World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, privátban azóta is folyamatosan próbál kedveskedni <#hehe>
ejj.. matyi utan, visszatert az ardenneki nagypapas zsebnaci is..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.02. 19:31:28
popey8
Én is előre gondolkodtam😊 Sajnos ez így van, ahogy leírtad. Megoldásként én a CDC-re képeztem ki a csajszit. Átképzéskor veszít 10%-ot, de az nem vészes. Pár dupla alatt úgy is visszatornászom majd 100%-ra. A skillek meg úgy is memaradnak.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lunki88
Gratulálok! Nekem sajnos nem szokott ilyen mázlim lenni hogy hallgatnak rám a csapattársaim. Én még most kezdtem neki a T55 küldiknek, de a "gyújts ki két tankot" eléggé szenvedős lesz...
patchaou
Csak abba képezheted ki ami kivan fejlesztve és a prémium tankokra.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nagyobb tier-ben már néha megcsillan az értelem, néha. Meg ott talán már vannak olyanok, akik tudják, hogy mennyire nehéz ezeket a küldetéseket megcsinálni és ők meg szinte semmit nem vesztenek azzal, ha ott hagynak egy frag-et más valakinek.

Gratula a tankhoz, én még csak most ismerkedem a T28HTC-val és csak belekóstoltam a T55a küldetésekbe. M.cskos jól adják a kreditet és van köztük tényleg könnyű is, de aztán jönnek majd a bitang nehéz küldetések. A fő gondom, hogy td és heavy küldetésekhez (spg-t csak csinálgatom, de elakadtam a sebezz 3-t küldetésnél, azzal nem is erőlködöm, artym is tier8 a legnagyobb, meg nem is megy velük jól nekem) még nincs megfelelő tankom, fejlesztés alatt. Leginkább a heavy a kritikus nekem, eddig mindig az maradt a végére és most is az lesz a helyzet szerintem.

A 12e összesített szerintem e100-al meglesz majd nekem, de a pattints 3x hp-t még fogalmam sincs mivel tudom majd teljesíteni. A bélá/maus ágon még csak tier6-ban járok, messze vannak még, talán a t150, ami szóba jöhetne még. Ha sok agyhalottat kifog és jól van beforgatva egy t150 nagyon sokat tud pattintani, legalábbis ezt remélem, de itt meg a probléma a szükséges 2e sebzés lesz. Nehéz küldetés lesz ez nekem, e100-al nem hiszem hogy tudok ennyit pattintani és sok idő mire alkalmas tankot fejlesztek ki.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.02. 18:49:45
Még egy érdekesség. Átvettem a harckocsizót, gondoltam kiképzem az új francia medre. Nem engedte. Viszont az amx 13-57-re meg engedte volna.

Érdekes.........
<#eljen>
Ismeri valaki ezt a retardáltat?

Azzal kezdte a csatát hogy közös cseten elkezdett k anyázni,és a folytatás sem volt jobb,a kedvenc szava a k anyátok volt,de sokkal durvábbakat is írt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 18:22:52

Meg lett a T55/A!!!!

Igen Igen Igen...

Pearl River T54-el voltam. Zárójelben, hogy ez az általam legjobban utált pálya.

Két tizes TD volt.

Az első egy object 268. 420 hp-n volt. Írtam a mellettem álló T62/A-nak, hogy kéne. Erre mit csinált? Kiment, felvette a lövését, belelőtt egyet, aztán én kilőttem.

Utoljára maradt egy JPZ E100, védte a bázisukat. 560 Hp-n állt. Beírtam, ha ezt kilőhetném, meglenne a T55/A. Erre 4 ember nézte végig, anélkül, hogy rálőttek volna, hogy odamegyek, és két lövésből kiszedem.

Ilyenkor kicsit visszatér a hitem, hogy van emberi jóság, és nem a gonoszok, és rosszindulatúak vannak többen e világban.

Na csak ennyi.

Most megint mehet a zsidózás.....
És a privátban ugatást is mellőzheted.
Akkor ezt most törlöm, és próbáld meg mégegyszer, zsidózás nélkül, egy spoilerrel megtámogatva.
Count Adyn
Szép bannkéken menő árulni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tas a Tasodikon!<#banplz>

angelus1991ster.blogspot.hu

Count Adyn
Mindketten kemény drogokat tolhatnak😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TAS TAS TAAAAAASS 😊

Persze, hogy nem fognánk össze. Egy időre eltűnne az etnikai ellentét, de helyébe a pszichopata- nem pszichopata ellentét lenne. Vagy másszóval örökös túlélők és a lelkiismerettel rendelkezők közti ellentét lenne. 2009-es Az út c. film is erről szól.

Ukrajnai háború egyetlen oka, hogy nem képes Európa keleti fele elfogadni, hogy az országaikban igenis élnek őshonos kissebségek. Az Orosz Föderációnál is ez a helyzet, 27 millió nem orosz lakos él ott. Erre példa a gagauz autonóm terület is Moldovában. Ukrajna bosszúból, dacból nem adta meg a jogos autonómiát és nagyobb jogokat az ott élő kisebbségeknek: krími tatároknak, oroszoknak, ruszinoknak, magyaroknak és románoknak valamint lengyeleknek. És most ez a helyzet. Persze az ottani maffiai kormányzat profitál a népnyomorából, szenvedéséből.

Kedves dákó-fallosz-romulánok nagyon örüljenek, hogy az 1,2 milliósra sorvadt magyarság és székelység birka módon tűri az elnyomást az antant támogatásával ( mert az antant ma is létezik ). De ez vonatkozik a csehszlovákokra is. pedig mit a kar a határontúli magyarság? kurva pitiáner egyszerű hétközmnapi dolgokat: kétnyelvűséget ( ami a Magyar Királyság idejében MEGVOLT!), autonómiát.

Legviccesebb , hogy a gyulafehérvári nyilatkozatukat veszik semmibe. Ez olyan mint ha leköpném pl.: az aranybullát és aösszekenném ahogy Mr. Bean Winstler anyját.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 17:41:53

Senkit nem érdekel ez itt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

tigrincses
mi az a platform? 😄 á dehogy csak úgy maradt billentzyűm, tegnap este óta be van ragadva, sok lehetett az Aleskából 😄 AMMEG KEDVELEM A WOTOT, LEHET VISSZAJÖVÖK IDE hopp... 😄 mivel egyszerűbb és élvezetesebb mint a warthunder, tankos része, igaz a warthunder élethűbb ezért más oldalról tetszik is nekem, de a wot jobban kikapcsol. 😊 Amióta meg ukrajnában háború dúl eléggé utálom a valóságos háborúkat... nem mint ha tudnám milyen is valójában de nem is szeretném megtudni... szar egy dolog, intézzék el egymás közt a zsoldosaikkal de ne a népesség ellen már.... undorítónak tartom. Kiváncsi volnék arra ha gépek háborúja kitörne az emberiség ellen valójában össze tudnának -e fogni az emberkék vaagy sem....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Látássérült vagy? Azért írsz nagybetűvel? Vagy más platformról írsz? Csak kérdezem.

tigrincses
IGEN, PERSZE, MEGOMNDTAM.FJSDFÁSD

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Na itten a példa, nincs donate gomb.<#banplz><#mf1>

Solten
Matyi, megint megmondtad a frankot... <#hehe> <#rolleyes>

Saor Alba

Sziasztok! A mai játékot egy imával kezdem a WG istenéhez, hogy kegyes legyen velem ma az MM. 😊 Remélem imáim meghallgatásra találnak, de addig is dübörögjenek a vasszörnyek! Gyertek és nézzetek be! 😉
LIVE STREAM
tigrincses
REALISZTUIKUS CSATÁKAT A WOT-BA,, JHA NEM LEHET AZ CSAK WARTHUNDERBEN VAN.. 😄 NAGYON JÓ.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erről eszembe jutott a nagy WOT kuponvadász event 😊
Fillérb*szó magyarként mindjárt ki is próbáltam pár guglival található serialt, de már elhasználták azokat 😄

- Individual mission tanks do not count as premium tanks for the purpose of buffs and nerfs, they can be buffed and nerfed

