World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem megy a szerver, türelem 😊
Frissítés után nem tudok belépni,szerverhez való csatlakozás sikertelen. Mód nélkül sem megy. Tudtok segíteni?
Már megy a frissítés. Elég gyorsan tölt.
LSSAHPAUL

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tényleg délután 2-ig írják most. Este mielőtt aludni mentem, még csak 11-ig írták. Lehet valamit elcsesztek közben... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Count Adyn
még semmi, sztem majd dél körül megy az update

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én korán reggel erről linkről letöltöttem az 1 gigás patcht, de most érdekes módon nem 9.7-es jön le róla.

Antimat
Még nem megy? Melóban vagyok, nem tudom megnézni, de a honlapon reggel 5 - du 2 közötti időt írtak.

cyka blyat

Valaki megtudná mondani mikortól lehet letölteni a 9.7-es update-t és mikor lesznek a szerverek élesek?
A Jagdpanther az egyetlen TD amit megtartottam és szeretek vele játszani. Ha a JP4 teszett, ez is fog.
Gyarsan tölt, gyors forgás, messziről még néha pattint is.
Nekem is azért nagyon szar a bc25el a sebzésem, mert CW-s tank, illetve régen 9-es volt és még béna is voltam 😄
Count Adyn
Érdekes, nekemis a bet és az stb a kedvenc😊 obj 140 vmiért nem az igazi, pedig t54 et imadtam

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mydgard
Csao!

Bar voltak aggalyaim, de megvettem a JagdPz4-et. Nos ez a tank egy kellemes megeleptes, kifejezetten jo koroket megyek vele (bar lehet nekem alapbol jobban fekszik a sniper stilus), az E25 ikertesoja. Jo az alca, az elsore szarnak tuno top agyu (alacsony pen) se olyan tre, az eleje meg pattog is. Kivancsian varom milyen lesz a JagdPanther.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Érdekes, néztem lila játékosokat a minap kinek milyen szinten mennek a T10 medek. Magasan a Batchattal hozta egy kivételével mindenki a legkisebb átlagsebzést. Meglepően rossz még a 121-es átlagsebzés is a többségnél. Leo és E50M ami kiemelkedik általában. Gondolom párnál bejátszik ebbe, hogy a Batet viszik CW-re és ott nem a sebzés a lényeg sokszor, de ettől függetlenül is valószínűleg a spot és az élvezetes játék miatt tarthatják a legjobbnak és nem a jó sebzése miatt.
Nekem még nincs Batem, de ha jön valamikor a ToT akcióban, akkor megveszem.

De most komolyan ez még mindíg kérdés?

Mindenki azt lő akit lehet, aki látszik és olyan helyen van ahol lőhető.

Komolyan szoktam röhögni amikor megy a felháborodott vita csata közben hogy top tank miért lövi ki az ellenség legkisebb tankját, vagy az arti miért lő ki egy lesebzett tankot, vagy hogy egy táras tank miért lő mondjuk arannyal az éppen elé kóricáló 4 szinttel kisebb light tankra stb stb.

Tetszik tudni a legkisebb tank is veszélyforrás, mert még ha nem is tud sebezni, spotolni igen.

Az összes t10 med nagyon jó. BC25 tényleg kiemelkedik. A leo1el valamiért mostanában nem megy, pedig azzal ment a legjobban. Mondjuk nekem az STB-1 áll közel a szívemhez, pedig azt nagyon sokan utálják az ágyú miatt, de hát a sebesség és ágyúsüllyedés és dpm sztem mindent visz, nekem nagyon bejön, ja és még torony páncélja is van.
Nem bízott a csapattársaiban. Még a végén a legkisebb tank besunnyog azon az 500 méteres lyukon amit a két szárny között hagyni szoktak.
GabeE3e
Oszt mié lövi kend a legkisebb tankot a csatában?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Hülyék mindig vannak.
Vagy lehet hogy arannyal lilultak.
Az előbb kezdésnél csapattárs beírta hogy ilyen olyan szarok vagyunk és 99.99% eséllyel veszteni fogunk.
Nyertünk asszem 15-4 lett a vége.

Valamikor meglesz nekem mind a 3, de az még vagy 200+280e xp, szóval fél év alsó hangon. Kíváncsi leszek rá, hogy érzékelhető-e a különbség, tényleg.

A mai csoda szakasz, az ellenfél tényleg jó játékosokból, jó klánból álló 1-es szakasza kicsit bedurvult <#hehe> és átmentek rambóba a saját idióta csapatuk ellen. Gondolom rájöttek, hogy ilyen csapattal nem lesz meg nekik a küldetés. Ez a WoT képes rá, hogy kihozza az állatot még ilyen lila játékosokból is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.27. 23:14:30
Mnemomic
nekem megvan mindkettő és az obj-et sztárolják de szerintem a t62A sokkal jobb. még nem kaptam vele ammo racket -objen elég gyakori- a tornya meg nagyon op ha csak azt látják szinte minden tud róla pattanni. ja és fordulékonyságban nagyon jó jobb mint a obj. nem rossz a 140 sem de a t62 jobb szerintem.

Igen, ha tier9-be tesz, akkor meg elsunnyogok vele, bár akkor is lehet sniperkedni, de ha nincs több, mint 4-5 nála nagyobb tank, akkor megindulok vele.

Más téma, tegnap megvettem a t62a-t, kihasználtam az egy nap prémet és el vagyok ájulva ettől a tanktól. Egy 2,5 skilles csapat ment bele (majd az obj-ba megy a női legénység, az még jobb), de már így is valami fenomális ez a tank. Valami embertelen jó az ágyúja és az egész tank nagyon jól össze van rakva. Nekem eddig a batchat jött be, az e100,leo1 meg az fv4202 olyan, hogy kicsit kényszeresen megyek velük, nem igazán érzem őket és ez megbosszulja magát. Talán később, ha kifejlesztettem, amit akarok, rájuk áldozok több időt, de ami kapásból nagyon jó az a batchat meg a t62a eddig. Ezt simán előveszem szórakozásból. Abszolút megérte kifejleszteni és állítólag az obj még jobb, meglátom 200e xp múlva.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.27. 22:57:39
Viszont elég pattogós tud lenni, tényleg fun.
Mnemomic
én egyet mentem vele, Himmersdolfra rakott 7 kill és 2300 sebzés lett vele. Meg is lett a tankász 😊 Ennyit mentem vele összesen ott az e25. De megtartom, azért csak megdolgoztam érte 😊

Legénységet húzni jó a stug iv, ha nincs másik, normális prém tank a garázsban, de ezen kívül semmire nem jó. Ha lesznek majd ilyen x3,x5 napok akkor a legénység képzés miatt le lehet szorzózni, de én pl már az idejét sem tudom, mikor mentem vele utoljára. Semmi érdekes nincs benne, esetleg annyi, hogy az oldalával jól lehet a troll ágyúk he lövését fogni, van is meglepődés belőle ha sikerül beforgatnom és ott kapom a lövést.

A t28htc már jobb, azzal lehet mókázni, csak azzal meg túl agresszív az ember és akkor jön rá, hogy ez csak egy tier7 td, alig van hp-ja <#circling>
Én is így állok hozzá, csak hogy a garázsban nálam most kevés a hely.
Dilemmázok is rajta.
Egy átütés buffot kaphatna az ágyúja. Gondolok itt a 110-es helyett 120-asra. Az a Stuk 40 l/48-as 75 mm-s ágyú még oké tier 4-ben, de afelett nemigazán.

angelus1991ster.blogspot.hu

😄😄
Ez tényleg egy fos... mentünk egyet szakaszban és ennyi lepattanót régen lőttem. Közben a szakasztárs hero lett egy Su-85-ben.

