World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Arany nélkül átlagos játékosként 600 csatával nekem igy nez ki is6: kép

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Átlagban 1800 sebzés? Az azért nem ugyanaz, mint amikor mész vele egy jó csatát, hanem hozd le ezt átlagban. Nem egyszerű az és az "csak" a kék szint. Arany nélkül maximum a ténylegesen jó játékosok képesek erre szvsz (ez a kör csak egy részhalmaza a liláknak, mert sok azok közül életképtelen lenne arany nélkül).

Nekem az se gond egyébként, ha valaki aranyat köp, ahogy nem szégyelli, csak akkor mondjuk azt, mondjuk meg egyenesen. Mondjuk tudjuk, ez olyan mint a kifogott hal hossza, van benne egy faktor, tényező, amit oda kell gondolnia. Na itt is, amikor valaki a használt arany lőszer mennyiségéről nyilatkozik, szerintem nyugodtan szorozható 1,5-el a bemondott érték <#crazya>
Oké köszi!
DasIsFuck
Már nem lehet, a 4 éves akció alatt kellett invelni egy accountot és azok kapták.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hogyan lehet beszerezni az IS-6-ot 4 napra? Kell valamit csinálni vagy csak megjelenik a garázsba?
DasIsFuck
Na jó, lehet azért 1800 sebzést hozni arany nélkül is, csak nagyon rng függő.
Ettől függetlenül abból nem engedek, hogy pénzért nem vennék se is-6-ot se t-34-3-at, csak olyan tankot amit rng-től független is lehet élvezetesen játszani és stabilan biztosan át lehet lőni azt ami szembejün velönk.(a két német 8-asért fizetnék vagy az sta-2-ért)

DasIsFuck
Meg az is lényeg, hogy milyen legénységgel és felszereléssel játsza az ember, mert én azt aláírom,ha célzás+stab+töltés,bia+fullos soft stat javítók,megspékelve prémium kajával biztos hogy vagy úgy átlagba 7-900 átlagsebzés plusz.

Arany nélkül szerintem sem tartható, mert random ágyúd van, amivel rengetegszer kerülsz olyan szituba, hogy vagy beadja vagy nem és mellé még irtó pontatlan.
pl egy t34 teljesen szembe áll, gyak 50-50%-hogy belövöd-e a frontját vagy sem, de rengeteg ilyen helyzetbe kerül az ember+mellé még ott van az is, hogy bizonyos tankokat kb 10-30% eséllyel tudsz csak beütni a pontatlan ágyú+kis átütés miatt.
pl is-3-ra ha instant aranyat töltesz akkor semmi baj, 90%.al minden lövésed vinni fogja, de alap lőszerrel ez kb úgy néz ki, hogy 3 lövésből örülsz ha 1 eltalálta a weakspotot vagy épp beütötte a kedvezőbb szögbe álló front részét.

Mondjuk hogy most így rászálltam ezekre a 122-es hígfosokra, mentem egy egész jó farmszezont a wz-111-el. 😊

Ha másra nem is, arra jó a wn8 rendszer, hogy megnézd kb mások mit teljesítenek egy adott tankkal. Az is6-nak a kék szintje 1825 átlag sebzéstől van, wz111-nek 1800-tól. Azt ugye nem gondolja senki komolyan és nem akarja behazudni, hogy arany nélkül ilyen átlagok tarthatóak? Én azt értem, hogy biztos van pár unikum vagy csak nagyon jó játékos, akik arany nélkül esetleg képesek erre (bár pont az unikumok ne lőnének aranyat, kac kac), de egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy nem kéne már ilyen természetesnek venni, hogy a hígf.s ágyúval és az alap 175 átütéssel majd mindenki ilyen brutál átlagokat fog hozni. Az átlag, sőt átlag feletti játékos sem fog ilyen átlagokat tartani ezekkel arany nélkül, sőt...
DasIsFuck
Mondjuk ezt cáfolnám, mert szerintem más t5-ben limitált mm-el kis átütésű tankot vezetni és t8-on.
Én a matilda 4-esem nagyon szeretem és hihetetlen mészárlást lehet vele rendezni, csak pár olyan tank van amit nem nagyon lehet bántani benne.
Ellenben t8-ban sokkal nagyobb szenvedés a 175+ a nagy célzás idő is igen nagy hátrány, t5-ben azért mind a t14 mind a matilda 4-es igen jó ebből a szempontból.

