World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsetek! Melyik gombbal kell lőni?
Solten
Hm, par PZ II J-s mar elkuldott az edesanyamba mikor a B2-vel szivattam oket...<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.04.01. 11:52:28

Saor Alba

voivod32
Hát, eddig valami fantasztikusan jól megy a Masuval! Pedig jó lenne, de olyan csapatokat fogok ki, hogy félelem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tegnap este végül megvettem a Maus-t. Még nem mentem vele mert valahonnan kell egy 6. embert összeszednem de van értelem magas szinten a spall liner-nek? Értem ez alatt a t9-t10 nagy kaliberű arty-k ellen használható vagy nincs értelme? Esetleg T95-n? Az lesz a következő project hiszen szeretem a sebességet 😊

Jajj, szegíny ebay eladók, akik 1000+ EUR áron kínálják a Pz ii j-t (sőt láttam már accot 1m forint felett is, mondjuk az tuti nem normális, de mindegy, árulni lehet, vevő úgyse lesz), ez az ákció most csúnyán odavág a biznisznek <#vigyor>
Mnemomic
mai napon meg lehet venni a Pz.Kpfw. II Ausf. J-t, kár, hogy 30ezer Ft igaz adnak hozzá ennyi goldot is, de azt hiszem így is kihagyom.

A general chat-ben azt írták, hogy arty gyógyítani tud vele, mondjuk franc se nézte, hogy sebzett vagy gyógyított, amikor megjelent a kör eltüntem onnan.

IS-ben próbálom, megnyomom a 7-es gombot,bejön a műhold nézet és semmi, tudom mozgatni, de nem csinál azon kívül semmit, szerintem már minden gombot lenyomtam. Passz.
"Én most tervezem eladni és inkább IS7et veszek belőle."

Nem az IS7et adom el. Az IS4et.

<#wow2>

Kivehetnék inkább az egész randomot, legyen fix pen, a weakspotok meg a beesési szögek azt csókolom.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.01. 10:22:12

Akkor ez azt jelenti számomra, hogy ma jobb ha be sem lépek játszani😊.

Pales27
Így dől el mekkora lesz az átütés nerf

Butasag lenne eladni az is7 et.nagyon jo ht megfogod banni
Szia nekem van is7 - em és nagyon jó főleg ha riszálom hátra felé menetben pattint mindent és elég jó krediteket is összeszedtem már vele bukóban volt 73k nyertesben 70k.
Na láttam a titkos fegyvert és mi más, mint egy rühes arty lőtte ki a csapattagomra. Megjelenik egy zöld kör és szivárvány kíséretében pár lövés az égből, sebez mindenkit aki benne van (én kimenekültem szerencsére).
Mi a franc ez a titkos fegyver küldetés? Az ok, hogy áprilisi tréfa, de is-el mentem két kört, 2-2 frag és megadta mindegyikre, de akkor minek írják hogy vagy megadja vagy nem? Na mindegy, hamar kiderül, hogy mi ez a tréfa, 10 frag kell csak.
Szerintem nem. Szvsz egyik legszarabb 10-es heavy, bár van, aki szereti. IS-7 jobb. Ha meg páncélról beszélünk akkor Maus. A Masu vicces és szórakoztató, az IS-4 miatt csak bosszankodik az ember, hogy a frontpáncélja, mintha papír lenne...
Én most tervezem eladni és inkább IS7et veszek belőle. Valahogy nem érzem azt a páncélozott vadállatot aminek lennie kéne, gyakorlatilag csak sidescrapeban ér valamit a páncélzata. (illetve ha most akciós, akkor később lesz eladva 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.01. 07:10:49

Azon gondolkozom, hogy érdemes-e az IS4-et megvenni a mostani akcióban. Már régen kifejlesztettem, de az ST-I-et nagyon szeretem és (magamhoz képest) a statom is egész jó vele. Van olyan akinek a kedvenc X-es tankja az IS4? Van már a garázsban IS7, vagy a pánvélozottak közül E100/Maus duó is - nem tudom ez még adna-e pluszt (CW a HOAXban nincs, az nem szempont😊

