World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd látjuk hogy a 2. futógörgőt találtad el 40fokos szögben, aminek igy az effektiv vastagsága 185.7 mm-re nőtt, ami ha -15% pened volt simán lepattanhatott. 😛
Nem lehet olyan nehéz megtalálni, hiszen azt mondtad nagyon gyakori esetről van szó.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.15. 11:35:06
- egy hatalmas körön belül véletlenszerűen szóródik a lövedék
- az átütés +-25%ban változik
- a modulok és legénység random elnyeli a sebzést
- plusz ugye azért megpróbálják még modellezni a páncélok görbületét meg a beesési szögeket is
Az akkora randomság a játékban, hogy nem kell a WGnek titokban aktiválódó pajzsgenerátorokat implementálnia a játékban.
Igazság szerint a fentiek fényében én azt furcsállom hogy előtte full HPről zsinórban 5x lesebzed a csávót, mert AZ a nagy együttállás, nem az hogy a 6. lövés nem sebez vagy lepattan 😄
Poénból csak képzeld el live megcsinállva papíron meg dobókockákkal: vegyél egy tank sziluettet, négyzetrácsozd fel, aztán dobókockák segytségével határozd meg hova esik a lövedék, aztán dobj mégegyet hogy meghatározd az átutésed, aztán nézd meg hogy a tanknak az a része ahová a lövedéked esett milyen szogben milyen vastag, aztán dobj mégegyet hogy modulsebzés van e, végül dobj mégegyet hogy megnézd mennyi HPt sebzel.
Ezek után kérdezd meg magadtól: miér várom el egy félkarú rablótól hogy kiszámítható legyen a játékmenet 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.15. 11:31:31
Nekem most a td-vel kilőni 3 enemy spottolatlanul volt nagyon szívós. Leírva viszonyla egyszerű, gyakorlatban meg a térképek nagy része erre nem alkalmas ill. iszonyatos killsteal folyik. Mókás jelent volt mikor 2 full hp-s is3 beszorított egy jagdpanther2-t a sarokba. 600 hp-n volt, becélzom én is de senki nem lő. Aztán rádöbbentem a küldetések mennyire rákényszerítenek a megszokottnál is önzőbb játékmódra. Végül álltak ott fél percig közben az szépen kilőtt egyet aki még akkor sem lőtt. Legalább jó kedvem lett, többet ér mint az xp.
Az biztos, hogy itt már nem nehézségi sorrend szerint vannak a küldetések, de mivel nem kell annyira a kredit most, haladok sorban és hát ezt is meg kell csinálnom valamikor. Szóval másiknak fölösleges neki állnom, mert ezt meg kell csinálnom mindenképpen.
Azt látom előre, hogy rohadt sokára lesz t55a-m. LT meg med vonalon legalább megvannak a tankjaim hozzá, innentől csak játszani kell. Talán egy kisebb tier med kéne még, de ha nagyon elakadok, visszaveszem a cromwell-t. A TD vonalon kell majd nagy tank, borsig meg proto van jelenleg, ezekkel maximum az életem legjobb csatájával tudnám megcsinálni majd a td-15-t, igaz addig is el kéne jutni valahogy. Nehéz tank meg szintén gond lesz a 3x pattintós, el fogok ott akadni, mert csak tier7-ben járok a béla felé, 1-1,5 hónap alsó hangon, de legalább van már e100-m, ha meglesz rá a nagy puska, azzal már neki lehet futni a ht-15-nek. E75-el szerintem szintén ilyen epic csatában lehetne csak 12e-t megcsinálni, talán 1 vagy 2 alkalommal értem el ezt a szintet az egész grind alatt, szóval kb 100 csatából 1, amíg az e100-al egyszerűbb ez a történet.
Tarathiel2: jó, ok, ha nagyon betámadnak, akkor szerintem elő tudom bányászni, bár kihúztam tegnap a tigerp-t, szóval rohadt sok csatám volt a vk-val. Na mindegy. A kezem tutira nem remegett, mert ahogy írtam, totál mozdulatlan volt a kv1, ott áll a domb oldalban, semmi takarás, csak a tornyát forgatta, fel sem tűnt neki, hogy lövik. Azt mondtam ilyen nincs és mégis. Az egyetlen kedvező dolog neki az lehetett, hogy lentről lőttünk felfele, de az alja látszott, nem hiszem el, hogy egy IS ne ütné át, még akkor is, ha mondjuk a kis vk a 132 pennel ráfogható esetleg, hogy kevés volt. Na mindegy, a noob protection elég (túl?) gyakran észrevehető dolog.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.15. 11:13:26
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 11:04:19
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Most azt próbálom, hogy először gyors spotolás, valahogy próbálok meglépni és csak később, amikor szétszóródott az ellenség, akkor van esély rá, hogy mozgás közben lőjem őket meg kiszedjem.
Valakinek tipp, mit érdemes csinálni ezzel a küldetéssel? Mert ez nekem rohadt nehéznek tűnik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.15. 10:48:38
Ha majd egyszer vezetsz projektet vagy csapatot, akkor megérted hogy sokszor nem lehet azt megcsinálni hogy minden jöttment noname emberke fél másodperc alatt odaköpött kommentje alapján megváltoztatod a koncepciót ("jaj, jött epicplayer25 a fórumra és odaírta hogy szar az im" - ok, állítsuk le, tervezzük át). Megcsinálták ahogy szerintük jó, megnézték hogy halad és szükség szerint módosítottak. "Puding próbája az evés". És azért nem lett epic fail az IM, bármennyire is próbálod beállítani annak.
Bármennyire is mindenki nostradamusnak képzeli magát, a világ igy működik, nem úgy hogy minden elsőre tökéletes lesz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.15. 09:49:22
Alapból a res_mods-ba dolgozik, res audio-ba csak a szükséges fájlokat pakolja, de ezekről külön lista sajnos nincs.
joe662:
te be tudtál lépni a játékba?
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.04.15. 09:22:46
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.04.15. 08:54:31
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Modokat használok, de konkrétan legénységet érintő modot nem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az egymás után 5 lövéses esetről meg egy replayt lobogtass, mielőtt közhírré teszed.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Táras tankkal vagy gyorstüzelővel nagyon gyakran, túl gyakran megfigyelhető ez a jelenség, hogy minden lövés betalál és sebez, kivéve az utolsót, amit kiszedné az ellenfelet. Ez akkor is így van, ha pl autoaim van a célponton nem mozog, minden lövés teljes becélzás mellett van, de akkor is az utolsó lövés szinte garantáltan mellé megy vagy lepattanóra. Olyannyira bosszantó, hogy már tennem kellett valamit és egy ideje próbálok máshova lőni ilyenkor, nagyobb felületre, de még gyenge pontra ha megoldható egyáltalán. Ez valamennyit segít, de inkább számolni kell vele, hogy a noob protection csomag miatt a tankot kiszedő lövés nagyon rossz rng-t kap általában.
A jó hír, hogy visszafelé is működik, csak észre sem veszi ezt az ember, amikor tankban van, de már volt, hogy ment az ugatás a chat-ban, hogy nem tudnak kiszedni, abból jöttem rá, hogy a noob protection most nálam van on állásban.
Malinovkán egy kv1 úgy ahogy volt kiállt a hegyre jól láthatóan. Legalább 3-an lőttük, de lehet többen is. Nekem 2 lövésem pattant, 4 mellé ment, egy IS ugatott a chat-ben, hogy neki 3 pattant 2 mellé, egy másik tank is mondta, hogy neki is pattant. Végül az arty szedte ki, de ilyen durva noob protection-t én még nem láttam, több, mint 1 percig lőttük, az meg észre sem vette, hogy lövik hiszen nem sebeztük, csak tekergette a tornyát. Egy hatalmas noob volt, de itt tényleg ki merem azt mondani, hogy a program egyszerűen bevédte, ennyi lövés nem mehetne máshogy mellé meg lepattanóra még a leghatalmasabb negatív rng mellett sem.
Gondolom a sok artyzás miatt, mivel neked ott úgysem kell célozni, sosem álltál meg 1-1 csata után elgondolkodni azon, hogy "bassza meg, kicsit kevesebb izgulással és pontosabb célzással simán kilőhettem volna azt a köcsögöt".
Ahogy neked egyszerűbb. Próbálj meg ESL 1v1-ezni, akkor majd rájössz, hogy közelharcban nincs energiapajzs, csak izguló, kapkodó játékos. Mert "oda úgyis beadja".
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.15. 00:24:09
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Előbb arl 44-enek láncot lövök mellé lövök, stb.
5 lövés 0 találat...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
1000x1000es map amiből 500x500 a bejárható, számomra teljesen abszurd
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.04.14. 22:51:26
Saor Alba
a tobbi meg analfabeta, azt dogoljon meg.
hozzateszem, ha annyira szivukon viselik a jatekosok szocializalasat, akkor az im-en kivul is hasznos lenne, nem? illetev mennyiben fogadunk, h im atallitas utan, el is felejtik egybol a platoonkeresot?
im-en kivul mondj mar nekem par igazi erdemi fejlesztes legyszives az utobbi idobol.
mert en uj tankokon, vagy eppen hd skineken, par map atszabason kivul, nem sokra emlekszem kapasbol.
talan legutobb a bw motorral mokoltak egy sort, de az sem lathato meg a kliens oldalon.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.14. 22:44:10
- tobbmagos tamogatos neverending story
- a mindig visszatero mikrolagok - storm elimerte a wg hibat
- a bugos beregado mapokat - strom: menj at a masik szerverre, hatha..
