World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szargaming nagyon eteti az NA-sokat.
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/final-four-2015/
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.03. 16:26:01
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.03. 14:10:31
batmobilom nincsen, de nekem más járművel nem csinált ilyet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tegnap fejeztem be a grindet, megvettem, mentem 4-5 csatát vele, ebből kétszer kidobott a csatából, egyszer az elején Himmelsdorfon, egyszer a végén, Sand Riveren.
Aslains modpack van fenn.
Más tankkal nem igazán csinálta.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.04.03. 11:55:31
cyka blyat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ja, nem értjük egymást de sztem hagyjk ennyiben mielőtt elharapjuk egymást torkát ezen a hülyeségen 😊
Ajánlót köszi, bár ez a pillars of eternity egész más műfajnak tűnik - nem ilyen baldurs gate szerű vmi? Mostanában inkább az akciódúsabb játékok felé orientálódom ahol pörögnek az események. Olvasgatós, "menj-el-hozd-vissza-az-elveszett-disznómat" questelős játékokhoz nincs kedvem. Nomeg lassan már az is alp hogy frissen kijött játékkal se játszok, megvárok pár peccset meg DLCt hogy teljes legyen az élmény. A 0day bugok levadászását meg ráhagyom a türelmetlen ifjú titánokra 😊
Unepic egészen jó, de akkor már a Pillars of Eternity-t javaslom, so good (mondjuk az első patch-re nem árt várni, gamestopping bugokat ismét benne hagytak)
Jut eszembe tegnap megkaptam életem első Gore's medal-t. Én kérek elnézést 😊
Asszony és a gyerekek helyében levernél?
Ember, itt klasszikus magyar családmodell van, hazajövök a kocsmából, szíjjal elverek mindenkit aztán megkérdezem tudják e miért. Aki nem az kap még két fülest.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
KV1
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2015.04.03. 08:27:03
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ám mivel pénzért streamelő vagy, ezért tudatosan olyan időpontot választasz, amikor a megfáradt szinglik hazaértnek munkából, és az út közben vásárolt kis kínai-indiai-egyéb nemzetiségű kajájukat, vagy mikrózott gyorspizzájukat eszik épp.
Persze igyekszel nem túl vicces lenni, mert ha ráköpik a kaját a monitorra-billentyűzetre-nagymamiurnájára, akkor ugrott az aznapi betevő 100 ojrós/dolláros szegény megfáradt kisember részéről.
A másik lehetőség még mindig adott, hogy vannak olyan peepshow ketrecek, ahol az emberek a függöny elhúzása után a twitches wotos videókat nézik, nem ciciket. Hmm. Mindig mondtam, hogy kellene valami új vállalkozást indítani.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.03. 07:32:48
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.02. 23:48:00
Prohon volt,én is azzal voltam,de én láttam öt,köszönhetően az 4skilles legényeknek a távcsőnek+a spotternak.
Ki is táraztam rajta elsők között halt,majd végig engem és a felmenőimet gyalázta,elég durván.
Igazi barom lehet.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.02. 21:38:49
Azt, hogy eddig eljutottam a HOAX csapatnak köszönhetem 😊
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.02. 21:35:03
Vannak azok a bizonyos utolsó mondatok,ez ugyan nem utolsó,de a poén hasonló.
Na ezeket most leláncolom,remélem kilövik őket úgyis alig van életük direkt a tankok közé lövök<#lama>#lama>

Hát majd legközelebb<#wilting>#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 21:26:59
Csak azt hagyod ki a képből, hogy a "sztrímelő" MAGA választja meg mivel és mennyit játszik.... semmi mást nem csinál, csak játszik és kirakja a képet meg dumál.
Pl én most elkezdek unepicelni, sztem tolom olyan 1ig. Ha sztreamelő akarnék lenni akkkor csak annyi hogy kirakom azt amit egyébként is csinálnék. Hol a hozzáadott érték? Hol a kín hogy játszanom kell?
TD-15 és MT-15 kitüntetéssel, HT-15 és SPG-15 szimplán van meg. LT-15 hiányzik Stug szinten. (Az utóbbihoz egy lottó ötös kombó kell pályából és csapatból + 1 skilles a legénységem a nagyobb light tankokban...)
Elég ha valamelyiket megcsinálom kitüntetéssel az utolsó küldikből?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.02. 21:26:40
http://worldoftanks.ru/ru/media/10/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 21:25:56

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 19:53:49
emlekeszem milyen felnott modra tudta kezeleni a dolgokat😊
eloszor jon, h rossz a helyesiras, aztan meg h nem is latja mit irsz 😊
hiaba, elo bizonyitek h a legnyomasos serulesek megis tudnak oroklodni😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.02. 19:42:34
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 19:41:33