World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az atlag xp alapjan a ket premmel 120k xpt gyujtott.
minimal fejlesztessel is 680k xp kellene a t10hez.
Hát ha téged olvaslak,akkor tudom hogy ez már megtörtént.<#whatever>

tigrincses

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Finoman?Nem sosem voltam finoman,én ezen a téren mindig is agresszív állatként viselkedtem.A német és náci gyökerek iránti agresszív véleményem már nagyon korán előjött,nekem volt szerencsém elég sok időt eltölteni a nagyszüleimmel,az egyik már az első világháborúban is élt, a másik meg német és amerikai hadifogoly tábort is megjárta.Én nem a jobbikos vagy valami neo náci szarból tanultam a történelmet.A második világháborúról mindig szívesen olvastam.Elég sok régi könyv és újságom van erről a témáról,és nem a feljavított változatból.

tigrincses
és te a wikipediából meríted az okosságaidat, idiótácskám... szűrj, nem azt mondom hidd el amit küldök hanem azt hogy mérlegelj.... agymosott, gondolkodásra alkalmatlan alak 😊
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 17:27:03

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Gondolom csak duplázókat ment, prémiummal, tiszta arannyal ledarálta a piroskákat, aztán free xp-re váltotta az egészet és kifejlesztette.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 17:15:01
Ezt meg hogy csinálta ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Finoman fogalmazva mondhatjuk úgy is, hogy te a ló másik oldalán vagy...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

te most komolyan megneztel egy linket amit matyika adott? 😄D

Metapedia,mi féle agyhalott buzik szerkesztik ezt?
Nem vagyok zsidó,de aki ezt ìrta az egy tudatlan barom.Azt kifelejtik a cikkböl hogy hitler egy paarkinson kórban szenvedő drogfüggő àllat volt.

jo tudni, kosz!
Nem igazán izgat az értetlenkedésed.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maala
A legjobb, ha E-25el vagy Su-122-44el mész vele szakaszban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

t-34el probalkoztam sokat, de az szinte mindig sajat tierben ment, t-34-85 derp gunnal szinte allandoan tier6ban😊
nekem meg eggyel nagyobb szintut kene kigyujtani.
tigrincses
<#action>itt csak én vagyok elég jó .. és most szerény voltam...<#boxer>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 16:47:56

Ja, mivel lövésenként X esélyed van gyújtásra, így a cromwell féle gyorstüzelők elég jók.
tigrincses
<#finom>sok looser<#gun>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 16:40:01

Maala
Azért más pályákon sem lehetetlen. Én T-55A-hoz az LT-15öt Murovankán csináltam meg, mentem a heavykkel, és láncoltam a tankokat. Assisted dmg is elég hozzá, ne felejtsd el!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

kosz!
menjel szepen vedd be a gyogyszered, jo?
cromwell

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn
pihenjél már kicsit, amiVEL fel lehet gyujtani arra kérdezett😛

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigrincses
egyik sem, Amerikai sherman, tomi sütője az.... ha mellé lőttek is begyulladhatott mivel benzines volt és sherman. A magyaroknak jobb harckocsijaik voltak mint az amerikaiaknak , csak hát kevesebb , (arányaiban nem is meglepő a népességhez képest ) és nem reklámozták annyira őket mivel a nyertesek írják a történelmet .....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 16:18:24

cronwell vagy a comet amit jo felgyujtos tankkent szoktatok emlegetni?
tigrincses

tigrincses
A HÁBORÚHOZ VEZETŐ ÚT , metapedia. <#heureka>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 15:44:34

tigrincses
<#nezze>

Értelmetlen ez a vita a melyik a jobb a Tigris vs. T-34 vonalon. Németország nem tudott annyi harckocsit gyártani, hogy a mennyiségre építsen, az oroszok meg igen. Ugyan ez igaz a légierőre, a haditengerészetre stb. Németország belevágott egy háborúba, amit papíron sem igen tudott volna megnyerni, a többi meg történelem.

