World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha úgy tartja kedved, csináld meg azt a csatornát. Kíváncsian várom, hogy jövedelmező lesz-e. 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Megfelelő szintű TD hiányában szívok a TD-15 és LT-15-el. Esküszöm a T28 Protkó jobb spot sebző gyűjtő mint alight-ok t5-ön.
angelus1991ster.blogspot.hu
Némileg jobb játékkal talán nem lehetetlen a 12e az E75-el, de szerintem ez már kevés hozzá, ahhoz már kell az E100, mire oda jutok, ki is lesz fejlesztve.
Vitát hagyhatjuk a levegőbe, úgyse fog dülőre jutni a szenátus. Ezer évig lehetne vita erről.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 00:41:20
" kocsikaznak ejszakankent zenet hallgatva egy ugy egetik a lovejukat a 4 utemuvel" - van ilyen humanoid fajta?"
Én is ismerek olyat (teljesen normális ember), aki régebben naponta órákig céltalanul motorozgatott a városban csak azért, mert éppen ahhoz volt kedve, azt élvezte, az szórakoztatta. Sokáig én sem értettem, hogy ez miért jó, sőt most sem értem! 😊 De ez azért van, mert nem vagyunk egyformák (vagy esetleg mert sosem próbáltam?!). Más körülmények között nőttünk fel, máshogyan gondolkodunk és ezekből eredendően más az értékrendünk is. Attól, hogy valaki nem úgy gondolkodik, mint te (vagy én), esetleg más az értékrendje, még nem kell hülyének nézni, sem lekezelően bánni vele. Amíg számodra vagy mások számára nem okoz kárt vele, addig minden joga megvan hozzá, hogy azt csinálja, ami neki tetszik (akkor is ha az neked baromságnak tűnik). Nőj fel...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"masok adomanyokra koltik a penzuket " - ez , hogy jön ide? az becsülendő.
" kocsikaznak ejszakankent zenet hallgatva egy ugy egetik a lovejukat a 4 utemuvel" - van ilyen humanoid fajta?<#wilting>#wilting>
Csak ezekben az együgyű streamesekben mi a szórakoztató? Mit nyújt?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Mondjuk ha a streamben elkezdeni kéregetni valószínű sosem nézném többet de biztos elveszítené a nézők jelentős részét.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.04.01. 21:54:11
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.04.01. 21:49:33
Saor Alba
Priv pls.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.04.01. 21:43:23
Nem értem , miért kell védeni olyanokat, akik a levegőbe költik el a pénzt (oké, a stream-es majd elkölti valamire, visszamegy a körförgásba)?
Az ilyenekből azt is kinézem , hogy elégetnék a 100 dollárost is.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Asszem' ezt nyomtatom és bekereteztetem.
- There are currently no plans for artillery;
szokas szerint megis miert nyulnanak barmi fontoshoz is...
- It's possible the platoon missions from individual missions will be removed ("there are multiple variants"😉, developers do have statistics on how many people are "stuck" on platoon mission;
mert ok jol megmondtak h ugyis mindenki platoonozni fog. csakazertis.. azt megsem..
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Akkor meg a ku*** a****** *** *** ******** ************ ***** * ********...
Retardáltak.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.01. 20:25:45
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Ez a kisegér eszméletes
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Az egészben azt nem értem miért fáj hogy ezek kapnak lóvét? Két óra moziért fizetünk, doboz cigiért kiadunk x összeget? Miért baj ha valaki ezért akar? Vagy csak irígység?
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.04.01. 19:44:05
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azért ismertebb youtube/twitch személyiségek megdolgoznak minden videóval, ebből élnek ezzel megy el a napjuk. Lehet hogy semminek tűnik ráállni pár játékra és minden nap csak játszani de napi 8 órában? Meg 24 órás maratonok?

(és ez csak 5 euro volt)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.01. 18:21:54
WoT: Nishizumi77