Azért nem adtam el, mert "szenvedtem" érte. A garázsban helyet nem foglal.
Nagyságrendekkel jobb a sima stug. Alap lőszerrel használtam, golddal biztos jobb.
Kösz, a STUG III A G-hez képest is felejtős?

Én lelkiismeretfurdalás nélkül adtam el, és egy másodpercig se hiányzott azóta se. Szemétrevaló vacak.
Szerintem egy fos én nem tudok vele mi kezdeni. El nem adom, de elő se veszem.
A STUG IV-ről mi a vélemény? Érdemes menni vele, vagy p_cshosszabbítonak maradjon csak a garázsban?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.27. 21:06:53

Annyira frusztrált már a StugIV LT-15, hogy inkább elővettem a nagy vasat újra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Természetesen a szakasz küldik és a HOAX nélkül ez nem jöhetett volna létre, köszi.
Kiemelném a nyerési esélyt. Tényleg úgy indult, hogy epic fail lesz ez is...
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.27. 21:01:09

Tehat akkor elmondhatjuk, hogy a HOAX menne majd CW 2.0-zni.Hurra vegre hasznalhatom azt a 19 db tier 10es tankom 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sunsetjoy
Majd...valamikor.... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

joe662
Mennèk èn is szivesen,de csak este 9töl tudnèk

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Azért számolj vele, hogy a videókari bottleneckedet majd korrigáld egy kis befektetéssel, Sunset. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sunsetjoy
Mivel a processzorom 2006-os (E6300), a videókártyám meg 2008-as (Geforce9600GT), már ideje volt 😄
Elvileg hamarosan meglesz egy 2013-as proci (i5-4440), meg egy 2014-es videókari (GTX750Ti). Talán azzal is elleszek úgy, mint a jelenlegivel voltam 5-6 évig😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

McFrost
Én sosem játszottam olyat, de mennék. Igazából napok óta nem toltam, várom a peccset -.-

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Solten

Saor Alba

Én szeretnék.
Solten
Mehetunk, tok jokat stronkholdoztunk de a WG tonkretette a mokat a missziokkal 😄 (szocializalodja!)

Saor Alba

Meg lehet próbálni legrosszabb esetben nem leszünk meg. Én is inkább kevesebbet tudnék lenni, mint többet de meg lehet próbálni, én támogatom.
patchaou
Most már tudnék, de pár nap GTA V után amikor elindítottam a IV-et teljes volt a fapados hatás 😊
És hogy ne csak off legyen... : A wg pedig példát vehetne a R*-ról. Az elmúlt pár év alatt megtanultak optimalizálni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na ja, részben nekem is közrejátszott, bár nekem évek óta a legnagyobb álmom, hogy full maxra húzva tudjak játszani a jó szarul optimalizált GTA IV-gyel😄
patchaou
Mivel új gta jött épp ideje volt.Amúgy csak szerencsés véletlen egybeesés, de nálam minden új gta gépfejlesztést jelent XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.27. 19:00:18

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Múlt héten valamikor a tier8 brit artyt dupláztam, hogy haladjon az a projekt is kicsit, mert kell a CGC. Egy LTTB teljes gázzal rohant egy csapattársam felé, nem volt már idő becélozni, semmi, odavittem a műholdnézetet és ahogy volt, elengedtem a lövést, ami telibe vágta szegény LTTB-t.

Szóval igen, mintha érdekes RNG működne az artyk esetében, ami amolyan bináris logika, teljesen mindegy mennyire van becélozva, vagy eltalálja a célt vagy nem.

Nem először tapasztalom ezt, bár nem vagyok nagy artysta, majd valaki artyb..i megmondja a tutit.

Én olyan RNG összeállítást készítenék inkább az artyk szemszögéből, amikor full gázzal repesztő scoutot kikapnak autoaim-el, bár sejtem serb válaszát: minek mész az arty felé? Ha nem tetszik, ne játsszál könnyű tankkal.