World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Ez a küldi nekem sem akar összejönni sehogy sem. 😞
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.04.30. 12:11:23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Inkább egyesével szedem le a modokat.
Akár mikor összefutok egy tagjukkal,ezeknek a társalgás az anyázással kezdődik.
Fogadok ha álltam volna egy bokorba és kiakartam volna lőni célzással,fix nem találom el.Csak poénból megküldve meg telibe.
Bár ha tornyon lőttem,nem tom a lánca hogy jött le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.30. 10:41:15
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
- Wargaming added panels (bars) into the combat UI that show you your current battle performance right in the battle (damage done and such), they are being tested
amugy csak mazlija volt gondolom, + okosan lehetett rajta egy automata porolto 😊
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.30. 10:14:25
nekem volt olyan korom vele, ahol a 400 eff tigris moge alltam be kozvetlenul, es 9 loves alatt sem gyulladt ki, pedig mind a motorba ment 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.30. 10:08:35
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.04.30. 09:26:36
WoT: Nishizumi77
A három arty kilövős nem olyan nehéz, ha viszel magaddal két artyt szakaszban szinte mindig lesz három a másik oldalon. Ki kell várni egy 5 percet majd középen elrohanni az ellen bázisáig, ahol ilyen a pálya. Nekem az első csatára meglett mikor vittem két artyt magammal.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.30. 09:22:50
Két szívatós med küldetés van szerintem a pascucci medálos meg a dupla gyujtós, meg persze az utolsó, bár szerintem az nem szívatós annyira, csak legyen az ellenfélnél olyan tank, legyen célpont.
Más, azt mindenki tudja, hogy most szabad xp ellenében, 1:5 arányban lehet legénységet xp-t, skilleket fejleszteni? Ha jól tudom május 19-ig. Pl. ha kevés hiányzik a BiA-hoz, akkor nem kell várni, pár ezer szabad xp ellenében megvan. Gazdagabbak persze konvertálhatnak szabad xp-t is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Na, ez nazarov-nak ment, szóval lesz napi arany akció.
A bugos mm olyan szempontból jó, hogy így ömlesztve adja az artykat és van esélyem a 3 artys küldetésekre. Eddig kétszer volt meg majdnem a könnyű tankos küldetés, de vagy kilőtt a patkány vagy más spotolta a harmadikat. Érdekes tényleg, vagy nincs arty vagy sok van, de 6-t én nem láttam egy csatában oldalanként, 5 volt a legtöbb, de az nagyon ritka, 3 viszont elég gyakori.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.30. 08:13:54
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
WoT: Nishizumi77
Játékban mi a neved?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
46 vereseg és kb ugyanennyi csata 45% win chacne alatt. Rengeteg 20-30% csata, de csak 3-4 ami 50% felett és az is csak 51-54%. Hogy rohadna meg az összes szartúró tetvedék orosz aki a wgnek dolgozik. Remélem egyszer egy elborult játékos kiírtja ezeket a rohadt nyomorultakat.
ja és a patch óta már megint oldalanként 3-6 arty van, ez miez már megint?
Mit keres a barakkomban egy olyan legényséi tag ami egy (nálam) nem létező tankra van kiképezve?
Esetemben T110E5 - re van egy töltő meg egy parancsnok, de attól a tanktól még oly messze vagyok mint makó jeruzsálemtől.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.04.29. 21:08:17
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB