World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SOHA nem nézek meccs kezdetekor nyerési esélyt. SOHA.

Meg különben is, egyszer fenn, másszor lenn. De mit mondjak, speciel jobban élvezem azt ha én vagyok a last man standing és kiosztom a HPm 3x-osát mint azt, ha átmegyünk az ellenségen mint fos a libán azt XP meg sehol. És utána nem kezdem el ám hogy gyorsan egy screenshot, "jajj de hülye a csapat, de én milyen jó voltam". Megtörtént, jót harcoltam, megy az effim azt csá.

Az az érzésem, csupa megkeseredett játékfüggő ül itt, csak megy a sírás rívás, a játék élvezete meg sehol. Minek akkor az egész?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 15:10:06

Figyu: "véglények" mindkét oldalon vannak, lehet hogyvan zsinórbuktában 8, de után vmikor lesz zsinórgyőzelemben 10.

Őszintén, megmondom ÉN hogy játszom: megy a meccs, osztom a sebzést, és figyelem fenn a bal felső sarokban hogy mennyi az annyi. Ha elérem a HPmat onnantól kezdve bennem megvan az hogy elértem azt a szintet amire azt mondom hogy már nem voltam a csapat hátrányára. Aztán kilőnek vagy túlélem, irreleváns. Gyakorlatilag nem is tudom sokszor hogynyerünk e vagy vesztünk (ha előbb kilőnek mint a meccsnek vége), és nem is görgetek vissza hogy megnézem mi lett az eredmény, annyira irreleváns. Saját magammal foglalkozom, nem másokkal.

Na bocs, most hétvégén szoktam nézni, mert kell a 30 győzelem a prémtankhoz. De nem kaparom a falat ha vesztünk. So what, ha letettem az asztalra amit kel, engem aztán nem érdekel mi van utána.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 15:07:31

Tegnap elővettem a t54-et kb 2 hónap után, mert amennyire jól ment a t44 (60% r-el zártam, annyira szarul megy a t54-el (45%), ezért hanyagolom. Nem tudom csak a hétvége miattt, vagy magasabb tierben mintha nem létezne kompenzáció a vesztes csatákra, a 8 csatából 1 csatát mentem 40% fölött, a többi 7-t 40% alatt, amiből 3 volt 20% győzelmi esély körül. Az utolsó 2-t már nem volt kedvem végigkínlódni. Nekem úgy tűnik nem a tank a szar, bár nagyon utálom, hanem állandóan csak balfaszokat kapok csapattáraknak és ha szar a csapat, akkor te sem tudsz nagyot alkotni.
jaja meg a garfikon is azért olyan mert egyszer valaki kitalálta... <#falbav>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Gondolom akkor is élvezed a játékod mikor 23% nyerési esélynél a csapatodból 8-an már a 2. percben nem élnek és az ellenség 10 tankja mászik rád,közben az rng miatt már a 2. lövésed pattan onnan ahonnan normál esetben nem kellene,majd 0 sebzéssel elhullasz -15000-el zárva a játékot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hát akkor irigykedjetek 😊

Én nem vagyok annyira függő/debil (nem kívánt rész törlendő), hogy olyannal játsszak ami nem szórakoztat 😛

köszönjük emese...
Sokan írták már, hogy abahagynák a játékot, csak már túl sok időt és főleg pénzt öltek bele<#eplus2>
nem, csak nem nem hiszem h h ilyen orommel tolod a 8 zsinorbuktanal, mert a primitiv vegleny csapttarsaid nem tudjak a sajthp-t sebzesben megkozeliteni. es azt sem hiszem h zsinorba nyomod a topgunokat... hagyjuk mar..
a jatek pont olyan mint a forum. ha mindig csak bajvigyorog, attol meg ugyanolyan szar marad.
Oszt mé bullshit? Most is éppen játszom, és jól szórakozom. Pont ugyanolyan jól mint mondjuk csütörtökön hajnali 1kor.
Vagy meg akarod magyarázni hogy mit érzek? 😊

bullshit.
Nem, én nem tudom. Konkrétan én pontosan ugyanolyan jól szórakozom hétköznap mint hétvégén. És ugyanolyan jól játszom délelőtt mint délután.

