World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy feltétel szokott lenni: hangos szentségelés/káromkodás ne, mert a váratlan zajoktól kiugrom a bőrömből így estére.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.11. 23:24:23
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Én speciel a Charioteert vagy az Mle. 48-at jobban utáltam.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.11. 22:42:53
Na mindegy, ilyen módon ezt a küldetést nem lehet teljesíteni <#circling>#circling> a siemka moronok iszonyú bátrak és levadásszák az ellenséget, ha érzik az erőt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.11. 22:20:58
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 21:47:16
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 20:55:46
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
wot nick: PsychoTrooper
Milyen pofás, a "könnyebb" útvonal végén van a rosszabb T10, a nehezebb végén a jobb T10 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A t28 szenvedős lehet, könnyű belőni valahogy, tapasztalom én is.
Malarki: ha abból indulok ki, hogy valaki kigyűjtötte a feltöltött replay-eket, ahol 8e sebzés felett voltak TD-k. Az első a sorban az E3 volt. Az E4 egy átlagos TD, talán nem a legrosszabb tier10, fene se tudja, de olyan semmilyen. Ilyen tankot minek kihúzni? Az E3 viszont brutális frontpáncéllal van megáldva, mindenképpen érdemes kipróbálni. Ha egyiket ki kéne húzzam, csak az E3. Én is áttérek a proto után a másik ágra, esetleg a T30-t kipróbálom majd, azt dícsérik, de az E4-t már nem veszem meg, a célom az E3.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.11. 20:21:43
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
1: Vereség: valami csoda folytán odaérsz az akcióba, és kicsap az arty, szétlőnek a számos weak spotjaidat kihasználva, vagy csak simán szétgoldoznak
2: Győzelem: nem érsz oda az akcióba, pedig egész végig tepersz mind a 18 km/h-nyi végsebességedet (szabadesésben, hátszéllel) kihasználva, így 5-600 sebzéssel zsebelheted be a győzelemért járó dicső 400 XP-t
Az egyetlen nyerő kombó a kicsi (lehetőleg városi) map, top tierként, lehetőség szerint arty nélkül. Ha ez bejön, még mindig sokszor elbotlik a dolog a retardált csapaton, vagy a goldfosókon, de ebből azért többnyire ki lehet hozni valamit. Mennyi ilyen is van? 30 csatából 1? Körülbelül. Még működhetne a bokorból lövöldözés, ha ezt a "nagy TD kiherélés" keretében ne tették volna lehetetlenné a mapok 90%-án a WG-sek. Akkor valaki mondja meg, melyik elb*szott idióta gondolja úgy még mindig odaát, hogy egy olyan járműnek van létjogosultsága, ami 30 csatából 1-ben működik úgy-ahogy használhatóan. Vagy hogy mi a fegyverténye ennek az ócskavasnak mondjuk egy Ferdivel szemben, aminél szintén megvan a 200-as front, plusz egy jóval keményebb alfa, és még el is vonszolja magát legalább 30-cal. Az álcázás? Hajamra kenhetem a fent említett okokból.
Kínlódva, véres verítékkel SE tudom tartani vele az 1300-as átlagsebzést, amire egy T8 TD-nél a "szánalmas" igen enyhe kifejezés.
Egy szó mint száz, ez egy totálisan életképtelen fosadék, és akkor még bele se merek gondolni, a T95 milyen lesz. Már ha megérem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 19:50:41
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az a44 ágyúja jó nagyon üt, de borzalmasan pontatlan. Képes 10m-ről mellé lőni vele és nagyon lassan tölt, iszonyat lassan céloz, de ami igazán fáj, hogy nincs gun dep, szóval távolról kéne vele lőni (nem lehet) vagy sík terepen nagyon megközelíteni az ellenfelet, de nagyobb tier szétszedi. A páncél csalóka, az elején van autobounce és a sok tomato azt lövi, de tier8 ellen vagy keményebb tier7 pl t29 már mit sem ér. Mint tank szerettem, lehetett vele jókat sebezni, csak nem megbízható, volt csata, amikor nagyon ment vele, de volt, amikor semmit nem tudtam kezdeni. Küldetésre nem vinném, túl pontatlan ez az ágyú ahhoz, hogy célokat teljesítsen vele az ember. Arra jó, hogy bármi kerül eléd, beleb.sszál egy nagyot, szóval van fun faktora, szerethető tank, de komoly gyengeségei vannak.