Nem tudom ki írt ilyet, ez pont a t10 medek játszótere szokott lenni, annyi hely van ahol hulldownban ki tudnak lövöldözni.
T14 ugyanez a saját szintjén. Kisebb tankokat meg tapasztalatlan playereket szinte büntetlen le lehet vele vadászni. De ha valaki tudja mit csinál, az ellen csak alaplőszerrel már nagyon nehéz nyerni. 110/T32/VK-A/KT/Caern fél tanknyi távolságba eljut, és nem teszi meg azt a szívességet, hogy 3 mp-ig álló célt csinál magából (miért tenné, ő 2 alatt becéloz), akkor le fog nyomni. Még egy cikázó/éles szögben közelítő IS-3 is problémás.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Valahol olvastam, hogy Swamp arty nélkül élvezhetetlen. Nos, ha nincs arty akkor én tudok játszani, még ezen a rossz pályán is, főleg egy ilyen jó tankkal. A nap utolsó csatája jól sikerült.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zegi Norbi HUN
Ez igaz, de nem csak 15 rendesen vezetett 8as heavy-ből áll az ellen csapata 😊 Általában tudsz sebezni más tankokba is, mielőtt valami keményebb ellenfél gurulna az utadba. Meg ha ismered a tankok gyenge pontjait, tudod, mikor hogy forgasd a tankot vagy épp mikor kell felvenned előnyösebb pozíciót, akkor szép dolgokat művelhetsz vele. Szerintem a legjobb prém tank és még ingyen is volt, csak grindelni kellett érte 😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Pedig IS 3-at is láttam már úgy.
175 pent már a legtöbb rendesen vezetett 8-as hevi is hárítja.

DasIsFuck
Én IS-6-tól még nem láttam ilyen manővert😄

Új garázsnak hála még sak meg sem tudom nézni, milyen is lenne.

okosszöszi26
9.7 mikor jön?

|Származási hely: Degec|

Maala
Próbálj meg IS-6al fordított sidescrapezni. Akkor fogod megszeretni, ha látod, mit tud úgy. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
KV-4, E75 igényli csak a goldot.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DasIsFuck
Na ja, ha a betárazott 8 heat lövedékből mondjuk meccsenként minimum 4-et ellőnék akkor amikor nagyon mással elég reménytelen a dolog akkor máris fordulna a kocka mert ez alsó hangon is 1200+ sebzés, mondjuk is-3 frontra,kv-4 frontra,random kemény dió frontra...de akkor meg még simán mínuszba is mehet a tank😄
És prém géppel meg azért játszanék, hogy hozza a kreditet ne vigye, a wz-n pl 4200(lol) egy heat lövedék, ami még mindig nem automatice pen, mert a könnyen megeszik a rétegelt páncélok meg dobhat a 250-alá azért bőven...

joe662
Ehh..
De kár,hogy még csak a Td14nél járok<#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt mondjuk nem tudom,az obj704ünk miért könyörgött 3 percen keresztül az utolsó artyért amit kerestük<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

DasIsFuck
WZ111: 1214; 46 csatára, ehhez társul a csodálatos 37%-os wr

bár ha összevetem a többi ilyen tankommal akkor az is-3-on ahol sokat használtam ezt az ágyút mondjuk 150 csatából úgy 75-ön még ennél is rosszabb az átlag sebzés, újkori kv-3 143 csata és 1352 és ugye ez még kissebb tankokkal is találkozik gyakrabban.

Az sp-n is 1200 körüli átlag sebzésem van 283 csata alatt, csak amíg a wz111 kínszenvedés, addig az sp-vel már az elején is jó volt játszani.