Több a hülye.. istenem, de jó lenne ha mégtöbb lenne, mert akkor több topgunt csinálnék 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 14:43:52

A játék olyan amilyen. Kb 3 éve... értelmes ember el tudja dönteni mi a ami tetszik neki mi az ami nem, és hogyha valami nem jön be akkor szépen félreteszi. De az, hogy telesírjuk a fórumot és az újoncok iscsak azt látják és tanulják meg hogy a lengyeleket szidni menő, másokat az eff miatt lenézni menő, a játékot fosozni menő akkor csak egy nagy lepratelepet csinálunk az egész topikból. Nagyobb szart, mint amilyen a játék.

hat azert a hetvege mindig sulyosabb, foleg 5xosok.. ezt azert te is tudod.
Ezz a másik baromság.. hétvége, hétköznap, este, reggel... mindíg ugyanaz a nóta. Mintha nem mindíg ugyanaz lenna a felhozatal. De azért csak fújjátok, mert egy hülye egyszer elkezdte, azóta megy a visszhang.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 14:37:14

ez mar a kuldetesek elott is igy volt. mivel csakks eggeles kella jatekhoz, barmiylen idiot eljut t10be es buszken feszit top tankban zero sebzessel..
Hát igen ez is igaz hogy nagyon ritka az olyan csapat amiben valós együtt működés van. De amíg ezek a küldik vannak addig az egó az úr.
Azt is tapasztaltam ha jó százalékban van a nyerési esély xvm alapján akkor mindenki rohan fejetlenül sebezni, és 5perc alatt elhullik a csapat fele. Aki meg még életben marad az a hülye.
Solten
+1

Saor Alba

Sherman0070
ARL 44 is ugyanakkora fos a nagyjából 4 másodperces célzásával.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez így van. De találkoztam olyannal is, lila volt hogy előbb értem egy jó pozícióba mint ő és mindent meg tett hogy kilökjön onnan. Aztán beállt mögém és nem tudtam vissza húzódni, ki is lőttek.
Jók ezek a népmesei történeket. Az ember kb akkor hagyja abba azt, hogy másokkal foglalkozzon, amikor mondjuk odamegyek segíteni valakinek és az ellenség valamiért velem kezd el foglalkozni. A csapattársam, akit kisegítettem, meg lelép onnan és ott hagy. Párszor eljátszották velem még az elején a tomátó egységsugarúak ezt és akkor hagytam fel ezzel az ősi román népszokással, hogy rohanjak segíteni a csapattársnak.

Általánosságban persze, igaz az az állítás, hogy a csapatmunka hozza meg leginkább a győzelmet, de a random játékban, ennyi igénytelennel, akik a játékot a legkisebb mértékben sem akarják megismerni, csak lövöldözni a tankos játékban, aztán ennyi, meg gondolom idétlenül vihognak hozzá. Az meg, hogy más szeretne szórakozni vele és nem ilyen primitív színvonalon, hol érdekli őket?
a problema csak azt h a jatekosok donto tobbsege vegtelenul primitiv sotet idiota, aki keptelen meg azt is felfogni, amit mondasz neki.. mert 46%al szerint o akkor is kiraly, es jobban tudja..
Szerintem nincs igazad mivel ezt a játékot nem életre halára kell játszani mivel a nevében is benne van játék. A másik meg ha nagyon szuper játékos valaki akkor "egyedül" elhozza a meccset. Biztos könnyebb jó játékosokkal játszani de akkor hol a kihívás:-). Nem szabadna ennyire elfajulni a játéknak. Ha jól összejön minden nekem tomátónak is sikerül lila köröket menni. Ha meg valaki jó valamiben az miért nem segít a rosszabnak? Volt egy csata amiben nem jól mentem, és egy kék mellém szegődött és utasításokkal és fedezéssel segített. Ki voltunk kapva 4 tankal és megnyertük. Még azt is megengette, hogy az utolsó tankot én lőnek ki. Végül is 1600 sebzés nekem is összejött. Noobozás,tomátózás helyett segített.Különben egy szlovák volt.
latom kapizsgalod vegre!
voivod32
Ki volt az a tetves patkány, aki ezeket a fos francia TD-ket belerakta a játékba? Konkrétan az AMX AC MLE 46-ra gondolok. Ilyen kibaszott hasznavehetetlen fos nincs még egy a játékban. Az nem létezik! Hogy a faszomba lehet az , hogy 80 méteres távolságból 3 lövésből 3 mellé megy? De ez a fos mindig ezt produkálja!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

jabocs 😄 egyszemélyes háború a gonosz imperialisták ellen, gondolom, vagy egy külön odaküldött KIRÁLYI elit kommandó 😄
rég láttam ennyire primitív streamet 😄 pfff

wot név: _bitang

o ennyire kemeny!
meg a nagypapaja is az ardennekben harcolt...

