World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
egyébként HT15 meglett volna ezzel a körrel is Obj260-nál.
A végén Priceless 1v1 KV4-ellen
WUTWUTWUT
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.15. 23:10:01
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Óó, az irónia.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Húzzatok bele csajok, az AW-sok már a spájzban vannak.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.15. 22:58:59
Mert lenne 1 mazochista haver aki kipróbálná, és lehet még hosszabb távon is maradna....ergo akkor már meghívnám 😊
Csak nem tudom h lehet...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 19:40:54
TD-k számomra most a legegyszerűbb küldetések, azokkal nemsokára végzek, egyetlen hátráltató tényező a szakaszos küldik lesznek, de eddig mindegyik fullos, javaslom a borsig/obj és 1-2 küldinél teknőc igénybevételét 😊
Medek: pershing, panther, cromwell, itt már korántsem vagyok fullos, mármint némelyik küldetésnél csak az elsődlegest csináltam meg...😄 De ha nagyon akarnám a másodlagost is tudnám, mert nem olyan vészesek. Cromwell sokat segített.
Heavy: még lusta voltam szórakozni vele, de a pattintósra és HT15-re készen áll a VKB, minden másra ott az e75 és is-4
Light: ezzel szenvedek a legjobban...nem tudom miért, de bulldog, t21, mt25 trióval rohangálok és próbálkozok...de itt még az elsődleges küldik is szenvedősek. Vhogy nagyon szerencsétlen vagyok, kb. úgy jön ki mindig a lépés, hogy soha nem azokat a feltételeket teljesítem az adott csatába, amit kellene, mármint rányomok az egyik mission-re, akkor tuti h 1 másik teljesítését fogom megcsinálni...pl. LT15-t már 2x megcsináltam....de bezzeg nem ez volt a feladatom, és pl. jól spottolható mapokat is akkor dobja be mikor pl. az volt a mission hogy láncoljak le ellenséget...amit meg az Istenért se tudtam...(e75 láncát 3x meglövöm célozva és semmi....de menet közben a dupla trackes t95-t első lövésre trackelem...WAT?!)
Szeretem azt gondolni van legalább közepes skillem na de mindent a random dönt, alig tudsz valamit csinálni. Borshiggal mentem a jobbnál jobb köröket, váltottam hellcatre meg e-25-re és nem, két kill még oké spot nélkül és a csaták 80%-a nyertes de bizony nem. Váltottam T30-ra mondom jó nagy alpha sebzés azzal megy a killsteal. Aztán megkapod Prokhorovka-t, bemész középre a varázságyú is jókedvű és eltalál dolgokat aztán rájössz hogy senki nem ment a bal oldalra. Majd 3 db. WaffenE100 megjelenik az oldaladban. Amikor 29 ember ellen kell küzdened ott nincs rá hatásod, ennyi.
Végül E25-el lett meg egy 9 killes csatában de ott is úgy hogy magamnak kellett spottolni és mindig visszatolatni a bokorból.
Amúgy a WG sara is hogy nem promótálja a jobb játékot. Amint emberek eljutnak T4 lightba pl. beraknék köv. csatának kötelező tutorialt ahol szépen mesélnek spot damagről, bokrok használatáról, camo működéséről stb.
De az ütközet és támadás csata típusokat már rég kikapcsoltam mert nem tudják sokan hogyan kell rajtuk játszani.
Vagy befoglalnak előbb vagy nem védekeznek egyáltalán.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
wot nick: PsychoTrooper
Type59-el 1. skill 100%-on BIA 93%-on. Paradicsom Löwe 150m-e van, én a bokor mögött. Többiek is lövik. Én is lőném, de cska egyet tudok bele sebezni, mert nálam bekapcsolta térhajlítót az rng és a maradék 4 lövedék a löwe előtt 2 m-el csapódika földbe.
WG én így szeretlek...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
És mi lesz igy az élien izolésönnel? 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nice. gratulalok.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.15. 18:09:30
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mi is a politika? Csupa hazugságon alapuló tevékenységekből áll. Arra is mosolyogsz, akit utálsz, nem mondod el az igazságot, mert az rossz a népnek, stb. Honnan tudja, hogy az rossz nekem, mi van ha én tudni akarom az igazságot. A gyermekeim is tudják, bármi rosszat csinálnak el kell mondani. El is mondják, mert abban a pillanatban lehet, hogy mérgesebb vagyok, de ha később és mástól tudom meg, az mélyebb nyomot hagy.
Szóval te is csak hiszel valamiben, ahogyan Mátyás, ami szerinted az igazság. Nem kell azért támadni, mert ő hisz valamiben.
Ti is ugyanolyan birkák vagytok, csak a cionisták, a kommunisták vagy valaki más birkái.
csoveskek meg a hasonszoru onkepzett haverjaid a krimoban 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.15. 17:37:45
Valszeg 5x-öző is volt benne jó pár. Funnak szép achievement, már ha nincs benne Szerb keze.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.15. 17:38:48
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lol, a kamus változatokat olvasod akkor? 😄 Mégis mi alapján döntöd el mi igaz és mi hamis, ha nem vagy eléggé befogadó a tudásra ami körülvesz téged akkor nem is tudsz igazságosan ítélkezni.Nem az olvasással van a gond hanem azzal amit olvasol. Mondhatnám azt is az vagy amit eszel ,azzá leszel. 😊