World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyenkor patch idején eléggé le van terhelve, de innen leszedheted mindet gyorsan.
popey8
A legfrissebb xvm-ben mi ez a tooltip cucc? Én régi configot használok és ezért nem látom az új funkciót. A leírásból sem derül ki számomra, h ez konkrétan mire való és miért hasznos.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

jah,nekem szerszamoslada,toltes,venti,4 skilles fiuk
Ki kell fullozni rajta a javítást és akkor csúnya meglepetéseket tud okozni. Mindenki a láncát lövi elsőnek, aztán pofára esnek, hogy 4-5 sec körül már fenn is van.
hy,2 napja vettem meg a t95 ot,eddig 9k lepatano volt vele NEKTEK? feltem tole de nekem bejon csak menni kell vele ha lehet jo helyre persze, szerintem kozepes jatekos kezeben lehet vele trolkodni 😊
Nem a klánlogókkal szenved, hanem kronkrétan valamennyi modot ennyivel szedegette + megszakadt sokszor. Gondolom a sok letöltés miatt lehetett lassú. Na mind1, majd ma nekiugrok megint, mert modok nélkül elég információ szegény a kép 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Lunki88
Jobb mint a Hűbérúr. <#taps>

Ez a küldi nekem sem akar összejönni sehogy sem. 😞
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.04.30. 12:11:23
Érdekes neve van az új pályának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Count Adyn
aslain a klánlogók leszedésével szokott szenvedni, probald anelkul

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Eddig semmi baj nem volt az OM-el. Nem teljes pakkot kapsz, hanem menüből választod ki a segítségével, hogy miket szedjen le és telepítsen. Megkímél a manuális keresgetéstől lényegében és előnézetet is biztosít az egyes modokhoz, hogy telepítés után hogy fog kinézni, mit fogsz látni. Csak épp tegnap istennek nem akart működni, hiába szedtem le a legújabb telepítőt hozzá :/

Nem ismerem,ilyen packokat nem használok,mert csak galiba van velük.
Inkább egyesével szedem le a modokat.

Valaki tapasztalt olyat, hogy az OM pak nem akar feltelepülni? Eljut addig, hogy előkészítés a letöltéshez és ott megáll. Hagytam futni 3+ órányit és többször is próbáltam rövidebb idővel, de semmi :/ Ezután váltottam Aslan-ra, de az meg valamiért csiga lassan szedett le mindent (10-20kb/s max). Nem is fejezte be mire le kellett kapcsolnom a gépet + meg is szakadt közben vagy 2-3 alkalommal. Net kapcsolattal nincs bajom, próbaképp szedtem le tv sorozatrészt, lejött szépen, gyorsan. Játszottam más játékkal, az i szépen ment.

Ismeri valaki ezt a 24mph klánt?
Akár mikor összefutok egy tagjukkal,ezeknek a társalgás az anyázással kezdődik.

franciaktol mit varsz? oda volt a toronyhoz kovet cukorspargaval!
Bakker mekkora random mákok vannak,T49-el olyan 300 méterről teljes sebességnél auto aim-al sebeztem amx 1390-et,ő is full sebességgel menekült előlem.Szintén T49-el de több mint 400 méterről dombról lefelé robogva úgy telibe csaptam batcsetet hogy lőszerrekesz torony és lánctalpat kiütöttem és még a parancsnok is meghótt.Nulla célzással csak úgy vaktában rálőve.Többiek ki is nyírták.
Fogadok ha álltam volna egy bokorba és kiakartam volna lőni célzással,fix nem találom el.Csak poénból megküldve meg telibe.
Bár ha tornyon lőttem,nem tom a lánca hogy jött le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.30. 10:41:15

azok utan h honapokig keptelenek voltak kijavitani a taras tankok reload timeret, nem varsz te egy kicsit sokat?😄
Ez akkor lenne jó, pontosabban jobb, mint a mostani modok, ha mutatná a távoli lövések sebzését is meg még esetleg (ha belefér a játék egyensúlyba) a fel nem spotolt ellenfeleken elért sebzést is.
patchaou
Kicsit gyorsabban is átvehetnék a hasznos modokat 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

aztakurva mekkora fejlesztesekbe kezdtek!!

- Wargaming added panels (bars) into the combat UI that show you your current battle performance right in the battle (damage done and such), they are being tested
sima ap volt.
amugy csak mazlija volt gondolom, + okosan lehetett rajta egy automata porolto 😊
Aranyat lőttél? Csak kérdezem, mert azzal lényegesen jobb az esély, legalábbis ezt tapasztalom, meg logikus is, meg olvastam már sok embertől, szóval lehet benne valami.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.30. 10:14:25
azert a biztossal ovatosan!😊
nekem volt olyan korom vele, ahol a 400 eff tigris moge alltam be kozvetlenul, es 9 loves alatt sem gyulladt ki, pedig mind a motorba ment 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.30. 10:08:35
Tono34
Ezért vettem vissza én is a cromwellt. Beálltam egy T29 mögé és folyamatosan lőttem, biztos kigyulladt ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nekem vegul cromwellel lett meg a gyujtogatos, egybol h atkepesztem a loveszt arra a skillre, ami noveli a kritikus sebszes eselyet.
Fenébe, pedig már kialakult rólad bennem egy kép, amint minden reggel hintázol egy pár percet a plafonon - a mellbimbópiercingjeidbe tűzött láncokon.