Eddig a T-25-el csináltam meg a legtöbb ilyen medes küldetést, ahol nagyobb tier-el kell valamit kezdeni, de neked ugye tier6+ kell. Pont erről beszéltünk pár napja és a cromwell-t ajánlja mindenki. Igaz, hogy kicsi alfa, szóval nagyon szemfülesnek kell lenni vele, cserébe legalább gyorsan lő és mozgékony, ott lehetsz vele, ahol alacsony hp-s ellenfél felbukkan. Mindenképpen a cromwellel próbálnám először.
Még a japán chi-to-t tudom, hogy nagyon jó ágyúja van a tierjében (ua. mint a chi-ri csak nem táras, de egy tier-el lejjebb és gyorsan tölt). Messze vagy tőle, de egy obj416 is jó lehet, a 330 pen arany lőszer bever mindent.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 15:04:10
Idézem magamat:
"Sziasztok!
Na miután végig hisztiztem a fórumot a T55/a LT7-es küldetés teljesítésének lehetetlenségével, tegnap beadta. Klasszik volt, na még egy csata, és megyek aludni, s lőn csoda, Tundra, 4 arty, széthúzódó frontvonal, középen rés, 60-al átt a vasúti hídon.
A lényeg. Annyit csináltam, hogy felspotoltam a 4 artyt , 3-at kilőttem, a negyediket sebeztem. Nem trakkeltem, más se lőtte meg őket, csak két direktivát tartottam be.
- én spotoltam elsőnek
- meglőttem őket.
Ha valaki utánam telesírná a fórumot az LT7 küldi miatti kudarcával, íme a megoldás."
Mivel nálam bénább medes nincsen a játékban, így nem is értek hozzá, ezért kérdezek.
Csak neki kell menjek a medes küldinek, mert képtelenség megcsinálni artyval a láncolj 3-at, aztán dögöljön meg de mán azonnal a az ellenfeled küldetést, pedig nem tartom magam rossza artysnak, van is hozzá 8 artym, amivel mehetnék, de nem megy. Sem kis tierben, sem nagyban, sem Batchattal, sem szakaszban. Pedig csak ez van hátra már, meg a 15-ös.
Szóval, a T55-ért folyó ámokfutásban már csak 4 küldi hiányzik (az artyt maradék 2 darabját nem számítva), 3 med küldi, azaz az ölj meg 2 nagyobb medet, (+ 1 tier), ölj meg 1 heavyit, ami két szinttel magasabb nálad, plusz az MT 15, ahol szintén 2 magasabb tier osztályú td-t kell kinyírni.
Meg az Lt15, de az meg lesz hamar.
A kérdésem, a fenti küldetések figyelembe vételével az, hogy mely medeket ajánljátok ezekhez. Mivel killről van szó, gondolom táras, vagy nagy alfás med kéne, s én ezeket tudnám most prezentálni a garázsomba:
Chi Ri vs A44?
Cromwel vs T34-85 vs A43
Van még egy Panther M10-em, de az tier limites.
Igazából az A44 és a Chi Ri érdekelne, abból is az A44 kicsit jobban. Láttam, sőt tapasztaltam, hogy keményen páncélozott. A 107-est jól ismerem a T150-ről. Mennyire használható az ezen a meden? Menetből milyen? A hátsótornyos kialakítás nagyon nagy hátrány? Tényleg annyira jól páncélozott?
A Chi-Rin mennyira használható az autoloader? Stabilan sebzi a 3 x 135-ket, vagy szereti ez is elsumákolni táranként az 1-2 lövést?
Szerintem sem jobb mint az E75, bár nálam még stock és úgy igazi kínszenvedés minden csata vele.
Szerintem hasonló szinten van a 2 tank.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.11. 13:07:41
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
és 1 ilyen platoonnal hozott össze a szerencsém ...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
bíztató 😄