World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a kis fogyóeszköz ajándékokat esetleg még érdemes bespájzolni.
A mostaniak szerintem simán elvesznek,ha már kész.
Meg ha nincs akkor is.
Nyugta
Dátum: 2020. 01. 21. 7:22:00
Jármű hozzáadva: Panther/M10 (legénység 100%)
Helyek hozzáadva: 1
De szerintem a stock T28prot-ra gondolt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nagyon "bírom", amikor mindenki egyirányba megy, egyhelyre és egy kupacba áll - a tüzér egyet odatol, és hullanak, mint a legyek 😄
Olyan jókat röhögök 😄
Amúgy vasárnap csupa ökör játszik? Vagy mi van ilyenkor? Olyan csatákba rak.. én, mint keveset játszó wot-laikus is a hajamat tépem 😄 😄
Tornya van és jó ágyúja,ha elrejted a testét nehezen lövik be.
Szerintem jobb mint ami utána jön.
T110E4 is nagyon jó,de T30 valahogy jobban be jött.
Igazából a T30 inkább heavy tank egy kicseszett durva Td ágyúval.
Mert T10-es ágyú van rajta,276 az alap lőszer átütése,320 a gold és 750-es átlagsebzése van.
Mivel elég magas így sokszor lehet vele szikla mögül vagy ablakon keresztül szívatni az ellent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.19. 11:17:55
Ha kilőnek, hát kilőnek - ez egy játék 😊 Csak azért kérdeztem, mert azért egy-két érdekes dolgon megakadt a szemem.
Hülye tahó gold spammer t67-et kicsaptam bokorból spot nélkül M4-el,az is mit össze ugatott hogy feljelent mert hacker vagyok meg a franc tudja mi.Élvezet volt kilőni,még azon is berágott hogy le cikiztem a nevét,mert valami nagymester volt,én meg le gyepmestereztem.<#vigyor>#vigyor>
Bár szerintem azért ha a neve miatt cikizem nem jelenthet fel.
De bánja a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.19. 10:59:08
A csalók miatt sokan bömbölnek, valójában elenyészően kicsi a létszámuk, ez kb a legkisebb probléma a játékban.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Csalók akadnak,inkább sok a hülye játékos aki azt sem tudja merre van a tank eleje.
Én még soha nem csaltam,modom sincs a játékhoz,még is rendszeresen le hackereznek.
Amin én mindig jót röhögök.
A b válasz a helyes
|Származási hely: Degec|
Srácok, egy pici segítséget kérnék.
Marha régen (úgy 3-4 éve..) játszottaam a játékkal, akkor sem voltam ez a reggeltől-estig típus 😊
Karikor előszedtem, hogy egy picit játszak - sokat fejlődött a gém, csak kamillázok.
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy oda értem, hogy kifejleszthetem a T28 prot. vadászt. Nézem ezt a wotinfo.hu -t és hát elég rosszakaat írnak róla (Iszonyú. Jellemző az oroszok mentalitására. Teljesen tönkretették. Csak egy bokszzsák, stb...) Tényleg ennyire sz*r? Nem érdemes kifejleszteni és megvenni?
A másik, hogy mennyire haarapózott el a csithasználat? A WG "harcol" ellene vagy jóvanazúgy?
Jóóóó régen sokat counter strikeoztam (még az ős CS-vel) két jó klánban is voltam és a csalások miatt hagytam abba, csak ezért kérdezem. Soha nem haasználtam csalást, még nem online játékokban sem 😊
Köszi!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A 10-es duplacsöves tényleg olyan gyönge mint aminek mondják?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Érthetetlenül kevés van belőle.
Párizs és T10 csata volt,progettó csapattárs cseszegetett.
Próbáltam volna lesből lőni az ellenségre,de ez lökdösött hogy a ragya verné meg.
De megszívta mert csúnya nagy vadak voltak szemben.Oszt őt lőtték ki szenvedése közben.
Ami érdekes volt a csatában,hogy lószart sebeztem,mert ezzel a gyökérrel voltam elfoglalva és rövid csata volt,de alap lőszerrel belőttem 60TP tornyát,mert az a disznó csak azt mutatta.Mérgemben rálőttem és láss csodát ap lőszer a kupolába ment pont.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pl.ELC Eleven száguld teljes sebességgel,kap tölem egy arty lövést a játék szerint meghalt a vezető és a parancsnok,lánc is sérült.Sebesség vesztés nélkül megy tovább,egy pillanatnyi megtorpanása sincs.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Még ha full hp-m lett volna az sem számított volna,mert kv2 lő akkorát,de nem.
T6 szar kis svéd meddel voltam.<#idiota>#idiota>
T6-ban melyikre érdemes becserélni (gold csak korlátozott mennyiségben van).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De töredékem az van rengeteg.