Ne idegeskedj tele van retardokkal a játék.Nagyon kicsi az esély arra hogy ilyen összejöjjön.
Ma mentem pár csatát az IS-4-el pedig már több hete hanyagolom de továbbra is hanyagolni fogom mert a csapattársak jó része nem nyerni jár hanem nyom egy jó kövér W-t a bal ujjával meg csak kattintgat össze-vissza majd lesz valami alapon.
Hidden willage 4 felmegyünk a többiek lemennek a városba.Persze minket az odaérkező 8 ellenfél nevetve szétver utána meg szépen levadásszák a városban lévőket a dombok fedezékéből.Mégis minket hibáztatnak hogy vesztettünk.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

voivod32
Megőrülök, nem tudom kiválóra megcsinálni a Heavy 15-ös küldetést, mert nem nyerünk!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Antimat
hehehe 😊)

cyka blyat

Foxbat írta annak idején vmelyik patch után, hogy a tigerp frontja észrevehetően gyengébb lett.
A nooobmeter csak nekem mutatja ugyanazt a statot kb 10 napja vagy másnak se működik?
Ment a válasz.
T5-ben troll csúzlival, szláv/polák/török egységsugarúak ellen priceless.
Sacred Valley
M4 Sherman
Szerzett tapasztalat:1 054 Szerzett kredit 20 468
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kaszás, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Total: 20 468 WN8: 3 778 (100)

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.31. 22:05:03

joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

minel hamarabb adod el oket, annal hamarabb ellovoldozeheted, es annal hamarabb fogy el ujra. igy aztan hamar abba hagyhatod az egeszet, mert neked ez nem megy.
Szerintem tudatos flame. Ravasz...

Szívesen végignézném a partyt amit ez a hsz majd kivált, de sajnos holnap fel kell kelnem. Na de jut is, marad is, jó szórakozást, azért a kurvaanyázást kerülni feleim, mert holnap szétcsapok köztetek😄
Küldtem egy privet.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigrincses
Érdekes, lehet eladom a tankjaim nagy részét ha komolyan tolni szeretném a WoT-ot.. rendelgetni néha... győzelem esetén is sokat vesztek kreditet ha csak GOLD- vagyis a legjobb lőszert használok ( ami ugye kreditért is vásárolható borsos áron) elég drága győzelem volna... hát még vereségnél .. ilyen ez az üzlet, lényegében az összes többi típusú lőszert el kellene hagyni , semmi értelme, Goldal kiszedem a TD- tszemből míg hagyományos lőszer csak pattanót érne el.. ezért is tartom nagy marhaságnak a dicsőségfalat vagy mifélét, ahogy minden játékban ez is csak a top. fanoknak fontos, akik prém mellett csak szórják a gold lőszerre a pénzt.... azonnal fejlesztenek stb nem várnak.. semmivel sem. 😄 Mondjuk nem is gond hogy így működik ez z egész, legalább nem játszok annyit már ezekkel 😊 hisz az ember érzi belül , valami sántít, nem fair, szórakozásnak elmegy de semmi több. 😊 Amúgy jó játék minden, amíg élvezi az ember.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.03.31. 21:22:30

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Azért ne felejtsd, hogy az FCM ágyújának T9-nél nagyobb tankokat nem kell lőnie, míg a CDC tízesekkel is találkozik, ahol azért már korántsem mindig elég a 212 pen, úgyhogy relatíve az FCM a jobb ágyú tekintetében is. És bizony páncél és páncél (hiánya) között is van különbség. Egy dolog, ha nem sok minden pattan rólad (FCM), és egy másik, ha bármi overmatchel és átüt akár HE-vel is, ami szembejön. A T10 bestiáknak ínyencfalat vagy, a Csillagrombolók gyakorlatilag célzás nélkül egylövéseznek, de minden más is egy pillanat alatt szétkap, ha van ideje HE-t tölteni.
Összehasonlítottam a kettőt (FCM, CDC) és látható, hogy az ágyúja mindenben jobb a CDC-nek. A limit biztos számít, ezt nem vitatom, bár magasabb tierűt lőni több xp, gondolom kredit is több. A páncél az aranyesős korszak óta engem nem érdekel egy tankon.
Sok sikert az új tankhoz!
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.03.31. 21:06:30

Biztos csináltak vele valamit, azért adtam én is el mert a 200-as páncél nem tudom hol van de nem a tankon az biztos. Volt egy patch amin még azt hiszem írták is, hogy a HE lövedékek túl nagyot sebzett rajta