- machmaker es lathatosagi csodak
- a jobbnal jobbmap atdolgozasok - hanyat is dobtak mar ki egy-egy atdolgozas utan, mert olyan jol sikerult? biztos alaposan tesztelve volt..
- maig nem tudnak normalis motor es loveshangokat osszehozni! pedig akorul is mekkora hype volt, h mennyire dolgoznak a dolgon..
- maig csak tervezgetik h majd a im csajoknak noi hangja lesz! egyszer!!
.. es meg tetszes szerint nagyon sokaig folytathato..
es gondolom ezek barmelyiknel is fontosabb lehett a kov patchben a uj tier1-5 francia tankok...
igen. nem lenne igazam?? kijon egy im platoonkereso nelkul, amit platoonozas nelkul nem lehet megcsinalni?? hogy adtak ki akkor ezt a szart, ha egy alapfeltel hozza nincs meg a jatekban????? ossze van baszva/szarva szokas szerint. ennyi. ezt veded ennyire??
kiadtak mert gyorsan ki kellett, aztan pont leszartak, csak nagy pofaval nyomtak a jobban tudjuk dumat, azt sokadszor is bebizonyosodott, h pofaraestek.
ha egy arnyalattal szerenyebben adnak elo, mindjart nem lenne ennyi szarozas. meg ha mondjuk nem csak ganyolnanak.
hiaba veded a szar, az szar marad.
ahogy az is igenyes munkara vall, h maig hibas elismerten legalabb par im kuldetes, amit honapok ota nem sikerult javitani! egy egyszeru szovegfilet!
vagy ahogy az is biztos megerolteto lett volna h berakjanak egy lepattano/sebzeselenyelo szamlalot, vagy spottszamlalot az adott kuldeteshez , h ne frusztralja a parasztot, h nagy nehezen vegre parszazzal marad csak le. lofasz aprosag lenne, de pont leszarjak. ahogy azt is h igenytelen szarok a fejleszteseik. h az imet sem teszteltek vagy gondoltak at egyszer sem alaposabban, majd menet kozbe javitjuk ahogy alakul..
es nyomhatod ezt az antisiras topicot, de fejlesztoi oldalon vegre lerakhatnanak egyszer valamit ami normalisan mukodik.
amig ez megy, addig viszont jogos a szarozas.
megegyszer elmondom ez lesz a 3. patch a im behozasa ota! also hangon 3 honap alatt ennyit sikerult pofozniuk a legnagyobb durranasukon az utobbi idoben!
Nézz végig csak ebben a topikban, hetekig másról se volt szó csak az IMről, mindenki platoonokat keresett, a veteránok is tolták ezerrel.
Nem volt platoonozás: de volt, megint összelltak a platoonok Szerintem igen is jó hogy kicsit motiválták az embereket a platoonozás felé, mert mindíg azért megy a sírás hogy jaj milyen hülyék a playerek, senki sem segít stb. De arra már lusták vagyunk hogy haverral toljuk, hátha akkor legalább lenne csapatmunka. Á, inkább a hiszti hogy miért kell a platoon. 😊
És most kivételesen meghallgatták a sirámokat, módosítják az IMet hogy kedvezőbb legyen, és akkor ezért is balfaszok. Mindezt úgy, hogy állítólag ugye a WG nem akarja odaadni a reward tankokat, direkt nehéz küldetéseket tesz be, csal az MM, meg direkt nem adja be a random csak hogy pistikének ne legyen meg a stug. Aha, persze.
Ezért értem meg a WGt hogy nagyrészt leszarja a playerbase véleményét, mert AKÁRMIT csinálnak, fikázás mindíg van.
Példa: ha most urambocsá megcsinálnák a következő patchben a platoonkeresőt, mit irnál: nem azt hogy végre, hanem hogy balfaszok mert mér csak most...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.14. 21:59:00
aztan bedobtak h platoonkeresot csinalnak majd a nepeknek, 3 patchel ezelott. azota is keszul..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.14. 21:40:44
Ha nem nyúlnak hozzá, rossz. Ha a tapasztalatok alapján módosítanak hogy kedvezőbb legyen a játékosoknak: balfaszok.
Munkahelyen is ugyaínezt látom: Mi magyarok mindent jobban tudunk, mi egyből megcsináltuk volna tökéletesre.
angelus1991ster.blogspot.hu
😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu