World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy akkor szerintetek pl. a Sivatagi Vihar is hülyeség?
Tényleg nem tudom ezt, de van egy érzésem, hogy nyugaton ez még gyakoribb lehet, hogy tudnak zsebpénzt adni és heti 10-20 EUR az nem a világ csodája. Nyilván a pénz ott is pénz, de ezek inkább csak nekem/nekünk nagy tételek.
A WoT meg szépen le tudja fölözni a gyerekek zsebpénzét, az mindegy, hogy magyar vagy német szerintem és főleg a prémtankok formájában, mert akit én ismerek a tág ismeretségi körömben, szóval van ismerős ismerőse is közöttük, akivel kb 1x beszéltem az életben, de szóba jött a WoT és játszik, kb 8-10 gyerek, akiről úgy tudom WoTozik és 10-16 éves korban van, (16 felett már komolyabbak azért szerintem, 10 alatt meg síkhülyék ehhez, lövöldözni akarnak, hagyjuk is). Ezek mind a prém tankokért vannak oda, arról pofáztak a legtöbbet, de nem szeretnek fejleszteni (bot mehet ugye?), de szeretnek nagyobb tankokkal menni. Van köztük tényleg sík hülye is a játékhoz, akinek én árultam el, hogy át lehet képezni a legénységet a következő szintű, nagyobb tankba és ezzel egy teljesen új világ nyílt ki neki, de van aki egész jó dolgokat mondott. Ideális célcsoport, bedobni nekik egy prém tank grindet, tokent venni hozzá, prém előfizetést stb stb
Azzal sem értek egyet, hogy a hobbijára aki költ, az felelőtlen. Egyáltalán nem az, ez szórakozás, miért ne költene rá?
Az EU szerintem mocskos nagy fejőstehén ilyen szempontból. Érted, ha én, aki tényleg szűken van eleresztve, 500-1000-t tudok rá költeni havonta, akkor el nem tudom képzelni, mennyit költenek azok, akiknek van rá keret. Nagy számok, rengeteg játékos, iszonyat bevétel, de a fejőstehenet etetni kell, reméljük ezt nem felejti el a wg eu részlege.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
YEAAAAA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
András77: nehogy azt hidd, hogy nyugaton minden háztető mézeskalácsból van. Igaz, hogy ott többet keresnek mint a magyar átlag és talán könnyebben is költenek ilyen játékokra, de azok az országok nem azért tartanak ott ahol, mert ilyen nem törődöm féle emberek lakják, mint amit írsz. Sokkal jobban megtervezik az életüket, pénzüket stb.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.04.29. 13:23:18
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.29. 13:01:45
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezek ráadásul gyerekek, ami abból is látszik, hogy a prém előfizetés nem nagyon érdekli őket, pedig ők megtehetnék, hogy folyamatosan prémjük legyen, de a prém tankok már igen, hogy dagadjon a mell, amikor kigurul a löwével például és azokkal nyomják és rengeteg konvertált szabad xp-ből jutnak előre leginkább. Még azt sem mondanám, hogy bűn rosszak, a sárga sáv aljába befért mindegyik (ez tavaly volt, szóval a mostani logika szerint lehetnek már halványzöldek is, de most nem tudom megnézni, mert nevet változtattak - gondolom valami aktuális szuperhősre <#crazya>#crazya>, fasza 2500 aranyért, biztos megérte nekik), de szóval legalább az alap dolgokkal tisztában vannak.
Most ezek után egy jól kereső 20-30 éves német mennyit tud(na) költeni a hobbijára? Szerintem jobb is ha nem gondolok bele.
Egyébként mindig is USA volt a legjobban fizető terület, csak ott kevés játékos van. Ott szinte bármekkora ajándékot adhatnának, ha sikerül új játékosokat csábítani vele, mert megtérül hamar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.29. 12:03:38
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
It\'s a trap!!! :)
on 1st of May, new premiums will be available on Russian server in 4 bundles:
- ISU-122S - 19 USD
- IS-2 - 21 USD
- T-34-85 "Rudy" - 14,2 USD
- All the above, garage slots + 2 weeks of premium - 54 USD
Premium Cromwell "Berlin" will be sold only on EU and NA server for 15 USD.
A következő tankok lesznek elérhetőek május 1-től az orosz szereren, és utána van írva, hogy a Cromwell Berlin az csak EU és NA szerveren lesz árulva, ez úgy hangzik, mintha a fenti tankok lennének csak az orosz szervernek egyedinek, nekünk meg csak egy cromwell.
Hát ha tényleg így lesz akkor gratulálok nekik, végül is nem cél a több bevétel. De majd kiderül, nekem az IS-2re fáj a fogam, elég jól néz ki.
Nevetséges volt, mikor NA login rewardot kapott (su-100y a végén) oroszok, T34 grind missiont, Ázsia meg mind a kettőt (csak nekik 112 volt T34 helyett) mi EUn semmit se kaptunk, és mikor hőbörögni mertünk, a hülye Ectar letolt minket, hogy milyen szörnyűek vagyunk, mindig többet akarunk, meg a szomszéd fűje mindig zöldebb és ha adják az egyiket a másikért panaszkodnánk... így gondolom számukra az volt a legjobb megoldás ha semmit se kap EU, végül is fizetünk mi rendesen és van elég játékos, nincsenek anyagi gondok mint az oroszoknál, nincsen kevés játékos mint NA szerverén...
A hozzáállásukért és Ectar arrogáns/ostoba válaszai miatt még mindig haragszok.
Az ágyút meghagyták történelemhű kinézetén, az átütéshez viszont a Vickersét adták meg, tier 6ban elég vérszegény lenne 91es átütéssel. De ez a helyzet a (túró)Rudi T-34/85-nél is, az adatai a sima nem prémium verzió top lövegé: 85 mm D5T-85BM Közben nem ez van benne (mint ahogy a többi sorozat gyártott T-34ben sem igazából)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.29. 11:02:34
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aki teheti szerezze be 😊 7/1-et élveztem utoljára ennyire 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Esetleg már letiltották, ahogy szó volt róla?
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.04.28. 22:15:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>#idiota>
cyka blyat
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ez igy tierlimittel kb pay to win..