World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Ha vki más is ebbe a problémába ütközött: nálam a Clan Logo Remover nevű mod okozta. Fel kell rakni a "hotfixet", utána beenged.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Tudja vki esetleg, h a mai minipatch melyik modnak kavart be? Nem jelenik meg a tank, folyamatosan updating crew van. Account.def fájl - amit törölni kéne - meg nincs a mod mappában.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ebben kivételesen igaza van. Dunát lehetne rekeszteni a COD, Battlefield, GTA, AC - és még sorolhatnám órákig - rókabőrökkel, amikben gyakorlatilag semmi újítás/innováció nincs. Az meg hogy az adott játékok, h vannak megcsinálva eredetileg a wothoz képest az már más tészta.

GabeE3e
Ezt nézzétek végig, bepisiltek a nevetéstől

egyébként HT15 meglett volna ezzel a körrel is Obj260-nál.
A végén Priceless 1v1 KV4-ellen
WUTWUTWUT

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Az összes wot map együttvéve belefér vagy 6-szor, dolgozik az AI ezerrel, a látvány sem utolsó és még jobban is van optimalizálva. Mindezt a megjelenés első napján... volna még mit tanulnia a wg-nek...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.15. 23:10:01

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

- Storm on how good AAA projects look (specifically GTA 5): "There's nothing new innovation- and idea-wise. It's simply well done, as far as I could see. That's the power of good projects - they don't have to be especially innovative, they have to be well made."

Óó, az irónia.
- Wargaming is currently reworking artillery by testing "four additional artillery game mechanics"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Húzzatok bele csajok, az AW-sok már a spájzban vannak.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.15. 22:58:59
Egyszer legyen az ember délutános, és máris kitör itt az anarchia. Azért kuncogtam párat visszaolvasva <#nevetes1>
Sikerült rájönnöm...😊
Hogy tudok meghívni vkit a game-be? 😄
Mert lenne 1 mazochista haver aki kipróbálná, és lehet még hosszabb távon is maradna....ergo akkor már meghívnám 😊
Csak nem tudom h lehet...😄
Ha rajtam kívül másnál is előfordult, hogy nem tölt be a játék: a klánlogó eltávolító okozta, mert a "vehiclestickers.pyc" fájl megváltozott.
jatszhatatlanul szar ping az egyesen.
mondjad matyikam, ha eleg sokat mondod elhiszed majd ezt is mint h a buko meccsed , is kijott dontetlenre, sot lehet azota mar gyoztel is.
Miféle nyomoromat? Csak egy véleményt mondtam, de neked osztani kell, mert te aztán olyan fontosnak érzed magad mindig.

Nem elég ha a konteós topikokban égeted magad, itt is muszáj?
Ok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Persze, hogy nem tudja.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Éldegéljen. Akkor se tartozik ide.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze, mert aki nem fekete-fehéren (nem)gondolkodik, az rögtön neonáci. Tipikus. Éldegélj csak nyugodtan a tévelygésekkel teli álomvilágocskádban, nem zavarom meg a monokróm idillt.

A titkos háttérhatalom ami az egész világot irányítja. Konteósok szerint.
Rád is vonatkozik.

Vidd már a saját nyomorod máshova. A biztonságpolitika topikot is lángszóróval kéne felégetni, annyira szánalmas.

tigrincses
szánalom a köbön.... )╭∩╮

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
te sem értesz semmit úgy látom....)╭∩╮

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

lebuktam? Hahaha! Miért is? Már a cionista szót sem lehet használni? Tudod egyáltalán mit is jelent? Vagy kik azok? Szerintem nem.

Nem tűnt még fel hogy az az oldal 99,99%-ban bukó? Magadnak köszönheted ha voltál olyan okos arra menni.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.15. 19:40:54
T55a-s küldikhez:
TD-k számomra most a legegyszerűbb küldetések, azokkal nemsokára végzek, egyetlen hátráltató tényező a szakaszos küldik lesznek, de eddig mindegyik fullos, javaslom a borsig/obj és 1-2 küldinél teknőc igénybevételét 😊
Medek: pershing, panther, cromwell, itt már korántsem vagyok fullos, mármint némelyik küldetésnél csak az elsődlegest csináltam meg...😄 De ha nagyon akarnám a másodlagost is tudnám, mert nem olyan vészesek. Cromwell sokat segített.
Heavy: még lusta voltam szórakozni vele, de a pattintósra és HT15-re készen áll a VKB, minden másra ott az e75 és is-4
Light: ezzel szenvedek a legjobban...nem tudom miért, de bulldog, t21, mt25 trióval rohangálok és próbálkozok...de itt még az elsődleges küldik is szenvedősek. Vhogy nagyon szerencsétlen vagyok, kb. úgy jön ki mindig a lépés, hogy soha nem azokat a feltételeket teljesítem az adott csatába, amit kellene, mármint rányomok az egyik mission-re, akkor tuti h 1 másik teljesítését fogom megcsinálni...pl. LT15-t már 2x megcsináltam....de bezzeg nem ez volt a feladatom, és pl. jól spottolható mapokat is akkor dobja be mikor pl. az volt a mission hogy láncoljak le ellenséget...amit meg az Istenért se tudtam...(e75 láncát 3x meglövöm célozva és semmi....de menet közben a dupla trackes t95-t első lövésre trackelem...WAT?!)
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Assault mód? Amint jött az opció rögtön kikapcsoltam, hatványozottan jött elő mire képes a random játékos.

53 csatát mentem mire sikerült. Igen, vérszemet kaptam és nem váltottam. Akkor most beraklak Himmelsdorfba. Ja nem szereted bocs legyen Ensk. Ja sorry én tévedtem megkapod valamelyik szép nyitott pályát. Ja 3k,4k,5k sebzés? Hiába ha az uccsó lövést mindig 3 másik ember adja le adott tankra.
Szeretem azt gondolni van legalább közepes skillem na de mindent a random dönt, alig tudsz valamit csinálni. Borshiggal mentem a jobbnál jobb köröket, váltottam hellcatre meg e-25-re és nem, két kill még oké spot nélkül és a csaták 80%-a nyertes de bizony nem. Váltottam T30-ra mondom jó nagy alpha sebzés azzal megy a killsteal. Aztán megkapod Prokhorovka-t, bemész középre a varázságyú is jókedvű és eltalál dolgokat aztán rájössz hogy senki nem ment a bal oldalra. Majd 3 db. WaffenE100 megjelenik az oldaladban. Amikor 29 ember ellen kell küzdened ott nincs rá hatásod, ennyi.
Végül E25-el lett meg egy 9 killes csatában de ott is úgy hogy magamnak kellett spottolni és mindig visszatolatni a bokorból.

Amúgy a WG sara is hogy nem promótálja a jobb játékot. Amint emberek eljutnak T4 lightba pl. beraknék köv. csatának kötelező tutorialt ahol szépen mesélnek spot damagről, bokrok használatáról, camo működéséről stb.

Mardel
Lehet támadni akarták az ellenfél nem létező bázisát.

De az ütközet és támadás csata típusokat már rég kikapcsoltam mert nem tudják sokan hogyan kell rajtuk játszani.

Vagy befoglalnak előbb vagy nem védekeznek egyáltalán.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

voivod32
Kérdés: Ha rám és az egy szál Panther 2 -re jött az összes ellenfél, akkor MMMI A FFFFASZT CSINÁLT A MI CSAPATUNK 13 TAGJA , AMÁSIK OLDALON?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Megnyugtatlak lassan 5 skilles legénységgel sem sokkal jobb a helyzet.

wot nick: PsychoTrooper

Mardel
Tetszik ez az rng...

Type59-el 1. skill 100%-on BIA 93%-on. Paradicsom Löwe 150m-e van, én a bokor mögött. Többiek is lövik. Én is lőném, de cska egyet tudok bele sebezni, mert nálam bekapcsolta térhajlítót az rng és a maradék 4 lövedék a löwe előtt 2 m-el csapódika földbe.

WG én így szeretlek...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Egyik melóbol a másikba...

És mi lesz igy az élien izolésönnel? 😊

McFrost
Monnyá föl 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

voivod32
Kösz, megoldottam, de az időmet faszán elvitte, máris indulhatok melózni! (:-/

McFrost
Aslainnal sosem volt gondom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szoval ha matyika idejon elkezdi a baromsagairol terjeszteni az iget, mi megdicserjuk mert masban hisz, majd konkretan lehulyez mindenkit, mert kijelenti mindeki hulye csak o a faszagyerek, akkor neki van igaza, es fogadjuk el h egy suttyo sotet gyoker paraszt. csak mert o ebben hisz.

nice. gratulalok.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.15. 18:09:30
Szép szöveg, kár hogy a végén lebuktál a cionistázással.
voivod32
Komolyan, mondom, nem hiszem el, hogy ezeket a mikropatcheket nem azért csinálják, hogy moddolhatatlanná tegyék a játékot! Megint nem tudom elindítani! a Jacktor mod packot szoktam használni de nem indul vele. Anélkül meg olyan ocsmány, puritán a játék, hogy elhányom magam tőle. Szarok bele, inkább tolom az Alien Isolationt!

Nem Matyit védem, de mi is az alternatív? Amit a mai média lead, az szerinted mi is? A valóság? Én már a 4. éve kiköttettem otthonról a TV szolgáltatást, mert ami ott megy, az minden csak nem hitelesség és kultúra. Híradó? Nézd már meg mi megy ott. Kultúráról, vagy bármilyen világot előremozdító hírről szó nem esik, csak baleset, gyilkosság, pénzmosás, csalás, politika... Ja, az ugyanaz.
Mi is a politika? Csupa hazugságon alapuló tevékenységekből áll. Arra is mosolyogsz, akit utálsz, nem mondod el az igazságot, mert az rossz a népnek, stb. Honnan tudja, hogy az rossz nekem, mi van ha én tudni akarom az igazságot. A gyermekeim is tudják, bármi rosszat csinálnak el kell mondani. El is mondják, mert abban a pillanatban lehet, hogy mérgesebb vagyok, de ha később és mástól tudom meg, az mélyebb nyomot hagy.

Szóval te is csak hiszel valamiben, ahogyan Mátyás, ami szerinted az igazság. Nem kell azért támadni, mert ő hisz valamiben.

Ti is ugyanolyan birkák vagytok, csak a cionisták, a kommunisták vagy valaki más birkái.

Ügyes vagy, nem hiszel el minden szart amit a hivatalos médiában mondanak, helyette elhiszed az összes szart amit alternatív oldalakon olvasol. Ettől még ugyanúgy birka maradsz...
onkepzovel akar mar a mekiben is kiszolgalhatsz jobbnapokon 😊
csoveskek meg a hasonszoru onkepzett haverjaid a krimoban 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.15. 17:37:45
tigrincses
jha, önképzőbe jártam ahol rájöttem hogy ne vegyek be minden szart amit mondanak ,, csoveském.

Maala
Hmm, prémiummal, átlagXP-ket beszorozva 2-vel a duplázók miatt az még mindig csak alig 400k XP. 😄

Valszeg 5x-öző is volt benne jó pár. Funnak szép achievement, már ha nincs benne Szerb keze.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.15. 17:38:48

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tigrincses
Elég sok régi könyv és újságom van erről a témáról,és nem a feljavított változatból. HANEM A SZOVJET VÁLTOZATBÓL.... LOL
lol, a kamus változatokat olvasod akkor? 😄 Mégis mi alapján döntöd el mi igaz és mi hamis, ha nem vagy eléggé befogadó a tudásra ami körülvesz téged akkor nem is tudsz igazságosan ítélkezni.Nem az olvasással van a gond hanem azzal amit olvasol. Mondhatnám azt is az vagy amit eszel ,azzá leszel. 😊

meg szerencse matyi h neked max 3 faiskola jott ossze.
tigrincses
╭∩╮