World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekem az se gond egyébként, ha valaki aranyat köp, ahogy nem szégyelli, csak akkor mondjuk azt, mondjuk meg egyenesen. Mondjuk tudjuk, ez olyan mint a kifogott hal hossza, van benne egy faktor, tényező, amit oda kell gondolnia. Na itt is, amikor valaki a használt arany lőszer mennyiségéről nyilatkozik, szerintem nyugodtan szorozható 1,5-el a bemondott érték <#crazya>#crazya>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ettől függetlenül abból nem engedek, hogy pénzért nem vennék se is-6-ot se t-34-3-at, csak olyan tankot amit rng-től független is lehet élvezetesen játszani és stabilan biztosan át lehet lőni azt ami szembejün velönk.(a két német 8-asért fizetnék vagy az sta-2-ért)
Arany nélkül szerintem sem tartható, mert random ágyúd van, amivel rengetegszer kerülsz olyan szituba, hogy vagy beadja vagy nem és mellé még irtó pontatlan.
pl egy t34 teljesen szembe áll, gyak 50-50%-hogy belövöd-e a frontját vagy sem, de rengeteg ilyen helyzetbe kerül az ember+mellé még ott van az is, hogy bizonyos tankokat kb 10-30% eséllyel tudsz csak beütni a pontatlan ágyú+kis átütés miatt.
pl is-3-ra ha instant aranyat töltesz akkor semmi baj, 90%.al minden lövésed vinni fogja, de alap lőszerrel ez kb úgy néz ki, hogy 3 lövésből örülsz ha 1 eltalálta a weakspotot vagy épp beütötte a kedvezőbb szögbe álló front részét.
Mondjuk hogy most így rászálltam ezekre a 122-es hígfosokra, mentem egy egész jó farmszezont a wz-111-el. 😊
Én a matilda 4-esem nagyon szeretem és hihetetlen mészárlást lehet vele rendezni, csak pár olyan tank van amit nem nagyon lehet bántani benne.
Ellenben t8-ban sokkal nagyobb szenvedés a 175+ a nagy célzás idő is igen nagy hátrány, t5-ben azért mind a t14 mind a matilda 4-es igen jó ebből a szempontból.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Új garázsnak hála még sak meg sem tudom nézni, milyen is lenne.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És prém géppel meg azért játszanék, hogy hozza a kreditet ne vigye, a wz-n pl 4200(lol) egy heat lövedék, ami még mindig nem automatice pen, mert a könnyen megeszik a rétegelt páncélok meg dobhat a 250-alá azért bőven...
De kár,hogy még csak a Td14nél járok<#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt mondjuk nem tudom,az obj704ünk miért könyörgött 3 percen keresztül az utolsó artyért amit kerestük<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
bár ha összevetem a többi ilyen tankommal akkor az is-3-on ahol sokat használtam ezt az ágyút mondjuk 150 csatából úgy 75-ön még ennél is rosszabb az átlag sebzés, újkori kv-3 143 csata és 1352 és ugye ez még kissebb tankokkal is találkozik gyakrabban.
Az sp-n is 1200 körüli átlag sebzésem van 283 csata alatt, csak amíg a wz111 kínszenvedés, addig az sp-vel már az elején is jó volt játszani.
De az is-3-at sem szeretem, azzal sem tudok igazán érdemben játszani, valszeg az ágyúk lehetne itt a ludasok, mert ezek a pontatlan szovjet ágyúk nem igazán működnek a kezeim között😄, bár nem tudom, eddig arra gyanakodtam, hogy túlontúl az ilyen döntögessük a tankot,tartsuk a távolságot stílusra vagyok szokva meg, hogy az ágyúk oda lőnek 10-ből 8X ahova célzok, az sp-n is az ágyú volt az ami engem a legjobban zavart nem is a lassúság😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ezen valahogy nem érzem, hogy a gyorsaság annyit javítana, főleg a 0 ágyúsüllyedésével.
Úgyhogy én nem kérek többet az ilyen pontatlan 122-es tankokból😄
IS-3-ra már ennyivel rá sem próbálok szemből, kb lehetetlen, a torony részét sokszor még közelről sem találja el egy ilyen pontosságú ágyú és még sorolhatnám napestig.
Kuka az összes ilyen tank én az is-2-n is inkább használom az alap ágyút, mint a 122-est pontosan ezért.
KV-3-at pedig nagyon szeretem, mai napig jól is tudok vele játszani, ott nem zavar az ágyú, de nem csak egy szintel kisebb, de mások is az elvárásaim tőle.
A wz111-ig én az SP-t nem annyira kedveltem a kicsi átütés mellett, de az után isteni szintre emelkedett az SP nálam...
Miután meg teszten mentem p8.8-al meg Löwével inkább nem is hasonlítgatom őket, mert ég és föld.
FCM-re én nem találnék rá, mert ha ilyen árba költenék 8-as tankra akkor csak a löwe, ha medre vágynék csak a Párduc vagy STA-2.
CDC már csak azért sem kéne, mert a japán tankokon is igen zavar az erős modulérzékenység.
T34 biztos fun lenne, de amerikai tankot én nem vennék pénzért, ha minden jól megy lesz 2 t8-as medem, miközbe az amerikai ág a legérdektelenebb számomra és med vonal még annyira sem érdekel mint a nehéz vonal.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.17. 21:20:12
Ha már megy minden, mint a bilibeszarás, akkor a 175mm pen sem fog zavarni, és csak a ROF fog érdekelni.
Aztán végül rátalálsz az FCM-re, és nem mész mással soha többet. 😊
Ok a t34-re mindenképp kell a célzásgyorsító+stab páros, de én azt már minden tankra alap felszerelésnek tartom, löwén is 2.9-es a célzás ami azért nem jó, mégis baromira pontos.
Ha már med akkor Panther 8.8 vagy STA-2, de az sta-val az a baj, hogy az inkább egy mobilisabb, de cserébe papírpáncélozott SP, de még mindig inkább az mint egy 122mm-es vacak.
Amiken a 0.46 párosul a 3.4-el az úgy ahogy van szar...
Panther 8.8,STA-2,Löwe,T34,Super Pershing,amx cdc,fcm 50t, ezeken kívül nem tartom érdemesnek pénzt áldozni 8-as pénznyomdára.
Majd jönni fog a Kannonejagdpanzer ami nem lesz különösebben jó a gyenge ágyú miatt(ru251 torony nélkül), de biztos fun lesz vele játszani,t54 is biztos jó lesz, de kis átütésű prém tankokat úgy, hogy nincs jó ágyúsüllyedésük szerintem ismételten pénzkidobás megvenni.
Valóban az a gond, hogy ahogy elkezd pattogtatni a tank, mert tekerem, forgatom és akkor nehéz a gyenge pontját pontosan meglőni, azonnal átkapcsolnak aranyra. Mondjuk azt csináltam, mint a wz-vel általában, hogy első lövésem egy he belebasz.m nekik az ágyúba és jó eséllyel ki is üt valamit, ha szerencsém van az ágyúját. Utána vagy nem marad neki javítója vagy a pontatlan ágyújával már nem fog eltalálni gyenge ponton. elég nagy kaliber, az he is szép kövéreket tud sebezni.
Talán annyiban jobb az is6, hogy jobb az alap RoF, bár ugye rammer-t most nem tudok rátenni, nem fogok aranyat erre elhasználni, meg keményebb és nehezebb belőni az alját. Ha már van egy kis szintkülönbség, akkor a wz alját mindig belövik, bármit is csinálok, azt meg nem tudom garantálni mindig, hogy el tudom rejteni. Az is6 eleje nagyon trollos, ha rázom.
Kipróbálhattam és elmehetnek a retkes *-ba ezekkel a használhatatlan foskupacokkal, még bottal se piszkálnám ezeket a retkeket.
Ugyan az mint a wz, nem mintha mást vártam volna, 1 csata bőven sok is volt vele.
Az ilyen t34-3,112,is-6-októl rosszabb pénzcsináló t8 nem is nagyon van, egyszerűen egy olyan ágyúval ami nem talál, ha talál nem üt át és mindezt 1k-s lőszer ár mellett tökéletesen haszontalan pénzszerzésre.
Egyszerűen pénzkidobás olyan 8-as premet venni, amin használhatatlan az ágyú.
obj140,fv4202,is7,wte100,T34(-amcsi prém 8-as),chi-nu-kai,t28htc
ezek vannak rajta,amik érnek vmit, 8k csata 1700wn8
Írjatok privit,ha érdekel valakit, E-mail is jár hozzá, Akié a legjobb ajánlat,annak adom.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Egy kérdés, a 3x pattanó küldetést meg lehet is6-al csinálni, valakinek sikerült ezzel? Mindegy, kipróbálom, mert elvileg ez jobban bírja körkörösen a lövéseket, mint a wz, talán meg lehet, bár a 4,5e pattintás soknak tűnik nekem így első blikkre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.17. 17:32:38
Az IM nagy előnye talán nem is a tank, hanem a rengeteg kredit és egyéb cucc, amit össze lehet benne szedni, meg érdekesebbé teszi a játékot, célt ad neki, még akkor is ha némelyik cél vitatható. Meg persze a női legénység, amit okosan olyan vonalra kell rakni, ahol kell a sok skill. Meg egyébként a 100% legénység sem jön rosszul, amit a tankkal adnak, pl amcsi td vonalon kellet +2 töltő, a t28 beadta, csak kicsit fejleszteni kell még őket. Akcióban is 2x100 aranyba fájt volna a két töltő.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy én már leszálltam az IM-ekről, ha adja adja, ha nem nem. Igazság szerint egyik tank se olyan ami nagyon izgatna, főleg hogy nem is prémtankok "csak" reward tankok. Van a játékban 200+ normálisan elérhető tank, azok közt van olyan ami olyan jó vagy még jobb mint a rewardok. Akkor meg minek kaparjak? 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"