World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lesz belőle semmi. Én anno küldtem ticket-et a supportnak, mert egy srác 2 csatában is kilőtt (egy csapatban voltunk és nem inzultáltam semmilyen formában). Az írták vissza, hogy harmadik félt érintő esetben nem csinálnak semmit. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2015.04.17. 14:20:54
A ph-n volt egy csóka aki annyira ráizgult a kitüntetés vadászatra, hogy amikor nem volt a csatában a hiányzó tank amit ki kellett volna még lőnie a plecsnihez inkább kilépett. Egyszer csak kapott egy mailt hogy a prem tankjait gold-ját megtarthatja de az összes többit meg nullázták neki.

wot nick: PsychoTrooper

Azzal nem foglalkozik a WG.... és egyébként is, a bűnösök kapják meg méltó jutalmukat.
(megint kifordult a világ hogy a bűnöst kezdjük el mentegetni 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.17. 13:58:12

Hogy pár jóakaró merő szórakozásból még a youtube-ra is kitegye?

wot nick: PsychoTrooper

Igy van, a vének tanácsának áldása még megvédhet a szörnyű következményektől 😊

GabeE3e
Ha,már úgyis elküldte a srác a replayt a Supportnak nem mind1? 😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mnemomic
Ja persze 😊

GabeE3e
Feltehetnél egy replayt az esetről,és akkor el tudnánk dönteni,hogy mi is történt valójában.

Mnemomic
Akkor érteném ha hagytuk volna kilőni ez miatt veszítettünk volna stb de semmi ilyen nem történt. Na mind1 én nem igazán foglalkoztam vele én csak megkérdeztem itt.

Count Adyn
t57 el egy méterről kitáraztam egy 9 es foch taxiórájára: 4 bounce...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mnemomic
Engem is csak megkértek. Bocsánatot is kértünk tőle de nem érdekli. De még egyáltalán nem is Heavy vonalon mentünk direkt de jött velünk. Talán még nem is lőttünk rá, vagyis az ellenfél. Persze nem a legjobb eljárás de azért nagyon oka sincs hogy ennyire ki akadjon.

Nekem olyan van, hogy "garázs frissítése"... És se előre, se vissza.
Van. E-mail is jött róla.
Küldetések résznél van nektek ilyen, hogy : Boldog évfordulót- Jutalom: IS-6 ( 4 napra), +1 nap prémium?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ja, ő a kis pöcs... 😊

Heh, jó kis oldal....

Meg is találtam hogy mi zajlott nálunk tegnap amikor az asszony vacsira próbálta összeszedni a családot
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.17. 11:22:45

Maala
Javasl legközelebb inkább low profile módban toljatok, ha már riggeltek. Amibe mások csesztetese nem tartozik bele.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha eladod akkor igen.
Nesuten
ez így jó ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nem szokták szeretni az ilyesmit az emberek, nekem biztos nem lenne energiám feljelenteni, videóval alátámasztani, de vannak ilyenek. Bár szerintem se korrekt a riggelés.
Mnemomic
Köszi. Nem az én küldim volt, én csak ott voltam sőt én még nem is igazán blokkoltam. Egy kis pöcs lehet mert még így is sebzett majdnem 2500 öt meg nyertünk is nem igazán értem miért kell pattognia.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.04.17. 09:35:34

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Rigelés, bukhatod az IM tankokat és később kizárhatnak az ilyen küldetésekből is. Meglátjuk mennyire foglalkoznak vele. Az elején ezt mondták ilyen retorziók is lehetnek. De az is elképzelhető, ha szerencsétek van, hogy nem lesz semmi, vagy csak 1-2 hét bann. Ha egyáltalán volt replaye.
Count Adyn
pár nap ban😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mnemomic
Abból milyen bünti lehet ha klánként visszaszámlálással megcsinálja az ember a ht15 küldit de egy mérges játékos aki néha blokkolva lett feljelent a wgnél mindenkit egy visszajátszás formájában?

Fenébe benéztem, nincs is kifejlesztve a obj263, hanem a obj268 van 😞
De utálom amikor ilyen hülye neveik vannak a tankoknak...

GabeE3e
Tudok egy olcsó eladó wot accountot

obj140,fv4202,is7,wte100,T34(-amcsi prém 8-as),chi-nu-kai,t28htc

ezek vannak rajta,amik érnek vmit, 8k csata 1700wn8

Írjatok privit,ha érdekel valakit, E-mail is jár hozzá, Akié a legjobb ajánlat,annak adom.

Lehet nem volt egyértelmű, 8as waffentrógertem van csak (a borsig professzoros).

Bárcsak minden napom így kezdődne 😛 (persze a játékban)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.04.16. 20:42:13
The Chieftain Facebook-oldala.

M4A3E2 váltójának a borítása a tank elején.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten

Saor Alba

Ez milyen tank?

Shermann?

KIk lőtték be?

Meg tudod adni az oldal linkjét, ahonnan származik?
Németnél full Dagileo, vagy max néhány med VK-t vagy a heavy VK-t bele lehet keverni. Franciánál meg nincs is nagyon választás. Ott is sok 12t és kevesebb arl44
Nem látok semmi extrát.

DasIsFuck
Francia T6 vs Német T6 10 v 10 egyszer az egyik lenne a támadó fél, máskor a másik, milyen felállással mennétek egyik/illetve másik oldalon, melyik oldal nyerne?(4 nehéz tank lehetne maximum és 1 arty a csapatban)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Én nem rég vettem meg, jó TD szerintem. De IM-re nem, arra a WT a legjobb, szinte az összest azzal a legkönnyebb, amihez nem kell kisebb tier. Talán még a két angol, ami jó lehet IM-ekhez.
voivod32
Szerintetek használ gold lőszert?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A wotinfón valaki nagyon dicsérte, QB szerint viszont nagyon ráférne dpm buff, mert nem olyan jó. Én kívülről úgy ítélem meg, hogy ez az alfa nekem kevés T10-ben, még akkor is, ha ezt gyorsan lövögeti. A páncélja persze jó. Én mikor elkezdtem ezt az ágat egyértelműen a 9-est tűztem ki célul, de végül azt se vettem meg, mert a Fochban csalódtam és a kettő nagyon hasonló.

Most hogy akcióban van az Obj 263 - jó TD az? Mondjuk IMezésre a keményebb TDs küldetésekhez esetleg (egyelőre waffentrógerrel még szépen mentek a T28asok).

Csak bele-bele tekertem, de nem nezett ki rosszul, amit terveznek:

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/armored-warfare-dev-diary-armor.html

..mondjuk ha az aktiv-passziv vedelemek az artyk ellene is hasznalhatoak leszenk, akkor az azert almoszep lenne.. ha mas nem itt legalabb van szo fustgranatrol, es meg eb is kerulhet mert nem kell 386osra, meg kvarcorara optimalizalni, amit meg oroszhonban azt mondjak h pc..
Na ezért nem lövünk oda a WoT-ban sem.

Nem rossz az alap, (nagyon jó stock lövegnek) de azért a 122-es sokszor elég brutális.
Én azzal használtam végig.

Azthittem a devek és főwg vezírek fő feladata a kokószippantás vidámlányok valagáról, valamint a beérkező bevétet kaszinókba elszórják. Ami marad azt meg dukomentumfilmszerűségekbe öntik.

angelus1991ster.blogspot.hu

Solten
Ertsetek mar meg hogy a deveknek nincs ideje ezekre. Teljesen lekoti az eroforrasaikat a huszadik fos varosi ruszki map es a kihagyhatatlan WGL Camo-s AMX 13 57 implementalasa a jatekba.

Saor Alba

DasIsFuck
IS-2-t mennyire eretnekség az alap löveggel használni?😄

Én nem érzek késztetést a 0.46,3.4-es apokalipszis ágyú használatára😄

ARL-44-en is az F3-at használom, engem megvett kilóra a 2.9-es célzó idő, meg jobb rof a rof is.
De nemrég tudtam le az ARL-t, már csak a kredit kell.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kár, hogy a fórumon nincs XVM. Lennének bőven paradicsomok. <#awink>
EZ elég sokba kerülhetett a WG-nek <#ravasz1>
De ez alatt mit értenek? Hogy lőj ki 4 TD-t az elég random nem, hogy beadja-e vagy nem...
Sherman0070
"Az RNG függő küldetések száma is csökkenni fog, az egyetlen, amely változatlan marad, amelyben ki kell gyújtani az ellenséges tankokat."

Gondoltam hogy a legnagyobb RNG függő missziót fogják bent hagyni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA