418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    így inkább a frontline-ig tanulok a vizsgákra xD

egyébként bevezethetnének valami hasonló módot állandónak, mint a hajósba.......
    úgy mint a randomot... sokszor nehezebb kihívás, mint 15 játékos ellen küzdeni, mert némelyik bot okosabb... vagy csak hülyék a társak itt is :DD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.05.07. 11:17:47
  • Plata
    Nekem bejön,csak miért kapok hülye társakat szinte mindig.
    Tegmap is volt Is2 csapattárs 1.7k sebzéssel.
  • Rammsch31n
    jogos... bár én egészen belefáradtam ebbe a modba, úgyhogy... kifizettem azt az 1800 forintot...
  • joe662
    Majd 9.töl lesz a Berlin map is, ott majd dupla pont jár a csatáért.
  • Rammsch31n
    megvan a 3-as szint.....
    de tényleg... az 1500 ft kifizetésével... sokkal több időt meg idegességet meg lehet spórolni...
    3,5 nap alatt jutottam el ide... sztem még kell vagy 5 nap...
  • asolyom
    A fiam most kapott bizonyos berlini tankokra 15-ös szorzót. Honnan jön ez?
  • Rammsch31n
    örülök ha az is2s meglesz, nemhogy a bounty szarjuk...

bár... ha belegondolok 75% után lehet érdemesebb lenne kifizetni azt az 1500 ft-ot...
  • joe662
    A botok kicsit opéra sikerültek Menet közben,forgó toronnyal,a kilátszó 1db pixelt ellövikÉrtelmes szakasztársak nélkül,majdnem esélytelen. Nálam a legalja az volt mikor az 1sö hullámot elbuktuk
  • Maala
    Nálam nincs semmi baj, néha kilöknek a fedezék mögül és ezért direkt bukom nekik a csatát 15x-ös order mellett, de úgy általában megy. Nyilván szidom a noobokat, ha nem tudnak kiosztani normális sebzést és ezért nem érjük el a 3-4-5. szakaszt, de ez olyan nagyon nem látszódik meg a kapott ordereken, ha kiosztod a saját sebzésed és killjeidet.

Ha más nem, akkor próbálkozz az IS-es ággal, az egyedül is elég önálló. Pénteken meg jön a Berlin map, +xp-vel, már ha megkapod épp 30% esély mellett. :-)
  • tothgyorgy
    Én 3 csatát bírtam összesen.
  • asolyom
    Nem tudom, hogy ki hogy áll ezzel a berlini játékmóddal, de nekem eddig ennél frusztrálóbb, deprimálóbb, idiótább, sz@rabb játékmód még nem nagyon volt. Eddig egyetlen egyszer nem sikerült mind az öt szakaszt végigcsinálni. Nagyon kellene az az öt brit legénységi füzet, de ez így marha nehéz lesz.
  • joe662
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

azé el tudnátok tengődni a munkanélküli segélyemből
  • Maala
    Viszont ehhez hozzátartozik, hogy a nem orosz ágak egy kalap fost nem érnek. Ez az M4E2 messze nem az az E2, ami a tech treeben van, játszhatatlan. Csörcsill meg... hát csörcsill.
  • Maala
    Egy ághoz alapból kapsz egy 15x-ös ordert, naponta kapsz 5x-ös ordert, meg napi 3-at ki tudsz farmolni (és bármelyik ágon felhasználni)... Nekem az egyik ágat ma 6db 15x-össel meg az egy db 5x-össel 20 pont híján sikerült felhúzni 3-as szintűre.

Szóval egyáltalán nem grindos.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.05. 22:45:30
  • Plata
    Szerintem nekem sem lesz meg.
    Kb képtelenség nyerni.
    Hiába próbálok meg jól játszani ha némelyik csapattárs nem nagyon figyel oda.
  • asolyom
    Mentem egy berlines csatát, csak valami miatt gagyi volt a ping. Meg gondolom, hogy jó sokat kell grindolni, hogy sikerüljön.
  • Plata
    Ha előfizetsz twics prájmra akkor kapsz prém tankot és egyebet.
    Most T7 tankot lehet nyerni ezzel a berlinnel,miért nem próbálod meg?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.05. 19:49:29
  • asolyom
    Biztosan jobb, de pillanatnyilag az csak pénzért vehető, és ezen az accounton szigorú szabályok vannak, csak ingyen prémium tankok jöhetnek számításba.

Mi ez Twitch Prime Loot megint?
  • Plata
    Én nem komálom.A T34-85M jobb.Igaz az T6.
    De az is ingyen volt valami eventen.
  • asolyom
    Azt néztem, hogy három T5-ös kötvényes tank van, a T-34S mellett ott az RBFM, és a Pz. IV Hyrdo. Mondjuk ez utóbbi már 3000 kötvénybe kerül. Mivel főleg a szovjet ágon megyek most a T-34S kézenfekvő prémium tank lenne.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.05.05. 19:36:08
  • Plata
    Minek kötvény?
    Ingyen volt a WG-től.
  • Rammsch31n
    sőt... tavaly tök egyszerűen ki lehetett farmolni, hogy ingyen megkaphassa az ember... az egyik legegyszerűbb maraton volt. :D
  • asolyom
    Most nézem, hogy a boltban ott van a T-34S, valami 4 ezer forintért. Valahogy szerintem azt is gyógyítani kell, aki ezért pénzt ad, mikor kötvényért tök ingyen hozzá lehet jutni.
  • Plata
    Hát nekem nem volt még annyi.
    Most újra felmentem szereztem egy tokent.
    Vereség
    Csata: Mannerheim-vonal
    Járművek: Caernarvon Action X
    Szerzett tapasztalat: 460
    Kapott előrehaladási pontok: 5
    Szerzett kredit: 39 930
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Út Berlinbe token (x1)
    Imádom ezt a tankot.Ráadásul még ingyen is volt,akármennyire azt mondjátok hogy szar,szerintem kegyetlenül nem az.Goldot spammoló seggfej banda csak azért tudott kilőni mert körbe vettek sokan.Ha városi pálya lett volna jól védhető hellyel,simán kinyírom a sok barmot.
    Az egyik majom még le is zuhant a szakadékba mert annyira sebezni akart hogy nem figyelt oda mikor kerülni akart.Az ágyúja meg nagyon jó,alap lőszerrel is bevisz simán T10 tankokat.
  • Rammsch31n
    nekem eddig 750 volt a max... igaz az már 2-es szintű tankokkal..
  • Plata
    Mentem még egyet,na most az egyszer nyertünk,1 másodperc volt hátra.
  • Plata
    A top-ra emlékeztem hirtelen.
    Utána néztem meg és linkeltem is be a képet.
    Voltam egy Berlinen is.Sajna megint bukta.Négy Is2 csapattárs nem volt valami bátor,szar kis M4-el én azért is előrementem és támadtam.

Sherman ágyúja még Pz4-ről is képes le pattanni.
    Tiger 2-t a hátsóján tudtam sebezni,egyszer szemből is sikerült,szerintem eltévedt a lövedék,de oldaláról mindig lepattant.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.05. 12:11:26
  • Plata
    Igen erre külön tankot kapsz,ötféle tank van.

Újabb tokent kaptam.
    Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay
    Járművek: 53TP Markowskiego
    Szerzett tapasztalat: 1 822 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott előrehaladási pontok: 7
    Szerzett kredit: 29 348
    Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Út Berlinbe token (x1)
    Két csata két token.