Aha, tisztán emlékszem, hogy kb. egy hónapja, az egyik Q&A-ban azt mondták, hogy az IM tankokat nem fogják nerfelni/buffolni, akármilyen OP-k/szarok is stat alapján. De hamar változik a széljárás.
Nem wothoz kapcsolódó, de hasznos lehet:

Aki rendelkezik dobozos/dvd-s vagy steames S.T.A.L.K.E.R. játékkal (SoC, CS, CoP) az a http://www.gog.com/reclaim linken a játékának aktivációs kódját bepötyögve kap egy gog-os verziót a játékából, ami DRM-Free, tehát nincs rajta másolásvédelem. Természetesen kell hozzá gog.com-os regisztráció. Én már próbáltam, működik.

patchaou
Így már világos. Én mindig célirányosan netezek. Ilyen ide-oda kattintgatásról már akkor leszoktam amikor kezdtem ismerkedni a nettel 😊 Ezért nem csoda hogy nem látok ilyesmit😊
De azért így is belefutok néha érdekes dolgokba.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.02. 14:57:01

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ximix

Egy weboldal szélén volt egy egy 444 cikk, mely szerint egy házaspár másodszor nyeri meg a főnyereményt a lottón... katt
ezt nem kellet volna, mert maradék agysejtjeim hatványozottan kezdenek égni a 444 oldalain, ahol a 444 az a szám amivel a cikk tartalmát osztani kell, itt a megmaradt pár kosza sejtecske felfigyelt egy cikkre, miszerint alekosz vagy kifene helikopterezik, hmm az micsoda klikk és az első videóból megtudtam...hsz-ek között találtam a videót az orosz kis kalózról, ekkor állt be a teljes pusztulás ... azóta agysejt donorokat keresek, Afrikában ahol nincs net 😊

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.04.02. 14:50:21
<#eljen>
De: csak egyirányú jegyet vegyen 😊

Solten

Saor Alba

"Más az, ha valaki mondjuk cikket ír esetleg összerak valami reviewt és azt adja le youtubeon."- ezzel én is így vagyok, azt értékelem, példának az Otherworldonline, RPCJ stb.
Akkor nem voltam konkrét. Az olyan streamesek/youtubosok menjenek a francba, amellyek minimális energiát se fektetnek bele a csatornájukba, de ott van pofátlanul a donate - és ebből a szemétből van igen sok. Ekkor jön hozzá, a hülye aki fizet neki.

"Ami pedig a hobbijaimat illeti"- Vaskabátokat idézve, mindig változó rajzolás (gépen,valóságban)-festészet-makettozás-modellezés-kőmíveskedés-barkácsolás

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 14:11:28

Értem amit írsz, de ha választanod kell hogy napi 8 óra irodai/fizikai/szellemi munkát csinálsz vagy 8 órányi játékot, akkor melyik? 😊
Főleg hogy játéknál te döntöd el mivel és mennyit - érted, ha rá vagy kattanva valamire, letolod te is a 15 órát és csak úgy mész retyóra mint Cartman a WOWos részben. Az a te döntésed, munkánál sokszor nincs opció.

Más az, ha valaki mondjuk cikket ír esetleg összerak valami reviewt és azt adja le youtubeon. Azt értékelem, abba bele lehet fásulni, meg lehet unni (én is voltam cikkíró pár újságnál évekkel ezelőtt, volt pár játék amivel kínlódás volt játszani de kellett mert azt kérte a főszerk).

De azt hogy játszok a kedvenc játékaimmal annyit amennyi nekem tetszik azt nem tudom se munkának se hatalmas befektetett effortnak tekinteni 😊

Ja, sorry. OT3P mar kijavitotta.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

patchaou
Kíváncsivá...

"Kivankiva tettel neked milyen hobbijaid vannak amikre tobb-kevesebb penzt koltesz" - mondat elejét nem értem. Kiváltképpen szót akartad írni?