De az is-3-at sem szeretem, azzal sem tudok igazán érdemben játszani, valszeg az ágyúk lehetne itt a ludasok, mert ezek a pontatlan szovjet ágyúk nem igazán működnek a kezeim között😄, bár nem tudom, eddig arra gyanakodtam, hogy túlontúl az ilyen döntögessük a tankot,tartsuk a távolságot stílusra vagyok szokva meg, hogy az ágyúk oda lőnek 10-ből 8X ahova célzok, az sp-n is az ágyú volt az ami engem a legjobban zavart nem is a lassúság😄

Van aki nagyon tud IS-6-al, csodálkozok néha mit művelnek néhányan, de nem tudom hogy csinálják. Amikor próbáltam nem tudtam vele 2k fölé menni, ráadásul a páncélja 200 mm fölötti pennél "eltűnik". T6-T7-ellen nagyon troll, de ha már valami normális 8-as ágyúval lőnek rá, akkor vége. Pontosabb ágyúból meg már nem is kell akkora pen, Hellcat pl simán belövi a tornyát.

Zegi Norbi HUN
Ennél jóval kevesebbel.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

50% golddal.

GabeE3e
Is6-al 2200 az átlag sebzésem, akkor annyira mégsem lehet szar az az ágyú😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

DasIsFuck
A wz111-en eleget tapasztaltam már azt a csodás ágyút, hogy ez önmagában elég legyen a tank totális leshitezéséhez<#bee1>

Ezen valahogy nem érzem, hogy a gyorsaság annyit javítana, főleg a 0 ágyúsüllyedésével.

Úgyhogy én nem kérek többet az ilyen pontatlan 122-es tankokból😄

DasIsFuck
Én aztán minden tanknak tudom a gyengepontját, de nem lehet mit csinálni, mikor sokszor 50 méterről sem talál el az ágyú egy ház méretű felületet, vagy onnan is pattan ahol elvileg át kéne lőni, legjobb példák a t29,t34-ek amiken a frontpáncél sima ügy úgy általában, de 175 átütéssel kb 50%-hogy átmegy-e a lövés, nagyon sok tanknál ilyen 50-50%-hogy akkor msot dob-e annyit, hogy átüssem ott vagy sem...
IS-3-ra már ennyivel rá sem próbálok szemből, kb lehetetlen, a torony részét sokszor még közelről sem találja el egy ilyen pontosságú ágyú és még sorolhatnám napestig.

Kuka az összes ilyen tank én az is-2-n is inkább használom az alap ágyút, mint a 122-est pontosan ezért.
KV-3-at pedig nagyon szeretem, mai napig jól is tudok vele játszani, ott nem zavar az ágyú, de nem csak egy szintel kisebb, de mások is az elvárásaim tőle.

A wz111-ig én az SP-t nem annyira kedveltem a kicsi átütés mellett, de az után isteni szintre emelkedett az SP nálam...
Miután meg teszten mentem p8.8-al meg Löwével inkább nem is hasonlítgatom őket, mert ég és föld.

FCM-re én nem találnék rá, mert ha ilyen árba költenék 8-as tankra akkor csak a löwe, ha medre vágynék csak a Párduc vagy STA-2.
CDC már csak azért sem kéne, mert a japán tankokon is igen zavar az erős modulérzékenység.
T34 biztos fun lenne, de amerikai tankot én nem vennék pénzért, ha minden jól megy lesz 2 t8-as medem, miközbe az amerikai ág a legérdektelenebb számomra és med vonal még annyira sem érdekel mint a nehéz vonal.

Teszten volt már vele 3800 lepattanóm, tehát elvileg nem lehetetlen megcsinálni, de 112-vel is voltam már 4k fölött, a WZ meg majdnem ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.04.17. 21:20:12

Maala
Figyelj, amíg nem tudod a tankok gyenge pontjait reflexből, addig jó a Löwe, T34. De ezeknek rossz a ROFja, és nincs tierlimitjük.

Ha már megy minden, mint a bilibeszarás, akkor a 175mm pen sem fog zavarni, és csak a ROF fog érdekelni.

Aztán végül rátalálsz az FCM-re, és nem mész mással soha többet. 😊

A T-34-3-ra gondolsz? 1750 az átlagsebzésem vele, mégis hetente leírja valaki, mekkora használhatatlan szar, persze többnyire anélkül, hogy akár csak egy kört ment volna vele <#nevetes1> Akkor elsütöm az örökzöldet: tudni kő hasznáni.
Nekem majdnem sikerült valamelyik héten IS6-al, de hiányzott 1 lövés, és így is volt vagy minimum 20 lepattant lövés rám.
DasIsFuck
Nem tudom, én Kipróbáltam a löwét teszten és az ugyan olyan nagy,lassú dög az átüthetetlen toronypáncél nélkül és még csak nem is 400-akat köpköd magából, mégis baromira jó vele menni, mert oda lő ahova célzol és mindent átüt amivel szembekerülsz.
Ok a t34-re mindenképp kell a célzásgyorsító+stab páros, de én azt már minden tankra alap felszerelésnek tartom, löwén is 2.9-es a célzás ami azért nem jó, mégis baromira pontos.

Ha már med akkor Panther 8.8 vagy STA-2, de az sta-val az a baj, hogy az inkább egy mobilisabb, de cserébe papírpáncélozott SP, de még mindig inkább az mint egy 122mm-es vacak.
Amiken a 0.46 párosul a 3.4-el az úgy ahogy van szar...

Panther 8.8,STA-2,Löwe,T34,Super Pershing,amx cdc,fcm 50t, ezeken kívül nem tartom érdemesnek pénzt áldozni 8-as pénznyomdára.
Majd jönni fog a Kannonejagdpanzer ami nem lesz különösebben jó a gyenge ágyú miatt(ru251 torony nélkül), de biztos fun lesz vele játszani,t54 is biztos jó lesz, de kis átütésű prém tankokat úgy, hogy nincs jó ágyúsüllyedésük szerintem ismételten pénzkidobás megvenni.

Jól értelmezem, a rentelhető Is6ról már lekéstem mert a múlthéten kellett volna invitálni?

Ja igen, innen már szereztem. 😊 De azért köszi. 😊
Pales27
Itt

Küldhetem is ha nem akarsz regelni
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.04.17. 18:57:37

Hello, tesómnak csináltam egy új accot, esetleg van valakinek szabad bónuszkódja új játékosoknak, amire nem lenne szüksége? Nagyon örülne neki. 😊
A T-34-3 ágyújával nekem semmi bajom. Az más kérdés, hogy a lőszerár miatt nem hoz kiemelkedően jól, de még így is mérföldekkel élvezetesebb vele a játék, mint a jobb hozamú T34-gyel, úgyhogy nekem megfelel.
Gurultam vele egyet, 1966 sebzés mellett már jól adja a kreditet, de nyilván van gyakorlatom a wz-vel ezzel a hígf.s ágyúval. Most éppen beadta a lövéseim nagy részét, de gyakrabban csak szenvedni lehet vele, azt mondhatom, nagyon hangulat és RNG függő. Pénzt nem adnék érte, az biztos.

Valóban az a gond, hogy ahogy elkezd pattogtatni a tank, mert tekerem, forgatom és akkor nehéz a gyenge pontját pontosan meglőni, azonnal átkapcsolnak aranyra. Mondjuk azt csináltam, mint a wz-vel általában, hogy első lövésem egy he belebasz.m nekik az ágyúba és jó eséllyel ki is üt valamit, ha szerencsém van az ágyúját. Utána vagy nem marad neki javítója vagy a pontatlan ágyújával már nem fog eltalálni gyenge ponton. elég nagy kaliber, az he is szép kövéreket tud sebezni.

Talán annyiban jobb az is6, hogy jobb az alap RoF, bár ugye rammer-t most nem tudok rátenni, nem fogok aranyat erre elhasználni, meg keményebb és nehezebb belőni az alját. Ha már van egy kis szintkülönbség, akkor a wz alját mindig belövik, bármit is csinálok, azt meg nem tudom garantálni mindig, hogy el tudom rejteni. Az is6 eleje nagyon trollos, ha rázom.
DasIsFuck
Egy 220-as átütés melett a torony frontja konkrétan sajt, meg nem nagy szám,jobb az alja mint a wz-nek, meg jól bírja a lövéseket, de inkább kv-4-el próbálkozz😊

DasIsFuck
Na, nagyon örülök ennek az ideiglenes is-6-nak😊

Kipróbálhattam és elmehetnek a retkes *-ba ezekkel a használhatatlan foskupacokkal, még bottal se piszkálnám ezeket a retkeket.
Ugyan az mint a wz, nem mintha mást vártam volna, 1 csata bőven sok is volt vele.

