World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.16. 14:40:19
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk az látszik néhány csetes beszólásból, hogy sokan ezt sokkal, de sokkal komolyabban veszik mint én, na de akkor is.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.16. 14:26:53
Ön mennyire Napóleon?
A: Mindenki tudja, hogy én vagyok.
B: Nagyon, hisz csak én lehetek.
C: milyen japó kaméleon?
angelus1991ster.blogspot.hu
De írtam: példákat írjatok le.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha kiírta volna , hogy Vk4502B frontpáncélzat tesztelése 1.rész , akkor már nem lenne probléma.
Két világot ne mossuk össze. Következő mi lesz? Legyen lelkiismeretfurdalásom, mert KV-2-vel sorra egylövésezem a játékosokat?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.16. 13:28:06
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
15 ezer csatánál még mindig a tájat, tankot nézegeti menjen a francba. Én is szoktam nézegetni a grafikusok munkáját, hogy: na fényeffekt részt milyen jól megoldották, más játékokhoz képest. De ez jó ha pár másodperc.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lehet, hogy csak gurul egyet, és közben a tájat, meg a tankot nézegeti, milyen szép, az hogy lőnek rá, nem is zavarja. Ha tudatos játékot akarsz irány a csapat játék, az ESL, a CW. A lehetőség adott. Én így látom.
A másik acc-al beenged simán. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy aki úgy szerepel, mint meghívott, ő nem lehet meghívó személy. Sajnos, de egyikőtök meg tudja csinálni, a másiknak viszont új accot kell kezdenie. Pontosabban szerintem csak egyikőtök tudja megcsinálni, ezt nem lehet máshogy kisakkozni vagy mindketten kezdtek egy új accot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.16. 12:27:34
Ami feljöhet probléma a kredit ugye, de nagyon segítség, hogy vannak IM küldetések, amikkel több százezer, millió kredit is összeszedhető elég könnyen, meg a prémium fogyócikkek is jól jönnek. Ugye a stug küldetést már tier4 tank is teljesítheti. Mivel nehéz ágon indultam el, oda adott volt a tank (kv1, kv1s, kv85 stb.).
A többi ágon meg érdemes legalább tier4-5 szintig elmenni és akkor már lehet a küldetéseket csinálni. Med ágon, egy t-28-al szerintem az összes stugiv IM megcsinálható, kivéve az MT13-t, a 3k sebzés miatt össze kell akkor állni esetleg egy troll szakaszba vagy kis troll szakaszba két tier6 meddel. TD vonalra a németet ajánlom, mert abból lehet gyorsan olyan SPG-t (grille) fejleszteni, ami már jó a küldetésekhez. Egy marder38t-vel a TD15-t kivéve mindegyiket meg lehet csinálni, mert 1000 sebzéseket kér, az összehozható vele probléma nélkül. A TD15 nem. A Grille-el szintén nem gond az 1000 sebzés, de a területsebzés küldetést már szerintem nem lehet megcsinálni vele, de az első 10 küldetés már elég jó kreditet és cuccokat hoz.
A könnyű tankos küldetések meg megcsinálhatóak gyakorlatilag az összes tier5-el, néha be kell vinni kis troll szakaszba tier6-7 könnyűvel és kész.
Ha elértél az IM küldetés végére vagy elakadtál vele végérvényesen, akkor meg eladod a tankot, fele pénz visszajött. Kicsi, tier4-5 tankokkal szerintem a stugIV-t nem lehet megszerezni, de nagyon sok kreditet be lehet gyűjteni.
Szóval egy új accon sem kell a kredit miatt aggódni, ha az IM-t kiaknázod.
Még egy dolog, a T-28 nagyon jó farm tank a zis-4 ágyúval és 100% körüli legénységgel, Jobban hoz, mint a tier5 tankok, nekem legalábbis ez volt a helyzet. Ha nincs prémium tank meg prémium előfizetés és mégis farmolni kell, akkor a t-28 egy jó választás lehet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.16. 11:57:56
Who are Recruits?
Recruits are players who have accepted invitations from Recruiters. These may consist of the new potential players who currently have no Wargaming.net accounts, or those who have been inactive in the game and haven’t fought a battle for at least 60 days prior to 30 November 2014 00:59 CET (UTC+1).
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Az bezzeg nem zavar, hogy az ellen KV-4 azon kretének egyike, akik rendre elcseszi a csatákat. Ami miatt forr a fejünk.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.16. 11:43:34
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Más téma, arty megint, mi más. Egyedül maradtam két artyval szemben, de szerencsére a viszonylag fürge obj430II-ben, szóval nem teljesen esélytelen a dolog. Ami érdekes, hogy f2f kellett legyőznöm, mert viszonylag szűk sáv volt, ahova a másik nem tudott belőni. Szembe menni vele nem szabad (egy m53/55 arty volt), cikk cakk szintén nem nyerő az autoaim miatt, akkor már inkább keresztben előtte padlógázzal, ez a lehetőségek közül a legjobb talán. kb 250m-ről nem lehet az arty egyszerűen kicselezni, a splash elkapott és szép kövéret belém b.szott. Mondom, padlógáz mellett, ami stock motornál is kb 50km/h sebességet jelent.
Nem tudom, de ezzel a kib.szott autoaim-el valamit csinálniuk kéne, egyszerűen röhej, hogy gyors tankokat kiszednek, amikor padlógázzal megy. Értem, hogy b.szott rng, de a wg-s k.rva szája, miért nem lehet ezzel kezdeni valamit? Ha az arty egyedül marad, akkor neki meszeljenek. El tudnám fogadni, hogy mondjuk 10 esetből szerencsével egyszer kikap közelharcban, de ez ami most van már undorító. Nem lehet az artykat megközelíteni a végjátékban egyszerűen.
Ha nincs kis javítóm, akkor ott pusztulok, mert pár másodperccel a splasg és a kötelező láncolásom (mert egy arty ugye kötelezően leszedi a láncom) után már jött is a másik artytól a gránát, mert mégsem jól gondoltam, hogy hol van és be tudott oda lőni. Mivel volt kis javítóm, kilőttem a rohadékokat, az m53-t azonnal, a másik meg hülye volt, mert a lövésekor elég közel volt, nekem meg minden tankom látótávra (is) van gyúrva, megláttam. A kis javítóra nagyon vigyázni kell, ha nem kritikus a helyzet nem szabad felhasználni, mert artyt nagyon gyakran máshogy nem lehet a végén legyőzni.
Két különböző kaliberű játékos, és két különböző kaliberű tank. Nem gyűjtött lepattanót, mert már megvan neki, hanem nevetett a másik vergődésén. Szememben ez a primitívség egyfajta megnyilvánulása. Lehet a másik felet megverni mert jobb vagy nála sportszerűen és megalázva is. Nem baj ha nem érted, majd 50 felé megfogod.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ehhez hozzájárult egy vörös retardált KV-4. Ha szivatásból csinálta megérdemelte, az a KV-4 ( statja alapján) hányszor cseszhette vajon el mások játékát amikor top tier volt?
Mert gondolom bennetek nem idegesít , ha a csapatotokban van ilyen 16k csatás 44%-os überjátékos.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.16. 01:35:04