Egyedül voltam élő arty, nem volt ki mellé beállni a közelben. Olyan veszélyes voltam, hogy mindenki elmenekült a közelemből 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Kivankiva tettel neked milyen hobbijaid vannak amikre tobb-kevesebb penzt koltesz. Megosztanad velunk?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Count Adyn
a legjobb ha beállsz egy másik arty mellé és ugy csinalod, kettőt egy csapásra!😄

joe662
Èn ezt állt 2-13 nàl szoktam tesztelni,vagy Archimedes tõrvenyèt leellenõrizni:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"Ha arty-val jatszol akkor minden csataban eloszor teszteld le, hogy biztosan mukodik-e a gun. Ezt ugy tudod, hogy odaallsz egy szikla vagy fal ele amilyen kozel csak tudsz, a gunt a fal fele forditod majd eger bal gomb. Olyan ritkan lehet loni vele es nehogy mar pont akkor ne mukodjon amikor az ellensegre celzol."

Kösz, kipróbáltam működik 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Na végre a TD-15-el a Stug IV is meglett.
Vereség
Csata: Kharkov
Jármű: T28 Prototype
Szerzett tapasztalat: 1 332
Szerzett kredit: 43 711
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Úgy, hogy valami többmilliós nézettségű videó címét másolják be, így a kereső kihozza ezt is. Bár szerintem vannak azok is bőven akik orosz pucér kalózra keresnek... <#wilting>
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.02. 11:15:25
Különbőzőek vagyunk, lehetsz vasember 😊 Az én szempontomból írtam, nekem napi 8+ óra bármit csinálok huzamosabb ideig nem árt váltani egy idő után mert belefásulok. Játéktól azt várom hogy szórakoztasson, ne munka legyen ezért írtam. Én is jó 20 éve játszom, napi 3 óra belefér, 8 óra rég, talán gimi alatt volt mikor a baldur's gate megjelent. Ja a most kijött Pillars of Eternity az ami hosszú idő óta az első gép elé szögező dolog, veszélyesen lerövidíti az estét.

Amire konkrétan gondoltam: Path of Exile legutóbbi nagy patch kijön, ZiggyD azt mondja nyomnak egy maratont. Na a gyerek streamelt úgy 25 órán keresztül. Belenéztem az elején meg a végén, torzult a gyerek szépen. De a PoE honlapján oldalt mindig írja kik streamelnek, na azok fölkelnek, kajálnak és nyomják reggel 5-ig. Igen, csodálom miért nem unják meg. Még akkor is ha van aki ebből él.

patchaou
Ment privát, valamint emailben a részletek 😊

"Nem értem hogyan bírják még évekkel később is."

B+, lassan 30 éve játszom, napi szinten, nem ritkán 3-4 órát is letolok egy ültő helyben akár a WOTtal is. Akkor most én vagyok a vasember vagy mi? 😊
Játszani a gépen mindíg élvezetesebb lesz mint ugyanannyi időt eltölteni a pult mögöt, egy busz kormánya mögött a varrodában vagy aszfaltozni vhol 😊

De továbbmegyek, még informatikusként is szivesebben letöltenék a gép előtt 8 órát játszva mint mondjuk weboldalakat szerkesztve vagy logokat bámulva.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.02. 07:16:09

Golyót neki és fődet rá. Valamiért ez a förtelem jutott eszembe.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 02:04:13

patchaou
Azon tűnődöm, hogyan bukkannak ilyenekre az emberek 😊 Véletlenül azt írja be valaki a gugliba hogy orosz pucér kalóz himbilimbizik?

Mik azok az értékek amellyek az efféle stream-ekben vannak? Hülye vagyok felfogni, felismerni azokat az értékeket. Kérlek ismertessétek.

"Ha úgy tartja kedved, csináld meg azt a csatornát. Kíváncsian várom, hogy jövedelmező lesz-e. 😄 " - naná , hogy nem fog tejelni az egész szarság. Szerencsére még-még a léc nem ment le olyan mélyre. Ebben például van munka http://www.twitch.tv/fishplaystreetfighter ( pl.: etetni kell azokat a halakat ) , spangli egyéb ilyen drog mellé ideális szórakozás.

Hát persze, hogy én vagyok a világ közepe. Ezt egy percig se vitattam.(helga asszonny vírus kerülget)