Az ilyen t34-3,112,is-6-októl rosszabb pénzcsináló t8 nem is nagyon van, egyszerűen egy olyan ágyúval ami nem talál, ha talál nem üt át és mindezt 1k-s lőszer ár mellett tökéletesen haszontalan pénzszerzésre.

Egyszerűen pénzkidobás olyan 8-as premet venni, amin használhatatlan az ágyú.

GabeE3e
Tudok egy olcsó eladó wot accountot

obj140,fv4202,is7,wte100,T34(-amcsi prém 8-as),chi-nu-kai,t28htc

ezek vannak rajta,amik érnek vmit, 8k csata 1700wn8

Írjatok privit,ha érdekel valakit, E-mail is jár hozzá, Akié a legjobb ajánlat,annak adom.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Azért ennél a bérelt is6-nál megtehették volna, hogy a modulokat leveszik ingyen, amikor véget ér a bérlés. Eleve van nekem wz111-m, úgyhogy maximum kipróbálom csak az is6-t, de 20-30 aranyat nem fogok azért elszórni úgy, hogy csak 4 napig játszhatok vele, úgyhogy rámegy a három leszedhető modul és jóccakát. Kicsinyesség a részükről szerintem vagy pontosan kiszámolt dolog, x ezer/millió arany elfüstöl majd a modulok leszedésekor.

Egy kérdés, a 3x pattanó küldetést meg lehet is6-al csinálni, valakinek sikerült ezzel? Mindegy, kipróbálom, mert elvileg ez jobban bírja körkörösen a lövéseket, mint a wz, talán meg lehet, bár a 4,5e pattintás soknak tűnik nekem így első blikkre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.17. 17:32:38
Ja, mivel van e25-m a stugiv nálam se lesz gyakran használt tank, maximum ha van 5x akció, akkor előveszem. A t28 jól jön, amikor amcsi TD vonalon tankot váltok, ezzel fogom 100%-ra húzni a legénységet. A t55a (ha meglesz) meg kiváltja majd a t54-t szerintem, amit eddig legalábbis megtartani terveztem.

Az IM nagy előnye talán nem is a tank, hanem a rengeteg kredit és egyéb cucc, amit össze lehet benne szedni, meg érdekesebbé teszi a játékot, célt ad neki, még akkor is ha némelyik cél vitatható. Meg persze a női legénység, amit okosan olyan vonalra kell rakni, ahol kell a sok skill. Meg egyébként a 100% legénység sem jön rosszul, amit a tankkal adnak, pl amcsi td vonalon kellet +2 töltő, a t28 beadta, csak kicsit fejleszteni kell még őket. Akcióban is 2x100 aranyba fájt volna a két töltő.
A plusz xp és a legénységi xp szorzó szerintem sokat számít. A Stug nem egy nagy eresztés, de az utána levők szerintem mind jó tankok. Pontosabban egyre jobbak.

popey8
Tárgytalan...

Ugyanaz mint itt, csak a grand final nevű fájlt kell felülírni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ezt az undorító garázst el lehet vhogy tüntetni? Visszaállítani az eredetit?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jaja, már veszik ki a platoonosokat mert túl nehéz volt az embereknek társakat találni a 100K online játékos közt 😄

Amúgy én már leszálltam az IM-ekről, ha adja adja, ha nem nem. Igazság szerint egyik tank se olyan ami nagyon izgatna, főleg hogy nem is prémtankok "csak" reward tankok. Van a játékban 200+ normálisan elérhető tank, azok közt van olyan ami olyan jó vagy még jobb mint a rewardok. Akkor meg minek kaparjak? 😊

Tono34
Egyszer küldtem be én is, 3an körbeálltak és nem tudtam semerre sem menni. Udvariasan írtak vissza, hogy mi a report módja. A játékosokra rákeresve kaptak pár nap bant.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Folosleges trukkozni a kuldetesekkel. A verpistikek hada ugyis kisirja maganak, hogy visszabb vegyenek beloluk mert megcsinalhatatlan mivel a jatekosallomany fele alkalmatlan az alap skillek elsajatitasara. Sok lud disznot gyoz alapon a wg nekik is elerhetove teszi ilyen modon.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"