Én is pont akkor kattintottam oda... Megláttam a garázsát is és így már minden tiszta. Jó hogy az egér kurzor nem egy szvasztika... Boldogok a sajtkészítők... szerencsétlen
Ha ismernéd nem kérdeznél ilyet <#hehe> Egyébként én is rákattintottam, és még épp elkaptam egy "ódzkodjatok a cigányoktól, héberektől és a buziktól" mondatfoszlányt. Egy élmény lehet annak, aki hosszútávon kibírja <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.12. 13:15:49
te komolyan élőben tolsz rasszista dumát haver?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jájj, megboldogult tinikoromat meghatározó zenekar. Nincs konkrét kedvenc, ez az ébresztőhangom most:
voivod32
Ugyan, nem tőlem kérdezted, de nekem ez az egyik kedvencem tőlük:

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.04.12. 12:52:45

Azért vannak jó csaták ma is. Az előbb KV-2-vel végre meg lett az ász és prémmel + 5x lett 11145XP. Ez nagyon hiányzott. Tegnap 12 óra meló helyettesítéssel, egyébként meg délutános műszak. Ilyenkor nem nagyon van időm játszani, de holnap így már nem lesz nehéz összehozni a maradékot a 75k-ból.
Szereted a Clawfingert??
Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

voivod32
Csak vicceltem! Nagyon is jól tudom, hogy miről beszélsz! De eddig ma nekem valahogy adja. KOP KOP KOP!!!!!!! 😄

az a baj, hogy nem is érzik ezek a nyálcsorgató debilek, hogy balfaszok.. ha meg mégis, csak azért is tolja mert a kisegítőben a többi nyomorék is.. De ez apa feladata lenne, hogy nem engedi játszani, csak sajnos apa is ugyanott végzett a vigyorgóban...

Nézzük akkor: a játékosállomány döntő többsége retardált, bármiféle csapatjátékra képtelen; a játékban a legfontosabb dolgokat az rng dönti el (pontosság (a nerf óta még jobban), átütés, sebzés); a páncélzatnak marginális szerepe van; az artyk az esetek többségében élvezhetetlenné teszik a csatákat; a játék fizikája siralmasan primitív; soroljam még? Igazából kevés olyan dolog van, ami miatt nem kap el a "sipákoló fürdőskurva" életérzés és a sírhatnék, csak azt sajnálom, hogy rákattantam és kibaszott sok időt beleöltem ebbe a sok szempontból darab kakiba...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

menjünk platoonban megmutatom... 33% wr 500 wn8

voivod32
Miféle 500 wn8?! Miféle fosáradat? 😄

voivod32
Na végre! Az előbbi csatában, valami ritka jó csapatba kerültem, mindenki tudta a dolgát, (kivéve az E75-ünket, aki hátul kempelt), a medek oldalról támogattak, a lightok, medek kinyírták még időben az artyt, és amikor kellett, félpályáról, az első szóra , mindenki visszaindult védeni a bázist. Nyertünk is. Replay

hétvégén van aki nem sír..? normál esetben 3k+ wn8, ilyen fosáradatban meg 500... Nagy élmény...

Count Adyn
Naja😄 Igazabol pont enyi gold kelett hogy felrakjam az allando festést a kimaradt t10 eseimre, csak azért nem vennék goldot😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

joe662
Az mèg semmi,de amikor mèg szakaszba is ugyan ezt ezt csinàlja:-(

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

igazából a tog2 meg a t14 megvan (az már 3200 arany), a panther m10 meg azért valamennyire érdekel + ott van a 4 garázshely, + 30 nap prém 9 ezerért

wot név: _bitang

es a 3 nap prem meg a garazs az mar semmi?? ugy mar kijon vagy 1500 forintra is 😄
csak minimalisan kapsz most tobbet mint amennyit a csomag er.
ez a hetveg elott lett volna buli, akkor 10k goldot kaptal volna, most csak 7k-t.
Heh, 750 HUfért biztos nem ülnék le játszani ÓRÁKIG olyasmivel ami nem szórakoztat. Fillérbaszó magyarok vagyunk, eh? 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 10:55:12