World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az artyk pontossága jobban zavar. Pl T8 csata windstorm map. 3-3 arty. Az artyknál volt a legtöbb kill és sebzés mindkét oldalon végén az artyk harcoltak egymás ellen. A többi csapattag a saját hpját sem tudta megsebezni ezektől a sky cancerektől...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szóval aki nem értené nincsenek igazán alternatív kerülő utak csak kemper pozíciók és most már még többre szaporították mert a régivel max 1-2 áttörést kellett véghez vinni de ellehetett kapni a bujdosókat persze szép módszeresen pl: kempinovkán de most még több helyük van inkább hagyták volna ahogy volt azokat a mapokat és csináltak volna vmi újat mert néha a kevesebb több.
És ebben az a baj, hogy általában én csak hétvégén tudok játszani...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ennek tetejébe aznap folyamatosan pirosak közt voltam zöldek,lilák, citromok ellen.
Az i-re a pontot meg az rakta fel, hogy a piroska IS kapáslövésből eltalál az St. Emilem 1,5 skilles legénysége teljesn becélozva is csak 3. próbálkozásra találja el 300 méterről és az is csak 250-et sebez.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
A driver jó ötlet, utoljára februárban volt frissítve.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
El nem tudom képzelni, milyen emberek ülhetnek le játszani. És lehet itt jönni, hogy ne menjek FV304 artyval ilyenkor, meg rosszindulatú vagyok, de igenis szétbasszák a sikerélményemet ezekkel a 3-4 perces csatákkal. 1 perc után sokszor 0-3, 0-4 az állás! Ilyenkor mit alakítsak én? Örüljek, hogy meglövöm a saját HP-mat? Ugyanmár......

Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.04.12. 20:55:44
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.12. 20:54:34

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
2011 óta játszom, 26 ezer csatám van. Tavaly nyár előtt leraktam a játékot, mert én is meguntam és kb. fél évig max. 100, de lehet még annyi csatát se játszottam. Napokig, hetekig egyet se, utána 1-2 max. Szóval kb. fél évig nem játszottam. Aztán megjött ez az egyéni küldetéses dolog és visszajöttem. Egy pillanatig nem bántam meg. Újra élvezem a játékot, nagyon sok jó csatát mentem, rengeteg pénzt szereztem ezekkel a küldetésekkel. Nem grindelek már nagyon semmit és a kedvenc tankjaimmal játszom randomban. Ismét HOAX-os lettem, ahol nagyon segítőkész szakasztársakat ismerhettem meg. Mikor letettem a játékot akkor is azt mondtam, hogy számomra ez telitalálat, csak meguntam, továbbra is tartom, hogy egy nagyon jól kitalált, jól működő játék, aminek vannak hibái. Ma már az aranylőszert sem tartom akkora bajnak, ugyanis kipróbáltam és azt gondolom, hogy full felesleges egy jó játékos számára. Egyedül az artyk zavarnak továbbra is a játékban, szerintem semmi szükség rájuk, de ezzel az egy negatívummal együtt tudok élni. Nem bosszankodom a csatákon, egy pillanatig sem maradok bent, nem nézem miket írogatnak, ha azonnal meghalok, hanem megyek rögtön egy másik tankkal.
Azt gondolom, hogy aki még CW-zik, csapat csatát tol vagy állandó szakasztársai vannak az, ahogy alább írták is még jobban élvezheti ezt a gémet.

