World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Vannak a fejlett országok , meg vannak a túlfejlett országok manapság. Általam sokat gyűlölt wg-nek ha fizetek kapok érte cserébe valamit. Egy korrekt üzlet.
Egy remek kritika ezekről, mert hasonlít a kettő dolog ( a twich és a mobilreklám) egymásra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.01. 18:13:44
angelus1991ster.blogspot.hu
2. Bármennyire is fáj beismerni, bizony népszerűek az artyk. Hogy miért? Nézd meg a player base zömének képességeit, gondolj kicsit utána, és rájössz. Az arty az egyetlen osztály, amiben a "háromnegyed játéktudás, egynegyed RNG" képlet "egynegyed játéktudás, háromnegyed RNG"-re változik. Az RNG meg mindenkit ugyanabban az elbánásban részesít, így az átlag WoT-os paradicsom sincs hátrányban, nem úgy a többi osztálynál, ahol a szellemi szintje miatt pillanatok alatt csúfosan elvérzik az ellenfél már csak egy kicsit is kevésbé selejtes paradicsomjaitól. Összefoglalva: sikerélményt ad a hülyéknek, akik mással csak szopnának.
Toweliee: ok fogadjunk bármibe, hogy nem tudsz nekem olyan képet mutatni, amikor a várakozó artyk száma a legmagasabb. Innentől én nettó hazugságnak mondom, amit a wg odaírt, vagy valamilyen nyakatekert igazságferdítésnek.
Ja és ha nagy nehezen előkapar valaki egy ilyen képet, az még mindig ugye semmi, mert a WG állítása szerint a legnépszerűbb típus, tehát folyamatosan ebből kéne a legtöbbnek várakoznia, vagy hogyan érted a népszerűséget? Állítólag a legnépszerűbb, de nem ezzel játszanak a legtöbben, de a WG azt mondja, hogy ez a legnépszerűbb, mert csak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.01. 18:09:30
Civilizációs bűncselekmény (- hogy egy klasszikustól idézzek. ) ez az egész. Mintha az emberek azért is fizetnének, hogy tűzbe nézhessenek.
Kereskedelmi tévék ezt a módszert nagyban, kiterjesztve csinálják,
lásd: jósműsor ( amit még mindig nem tiltottak be)
, reklám ( ma már egyre idegesítőbbek)
, teleshop ( reklám csúcsa )
, sztárgyár valógságshow-k sms-ei ( amikor a karaoke énekesek ölik egymást a gyíkfaktorba, meg a goat talent-ben)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.01. 18:02:28
Toweliee: a WG pontosan tudja, hogy mennyire és milyen módon utálják az artykat a többség, ehhez képest minden lehetőséget megragad, hogy hergelje a zembereket. Erre gondoltam, az meg hogy te esetleg artybu.i vagy legyen a személyes problémád, nem tudok rá mit mondani. Eleve szerintem hazugság ez az egész, elég csak ránézni a csata kezdete előtt, hogy mennyi tank várakozik osztályonként, arty soha nem volt a legtöbb, szóval valaki hazudik, kérdés miért, csak azért, hogy megint kicsit bosszantsák a zembereket, mást értelmét én ennek nem látom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.01. 17:09:13
"Commanders,
Recent research has shown that SPGs are currently the most popular vehicle class in the game. "
Ezek tényleg most fel akarják b.szni az agyamat ezzel? Kényszerűségből játszom artyval de nagyon nem szeretem, ami meg is látszik a staton keményen vagy 150-200wn8-t buktam az artyzás miatt eddig, de az IM jobban érdekel, mint a stat igazság szerint. De erre ez a kijelentés, hogy ez a legnépszerűbb osztály. A .......... (inkább nem írom le). Nekem pl a játékaim 10% kb az arty, de ezek szerint a sok fogyatékos csak úgy ömlik artyzni, mert mással nem tudnak menni értelmeset, ezzel is csak akkor, ha rng támogatja őket és a noob protection mód éppen aktív.
A másik megdöbbentő dolog, hogy mennyi pz ii j-t vettek a zemberek. Komolyan döbbenet. Az egy más kérdés, hogy most nekiálltam az is4 vonalnak a top of the tree miatt és ugye nagyon az elején a t46-nál vagyok, de már ez a tank is úgy szedi szét a pz-t, mint foxy a lábtörlőt. Ez a pz tényleg arra jó, ha top tier-be bekerül valahogy és kevés tier3 tank van, akkor szétszedi a kis sz.rokat, de amúgy meg szenved már a pengésebb tier3 ellen is, nem beszélve a magasabb tier-ről. Azt én értem, hogy nem rossz maga az ajánlat, mert 30e arany meg ez a ritka tank, érték arányos teljesen, de akkor is 100 ájró. Nekem, aki max havonta-kéthavonta 500-1000 aranyat tudok megvenni, ez nagyon überbrutál kategória és rengeteg futkos belőle ma, szóval ezek mind megvették.
Ezek után simán el tudom képzelni a type-t is egy hasonló 100 ájrós vagy akár 150-200 ájrós "akcióban" és vennék, vinnék a zemberek, mintha ingyen osztanák, döbbenet.
AW ha nagy siker lesz, akkor ide is befogják hozni a modern éra tankjait, és akkor baszhatjuk a svéd, cseh ....blablabbla tankokat.
Más téma, olvasom a tier xi tankokat és csak remélem, hogy nem április tréfa, mert ma ugye minden hírt kétkedve kell fogadni. Az AW miatt mondjuk lenne jogosultsága a dolognak, de hogyan akarnak mondjuk egy m1 abramsot kiballanszolni, elég meredek nekem. Troll szakasz, amikor a tier1 múlt találkozik majd a jelennel <#circling>#circling>
Tessék, a kontóhívőknek végül igaza lett. <#hehe>#hehe>

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
nyomom a 7-et nézgelődök felülről oszt sémmi
|Származási hely: Degec|

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lőni pedig mint kb az összes többi játékban a bal egérgombbal.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Próbálkozni kell, ellőbb utóbb beadja.
Innentől ha valakit érdekel az privátban jelezze, nem szeretnék itt kalamajkát 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB