World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
angelus1991ster.blogspot.hu
Premium Cromwell "Berlin" will be sold only on EU and NA server for 15 USD.
All the tanks above have special crews with "BIA" perk (0th perk - something like sisterhood of steel). ALL the vehicles named above (including the Cromwell) have limited MM.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
kell neki pár nap
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
- lots of changes are planned for the artillery. The developers quite liked the way artillery works in Armored Warfare and there was a lot of brainstorming. One of the concerns is that such a change would not work with alpha monsters such as the T92
+hirtelen nem hulyeseg az ejszakai csata? meg idojaras? mondjuk arra kivancsi vagyok, h oldjak majd meg, h szerjozsa abakuszan is menjen, ha mar a havoccal sem birkoznak meg..
- WG RU is apparently (but this is very vague) beginning to test reduced visibility (fog, heavy rain, night time and snowstorms) for World of Tanks
+ez meg azert valahol a szanalmas kategoria 😄D
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/modern-tanks-mod-supported-by-wargaming.html
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az elmélet jó, a gyakorlatban vagy nincs is light, vagy ha volt már rég meghalt vagy éppen nem ott van ahol te. Ritka az hogy pont azt teszi és pont ott ahol neked jó. Sajnos csapatra meg arra hogy a többiek majd teszik a dolgukat sztem építeni nem lehet.
Ha már álcahálózik (aminek a hatásához ugye állnia kell) akkor már a periszkóp is elfér, mert ugye a háló miatt úgyis fog állni 😊
Azért persze egy távcső többet ér mert az mindg megy.
A ruszki medekben sztem az a jó, hogy simán lehet scoutként használni őket ha úgy adja a helyzet, nekem szép emlékeim vannak full kamós T-44ről és T-54ről. Persze egy T10 mednél azért már lehet hogy többet bukik a csapat a kieső DPMel mint amennyit nyer a spottal, bár a kettő nem zárja ki egymást.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.28. 16:46:44
Ezek az ízlések és pofonok kérdése szerintem. Nem lehet kijelenteni, hogy márpedig ez kell rá meg az kell rá. Ki hogyan használja, ennyit illik végig gondolni és utána megválasztani a modulokat és skilleket. Aki távolról pötyög vele, annak mást kell rátennie, mint aki megközelíti az ellenfelet és úgy próbál érvényesülni. Egy tankot ugye nem egyféleképpen lehet használni, de el kell dönteni, mi a tipikus felhasználási mód, evvan, nem lehet leegyszerűsíteni ennél jobban szerintem.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.28. 16:37:36
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A másik dolog meg a látótáv, aminek a fontosságát nem lehet elégszer kiemelni még közepes távolság esetén is fontos, végjátékban eldöntheti a csatát és így tovább.
Szóval: töltésgyorsító, vert stab és optika. Ha nagyon sz.r az ágyú pontossága még így is, akkor a töltésgyorsítót le lehet cserélni célzásgyorsítóra, ergó mit sem ér ha gyorsabban töltesz, ha mellé megy alapon.
Skillek: hatodik érzék, bia, javítás, pillanatkép, sima utazás, helyzetfelismerés (látótáv javítás). Ha ezek megvannak, akkor álca. Az álcát én azért nem erőltetem, mert nem nagy távolságból sniperkedek, hanem bőven az ellenfél látótávján belül és a lövés pillanatában minden tanknak eltűnik az álcája, amin semmi nem segít, még fullos álca sem, mivel ha nagyon kicsi az alap álca (lövés után), akkor mit segít a %-os változás ezen? Keveset. Álca mehet rá, ha a fontosabbak már ott vannak.
Pont a wotinfo-n néztem egy t62a csatát, ahol álcaháló volt a tankon, ami érdekes, csak arra tudok gondolni, hogy sokat sniperkedik az illető. Gondolom mellé fullos álcája is van. Amit viszont érdemes megfigyelni, hogy ahogy elkezd harcolni, közepes távon belül, minden lövés után felspotolódik, úgyhogy a hajára kenheti az álcáját.
Mivel sokat megyek bele bunyóba a tankkal, a javítás sokkal fontosabb és a látótávhoz, lövéshez kapcsolódó skillek.
Nagyjából ezek a megfontolások. Több választási lehetőséged is van, de ha kb már eldöntötted, hogy mit akarsz a tankkal kezdeni, akkor már egyértelmű, mit kell hozzá választanod.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.28. 15:24:46
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Figyelitek mennyi homo van? 😄
Saor Alba
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Höhö, azt hittem csak én vagyokennyire idióta/különleges 😊 Egy az egyben ezt csinálom én is, igaz én nem csak a medeken hanem kb minden tankomon... vmi régi scoutos beidegződés lehet.
Skilleknél pedig első mindig 6. érzék a többire camo. Aztán a spéci skilleket szoktam rárakni. BIA-t ritkábban, de van, hogy rárakom mondjuk harmadiknak.
Egyelőre nem tudni pontosan mi okozza, de beragad tőle a kamera, se zoomolni se nézelődni nem lehet.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...