World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ebből a Vitiris stat modból angol vhol?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.29. 20:25:43
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hiába van angolra állitva a launcherben a loginnél már magyarra vált.. már próbáltam oda-vissza váltogatni a nyelveket, de nem akarj az angolt. Játékon belül ha jól láttam nem lehet állítani...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ja és elég jól hozza a pénzt, érzésre egyértelműen jobban a T-34-3-nál, és valamivel jobban a CDC-nél.
Victory!
Battle: South Coast
Vehicle: M41 Walker Bulldog
Experience received: 2 808 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 698
Battle achievements: Mastery Badge: "I Class"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ma csak ennyire tellett ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Cromwell
Egyszerűen csak tojnak az EU-ra amíg dől a pénz, de ez minden játékban így van. Mindenütt az újaknak és visszatérőknek osztogatják az ajándékokat, nem a hűséges játékosoknak. Ők örüljenek, hogy játszhatnak...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
cyka blyat
cyka blyat
LIVE STREAM

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.29. 15:39:22
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Saor Alba
Ilyen hibát benne hagyni valami hihetetlen. Remélem ezt javítják egy micropatchban. Most direkt a hölgyek húzására mentem és látom, hogy brutál sok xp kell, gyanús is volt. Utána láttam meg a hírekben. Gondolom kompenzáció nem lesz majd...
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.29. 15:13:28
Na ettől viszont nekem is tele van a búrám, még akkor is ha csak a fizetők alsó csoportját képviselem, de legalább van jogom háborogni, mert valamennyit áldozok a játékra. EU szerver kapott egy nagyjából semmire nem jó chi-nu-kai grindet, ami tier5-ben még elmegy, de nincs játékélmény vele és a japán ág amúgy se nagyon érdekel, elakadtam tier9-ben már jó ideje, talán jövőre lesz tier10 tankom, talán, egyszóval ott fog figyelni a garázsban. Egy T34 például már más téma lenne...
Én úgy olvastam te sérelmezed hogy hanzikának van 20 EURja amit arra költ amit akar mert szted az sok pénz. Erre írtam hogy szerintem NEM baj az.
Egy szóval se írtam semmit a zsebpénz WOT beli felhasználásáról, szóval azt nem tudom honan vetted hogy én bármit sérelmeznék.
"ingyen játék nincs"
Globálisdan persze hogy nincs, de lokálisan (azaz személy szerint neked) minden további nélkül ingyenes a WOT ha van elég önuralmad. Semmi nincs megvonva a free playerektől.
Belemehetünk a részletekbe, hogy a WG-nek feltehetően kevesebb bevétel is elég lenne ezért a szolgáltatásért és akkor nem lenne új székházuk meg az űrporgramjuk is lelassulna, de ez tisztán piaci termék, úgyhogy fölösleges ezen agyalni, amíg van vásárló, addig lesz termék is.
Én tényleg nem értem azt a részét, hogy mi a probléma azzal, ha a gyerek a zsebpénzét WoT-ra költi? Magyarázd el kérlek, mert nem értem vagy az a problémád a) irigyled tőle úgy általában b) miért nem költi nyelvtanulásra a zsebpénzét, mert csak az a felelős gondolkodás
Komolyan nem értem, ebbe miért kell belekötni és amúgy a WG-t szerinted hol érdekli, hogy a gyerek zsebpénze volt a forrás, ha megvett egy prém tankot? Játszik, szórakozik, csinálja, mi ezzel a gond?
Mert ilyen alapon ugye téged is meg lehet ám szólni, hogy mi az hogy te heti 1000 HUFot költesz el hobbira, miközbena világ 2/3-a 250HUFból ÉL naponta.
A gyereknek a zsebpénz fontos, segit neki megtanulni hogyan prioritizáljon, kialakuljon benn egy egészséges értékítélet, lássa azt hogy a rendelkezésre álló erőforrrások nem végtelenek (kivéve ha felcsúti gázszerelő a papa), tudjon dönteni hogy valóban mi az amit szeretne és azt vegye meg, tanuljon meg gyűjteni-spórolni.
Nekem pl nagy öröm volt a hétvégén, hogy a 9 éves fiam rendőrnapon szeretett volna venni sültkrumpli csipszet. Mondtam itt egy 1000es azt vegyél, aztán visszajött a pénzzel mert mondta hogy látta hogy 800HUFot kérnek egy kis adagért, de szerinte az tökre rablás, nem éri meg.
Az hogy egy országban ez a zsebpénz több vagy kevesebb, annak nincsjelentősége.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.29. 13:47:26