World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot név: _bitang
Ez a topik fertőző, jon az újonc, 1 hét múlva már ő is azt irkálja hogy mennyi retardált van, meghogy mindenki paradicsom csak ő nem stb stb.
Nálunk a kláncsatin is van egyarc, akitől én még pozitivat vagy legalább semleges kommentet nem olvastam. CSak árad belőle a szar meg a folyamatos gyalázkodás...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 10:51:49
To take part in the recruitment program as a Recruiter, you need to have fought a minimum of 100 battles, including at least one battle fought during the last 60 days prior to 15 March 2015 23:59 UTC.
ez teljesül nálam
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
néztem ezt a pakkot: https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/?item=1220
kérdés, hogy a meglévő tankok árát aranyban kapom meg vagy kreditbe?
wot név: _bitang
Az a baj, velem is csak 1-gyel több "sírós" lenne megint 😄
0T3P:
<#taps>#taps>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
vasasgabri, heavy vagy medium vonalon akarsz továbbmenni?
De elég volt csak ezt az utolsó oldalt végigolvasnom itt a topikban, és máris átértékeltem a dolgokat 😄
Melyiket érdemesebb meg venni a KV13, vagy a T43?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Győzelem!
Csata: Karelia
Jármű: WZ-131
Szerzett tapasztalat: 8 435 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 38 364
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Remélem kitart 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
ez a driver verzió van fent : 347.88
csak egy kérdés ha régebbit teszek fel akkor nem fog nyavajogni a többi ? (War Thunder , Bf3/4,World of Warplane)
(am halottam olyat is hogy az Nvidia meg a Wargameing összebalhézott és az Nv kártyásokat szívatják ! bár nem tudom mia valóságalapja ennek de azért ez durva lenne )
Am a Warplane gond nélkül elfut semmi akadás fagyás driverl eállás ! miért is ? egy cégtől való ez a két koholmány nem ? 😮 😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
...amúgy minden más játéknak jó volt az a driver, csak a wotnak nem 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.11. 21:04:04
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.11. 19:34:58
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Kampány 2 prémium tankjaira a tippem.
t5-ös Pz III ausf. K
tier 7-es M56 Scorpion vagy WT Krupp
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.11. 18:58:22
angelus1991ster.blogspot.hu
Mi a feladat?
tornyot kell loni. kupolat vagy a cső mellett is be lehet loni szembol nagyobb atutessel.
ha meg elkezdne nagyonokosan forgatni, amikor a kupolat loned, a torony oldalat at lehet vinni jobb szogbol.😊
Pláne az, hogy nem artyval lőttem ki, hanem szemtől szembe Tiger vs TigerP, szép menet volt, utána ilyet bevág.
Jó tudom lépjek túl rajta, szarnirá, stb...