World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért adják, hogy mutogatni tudják, hogy mennyien játszanak a játékkal. As usual.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szegény tigrist húznám akkor meg minimum t9.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.09. 19:29:49
Mi a trükk? 😊
Map: Highway
T49
1 166 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 10; x2 minden nap az első csatáért) 10 887 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 4 913; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 231)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nerfek előtt mondjuk komolyabb probléma volt, hogy már megint elfogyott a 30 töltény és még mindig maradt 5 ellenség, köszönhetően a paradicsomhadnak...
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.09. 17:59:52
(túl szép is lenne ha 1500-at kapnál:S)😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Egyébként most féláron lesz szóval csak a fele aranyat kapnád meg, tudják ezek hogyan kell csinálni 😊
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-wot-4anniversary/
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: kHares, 2015.04.09. 15:57:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.09. 15:50:11
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem is olyan fostalicska mint gondoltam<#banplz>#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Erre jön a legénységnek még +50%, szóval pl egy tier5 tankban ülve 2,1x annyi xp-t kap a legénységed, mint egy normál tankban.
Ezen kívül van egy úgynevezett rejtett xp szorzó, amit nem látsz sehol, hogy mennyi, te csak a kikalkulált alap xp-t látod, azt nem, hogy mennyi ilyen rejtett szorzó van benne. Ez független az előbbi, nyilvános szorzótól és ez az érték állítólag a churchill iii-nak a legmagasabb. Erről is van egy weboldal valahol, de azt nem találom, majd talán valaki belinkeli.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 13:50:24
Ez a csata úgy indult, hogy AP-val dmg nélkül láncoltam egy T54 light-ot, na de aztán... A maradék 3 AP mind sebzett, főleg az utolsó! 😄
Replay. Az ominózus lövés kb. 11:30-nál.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
1, A prem tankoknak az XP szorzója nem 1,5? Mintha így rémlene, bár eddig nem sokat játszottam prem tankokkal, ha igen akkor se figyeltem erre.
Mostanában néha gurulok a Toggal és csat végi összesítő alapján 1,3x az XP szorzója.
2, Ha egy ellen vízbe fullad, mert beletolom a vízbe, akkor az elvesztett hp-ját nem írja nekem jóvá a játék, csak a killt kapom meg?
Az obj430ii ugye inkább TD, nulla ágyúsüllyedés mellett, nem forog teljesen körbe a torony, sok problémát okoznak így együtt. A tank maga vállalható azért, jó RoF, jó ágyú (a 201 penes snipernek is jó, skillekkel, modullal meglepően pontos), bár kicsi pen, de szükség esetén ott a jolly joker arany lőszer, ami mindent (be)üt.
A wz nem ismerem nagyon, teszten mentem párat vele és igen, a nulla ágyú süllyedés azt jelenti, hogy iszonyat módon ismerni kell a pályát, honnan milyen módon kell ferdén beállni a dombra, hogy egyáltalán lőni tudjak vele, de sokszor az van, hogy éppen hogy az ellenfél szélét tudom lőni, célozni, helyezni már nem lehet vele a lövést, bár az RNG besegíthet. Ez is egy vállalható tank, jó elefántölő puskával, de szintén fájdalmas a grind, ha nem fejlesztetted ki előtte a 113-t és a light meg med vonalat, vagy szabad xp temető.
Szerintem nézd meg a tier10 tankokat, amelyik jobban érdekel, menj arra, mert egyik tank sem emelkedik a többi fölé ebből a háromból. Én a T57h-t ki nem hagynám, túl jó és érdekes tank, ezért ebből a háromból a t54e1-t választanám.
Ha esetleg el akarod kerülni a bitang hosszú grindeket és minél hamarabb tier10 med kell, akkor meg obj430ii.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 13:26:47
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A WZ az olyan semmilyen tank, sztem minden tekintetben alulmúlja a T-54et (az orosz 9-es med), gun depressionja gyakorlatilag nincs tehát szinte csak sík terepen használható rendesen. Hiányolom róla a medre jellemző agilitást, emiatt - akárcsak a T8-as elődje - ez is inkább egy összenyomott heavyre hasonlít. Az ágyúja sem med ágyú.
T54E1-el szintén hasonló problémáim vannak: abszolút nem mozgékony, tehát klasszikus med gameplayra nem alkalmas, fontos pontokat gyorsan elfoglalni em lehet vele. A top ágyújába csak 4 lövedék fér, ami gyakran nem elegendő a veled szembenálló célpont elpusztítására, csak ha a randomisten nagyon veled van. Ezért inkább csak kivégzőtank, a jól lesebzett célpontokat lehet vele vegzálni, de áttörésre nem alkalmas. EGy időben nagyon úgy voltam vele hogy golddal kellett etetnem hogy T9hez méltó sebzést adjak le vele (hiszen nincs agilitása hogy flankolj, szemből meg T9-t10ben már nagyon kevés a 4 darab 210es penű skuló), utóbbi időben már azért kezdek visszaszokni vele APra. Önállóan abszolút használhatatlan tank, csak és kizárólag szigorúan együtt mozogva a többiekkel használható.
Objectem nincs, de a fenteiek alapján azt választanám 😊 . Kivéve ha nem izgat jobban vmelyik T10es azokból amik a felsorolt T9ek után jönnek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.09. 13:06:06
Egy újonc (szerény személyem) keresne klánt.
Jelenleg Tier5-nél járok.
Nem tervezek nagy karriert, fő a kellemes kikapcsolódás.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Alienware
Még egy kérdés, lehet számítógépet is nyerni, de meg kell válaszolni 5 kérdést, nem nagyon vágom a válaszokat, valaki tud ebben segíteni?
kérdések
Answer these World of Tanks Global Grand Finals Scavenger Hunt questions
and you can win an upgraded Alienware Area-51!
1. Which team was the first one to use TOGII in WGL Season 5?
2. What is the name of the player who was wearing a famous pink hat during the S5 offline finals?
3. Which RUlette player destroyed the most tanks during Season 5 (Regular Season)?
4. WGLNA champions Elevate began as Burn All Empires. Their first accomplishment was finishing second in which season?
5. What tank in World of Tanks is the best representation of Alienware and why?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 10:45:01
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Wz120, T54E1, Obj430II csak 1 fér a keretbe.