan kiosztani egy ilyen csatában, hogy top xp-t is arty kapja.
Szerintem csak valami brutál sok sebzés és frag esetében kaphat az arty top xp-t. Pont azt figyeltem, siegfried-en támadtunk és buktunk és az ellent tier8 amcsi artyja volt top xp (de nem top sebző, szóval az a rész nem sikerült neki) úgy, hogy 3 tankunkat szedte ki városban közelről. Ne kérdezd hogyan, tényleg ezek az idióták bármit meg tudnak csinálni, de hogy 3 ilyent retardot ki tudjon szedni egy arty városi harcban, na az durva. Mindegyiket hátulról lepte meg.
Az FV207-el lassan végzek, de egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor voltam top xp, pedig volt pár olyan csata, hogy csak oda kellett vinnem a célkeresztet és mindent eltalált.
Ha csak a legalább 3e sebzés lenne a cél és top sebzés, akkor persze nagy artyval kéne menni, de mivel kéri a top xp-t is, én azt gondolom, hogy egy erős tier6 artyval lehet meg a leghamarabb. A francia előnye, hogy direktben kifejleszthető az amx12t-ből, meg egy nagyon kézreálló arty, td módban is ügyes és fürge, lehet vele helyezkedni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.04. 17:44:05 -
Rammsch31n #362584 OK akkor a chaffe-ből először kihúzom... *mély-sóhaj*