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Jobb vagyok 😊
joe662
Gyurcsók úr?:-))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Küldtem energiát.
Hmm. Most megjavult valamiért. Nem tudom mi volt a gond, sokszor próbáltam,mielőtt megkérdeztem volna.
Üdv! Olyan gondom van,hogy nem ment fel a hétfői patch. Letöröltem az update könyvtár tartalmát,de most is elakad a lokalizációs résznél. Nagyon lassan tölt és ha sikerül is lejönnie,akkor is kritikus hibát ír. Van rá megoldás?
Nem, több okból sem. Egyrészt riaszt a hatalmas, HE csemege teste, de a döntő érv az volt, hogy a rendszeres szakasztársam nemrég vett egy FCM-et, és kicseszés lett volna vele, ha ő limitessel jön, én meg nem. Meg azért a tier limit túl csábító volt ahhoz, hogy nemet mondjak rá, főleg, hogy már elért minket a limites tankok teljes kiirtásának szele. Szerintem ha CDC típusú tankot akarsz, akkor az FCM-mel jobban jársz, sebességen kívül mindenben hozza a szintjét, a páncélzata elég ahhoz, hogy ne tudják HE-vel overmatchelni, néha még pattint is, és limites. Szerintem a CDC drabális test + zéró páncélzat kombója nagyon problémás.
Aha akkor az ugyanaz az AP lesz mint ami az IS-5-ben is: APCR.

De utálom ezeket a kamu lövedékeket, nem tudom miért nem lehet normálisan megcsinálni ezt a 122 mm D-25T löveget. Tier 8-ra megkapná a 122 mm BR-471D-t ami (tényleg AP, mert APCBC), mondjuk olyan 205-210 mm átütéssel, kb ennyit tudott a WoT rendszere szerint. Ez úgyis olyan 215-221 mm APCR-nek felel meg. Aztán kilehetna vágni a BL-9-et is a fenébe az IS-3, IS-8, ST-I gépekről is.

De persze ezt se fogják soha megcsinálni, mint ahogy már 4 éve van 2 töltőember a T32-ben is, noha a valóságban egy volt benne... Mert hát ugye minek kijavítani.

Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.31. 19:33:35
igen, is7nel toltoberendezest akartam irni, csak slendriankodtam.
itt 221 lesz hozza az AP pen, ami azert nem rossz.

jah: no more clone tank, ugye?😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.31. 19:27:57
Hmm, az pont elég arra, hogy kifektess egy másik nyolcast vele. Ez kb. 2 mp előnyt jelent a normál változathoz képest. Igaz, inkább csak közelről érvényesül majd.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát ez érdekes, a végén már tényleg minden szar bekerül külön tankként. Nem értem miért nem lehet ezt a sok verziót fejlesztésként belerakni a harckocsikba. Mindegy.

Jól értem, hogy a lövedékek közt 9 másodperces töltés van? Azzal nem tudom így mi az értelme.

Az IS-7-ben nem automata töltő volt, hanem töltőberendezés, tulajdonképpen egy rammer. De logikusan gondolkozva is: ha automata lett volna akkor minek töltőember, ráadásul kettő is? Az IS-3-hoz készített ténylegesen automata volt. Igaz 1956-os fejlesztés, akkor már nem sokat ért a D-25T és a lőszerei. (Már egy éve volt cíkk róla magazinban, érdekes, hogy csak a hetekben került ki a blogra.)
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.31. 19:25:59
Nekem most QB-t nézve rettentően tetszik a CDC. Ha prém tankot szeretnék tuti azt venném. Az nálad nem merült fel?

Maala
Szóval valszeg a kövi IM pakk része lesz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azért a lövések közti 9 sec töltés az már-már nem autoloader kategória... nem érzem világvégének T8ban...

No egy ideje már rohadtul unom a T34-gyel való farmolást, és azt is megfogadtam, hogy többé nem veszek lassú farmtankot, úgyhogy gondoltam egyet, és beruháztam egy T-34-3-ra (igen, tudom, FCM-et kellett volna). Azt kell hogy mondjam, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, nem értem a hőbörgést, hogy ilyen-olyan szutyok, használhatatlan, satöbbi.

A nyolcadik csatára megadta az Ace Tankert, és bizony jó ideje nem volt ilyen izgalmas köröm, bármelyik tankról is beszéljünk.

Amikor a heavyk körbevettek, azt hittem, nekem (meg az egy-két szerencsétlen csapattársnak körülöttem) harangoztak, de szerencsére az ellenség nem állt a helyzet magaslatán. Az ellenséges arty persze mindent megtett hogy elcsessze a mókát, de még ez sem volt elég. És azért a randomisten is rámmosolygott, amikor beadta egy lövésre az M40/43-at. Az egész történetben az a vicces, hogy azért mentem oda, ahova, mert hiába van bent hónapok óta ez a pálya a játékban, az elején rögtön rohadtul eltévedtem, és közel sem oda lyukadtam ki, ahova eredetileg akartam. De bejött.