World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg különben is, egyszer fenn, másszor lenn. De mit mondjak, speciel jobban élvezem azt ha én vagyok a last man standing és kiosztom a HPm 3x-osát mint azt, ha átmegyünk az ellenségen mint fos a libán azt XP meg sehol. És utána nem kezdem el ám hogy gyorsan egy screenshot, "jajj de hülye a csapat, de én milyen jó voltam". Megtörtént, jót harcoltam, megy az effim azt csá.
Az az érzésem, csupa megkeseredett játékfüggő ül itt, csak megy a sírás rívás, a játék élvezete meg sehol. Minek akkor az egész?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 15:10:06
Őszintén, megmondom ÉN hogy játszom: megy a meccs, osztom a sebzést, és figyelem fenn a bal felső sarokban hogy mennyi az annyi. Ha elérem a HPmat onnantól kezdve bennem megvan az hogy elértem azt a szintet amire azt mondom hogy már nem voltam a csapat hátrányára. Aztán kilőnek vagy túlélem, irreleváns. Gyakorlatilag nem is tudom sokszor hogynyerünk e vagy vesztünk (ha előbb kilőnek mint a meccsnek vége), és nem is görgetek vissza hogy megnézem mi lett az eredmény, annyira irreleváns. Saját magammal foglalkozom, nem másokkal.
Na bocs, most hétvégén szoktam nézni, mert kell a 30 győzelem a prémtankhoz. De nem kaparom a falat ha vesztünk. So what, ha letettem az asztalra amit kel, engem aztán nem érdekel mi van utána.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 15:07:31
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Én nem vagyok annyira függő/debil (nem kívánt rész törlendő), hogy olyannal játsszak ami nem szórakoztat 😛
Vagy meg akarod magyarázni hogy mit érzek? 😊
Több a hülye.. istenem, de jó lenne ha mégtöbb lenne, mert akkor több topgunt csinálnék 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 14:43:52
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 14:37:14
Azt is tapasztaltam ha jó százalékban van a nyerési esély xvm alapján akkor mindenki rohan fejetlenül sebezni, és 5perc alatt elhullik a csapat fele. Aki meg még életben marad az a hülye.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Általánosságban persze, igaz az az állítás, hogy a csapatmunka hozza meg leginkább a győzelmet, de a random játékban, ennyi igénytelennel, akik a játékot a legkisebb mértékben sem akarják megismerni, csak lövöldözni a tankos játékban, aztán ennyi, meg gondolom idétlenül vihognak hozzá. Az meg, hogy más szeretne szórakozni vele és nem ilyen primitív színvonalon, hol érdekli őket?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
wot név: _bitang
meg a nagypapaja is az ardennekben harcolt...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.12. 13:15:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.04.12. 12:52:45
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
wot név: _bitang
ez a hetveg elott lett volna buli, akkor 10k goldot kaptal volna, most csak 7k-t.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 10:55:12