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.12. 19:54:50
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Zombihordák nevesítve: rivaseloy, ginstra, fredcoyote, colinbrett666, mujbul és még sorolhatnám.
Vegyék észre , hogy ez nem a walking dead világa.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.12. 18:48:58
angelus1991ster.blogspot.hu
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Jármű hozzáadva: Type 3 Chi-Nu Kai
Férőhelyek hozzáadva: 1
3 nap kínkeserv...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Replay
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.04.12. 17:44:06
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Sokan csak telóról vagy amatőrként játszanak semmi tudásuk nincs a játékhoz ilyenek ellen könnyű és sok fraget belehet gyűjteni.
Hajnalban mikor már csak a fanatikusok játszanak pártízezren akkor van kihívás.
Azért elgondolkoztam, hogy lehet valaki ennyire debil, de aztán még az is eszembe jutott, hogy lehet azt hitte akkor, hogy ellenfél vagyok-senki nem volt körülöttem. Lehet "v" módban játszik...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.12. 16:36:39
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mán, ha változik ezekkel a besorolásod a random script felé is, mer' ha uú szopat, mint "single" módban, akkor a csapatos változatokban csak még inkább felhúzza magát az ember, mert már egy hozzá közelebb álló társaság felé is azt "sugározza" a "játék", hogy abszolút nem tud vele "játszani", holott, csak nem fizetett eleget, hogy a normálisat kaphassa belőle!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nyerési esély: Utálom az XMV-et, mert negatívan befolyásolja a csatát. HA azt látod nagy az esélyetek elbízod magad és rohamozol, ekkor meg szénnélőnek. Ha meg azt látod nincs esélyed sokan már úgy állnak hozzá, ami vereséghez vezet (pszichológia).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.12. 15:57:16
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyszerűen 0 a játékosok taktikai érzéke.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem nagyon adta most az utóbbi napokban. Tegnap kezdtem foglalkozni ezzel a chi nu kai-os küldetéssel. 2 órán belül simán megvolt a 15 win, majd még 1 óra alatt összehoztam 20 000 xp-t is.
Ma elkezdtem az xp farmolást és az 5x első winnel már 2 óra se kellett a maradék 55 000 xp összeszedéséhez (5-ös 6-os tankjaim vannak egyelőre). A maradék 30 csata melyben szerepeljek a legjobb 10 közt meg nagyon sima volt szintén. 5-6 óra kellett csak a chi nu kai-hoz (ami nekem megvolt így kaptam egy garázshelyet és 750 goldot).
Legközelebb is jöhet ilyen könnyű küldi.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Szóval nem jó taktika hogy hogy befosol oda kell tennie magát mindenkinek amikor éles helyzet van különben nincs győzelem
épp ez miatt utálom amikor 3 fossák magukat össze egy kő mellett és nem mernek előre menni akkor se ha csak 1 vkit kéne leszedni gyorsan 1 lövéssel de nem ott várják meg még beér a segítsége aztán körbeveszik őket és szépen 1by1 szépen kiszedik a kő alól a férgeket ahol lapultak.
Prokhorovka map a sarok gubbasztók is hasonlók nehogy megsérüljünk várjuk ki mi lesz.
De itt ez nem este megy, ez megy 24/7. 😊 És utána visszamész a debilekhez.
Lammaer meg abba a típusba tartozik, aki beáll a debilek közé, rúg pár gólt, és ha idegesíteni kezdik őt a debilek, felrúg egyet, és/vagy átmegy a nagyokhoz is egy kicsit (értsd: másik játékkal is játszik, vagy szimplán csak platoonozik pár jobb játékossal) játszani egy jót.
Ha csak a single random részét ismered a játéknak, nem csodálom, hogy megkeseredsz egy idő után. Tessék szakaszolni, TB, SH, CW részét is kipróbálni, persze TS-el. Ég és föld a különbség.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Úgy érzem megint trollkodik a lammaer mester, részemről lezártam a vitát vele. Javaslom mindenkinek ugyanezt <#circling>#circling>
Megnézném mikor osztasz ki 3X HP-t egy ST-I-ben ülve 10-es csatában mikor fogyatékosakat kapsz akik 0 sebzéssel elhullanak és csupa Op tank marad ellened.Rádmegy egy T-57 és annyi.
Ezen mit élveznél? Semmit. A wot esetében is van egy kritikus tömeg, amit most már nagyon gyakran meghalad a program, úgy értem az ilyen gyerekes, a játékot megismerni nem akaró, csak lövöldözni akaró idióták számaránya.
Most hétvégén előbújt minden ősember a barlangjából és tolja a wot-ot a prémiumért meg a tankért meg az 5x-ért. Ez nagyon is észrevehetően a játék minőség rovására megy, még akkor is, ha a wg letagadja, meg te is itt nyomod a mantrát.
Én tanítsam meg a -nálam- gyengébbeket játszani?? Öcsém, ha 37K csata után 298 wn8 at tud produkálni valaki azt lehet tanítani bármire is??
És hétvégén tele van ilyen debilekkel... ez nem élet halál kérdés de inkább másszon rá az anyjára az összes ilyen ahelyett, hogy a többi kikapcsolódását kúrja el..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...