A T-34 nem a II. vh. legjobb harckocsija. Különben is, visszakérdezhetnénk, hogy melyik T-34, -75, vagy a -85? De még ezeken belül is előjön pár verzió. Ha a legnagyobb tömegben gyártott harckocsit nézzük akkor lehet. Hosszú off lenne, hogy melyik német/amerikai/szovjet harckocsi miért és miben jobb mint a másik. Hagyjuk.
<#felkialtas>
Ami a WOT-ot illeti: Nem rossz az a játék, ha játékként tekintünk rá, és nem valamiféle valóságszimulátorként. Vlsz, a Tigris II. (most hagyjuk, hogy az elnevezések sem mindig pontosak), a valóságban mit csinált a nyugati front ellenséges harckocsijaival, és ez mennyiben valósághűen jelenik meg a játékban. Az is kicsit necces persze, hogy artival az életben nem lőttek olyan pontosan a II. vh-ban, hogy pontlövéssel a domb mögött mozgó(!) hk-t kilőjenek vele. A játék láthatósági része szar, a prémium hk-k időnként tönkre vágják a játékot (Type 59, emlékszik még valaki arra amikor megjelentek ? Vagy az UFO képességekkel rendelkező T-50-2 ? Vagy a rengeteg kísérleti bisz-basz, ami csak tervezőasztalon létezett, 1957-ben, és összeengedik a 30-as évek technikájával? :-)) De még egyszer mondom, ha nem vesszük komolyan a dolgot, akkor nagyon jól lehet vele szórakozni, és azért egy JgPzE100-assal egészen kellemes élmény egy menet. :-) Na megyek mert betöltött Kampinovka, és ígérem nem verek szét több monitort játék közben. :-)

http://belsoseg.blog.hu/2013/01/14/a_legdragabb_nemet_es_nincs_elado
<#gun>
Azok figyelmébe, akik a 45 utáni német szárnyalást csodálják: A Marshall segélyt http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1947_junius_5_a_marshall_terv_meghirdetese/ nem azért kapták, mert olyan ügyesek, hanem mert az USA-nak szövetségesek kellettek a SZU ellen. Ezért csináltak a szétatombombázott Japánból is csodaországot.
Németországban a háború után nem volt elég férfi, hogy a töménytelen mennyiségű amerikai pénzből felépítse a gazdasági csodát, ezért kellett a rengeteg bevándorló, a törökök, a jugók. Csak végig kell menni München, Köln stb. bizonyos kerületein, vagy meg kell nézni, hogy milyen származású munkások vannak túlsúlyban pl. a BMW gyárban. Ennyit arról, hogy a német nép csodája meg hasonlóak. Ugyanez vonatkozik Ausztriára és Franciaországra is. http://belsoseg.blog.hu/2013/01/14/a_legdragabb_nemet_es_nincs_elado <#violent>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.04.15. 15:39:57

Köszi.

Köcce az infót.
Megint szerverterhelés tesztet végez az Alienware 😄

Tono34
Hány csillag vonal van a tankon, hirtelen nem jut eszembe a neve

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A kiválóság jelzés, narancs -1, zöld 2 szint, lila lenne 3, de light tankon azt még nem értem el
Alul a tankválasztó részen az egyes tankok master jelvényei alatt a narancssárga 1-es és zöld 2-es mit jelentenek?

Tono34
Alienen megint van kód, 1 nap prém + cola Az előbb még adott kódot

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Már megint ezek a negatív hullámok 😊

Aztán nehogy azt kelljen olvasnom pár nap múlva hogy "meglett az LT15 elsőre" 😊 Tessék csak magányosan szenvedni jó sokat, elvégre INDIVIDUAL missionok 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.15. 14:38:38

lt3 meg lt4 sokkal jobb egy városi pálya szvsz, meg minden olyan, hogy sebezned kell könnyű tankkal mozgás közben, láncot leszedni stb stb, mert közel kell menjél az ellenfélhez, amit elég nehéz megcsinálni prokhorovkán anélkül, hogy ne lőjenek ki azonnal.

