World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az E3-at illetőleg meg annyit, hogy szerintem aki végigszopja a T28-T95 párost, az megérdemli az E3 túlbuffolt páncélzatát.
t28-mondjuk félig meddig az csak, mert az a t95 első fejlődési fázisa volt vagy mi😄(régebben volt is ftr-en egy q&a ahol megpendítették, hogy majd egy t95-re fogják cserélni ami pontosabb lesz a valóban létező járműhöz)
Mondjuk az E3 az szerintem kb olyan szinten túl van buffolva páncél ügyileg, mint a vkB 9-es szinten jelenleg.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Lengyel? inkább csehszlovák a legrosszabb wot-player ( de nyugodtan a 2. helyre sorolhatjuk a franciát, törököt , oláht, spanyolt , lengyelt). Semmitérő, büdös bunkó horda .
Csapatban meglátok egy csehszlovákot már tudom hogy 15+1-2-3 az ellenfél száma.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.12. 19:17:11
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.12. 19:11:34
Ha a két szervert egybeforrsztanák, akkor milyen RU hordák özönlenének ide? Épp elég a tesztszerver.
angelus1991ster.blogspot.hu
Azért jó tudni, hogy még mindig mi vagyunk a feketeseggűek a szerverek között.
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

There is but one rule: Hunt or be hunted.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.03.12. 15:17:03
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
LT-15
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.12. 13:49:20
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az elet ugyan ezt produkalja. Probaljak "felzarkoztatni" akiket nem lehet a normalis emberek kontojara. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Nagyon virgonckodni nem lehet velük (1-2-től eltekintve, e25, su101 és egyéb td-k, amiknek megvan a sebessége, fordulékonysága), teljesen jól fejezted ki magad, "taktikai érzék fontosabb" az ilyen lomhább szörnyeknél, de sztem a játéktechnikai tudást és a taktikai érzéket én 1-be sorolom, magát ezt értem skill alatt, mert egyik lehet a másik nélkül, de együtt az igazi 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem látom hol írtam h light-hoz nem kell skill 😄
(ja h múltkori posztomra reagálsz most, amiben azt írtam h light-hoz nem kell skill MISSION-ök terén, mert RNG szükséges hozzá, sztem totál nincs egybe a kettő kategória.)
Azt viszont már többször elismertem h a light-okhoz kell a legtöbb skill (1-2 éve is)....csak nem szeretem mikor nem fogják fel az emberek h t95-el nem abból áll a game h beállok az utcába (mert nem mindig himmels halálutcába tengetem az életem, de szép is lenne, vszínű akk tényleg 4k avg dmg-m lenne, és nem annyi amennyi 😄)
Az meg hogy korlátozottan tudok reagálni 1 szituációra, akkor azt jelenti h nem kell skill?...kérdem én, melyik könnyebb, 60-al elrobogni mert látom hogy jön az army 1 másik flank-re kb. fél perccel a baj bekövetkezte előtt, vagy 13-al áthelyezni a pozíciód, mondjuk másfél perccel a baj bekövetkezte előtt....
Ez kb. olyan mintha azt mondanád hogy 1 mozgáskorlátozottnak nem kell "skill" vagy hogy is fejezzem ki, kisebb erőfeszítés kell hogy elkerüljön 1 ütközést/akármit, neked meg aki gyalog lazán elbattyog (jóval gyorsabban), nos ahhoz kell a skill, több erőfeszítés.
Akkor most ki is gondol, mit komolyan? 😊
Ettől még áll az álláspontom, amit már nem 1x írtam, light-hoz kell a legtöbb skill (bár ezt meg se kérdőjeleztem sztem, csak IM-t illetően, mivel ott semmi köze nem volt a skill-hez hogy teljesítettem-e a küldetést v sem, inkább RNG volt...)
Btw örülök h veled legalább mindig tudok beszélgetni, most munkában úgy is unatkozok 😄
Annyira easy, hogy egyetlenegy hiba és halott vagy egy light tankban.
Ja és nagyon kell a repair skill, 100%-s repair skill, bia, venti, szerszámos láda és nagyon gyorsan rakták fel a láncot a legények, sok embert szívattam meg vele, mert azt hitték trackeltek, és akkor végem...persze h nem 😄
Én szeretem/szerettem a t95-t, az egyetlen olyan tankom volt, amivel imádtam a t10-t, sőt akartam is hogy t10-be kerüljek, mert ott nagy volt a hp pool, és tényleg tökmind1 volt ennek a tanknak hogy t7 v t10 tank lő rá, mert vagy belőtték v nem a kupolát.
Láttam embereket 3k avg dmg-el tolni, én asszem 2,5k v 2,7k-t tudtam kihozni belőle, szóval nem tudtam adaptálódni hozzá igazán, mert tényleg nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos hogy az ember átlássa a csata alakulását vele és időben elinduljon oda ahova és amikor kell. Paradicsom józsi ezt nem fogja felmérni, és neki tényleg csak RNG lesz az egész, ha belövik gyorsan vége, ha meg vele van a random akk meg senki nem fogja tudni.
Az meg pláne öröm hogy artyk elől mátrixozni....13km/h-val...hc 😄 (van benne vmi mazo fun, nem tudom megmagyarázni 😄)
Ja meg ugye végre van is értelme a páncélnak, mert t28 után végre éreztem, hogy pattogni is tudnak a tankok. t28-nál ugye a 120-s dpm-je eszméletlen jó volt, de olyan papír volt az a tank, tényleg csak ilyen 175 penes ruszkik nem lőtték be a frontját (persze csak akkor, mikor nem menet közben lőtték be a kupolát 100-150 méterről).
Szóval t28 után nekem felüdülés volt a t95, asszem 200+ csatát mentem vele, v lehet még többet, lényeg h e3-t free xp nélkül húztam ki 😊
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.12. 09:50:02
Tudunk már valamit, hogy esetleg lesz valami hasonló európai szerveren is? Mert ezt így eléggé kibaxásnak érzem most velünk szemben.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.12. 09:35:34
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.