Eszem megáll,mekkora sügér vagyok.Már réges rég megvan az xp a következő tankra,de elfelejtettem kifejleszteni.
    Most vettem észre véletlen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.05. 11:46:29
  • tutyimutyi2
    Igazándiból se top xp se top sebző nem kell hanem sorban top7 xp, top5 xp és top3 xp
  • asolyom
    Oké, de egyáltalán hogyan tudok a csatába bejutni? Milyen jármű kell hozzá? Vagy ha jól látom, akkor erre külön tankokat kapunk?
  • Plata
    Lehet.
    Kapsz olyan tokent ha jó vagy egy csatában.A Top sebző vagy vagy top xp akkor kapsz olyan tokent.
    Győzelem!
    Csata: Fjords
    Járművek: ISU-152
    Szerzett tapasztalat: 1 968 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott előrehaladási pontok: 7
    Megszerzett kötvények: 20
    Évfordulós érméket kaptál: 15
    Szerzett kredit: 27 741
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Kis javító készlet (x4)
    Nagyméretű elsősegély készlet (x1)
    Kézi tűzoltókészülék (x4)
    Kis elsősegély készlet (x4)
    Út Berlinbe token (x1)

Jah neked még nincsenek ilyen küldik,ehhez a küldihez minimum T7 tank kell.

Szerintetek érdemes megvenni a T9 ruszki TD-t?
    Most ruszki TD hónap van,az ISU már legalább 5-6 éve a garázsban rohad.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.05. 11:28:50
  • asolyom
    Ezt a berlini PvE csatát lehet anélkül játszani, hogy arannyal veszek valami kezdő csomagot?
  • Plata
    Én a második szakasz felénél.
    Csak vesztes csaták voltak és nem rajtam múlott.
    Volt hogy már az első menetet elvesztettük mert nem támadtak és nem csináltak semmit.
    Hiába sebzek én akármennyit ha csapatársak közt olyanok vannak akik ki sem mernem mozdulni a kezdőhelyről.
    Nekem tetszik a játék,Sőrmi a kedvencem,de semmi értelme hülyékkel játszani.
  • Rammsch31n
    mondjuk... az első csatámba annyira gyökerek voltak, hogy 3-as szinten 0 xp-t kaptunk, mert az 1. küldit sem teljesítettük... WTF... mára elég is volt xD
  • Rammsch31n
    ki hol jár a berlines módban?

én 3. szakasz közepén... hála a randomos 15x-ös szorzónak... valamint az egyik brigádból sikerült feltápolni már 3-as szintre...
  • asolyom
    Egyébként itt a nagy balanszolgatás közepette az még csak fel sem merült a WG vízfejekben, hogy egyszerűen limitálni kellene a prémium lőszerek darabszámát, és akkor majd mindjárt lehet gondolkodni, hogy mire lövöldözöm el azt, ami van.
  • Rammsch31n
    ma már legalább 2x fagyott ki a szerver...

majd most még1x... gyorsba... wtf
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.05.05. 09:25:23
  • tutyimutyi2
    Hát én speciel ha esetleg 4-esek ellen kerülök is be lófaszt nem ér a tankom mert már low tierben is eléggé elterjedtek a goldfosó stat huszárok(bármilyen tierlimites heavy-vel is játszak ezek a nyomorékok mindig rám találnak...) oszt lószart nem ér úgy a tornyom "páncélzata".
  • asolyom
    Nagy ötlet volt a WG-től, hogy ezt a nyomorult KV-220-2-t berakta megint a boltba. Boldog boldogtalan megvette ezt a sz@rt, és sikeresen el lett cseszve a low tier MM is. Egy ilyent berak Himmelsdorfra négyes tankok ellen, és kalap kabát. Persze ezek a "pénztárca tankosok" még négyes tankok ellen is fossák a goldot.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.05.05. 06:50:56
  • Maala
    Remélem, Godzillát, drónt, játékokat, és a bikinit is adnak hozzá!

A csaj nem kell, mert Plata úgyis csak megmondja, hogy mekkora noob, joe fizetéséből meg még eltartani sem tudnám. :-(