World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én is múlt héten váltottam 1080p-re egy Giga G1 Gtx 970 kíséretében. Nagyon más így a játék. :o
Ui.: Nem. De ez legyen a legnagyobb baj.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.09. 06:45:29
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nélkülük (és persze a klántársaim nélül) nem jött volna össze ez a gép, sőt...
Már csak egy monitor hiányzik <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sniper nézetben már nem lehet kikapcsolni a füvet?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.09. 06:38:57
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Átlag legénységi szint 4-5 skill.
Prémium tankok: T34, SP, PzIVS, FCM Pak, T14, Excelsior, Ram II, T23E3, VK 7201, Obj 907, Stug IV
Érdeklődni privátban, screenshotokat tudok adni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

- deal at least 9000 damage in platoon (platoon has to be in top 3 of its team in XP)
Összekuporgattam némi aranyat.
Egészen pontosan 9000-et. Melyik prém medet vegyem meg?
Kéne valami a T34 és M10 Panther mellé. Van ugyan Sp és Wz 111-em is, de nem szeretem őket.
3 FV402 HESH-el nagyon adta.....
Sajnos azota se fordult elö tõbbet:-(
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.08. 19:55:50

Trance&Friends nothing more..

- "Many" Object 260 missions will be changed in 9.8;
- Female crew voiceover will not come in 9.8;
szanalom..
Mégis mért pont az? Abban a misszióban épphogy semmi nehézség nincs, de a 3x-os pattintást az életerődnél hagyjuk meg...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Na csak igy tudom megoldani a valaszt mert normal modon nem mukodik.
Szoval a wz-111-et azert adtam el mert elegem lett a folyamatos loszerrekesz serulestol es a torony lerepulesetol. Elkepeszto hogy neha eselyem sem volt megjavitani mert a kovetkezo talalat mar repitette a tornyot. Es persze szetgoldoztak szembol is. Ilyenkor ismet az elobb emlitett dolgok tortentek. Td-knek gold sem kellett hozza. Az Fcm 50t-ben is ezt utaltam bar az soha nem robbant. Szoval nem hianyzik a wz. A komplett kinai agat hagytam a picsaba mert a lightok is dobaljak a tornyot. Medek kozul is sokat megreptetek. Ehhez meg hozza jon a nulla lovegsullyedes is.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Trance&Friends nothing more..
Az E50m-nek meg alapból őrült átütése van, talán könnyebben üti ki a modulokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.08. 18:03:45