Igazából visszagondolok a két lt15-re, annyira ritkán kaptam nyílt pályát, most meg szinte minden második erről szól. Attól tartok, hogy amint aktiválom az lt15-t, többet prokhorovkát nem látom majd.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.15. 14:37:28
Ja, rájöttem 😊

Hát, szenvedni fogsz majd.
Meg persze szóljunk szergelyéknek hogyvmi nem jó az IMhez szabott MM-hez, mert mi az hogy LT küldetésekhe scoutos pályát ad folyamatosan... 😊

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.15. 14:27:45

Szerinted miért nem?
Ok, ha ennyire lovagolni akarsz azon az individual szón, akkor már azt is kérd számon, hogy miért kell még másik 29 ember is a csatába? Ha egyéni a küldetés, akkor miért nem elég egyedül játszani a tréningszobában? Úgy lenne igazi, nem?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.15. 14:24:31

Akkor mért nem az LT15t csinálod?

Érdekes ma orrba-szájba prokhorovkát meg a klónját adja be könnyű tankkal. Természetesen még az LT küldetések elején tartok <#falbav>, amikor majd tényleg 6k-t kéne spotolnom, akkor meg hetekig nem leszek ezen a pályán, bezzeg most.

Futkosás középen és sunnyogás az út melletti bokrokban és 6k feletti spot, majd lt-15-nél meg vért izzadhatok más pályákon. Amúgy nem is túl jó ez a pálya az lt-4-nek, jobban örültem volna egy tagoltabb térképnek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Főnök, ment egy privát. Skype-on keressél, mert ez a sz@r nem jelez vissza.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Amúgy viccesek az "Egyéni küldetések" szakasos küldetései, már nem egyet sikerült úgy teljesíteni tökéletesre, hogy én gyakorlatilag semmit nem csináltam, a két szakasztársam teljesítette helyettem. Akkor meg mi értelme "egyéninek" nevezni?

Solten
Rengeteg jatekos mondjuk nincs klanban es nem is tervezi nekik volt foleg ez problema. Csak jeleztem, ez mar tortenelem.

Saor Alba

Solten
Nekem nem volt gondom a szakaszozassal, en nem vertem az asztalt, megoldottuk, megoldjuk klanon belul vagy ragadok oar embert a kozos poolbol 😊

Saor Alba

Igen, de próbálom mellék küldetéssel együtt megcsinálni, úgy meg már kutya nehéz ez a küldetés.
Solten
Szkita?

Saor Alba

Maala
De amugy igazad van. Map es mm a legnagyobb random a kuldikben, amit csak a stat leszarasaval es megfelelő mennyiségű és minőségű tankallomanyal tudsz némiképpen kompenzálni.

Maala
Hellcatet vagy e25t ajánlom, kb. 5. csatára lett mef egy 8 killes steppes partiban. Másodlagossal, o.260hoz.

Azok pont azért nehezek, mert szakaszhoz tervezték, nem egy EGYÉNRE, ugyebár.

Ha beletszek a játékba spéci, random csatákban teljesíthető küldetéseket, amiket még úgy is nevezek el, hogy EGYÉNI/SZEMÉLYES küldetések, akkor nem teszek bele szakaszos küldetéseket, főleg nem olyanokat, amikhez még bizonyos tanktípus felállás is kell, hogy teljesíthető legyen. Nem beszélve arról, hogy vannak olyan szakaszos küldetések, amikben a sebzést/spotot/stb. neked egyedül kell megcsinálni, a szakasztársaid csak mutatóban vannak. Ha hozzávesszük a bugos meg a hibás/nem egyértelmű leírással rendelkező küldiket, akkor látszik, hogy ez is tipikus, átgondolatlan WG fércmunka, nincs mit ezen védeni.