World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy 100 ezer.
Sajnos én ellőttem a free xp-met angol heavy és med ágra meg csehekre.
Így csak a 9-est tudtam kihúzni.
Köszi! :):):)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Is3-ba még nincs legénység.
Kv3 legénysége ment Is2-be.
Sikeresem megszabadítottam magam q.a sok xp-tervrajz+credit-töl<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tiszta örült csapatok vannak.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pár éve valamelyik azt hiszem hac klánból való csókát felhúztam azzal hogy kilőttem és le hackerezett,aztán beszédbe elegyedtem vele,amivel felhúztam,mondtam neki hogy csinálok képet a dumájáról és lehet be rakom fórumba,azt hitte a Ph fórumba és elkezdett fenyegetőzni hogy neki ott a haverja moderátor és kibannoltat onnan is.<#vigyor>#vigyor>
Jah meg úgy volt a wotból is bannoltat mert reportol aimhackért.<#vigyor>#vigyor>
"Korábban már azért is én voltam a hülye, hogy manipuláltnak kiáltottam ki a MM-et, de bizonyságot nyert, hogy valóban az. Az 50% winrate tartása miatt, az MM így osztja a köröket, ettől jön az állandó szívatós napok, ami eleve kritikán aluli játékélményt okoz.
Nos figyelem azóta is játékmeneteket, és nem csak az MM-el "csal" a játék, hanem kb, mindennel, így az RNG-nek is pont semmi köze a randomhoz olykor, egyszerűen az is ellehetetleníti a játékot, és azt, hogy esély legyen pl. szakasszal megfogni a vesztes kört.
Na ez viszont felháborító és vérlázító, hogy honnan veszi bármilyen fejlesztői csapat a bátorságot, hogy ilyet megtegyen? Undorító, és gusztustalan az amit a WG fejlesztői csapata és az egész stáb megenged magának.
Egyszerűen hihetetlen, hogy mindennel büntet a játék, bünteti a szakaszt, állandó + tier, még véletlenül sem lehet maximum azonos, vagy Isten őrizz kisebb tier ellen játszani. Amikor bekerülsz a vesztened KELL szakaszba, nemhogy full piros a csapatod, de a szórás is mesterséges és tuti hogy pattan, vagy a földet találja el vagy bármit, ami kitakarja a célzási kör 10%-át a tank elől. Még csak véletlenül se tudjak/tudjunk tenni bármit is ez ellen.
Egyértelműen semmi köze a (generált) véletlenhez, legalábbis ilyenkor.
Ez nem csak az én véleményem.
Csak gratulálni tudok a WG csapatának ehhez az egész csaláshoz, igazán büszkék lehettek magatokra! Megöltétek a tiszta és szabad játékot!"
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.01.28. 14:10:53
Mert akkor az Kotomicuki.
Ph-s wot topic-ot nem szoktam nézni ott akkora gyökerek vannak.
A Ph-n már napok óta megy a konteó vita:-D
Most bejelentkezett egy 900wn8 as kolléga, hogy ő bizony most már tudja, hogy manipulál a wg, mert ő kiválo elemző képességekkel bir.:-DD
Minek rak mindkettőnek ugyanazt?
Helyes. :)
Szombaton voltam havernál, amugy együtt szoktuk tolni szakaszban. Kérte, csináljam már meg neki T-55A-hoz Lt-15-t, de nincsenek csak T8-T9 lightjai...
Ránézek legényekre, Bia sehol, Situational Awareness, recon sehol, pótellátmány sehol... maradt a periszkóp, meg ~óra alatt egy 5200 dmg-es kör. Lol.
Mondtam neki, hogy nem csodálom, hogy nem tudja megcsinálni. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: Master91, 2020.01.27. 23:26:51
1 dolog nem passzol. Hol van QuickyBaby? Furcsa, hogy pont ő nem került ebbe be.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2020.01.27. 22:17:07
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az is jo volt, mikor botdezsőke M103as tankján meglátta, hogy milyen a kiosztása a 3skilles legénységnek.
Ott látszott rajta pár másodpercig, hogy keresi a megfelelő szavakat:-DD
Mind a 2 töltőn, intuicio, adrenalin rush, és bizt elhelyezés:-D
Sehol egy bia v javitás.
Meg persze az elmaradhatatlan ht setup, álcahálo:-D
És ezek mondják hogy szivatja őket a wg:-D
Nálam, ha rádiós fingik, 300 méterről péppé zúznak :D
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Komolyan, mindkét ág jó a hetes után. Sőt nekem a Leo is bejött.
A heavy utódot a nagy ágyúval húztam ki, de amikor bejött az Udes ág, és újra elő kellett venni, akkor a kisebb ágyúval vittem végig.
A Leo után az emil vagy az udes vonalon érdemesebb továbbmenni?
Bár emlékszem azért még azokra az időkre, amikor az 5x-ös first win és a 2x vagy 3x legénységi szorzó (karácsonykor, gamesconkor) összeszorzódott, és nem csak összeadódott... Jól lehetett olyankor húzni a legényeket. :-)
Az a baj, hogy kevés új ág jön már, nem tudom mikre eltolni a sok legénységet... van most is vagy 12.
El kellene kezdeni visszavenni az alacsonyabb tierű tankokat, de ki akar már ennyi időt belefeccölni ebbe a fosba?!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.01.24. 14:02:32
A Manticore legénysége 2 fős. Beültettem a mikulást, meg egy női legénységi tagot a személyes küldikből, és mind a kettő kapott egy egy ilyen képzést.
Kicsit másként gurul ez a jószág több mint 400%-os induló legénységgel. <#vigyor0>#vigyor0>
FU WG. :)
De amúgy a könyvek érdekesen hangzanak.
Mentem egy csatát és a játék hülye volt.
Td-vel full beszűkülve mellé mentek a lövéseim,de célzás nélkül max sebességgel kanyarodva a lövéseim találtak,T44 meg super hellcat nulla szűküléssel padlógázzal haladva fordulás közben kilőve.Hülye hellcat azt hitte hogy le tud forogni és majd kinyír,nem volt szerencséje.
Ez is hasonló szisztéma szerint megy majd, mint a tank rewards küldik.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Mentem vagy 30 csatát mire meglett a "sebezz 3000-et anélkül, hogy felfedeznének", erre ez fogad. Remélem megjegyezte...
A játék honlapja meg ezt írja: Log in is temporarily unavailable.
Észleltek ti is hasonlót?
1v1, 2v2, meg 3v3 felállású csapatok között.
Random és egyéb csatamódokban nem aktiválódik.
Annyit hozza kell tenni, hogy a torony es az egyik nagyagyu mindenkepp kell ra free xp-bol, hogy mar az elejetol a rendes T-54 elmenyt kapd. A nagy motortol, lanctol csak meg mozgekonyabb lesz.
Mivel mindket agyujanak ugyanolyan Heat loszere van, en inkabb az alacsonyabb alap pen-u de gyorsabb ROF-ura mennek.
Ráadásul kb a körül mint a haverjaid.
T54 után a T62 jön szerintem,vagy Obj140.
Jobb mint T54.