Igazából van accountom NA szerveren egy skines / modos fórum topik miatt, és bejelentkezésnél nem nehéz észrevenni ezeket 😊
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.30. 09:26:36

WoT: Nishizumi77

Számomra is ez volt a legszívatósabb. Három hét nekem is volt legalább mire sikerült. Végül meglepő módon E50M-el sikerült egy E100-at kigyújtani oldalról.

A három arty kilövős nem olyan nehéz, ha viszel magaddal két artyt szakaszban szinte mindig lesz három a másik oldalon. Ki kell várni egy 5 percet majd középen elrohanni az ellen bázisáig, ahol ilyen a pálya. Nekem az első csatára meglett mikor vittem két artyt magammal.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.30. 09:22:50

Kezdem azt gondolni, te vmi mazochista hajlamú ember vagy hogy állandóan azt nézet mit kapnak a többi szerveren 😊

Én most tárassal próbálom és már többször volt úgy, hogy seggbe lőttem az ellent, kigyulladt, utána lövöm a többit, de semmi, csak sebződnek. Vagy megveszem a cromwell berlint vagy visszaveszem a sima cromwellt, mert annak majdnem lightos mozgékonysága van és pötyögős ágyúja. Azzal seggbe lehet kapni az ellenfelet jobban. Még a batchat-ben látok fantáziát, úgyis top of the tree lesz, megyek majd vele többet, mert az is ha hátba kapja az ellenfelet és megsorozza, akkor kigyulladhat, csak ugye tier10-ben összehasonlíthatatlanul nehezebb az ellen hátába kerülni, mint tier6-ban.

Két szívatós med küldetés van szerintem a pascucci medálos meg a dupla gyujtós, meg persze az utolsó, bár szerintem az nem szívatós annyira, csak legyen az ellenfélnél olyan tank, legyen célpont.

Más, azt mindenki tudja, hogy most szabad xp ellenében, 1:5 arányban lehet legénységet xp-t, skilleket fejleszteni? Ha jól tudom május 19-ig. Pl. ha kevés hiányzik a BiA-hoz, akkor nem kell várni, pár ezer szabad xp ellenében megvan. Gazdagabbak persze konvertálhatnak szabad xp-t is.
Tono34
Jó neked, hogy már ott tartsz. Én nem tudok meglőni egyszerre 3 tankot artival (visszavettem ezért a t92-t), megölni 2 heavy tankot ami 1 tierrel nagyobb..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jol megcsinaltak a gyujtos kuldit a t55A nal egy honapja nem sikerul pedig mar csak nehany lenne a med_ig.√
hello.aki Aslain modcsomagot hasznal nem tapasztalta hogy sniper nezetben ha zoomol es van bokor a celpontig valahol nem lehet atlatni rajta? jo tippet elfogadnek
Sunsetjoy
Májusi eső aranyat ér! 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Lesz. Már látszik a játékban, jól is fog jönni ez az arany. A top of the tree meg a batchat lesz, ami nem is baj, mert az amx1390-el húzom az új medet.

Na, ez nazarov-nak ment, szóval lesz napi arany akció.

A bugos mm olyan szempontból jó, hogy így ömlesztve adja az artykat és van esélyem a 3 artys küldetésekre. Eddig kétszer volt meg majdnem a könnyű tankos küldetés, de vagy kilőtt a patkány vagy más spotolta a harmadikat. Érdekes tényleg, vagy nincs arty vagy sok van, de 6-t én nem láttam egy csatában oldalanként, 5 volt a legtöbb, de az nagyon ritka, 3 viszont elég gyakori.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.30. 08:13:54
lacibacsi
Mutass már légyszíves egy screenshot-ot, ahol 6 arty van oldalanként!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Pedig most a bugos MM miatt én alig találkoztam artyval tegnap. Ezt benne hagyhatnák, viszont a női legénység xp "bugját" inkorrekt nem javítani azonnal.

GabeE3e
Az is lehet,hogy te teljesítesz átlag alatt az adott tankkal.

Játékban mi a neved?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ki akakja megnézni az utolsó 50 csatámat a Conquerorral amit 2 nap alatt játszottam?
46 vereseg és kb ugyanennyi csata 45% win chacne alatt. Rengeteg 20-30% csata, de csak 3-4 ami 50% felett és az is csak 51-54%. Hogy rohadna meg az összes szartúró tetvedék orosz aki a wgnek dolgozik. Remélem egyszer egy elborult játékos kiírtja ezeket a rohadt nyomorultakat.
Antimat
Így van, ph fórumon össze lehet futni vele.

cyka blyat

Hát mert még ezzel a patchhal se rakták be az oldalankénti arty limitet 😊

de miért csak azt a kettőt?
ja és a patch óta már megint oldalanként 3-6 arty van, ez miez már megint?
A 8 bites játékmódból kaptad meg azokat a legényeket.
Urak egy kérdés:
Mit keres a barakkomban egy olyan legényséi tag ami egy (nálam) nem létező tankra van kiképezve?
Esetemben T110E5 - re van egy töltő meg egy parancsnok, de attól a tanktól még oly messze vagyok mint makó jeruzsálemtől.
Nekem vitris van de angol, töröld ki a text mappár a res modsból, hátha.
Igazából nekem is csak akkor sikerül jó kör ha csipegetek a többiek után,de ritka a jó csapat mivel én is benne vagyok😊
Vajon mennyi HP-t sebzett? Vagy csak 0 sebzés + leláncolás volt ez is? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.04.29. 21:08:17

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezek szerint Mr Vitiris az hazánkfia?

Vitirisből nem találtam én sem angol verziót, de erősen hasonló hozzá a YasenKrasen statisztika mod. Pár hónappal ezelőtt ajánlotta valaki innen.